پس اقا فرشید من الان توان مالیم جوری نیست هم 1070 بگیریم هم یه مانیتور با هرتز بالا 60 بخرم که فکر کنم 2 یا 3 تومنی هست شما الان لطفا دریه جمع بندی کلی بگید که ارزش داره این کارتو بگیرم یا نه با همین مانیتور فعلیم تا ببینم کی دست و بالام بازتر میشه یه مانیتور گیمینگ رده بالا بردارم در ضمن اینم یادم رفتم بگم درسته مانیتور من 60 هست اما من همین چند وقت پیش بازی fear رو نصب کردم با تمام تنظیمات فول و در رزولوشن 1080 بدون vsync فریم رو تا 140 اینا نشون میداد ینی منظورم اینه که شما گفتی تمام بازی قفله رو فریم 60 از اون حد بالاتر نمیره اما این بازی اینطوری بود الانم در حال حاضر رو سیستمم نیست واگرنه اسکرین شات میگرفتم به شما نشون میدادم و البته بگم تو این فریم وقتی موس رو هم تکون میدادم خیلی سریعتر به چشمم میومد عکس العمل بازی حالا توضیح شما چیه برای اینایی که گفتم من مانیتورم خیلی قدیمه شاید 5یا 6 سالش دارمش مدلشم اینه sync master bx2247 plus led
شرمنده اینقدر سوال میکنم میدونم عصبانی شدید از سوال های من اما خو من تاجر نیستم که پول زیر دستم فراوان باشه وبرام مهم نباشه من شغل ازاد دارم و زحمت میکشم برای همین میخوام قبل از خرید این کارت از اون چیزی که مدنظرم هست مطمن بشم که ضرر نکنم