مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان من امروز صبح با راهنمايي و كمك اقا فرشيد عزيز رفتم مغازه و با هر جنگ و دعوايي بود عوض كردم دستگاهو و يدونه اكش رو گرفتم همونجا هم رجيستر كردم
اقا فرشيد خداوكيلي سنگ تموم گذاشت و تا وقتي كه لپتاپ رو عوض كردن منو راهنمايي و كمك كردن....اگر راهنمايي ايشون نبود من اينقدر دستپاچه بودم و استرس داشتم كه نميدونم چي ميشد!!خلاصه هرچي بگم درمورد كمك و راهنمايي ايشون كم گفتم....خواستم يه تشكر درست و حسابي بكنم+اعلام كنم دستگاهو عوض كردم....بازم ميگم اقا فرشيد خيييلي شرمندم كرد

مشکل دوستمون با تعویض توسط فروشگاه حل شد، اما در آخر کار مشخص نشد دستگاه اولی واقعا مشکلش چی بوده که رجیستر نشده، چون گارانتی رسمی نمایندگی رو داشته و این خودش علامت سوال بزرگیه، مخصوصا برای ما که به کاربران هم پیشنهاد می کنیم باید دقیقتر در جریان باشیم.
واقعا اگه دستگاه از اکبند نبوده و اکبند شده و گارانتی رسمی رو داشته وضعه بازارمون خیلی خرابه.

فرشید جان من یه مانیتور VX238 دارم اسوس. یه چند ماهی هست یه نوار ۷ ۸ سانتی مات رو تصویر اومده. جدیدا وسط این نوار هم یه خط ابی رنگ اومده. الان این مشکلش چیه؟ تحت گارانتی حساب میشه؟ ضربه ای هم نخورده. اصلا دوست ندارم وردارم ۲۰ ۳۰ تومن بدم ببرمش گارانتی بعد بگن بله این مشکل تحت گارانتی نیست!

با سلام خدمت دوستان مخصوصا آقا فرشید عزیز یه سیستم میخاستم تا ۳ تومن، خودم هارد و مونیتور دارم ترجیحا هم کارت گرافیک ۱۰۶۰ باشه با تشکر

واقعا اگه دستگاه از اکبند نبوده و اکبند شده و گارانتی رسمی رو داشته وضعه بازارمون خیلی خرابه.

فرشید جان من یه مانیتور VX238 دارم اسوس. یه چند ماهی هست یه نوار ۷ ۸ سانتی مات رو تصویر اومده. جدیدا وسط این نوار هم یه خط ابی رنگ اومده. الان این مشکلش چیه؟ تحت گارانتی حساب میشه؟ ضربه ای هم نخورده. اصلا دوست ندارم وردارم ۲۰ ۳۰ تومن بدم ببرمش گارانتی بعد بگن بله این مشکل تحت گارانتی نیست!

در مورد لپ تاپها من حدسم اینه که اجناس رو از راههای گوناگون وارد می‌کنن و بعد گارانتی میشه
در مورد مانیتور هم قطعا باید شامل گارانتی باشه، اگه نباشه پس چه چیزی شامل گارانتی مانیتور محسوب میشه؟! شما هم پیگیر باش باید قبول کنن.

با سلام خدمت دوستان مخصوصا آقا فرشید عزیز یه سیستم میخاستم تا ۳ تومن، خودم هارد و مونیتور دارم ترجیحا هم کارت گرافیک ۱۰۶۰ باشه با تشکر

Intel Core i5 6600 CPU
ASUS B150 Pro MotherBoard
2X GSkill Ripjaws V 4GB DDR4 2400Mhz RAM
GTX 1060 6GB VGA
Samsung 24X SATA ODD
GREEN 650A-UK Power
Green X2 Jaguar Case
جمع کل‌ (تومان) — 3 میلیون

اول مشخص کن تو چه تنظیماتی و با چه رزولوشنی میخوای چند فریم بگیری
بعد مشخص کن چقدر میخوای هزینه کنی
تا بچه ها کمکت کنند
و مدل مانیتورت رو هم بگو
ارتقای کارت گرافیک برای شما مهمترین اولویت هست و تا 90 درصد در این بازی مشکل رو رفع می کنه

من حداقل کارت GTX 960 4GB با حدود 900 تومن و بهتر GTX970/GTX 1060 رو توصیه می کنم که میره بالای 1300

مشکل دوستمون با تعویض توسط فروشگاه حل شد، اما در آخر کار مشخص نشد دستگاه اولی واقعا مشکلش چی بوده که رجیستر نشده، چون گارانتی رسمی نمایندگی رو داشته و این خودش علامت سوال بزرگیه، مخصوصا برای ما که به کاربران هم پیشنهاد می کنیم باید دقیقتر در جریان باشیم.

شما هم می تونی این مدل توشیبا رو بخری، هم مدل 6 ترابایتی WD Caviar Green و هم مدل 6 ترابایتی سی گیت رو
کلا در این ظرفیت سرعتهاشون تفاوت زیادی نمی کنه و پر سرعت محسوب نمیشن، عمرشون هم تفاوتی نداره، اما سری Seagate Surveillance برای اطمینان از صحت داده ها مناسبتر هست.
ممنون از پاسختون ولی می خواستم بدون این مدل کارت گرافیکها از چه برندیه؟

سلام
شما هم می تونی این مدل توشیبا رو بخری، هم مدل 6 ترابایتی WD Caviar Green و هم مدل 6 ترابایتی سی گیت رو
کلا در این ظرفیت سرعتهاشون تفاوت زیادی نمی کنه و پر سرعت محسوب نمیشن، عمرشون هم تفاوتی نداره، اما سری Seagate Surveillance برای اطمینان از صحت داده ها مناسبتر هست.
فرشیدجان استفاده از سری Surveillance تو یه سیستم خونگی مشکلی ایجاد نمیکنه؟
من قصد خرید مدل 8TBش رو دارم.

ممنون از پاسختون ولی می خواستم بدون این مدل کارت گرافیکها از چه برندیه؟

هنوز نرسیده به بازار ما که برندش ر بگم!
اما اونقدر نزدیک هست که برای خریدش دست نگه دارید.

سلام

فرشیدجان استفاده از سری Surveillance تو یه سیستم خونگی مشکلی ایجاد نمیکنه؟
من قصد خرید مدل 8TBش رو دارم.

خیر مشکلی نداره، در ظرفیتهای بالا برخی مدلهای دیگه هم مشخصات مشابهی دارند و در عمل میشه ازشون استفاده ی ذخیره سازی کرد
اما قاعده ی کلی اینه که هارددیسکهای با ظرفیت بالا برای نصب بازی بهترین گزینه نیستن، بلکه مدلهای 1 تا 3 ترابایتی از سری دسکتاپ سرعت خواندن و نوشتن بیشتری دارند و گزینه ی برتر هستند.

دوستان، مگه 1060 اومده تو بازار ایران؟

خیر، بزودی میرسه.

دوستان میخوام یه سیستم ببندم که کارت گرافیکش Gtx 750 TI باشه
ولی نمیدونم سایر قطعاتش رو چی ببندم که بیشترین بازدهی رو بگیرم از این کارت گرافیک
ممنون میشم اگه یه سیستم معرفی کنین با قیمت متوسط با کارت گرافیک 750ti که بعدا قابل ارتقا باشه
سیستم رو بیشتر برای DOTA 2 میخوام

آخرین ویرایش:
سلام.نمیدونم تو این تاپیک هم میشه راجع به لپتاپ مشاوره گرفت با نه ، ولی کلا پیشنهادتون برای یه دانشجوی برق برای کارهای مهندسی مثل برنامه نویسی و متلب و شبیه سازی معمولی و بالا اوردن لینوکس چیه ؟ بودجه هم زیر ۲ تومن.

دوستان میخوام یه سیستم ببندم که کارت گرافیکش Gtx 750 TI باشه
ولی نمیدونم سایر قطعاتش رو چی ببندم که بیشترین بازدهی رو بگیرم از این کارت گرافیک
ممنون میشم اگه یه سیستم معرفی کنین با قیمت متوسط با کارت گرافیک 750ti که بعدا قابل ارتقا باشه
سیستم رو بیشتر برای DOTA 2 میخوام

کلا این کارت توان اونچنانی نداره و خودش در پایینترین سطح هست، اما این سیستم مناسبش هست:

مدل نام قطعه
Intel Core i3 6100 CPU
ASUS H110M-C MotherBoard
2X GSkill Ripjaws V 4GB DDR4 2133 RAM
Seagate 7200 64MB 1TB HDD
Samsung 24X SATA ODD
GREEN 480A-ES Power
Green PARS Case
جمع کل‌ (تومان) — 1300

سلام.نمیدونم تو این تاپیک هم میشه راجع به لپتاپ مشاوره گرفت با نه ، ولی کلا پیشنهادتون برای یه دانشجوی برق برای کارهای مهندسی مثل برنامه نویسی و متلب و شبیه سازی معمولی و بالا اوردن لینوکس چیه ؟ بودجه هم زیر ۲ تومن.

باید دنبال یه مدل باشید که پردازنده ی قدرتمندی با 4 هسته ی واقعی داشته باشه و از سری Core i7 باشهريال از پردازنده های 2 هسته ای سری U هم پرهیز کنید.
برای رم هم 8 گیگابایت به عنوان حداقل توصیه میشه

برای گرافیک یه تراشه ی معمولی هم کفایت میکنه.

سلام دوستان کسی تجربه کار با مانیتور asus rog pg278q را داره ؟ کیفیتش چطوره ؟ و تصویر افت نمیکنه ؟
آقا فرشید نظرت درباره مانیتور asus 348q چیه ؟ میشه با یه gtx 1080 به صورت 4k راحت بازی کرد ؟ و پنل این مانیتور مشکل نداره ؟ گارانتی ویستا پاسخگو هست بنظرت ؟

سلام آقا فرشید.
بین دو مانیتور benq rl2455hm و asus vx248h کدوم رو برای گیمینگ PC و PS4 پیشنهاد میدید؟یا اگر گزینه ی بهتری توی این رنج فیمت هست لطفا معرفی کنید.
با تشکر.

سلام
با بودجه 200 تومن چه ایرفونی پیشنهاد میشه؟
وضوح و بلندی صدا + دکمه قطع و وصل پخش از اولویت هاست.
به گوشی اندروید 4.3 هم میخواد متصل بشه!
ممنونم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or