مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام و خسته نباشید خدمت دوستان.
من چند ماه قبل می خواستم یه سیستم جدید بخرم اینجا مشاوره هم گرفتم، اما بخاطر معرفی گرافیک های جدید AMD و انویدیا صبر کردم و الان که GTX 1060 قراره فردا رسما تو سراسر جهان عرضه بشه، میخواستم تو سریع ترین زمان سیستم رو جمع کنم.
در مورد بودجه، می خوام هزینه کل سیستم، از کیس گرفته تا مونتور و ... بیشتر از 3.400 یا حداکثر 3.500 نشه. اگر ممکنه یه سیستم به همراه مانیتور تو این رنج قیمت معرفی کنید. تا یادم نرفته این رو هم بگم من ترجیحم برای گرافیک 1060 هست ولی چون هنوز قیمتش مشخص نیست اگر ممکنه تو سیستم پیشنهادی یه گرافیکی که احتمال داره تو رنج قیمت احتمالی این گرافیک باشه رو معرفی کنید. ضمن اینکه سیستم با 1060 سازگاری داشته باشه.

ممنون.

آقا فرشید سلام و خسته نباشید
یک سیستم میخوام برای کارت گرافیک 1080
به جز کارت گرافیک که اگر درست گفته باشم بین 2.8 تا 3 تومن قیمت داره
برای بقیه اجزا سیستم ، قطعات کمترین قیمت ممکنه رو داشته باشن
ممنون میشم راهنماییم بکنی
--------------
برای خرید مانیتور هم دو مدل مدنظرم هست به نظرتون کدوم رو انتخاب کنم:

1-BenQ XL2720Z 144Hz 1ms 27 inch Gaming Monitor
2-Samsung U28E590 Ultra HD 4K 28-Inch 1MS

مهم ترین فرقشون اینه که اولی 144Hz هست ولی دومی 60Hz اما اولی FHD ولی دومی 4K
input lag هر دو 1ms هست.

Intel Core i5 6600K CPU
Asus Z170 Pro Gaming MotherBoard
GSkill RipjawsV 2*8GB DDR4 2400 RAM
Gigabyte R9 390X OC G1 Gaming 8GB WF 3X VGA
Asus Strix GTX 980 OC Gaming DCII 4GB
(Inno3D GTX 980 Ti iChill X4 Air Boss Ultra)
Seagate 7200 64MB 1TB HDD
SAMSUNG 850 EVO 250GB SSD
Samsung 24X SATA ODD
GREEN 650A-UK Power
GREEN X3 + Viper Case
جمع کل‌ (تومان) — 2800

این برای بقیه ی قطعات سیستم
از این مانیتورا هم دومی هیچ سنخیتی با مانیتور اولی نداره و توصیه هم نمیشه، برای شما توصیه ی من BenQ 2730Z هست با رزولوشن 2K و 144 هرتز

دوستان یه میکروفون ساده و معمولی واسه گیمای آنلاین معرفی میکنید؟!

میکروفون تکی که توی بازار متفرقه موجوده دیگه برندی نداره بخوایم معرفی کنیم، عموما برای بازی از هدست های گیمینگ با میکروفونهای خوب استفاده میشه.

سلام و خسته نباشید خدمت دوستان.
من چند ماه قبل می خواستم یه سیستم جدید بخرم اینجا مشاوره هم گرفتم، اما بخاطر معرفی گرافیک های جدید AMD و انویدیا صبر کردم و الان که GTX 1060 قراره فردا رسما تو سراسر جهان عرضه بشه، میخواستم تو سریع ترین زمان سیستم رو جمع کنم.
در مورد بودجه، می خوام هزینه کل سیستم، از کیس گرفته تا مونتور و ... بیشتر از 3.400 یا حداکثر 3.500 نشه. اگر ممکنه یه سیستم به همراه مانیتور تو این رنج قیمت معرفی کنید. تا یادم نرفته این رو هم بگم من ترجیحم برای گرافیک 1060 هست ولی چون هنوز قیمتش مشخص نیست اگر ممکنه تو سیستم پیشنهادی یه گرافیکی که احتمال داره تو رنج قیمت احتمالی این گرافیک باشه رو معرفی کنید. ضمن اینکه سیستم با 1060 سازگاری داشته باشه.

ممنون.

مدل نام قطعه
Intel Core i5 6400 CPU
ASUS B150 Pro MotherBoard
2X GSkill Ripjaws V 4GB DDR4 2400Mhz RAM
Gigabyte R9 380X WF 2X 4GB VGA
Samsung 24X SATA ODD
GREEN 650A-UK Power
Green X2 Jaguar Case
جمع کل‌ (تومان) — 1850
این بدون گرافیک و مانیتور
گرافیک رو یک میلیون فرض کردیم و مانیتور رو هم برای 22 اینچ FHD حدود 600 تومن در نظر بگیرید.

با سلام.
اول آقا فرشید بابت اون پیشنهادی که بابت کیس چند روز پیش به ما دادی خیلی ممنون(پست 34131) فقط برای power بهتر نیست من 1000W بگیرم؟
بعد اینکه باز الان من یک سیستم موجود دارم با این مشخصات:
Intel Core i7 6700 CPU
Cooler Master Hyper T4 CPU Cooler
Asus H170 Pro Gaming MotherBoard
Western Digital Black WD1003FZEX Internal Hard Drive - 1TB HDD
SAMSUNG 850 pro 128GB SSD

GREEN GP650A-UK 80Plus Gold PSU
GREEN X3 + Viper Case
DVDRW LiteOn
ASUS PCE-N15 Wireless-N300 PCI Express Adapter
خوب حالا ما فعلا منتظریم که گرافیک رو 1060 بگیریم، آیا این power برای گرافیک 1060 جواب گو هست؟ ممکن هست روی راندمان سیستم تاثیر بذاره و گلوگاه باشه؟ بعد ممکن هست من تا وقتی گرافیک 1060 وارد بشه برای خرید بودجم به 1070 هم برسه، خوب بازم این سیستم و مخصوصا power میتونه 1070 رو هم جواب گو باشه؟ یا باید کلا power رو برم 750 یا حتی بیشتر بگیرم و بعد به گرافیک فکر کنم؟
متشکر میشم کمک کنید. :Worthy::Worthy:

با سلام.
اول آقا فرشید بابت اون پیشنهادی که بابت کیس چند روز پیش به ما دادی خیلی ممنون(پست 34131) فقط برای power بهتر نیست من 1000W بگیرم؟
بعد اینکه باز الان من یک سیستم موجود دارم با این مشخصات:
Intel Core i7 6700 CPU
Cooler Master Hyper T4 CPU Cooler
Asus H170 Pro Gaming MotherBoard
Western Digital Black WD1003FZEX Internal Hard Drive - 1TB HDD
SAMSUNG 850 pro 128GB SSD

GREEN GP650A-UK 80Plus Gold PSU
GREEN X3 + Viper Case
DVDRW LiteOn
ASUS PCE-N15 Wireless-N300 PCI Express Adapter
خوب حالا ما فعلا منتظریم که گرافیک رو 1060 بگیریم، آیا این power برای گرافیک 1060 جواب گو هست؟ ممکن هست روی راندمان سیستم تاثیر بذاره و گلوگاه باشه؟ بعد ممکن هست من تا وقتی گرافیک 1060 وارد بشه برای خرید بودجم به 1070 هم برسه، خوب بازم این سیستم و مخصوصا power میتونه 1070 رو هم جواب گو باشه؟ یا باید کلا power رو برم 750 یا حتی بیشتر بگیرم و بعد به گرافیک فکر کنم؟
متشکر میشم کمک کنید. :Worthy::Worthy:

1000 وات، بر اساس چه معیاری فکر کردید بهتره 1000 وات باشه؟ سیستم قویتر بشه یا سریعتر؟!
650 وات برای یه 1080 اورکلاک شده هم زیاده، تازه دو تا 1070 رفرنس رو هم جواب میده. (البته برای دو تا کارت یه 750 یا 850 توصیه میشه) پردازنتون هم که سری K نیست بخواد بار بیشتری بکشه.

سلام
دنبال یه کولر جمع و جور خوب میردم برا سیستم
کیس green advice
مادربرد h61
cpu core I5 2400
گرافیک zotac 970 omega edition
چیزی براش پیدا میشه؟

خب ارتفاع 15 سانت کمه برای یه کولر رده حرفه ای، شمابهتره از مدلهای خوابیده ی Noctua با فن 12 یا14 سانت استفاده کنی یا از مدل رزونتری مثل Thermalright True Spirit 120

1000 وات، بر اساس چه معیاری فکر کردید بهتره 1000 وات باشه؟ سیستم قویتر بشه یا سریعتر؟!
650 وات برای یه 1080 اورکلاک شده هم زیاده، تازه دو تا 1070 رفرنس رو هم جواب میده. (البته برای دو تا کارت یه 750 یا 850 توصیه میشه) پردازنتون هم که سری K نیست بخواد بار بیشتری بکشه.
بازم بابت توضیحات کامل ممنون، برای اون یکی سیستم شاید در آینده یک 1080 دیگه اضافه شه، و کمی هم شاید بخواییم اورکلاک کنیم؟ البته اگر هم لازم نیست و خرج اضافه هست که چه بهتر، برای سیستم دومی هم خیلی ممنون واقعا تو فکر ارتقاع power بودم، دیشب یکی سایت green رو گفت برو چک کن اون نرم افزارش پیشنهاد 750 میداد...

بازم بابت توضیحات کامل ممنون، برای اون یکی سیستم شاید در آینده یک 1080 دیگه اضافه شه، و کمی هم شاید بخواییم اورکلاک کنیم؟ البته اگر هم لازم نیست و خرج اضافه هست که چه بهتر، برای سیستم دومی هم خیلی ممنون واقعا تو فکر ارتقاع power بودم، دیشب یکی سایت green رو گفت برو چک کن اون نرم افزارش پیشنهاد 750 میداد...

اون یکی رو خاطرم نیست چی بوده، من بر اساس همین کانفیگ توصیه کردم
سیستم مشابه ای که دو تا 1080 و پردازنده ی اورکلاک شونده داشته باشه باید پاور 850 وات یا بالاتر داشته باشه. اگه کارت تکی با پردازنده ی اورکلاک شونده باشه هم یه 750 وات.

سلام دوستان
لطفا یه سیستم برا گیم ( فقط کیس ) معرفی کنید.
مانیتور هم 1600x900 هست.
بودجه هم تا 2500-2600

مرسی

مدل نام قطعه
Intel Core i3 6100 CPU
ASUS B150 Pro یا Gigabyte GA-B150M-D3H MotherBoard
GSkill Ripjaws V 2*4GB DDR4 2400MHz RAM
Asus Strix GTX 960 OC Gaming DCII 4GB VGA
Samsung 24X SATA ODD
Green 600A-HP Power
Green X2 Jaguar Case
جمع کل‌ (تومان) —
دو میلیون و ۵۴۰ هزار تومان جمع کل‌ (تومان)

اگه قراره از یه جا دانلود کنه که پی سی، اگه قراره وقتی دانلود شد راحت بتونی جای دیگه ببری استفاده کنی لپ تاپ
با یه پی سی 1200 یی یا لپ تاپ 1500 تا 2 تومنی میشه این کارو کرد.

بهترین پردازنده ها در رده های بودجه ای مختلف | زومجی
نه همیشه تو یه اتاق میخوام باشه .
پس بی زحمت مشخصات PC رو بگید
حالا مدل لپ تاپ رو هم بگید , چو لپ تاپ هم ندارم . اگه پولم رسید جفتشو بگیرم

باز هم سلام
آقا ما طی یک سری حرفا بودجه رو از 9 تومن به 13 ارتقا دادیم، باز اگه میشه لطف کنین تو انتخاب قطعا ما رو یاری کنید، الان من CPU رو بخوام 6850 یا 6900 بگیرم میشه؟ بعد میشه برای این پردازنده motherboard رو RAMPAGE V EXTREME تهیه کرد براش؟ بعد آیا این سری CPU ها بیشتر از رم DDR 4 2400MHz جواب گو نیستن؟ پس یعنی ما اگه رم 3200 اینا بگیریم اضافیش خرج اضافه هست؟ برا گرافیک میخوام 2 تا 1080 باشه. کلا اگه میشه راهنمایی کنین من شنبه دیگه برنامه دارمم هست برم برای خرید.

نه همیشه تو یه اتاق میخوام باشه .
پس بی زحمت مشخصات PC رو بگید
حالا مدل لپ تاپ رو هم بگید , چو لپ تاپ هم ندارم . اگه پولم رسید جفتشو بگیرم

Intel Core i3 6100 CPU
ASUS H110M-C MotherBoard
2X GSkill Ripjaws V 4GB DDR4 2133 RAM
Samsung 24X SATA ODD
GREEN 380A Power
Green PARS Case
جمع کل‌ (تومان) — 1300

لپ تاپ خیلی مدل هست با این قیمتا، بدون فیلتر کردن نمیشه چیزی رو فهرست کرد.

باز هم سلام
آقا ما طی یک سری حرفا بودجه رو از 9 تومن به 13 ارتقا دادیم، باز اگه میشه لطف کنین تو انتخاب قطعا ما رو یاری کنید، الان من CPU رو بخوام 6850 یا 6900 بگیرم میشه؟ بعد میشه برای این پردازنده motherboard رو RAMPAGE V EXTREME تهیه کرد براش؟ بعد آیا این سری CPU ها بیشتر از رم DDR 4 2400MHz جواب گو نیستن؟ پس یعنی ما اگه رم 3200 اینا بگیریم اضافیش خرج اضافه هست؟ برا گرافیک میخوام 2 تا 1080 باشه. کلا اگه میشه راهنمایی کنین من شنبه دیگه برنامه دارمم هست برم برای خرید.

همون خرید پردازنده 6900k یا 6850K هم از یه جنبه خرج اضافست، اما جون با 13 تومن قراره دو تا کارت 1080 داشته باشید انتخاب X99 با یکی از اون پردازنده ها توجیه داره و قابل قبوله
پردازنده ها هم با رم های 3200 و حتی بالاتر هیچ مشکلی ندارن، اما موضوع اینه که پهنای باند اضافه و فرکانس بالاتر توی راندمان بازی تاثیر مستقیم نداره.

• Like
Reactions: msbazicenter
سلام، دوتا سوال داشتم.

اول اینکه تفاوت Intel Core i5 6400 CPU و Intel Core i5 6500 CPU تو کار با RX 480 یا GTX 1060 چقدر هست؟ اختلاف قیمتشون حدودا 80 تومن هست میخواستم بدونم تو کار با گرافیک هایی که گفتم در حد این قیمت اختلاف کارایی دارند و ارزش داره مدل قدرتمندتر رو انتخاب کنم یا نه؟

سوال دوم هم تفاوت دو مین بورد زیر هست. مدل گرون تر چه برتری هایی نسبت به مدل دیگه داره؟

لیون کامپیوتر : ASUS B150 PRO GAMING-AURA LGA1151 B150 Mainboard
لیون کامپیوتر : ASUS B150M-A LGA1151 B150 Mainboard

سلام، دوتا سوال داشتم.

اول اینکه تفاوت Intel Core i5 6400 CPU و Intel Core i5 6500 CPU تو کار با RX 480 یا GTX 1060 چقدر هست؟ اختلاف قیمتشون حدودا 80 تومن هست میخواستم بدونم تو کار با گرافیک هایی که گفتم در حد این قیمت اختلاف کارایی دارند و ارزش داره مدل قدرتمندتر رو انتخاب کنم یا نه؟

سوال دوم هم تفاوت دو مین بورد زیر هست. مدل گرون تر چه برتری هایی نسبت به مدل دیگه داره؟

ASUS B150 PRO GAMING-AURA LGA1151 B150 Mainboard
ASUS B150M-A LGA1151 B150 Mainboard

برای بازی هر چی فرکانس پردازنده بالاتر باشه احتمال افزایش راندمان بیشتر هست، بنابراین ارزشش رو داره که 6500 یا 6600 بخرید

در مورد مادربردها هم مدل دوم سایز کوچکتری هست و یه سری امکانات جانبی مثل کارت صدای تقویت شده و نور پردازی رو نداره.

• Like
Reactions: Hamid Payne
برای بازی هر چی فرکانس پردازنده بالاتر باشه احتمال افزایش راندمان بیشتر هست، بنابراین ارزشش رو داره که 6500 یا 6600 بخرید

در مورد مادربردها هم مدل دوم سایز کوچکتری هست و یه سری امکانات جانبی مثل کارت صدای تقویت شده و نور پردازی رو نداره.
ممنون بابت پاسخ.
در مورد پردازنده انتخابم همون 6500 هست، وسعم دیگه به بالاتر این این نمیرسه :دی

در مورد مین بورد، میخواستم بدونم مورد ارزون تر رو انتخاب کنم، مشکل مهمی برای تجربه بازی ها پیش نمیاد؟ مثلا احتمال اینکه بسوزه یا مثلا امکان مهمی رو نداشته باشه و مورد گرون تر داشته باشه؟ کارت صدا بهتر که خیلی ارزش صد تومن رو نداره.

سلام مجدد!
من بالاخره لپ تاپ گيمينگ گرفتم از فروشگاه لوتوس به صورت حضوري....دستگاهو جلوي خودم اكبندشو بازكردن و همه چي اوكي بود و دادم روش ويندوز و بقيه چيزا رو نصب كنن...رسيدم خونه رفتم سايت ايسوس لپ تاپ رجيستر كنم ديدم نوشته اين لپ تاپ با اين شماره سريال قبلا وجيستر شده!!!!!ميخوام بدونم ايا همون موقع كه داشته ويندوز نصب ميكرده رجيستر كرده يا اين دستگاه اكبند واقعي نبوده؟؟لطفا راهنمايي كنيد كه اگر كلاهبرداري كرده شنبه برم پس بدم لپ تاپو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or