سلام دوستان
من الان یه کارت گرافیک GeForce® GTX 970 AMP! Edition دارم میخوام بفروشم
میخواستم بدونم که چند میخرن ازم؟
در ضمن میخواستم بدونم ارزون ترین کارتی که تو ایران displayport 1.2 کدوم کارته و قیمتش چقدره؟
ممنون
دوستان تا حدود ۴-۴.۵ برای گیم چی پیشنهاد میکنید؟لپتاپ یا (کیس+مانیتور)؟تو این قیمت چیزه ب درد بخوری هست؟ ۳-۴ سالی مشکلی نداشته باشه..
الان asus k46 دارم بخوام بفروشم چقد خوبه؟ کم کارکرده..
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
بین 2 تا مانیتور benq xl2730z و asus mg278q کدوم انتخاب بهتری هست؟
نظر خودم روی benq هست به خاطر blur reduction که داره.
ببخشید سوالی که میپرسم خارج از بحثه ولی این کارت گرافیک های جدید (به خصوص 1060 ) کی روی لپتاپ ها و کلا لپتاپ های دارای اینا میان ؟ ( تقریبی )
درودسلام
دوستان میخواستم یه سیستم گیمینگ جمع کنم در حد 3 تومن +مانیتور و کارت گرافیکش 970 GTX باشه ممنون
درود
از جایی سفارش دادن یه سیستم جمع کنم در حد کارای مربوط به حسابداری و cad ؛ قطعات زیر هم موجوده :
power : corsair RM1000
vga : amd r7870 2gb
ram : 2 * 8gb ddr3
(ممکنه غیر عادی بی ربط باشن این قطعات به مواردی که ممکنه پیشنهاد بدید ولی خب دم دسته )
میخواستم ببینم بقیه قطعات مثل mb ، CPU و ... چه چیزی باید تهیه شه با توجه به نیاز ؟ در واقع با "حداقل" قیمت میخوام یه چیز مرتب و خوبی دربیاد .
قطعات تهیه شد . با تشکر![]()
سلام
دوستان میخواستم یه سیستم گیمینگ جمع کنم در حد 3 تومن +مانیتور و کارت گرافیکش 970 GTX باشه ممنون
بهترین مودم توی رنج قیمتی ۵۰ تا ۸۰ تومن چی هست ؟
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
درود.
دوستان من توی خرید این دو مدل مادربرد موندم کدومو بگیرم!!!
Z170-DELUXE - Overview
GIGABYTE - Motherboard - Socket 1151 - GA-Z170X-Gaming 7 (rev. 1.0)
1: مادربرد gigabyte g7 قیمت کمتری داره و از Thunderbolt 3 پشتیبانی میکنه. ولی asus deluxe مثل اینکه پشتیبانی نمیکنه. درسته؟ ( Thunderbolt مهمه برای من )
2: آیا Thunderbolt 3 رو میشه به مادربردی که اونو پشتیبانی نمیکنه، بعدا به صورت اکسترنال بهش اضافه کرد؟
3: مادربرد asus deluxe از wifi و bluetooth برخوردار هست. کاربرد خیلی خاصی داره این ویژگی؟
میخوام ببینم آیا دلیل خاصی برای خرید asus deluxe هست که پول بیشتری بابتش بدم؟ کلا یه راهنمایی بکنید منو برای خرید

شما خودت اینا رو انتخاب کردی، بعد دلیلش رو از ما می پرسی؟!
اصلا گفتی سیستمت چیه و برای چه کاری قراره استفاده بشه که راهنمایی کنیم؟
1- بله ولی ایسوس هم مدل اختصاصی برای تاندربولت داره
2- بله اگه بعدا کارتش پیدا بشه
3- آنتن گیرنده ی وایرلس کاربرش مشخصه دیگه.
سلام فرشید جان
سوالم در رابطه با کارت های سری pascal انویدیاست . باری وارد ایران شده از این سری کارت ها و قیمتی براش مصوب شده یا نه !
البته شنیدم انویدیا کارت 1060 رو هم به تازگی معرفی کرده !
اگر قیمتی داره ، الان 1080 حول و حوش چند ؟
مرسی .
فرشید جان قبلا یه سیستم بهم پیشنهاد کرده بودی. والا من طی تحقیقی که کردم این دو مدل مادربرد به کارم میاد.
زیاد اهل اورکلاک حرفه ای نیستم. audio هم خیلی روش حساس نیستم.
بیشتر کارایی و امکانات مادربرد مدنظرم هست. سیستم هم برای کارهای گرافیک و گیم.
راستی تنها مدل Asus که از TB3 پشتیبانی میکنه هم فکر کنم مدل Premium هست که هم گرونه خیلی و هم موجود نیست الان. درسته؟