مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

مرسی.
SSD تاثیری رو گیمینگ میزاره؟
فقط مانیتورم نسبتا جدیده ولی FULL HD نیست (1600*900) ، بقیه قطعات قدیمین
با این سیستم بتره مانیتور FHD خرید درسته؟

در خود بازی تاثیر نداره اما بر قطعا ضرورت داشتن یک SSD نسل جدید در یک پی سی گیمینگ بالای 3 تومن واجب است!
بله، با این سیستم خرید مانیتور FHD توصیه میشه.

ببخشید از کجا میشه فهمید که ضعیفتره پنلش ؟
این گواهی tuv مرتبط با FLICKERING که VP228H داره مهم نیست به نظرتون ؟
از مدل پنل، و فرآیند ساختی که پنل با اون ساخته شده، کار آسونی نیست اما مدلهای مشابه با یک پنل اما برندهای متفاوت خصوصیات مشابهی دارن.
گواهی مهمه هست،اما نتیجه ی آزمایشات در مقابل مدلهای دیگه هم مهم هست. همونطور که گفتم از نظر Flickering با مدل پیشنهادی یکسان عمل می کنه و هر دو خوبن.

دوست عزیز یه سوال داشتم از خدمتتون
لپ تاپ گیمینگ مدل
Lenovo IdeaPad Y700 - F - 15 inch Laptop
با مشخصات زیر:
CpU:6700 HQ 2.6-3.5 GHz 6mb cache
ram:16GB DDR4
VGA:GEFORCE GTX 960 4GB
آیا تا پایان این نسل(یعنی پایان نسل PS4 و XBOXONE) ساپورت میکنه بازیها رو؟فقط بدون لگ اجرا کنه بازیها رو نمیخوام رو ULTRA یا HIGH فقط بازیها رو بدون لگ اجرا کنه شده روی حالت LOW...ب میخوام بدونم این لپ تاپ نیاز من برای اجرای بازیهای روز رو تا براورده میکنه یا به فکر تهیه کنسول باشم
ممنون بابت راهنمایی

سلام فرشید عزیز
می خوام رم PC رو از 8 گیگ به 16 گیگ ارتقا بدم
در حال حاضر 2تا رم 4 گیگ به صورت دوکاناله روی مادر برد نصبه
RAM: Corsair 4GB x2 (8GB) DDR3-1600 800 MHz
Motherboard: Asus B85-Plus
حالا میخوام 2تا 4 گیگ دیگه هم بهش اضافه کنم
یعنی در واقع رم ها رو 4 کاناله ترتیب بدم
1- 2تا رم جدیدی رو که میخوام بگیرم باید دقیقا همون مدل باشن که به صورت 4 کاناله با هم کار کنن؟ یا این که نه؟ فرکانس ها و تایپ ها باید یکی باشه فقط؟ کلا به چه شکل هست مساله؟
2- اگه ممکنه رم معرفی کنید نهایتا تا 200 تومن (2 کاناله) برای بازی (نظرت درمورد AData XPG V1 OC Series 8GB 4GBx2 1600MHz CL9 DDR3 یا AData XPG V1 OC Series 8GB 4GBx2 1600MHz CL11 DDR3 چیه؟ )
ممنون

دوست عزیز یه سوال داشتم از خدمتتون
لپ تاپ گیمینگ مدل
Lenovo IdeaPad Y700 - F - 15 inch Laptop
با مشخصات زیر:
CpU:6700 HQ 2.6-3.5 GHz 6mb cache
ram:16GB DDR4
VGA:GEFORCE GTX 960 4GB
آیا تا پایان این نسل(یعنی پایان نسل PS4 و XBOXONE) ساپورت میکنه بازیها رو؟فقط بدون لگ اجرا کنه بازیها رو نمیخوام رو ULTRA یا HIGH فقط بازیها رو بدون لگ اجرا کنه شده روی حالت LOW...ب میخوام بدونم این لپ تاپ نیاز من برای اجرای بازیهای روز رو تا براورده میکنه یا به فکر تهیه کنسول باشم
ممنون بابت راهنمایی

پاسخ ارسال شد.

سلام فرشید عزیز
می خوام رم PC رو از 8 گیگ به 16 گیگ ارتقا بدم
در حال حاضر 2تا رم 4 گیگ به صورت دوکاناله روی مادر برد نصبه
RAM: Corsair 4GB x2 (8GB) DDR3-1600 800 MHz
Motherboard: Asus B85-Plus
حالا میخوام 2تا 4 گیگ دیگه هم بهش اضافه کنم
یعنی در واقع رم ها رو 4 کاناله ترتیب بدم
1- 2تا رم جدیدی رو که میخوام بگیرم باید دقیقا همون مدل باشن که به صورت 4 کاناله با هم کار کنن؟ یا این که نه؟ فرکانس ها و تایپ ها باید یکی باشه فقط؟ کلا به چه شکل هست مساله؟
2- اگه ممکنه رم معرفی کنید نهایتا تا 200 تومن (2 کاناله) برای بازی (نظرت درمورد AData XPG V1 OC Series 8GB 4GBx2 1600MHz CL9 DDR3 یا AData XPG V1 OC Series 8GB 4GBx2 1600MHz CL11 DDR3 چیه؟ )
ممنون

خب رم ها در حالت 4 تایی هم باز دو کاناله خواهند بود، تعداد کانلهای حافظه رو پردازنده تعیین می کنه، به تعداد رمها وابسته نیست. مثلا پردازنده های پلتفرم X99 چهار کاناله هستند.

1- بله، ترجیحا عین قبلیا باشن، با ماجولهای مشابه با فرکانس یکسان هم کار خواهد کرد اما بهترین و بهینه ترین حالت نخواهد بود

2- شما ترجیحا باید همون CORSAIR و سریی که نگفتی چیه با همون فرکانس رو بگیری (خود سری XMS3 ورژهای مختلفی داره که تراشه هاشون کاملا با هم فرق دارن) با همون تایمینگ و همون CL

از اونجایی که طبق تجربه این کار سخته توصیه ی اکید من اینه که ماجولهای فعلی رو بفروشی و یه پک 16 گیگی (شامل دو تا 8 گیگی) از برند و سری خوب مثل GSkill RipjawsX یا همون سری از ADATA یا HyperX از کینگستون بخری، فرکانس هم 1600، بالاتر باشه روی مادربرد شما بالاتر کار نخواهد کرد.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: GT5 and .SoRoUsH.
سلام خسته نباشید
یک سیستم دارم که قدیمی هست و فقط باهاش Skyrim بازی میکنم
مشخصاتش هم به صورت زیر هستش:
CPU:
intel Pentium(R) Dual-core E5200 @2.5GHz
Mainboard:
GA-EP31_dS3L
VGA:
ZOTAC Gefore GT740 2GB Low profile
RAM:
4GB
Power:
GP330A

گویا CPU در بازی گلوگاه ایجاد میکنه و می خواستم ارتقاش بدم!
خواستم ببینم چه CPU مناسب این سیستم هست ؟
خودم گفتم شاید E8400 مناسب باشه !

• Like
Reactions: moxA.J
سلام مانیتور با حداکثر قیمت 1200 چه چیزی پیشنهاد میدید؟ برای ps4 و فیلم دیدم لازم دارم اندازش هم از 22 اینچ به بالا باشه

برای کنسول و فیلم مدلهای FHD در ابعاد 27 اینچی مناسب هستن. مثل SAMSUNG S27D390H/590H

سلام خسته نباشید
یک سیستم دارم که قدیمی هست و فقط باهاش Skyrim بازی میکنم
مشخصاتش هم به صورت زیر هستش:
CPU:
intel Pentium(R) Dual-core E5200 @2.5GHz
Mainboard:
GA-EP31_dS3L
VGA:
ZOTAC Gefore GT740 2GB Low profile
RAM:
4GB
Power:
GP330A

گویا CPU در بازی گلوگاه ایجاد میکنه و می خواستم ارتقاش بدم!
خواستم ببینم چه CPU مناسب این سیستم هست ؟
خودم گفتم شاید E8400 مناسب باشه !

این مادربردی که شما دارید با ارتقا دادن هم چیزی نخواهد شد، اونقدر قدیمی و مستهلک شده که به نظر من ارزش خرج کردن نداره.
مدل E8400 که دو هسته ای هست و بازم همون مشکل رو خواهید داشت، مدلهای 4 هسته ای مثل Q8400 راندمان بالاتری دارند اما باز هم با استانداردهای امروزی بسیار ضعیفن

در شمن کارت گرافیک شما هم ضعیفه و مناسب بازی نیست.

سلام اینها گزینه ی خوبی هستند
: Samsung C27F390 27Inch 4ms FreeSync Curved LED Monitor

گذاشتن لینک فروشنده های داخلی ممنوع هست، رعایت کنید.

آخرین ویرایش:
سلام من این مدل رو هم دیدم BenQ RL2755HM چطوره؟ با اون سامسونگه چه فرقی داره؟
با اجازه
این مدل برتریش زمان پاسخگویی پایین ترشه و وجود بلندگو (که معمولا این بلندگو ها کیفیت خیلی مناسبی رو ارائه نمیدن) ولی Samsung S27D390H\590H دارای پنل PLS هست که کیفیت به مراتب بهتری رو ارائه میدن(زاویه دید بهتر و رنگ های زنده تر و دقیق تر) و زمان پاسخگویی مناسبی هم برای گیم دارن . شما که هدفتون بازی و فیلم هست مدل سامسونگ مسلما انتخاب بهتری میتونه باشه براتون

سلام دوستان

من الان یه کارت گرافیک GeForce® GTX 970 AMP! Edition دارم میخوام بفروشم
میخواستم بدونم که چند میخرن ازم؟
در ضمن میخواستم بدونم ارزون ترین کارتی که تو ایران displayport 1.2 کدوم کارته و قیمتش چقدره؟

ممنون

دوستان تا حدود ۴-۴.۵ برای گیم چی پیشنهاد میکنید؟لپتاپ یا (کیس+مانیتور)؟تو این قیمت چیزه ب درد بخوری هست؟ ۳-۴ سالی مشکلی نداشته باشه..
الان asus k46 دارم بخوام بفروشم چقد خوبه؟ کم کارکرده..

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

ببخشید سوالی که میپرسم خارج از بحثه ولی این کارت گرافیک های جدید (به خصوص 1060 ) کی روی لپتاپ ها و کلا لپتاپ های دارای اینا میان ؟ ( تقریبی )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or