جریانی نداره،شما یه کارت گیگابایت GTX 1080 بخر، ثبت نام کن و یه کوله پشتی هدیه بگیر!
مثلا اگه 500 تومن سود وارد کننده باشه توی فروش این کارت، 100 تومنش رو با این کار به خریدار برمیگردونن.
سلام دوستان کسی تجربه کار با مانیتور asus rog pg278q را داره ؟ کیفیتش چطوره ؟ و تصویر افت نمیکنه ؟
آقا فرشید نظرت درباره مانیتور asus 348q چیه ؟ میشه با یه gtx 1080 به صورت 4k راحت بازی کرد ؟ و پنل این مانیتور مشکل نداره ؟ گارانتی ویستا پاسخگو هست بنظرت ؟
برای بازی و داشتن فریم ریت بالا و روان بودن نمایش صحنه ها بسیار عالی هست و طیف رنگی مناسب و یکنواختی هم داره، اما از نظر کیفیت پنل TN هم یکی از مدلهای خوب هست، هر چند که به پنل IPS نمیرسه
اگه حساسی باید از نزدیک هم در بازی و هم فیلم بررسی کنی.
در مورد رزولوشن 4K خیر، موافق نیستم، حتی 1080 هم هنوز در برخی بازیها برای 4K کافی نیست و ترجیح قطعی من بازی در 2K و در عوض داشتن فریم ریت بالای 100 هست.
من 4K رو هنوز برای بازی توصیه نمی کنم اما رزولوشن Ultra Wide به علت سبکتر بودن قابل قبول تر هست ولی از نظر ابعاد باز هم در همه ی بازیها پشتیبانی نمیشه، از طرف دیگه asus 348q کیفیت پنلش خیلی خوبه.
سلام آقا فرشید.
بین دو مانیتور benq rl2455hm و asus vx248h کدوم رو برای گیمینگ PC و PS4 پیشنهاد میدید؟یا اگر گزینه ی بهتری توی این رنج فیمت هست لطفا معرفی کنید.
با تشکر.
بین این دو تا مدل ایسوس رو توصیه می کنم، نتایجش کمی بهتر بوده
مدل سامسونگ S24D595H با این که گیمینگ نیست اما برای بازی مخصوصا روی کنسول کیفیتش خیلی خوبه.
سلام
با بودجه 200 تومن چه ایرفونی پیشنهاد میشه؟
وضوح و بلندی صدا + دکمه قطع و وصل پخش از اولویت هاست.
به گوشی اندروید 4.3 هم میخواد متصل بشه!
ممنونم
مدلای زیادی هست اما Razer Hammerhead Pro یه گزینه ی خیلی خوبه.