با درود و سپاس از راهنمایی و پاسختانمنظورتون رو از آنتن دهی خوب متوجه نمی شم، دو تا آنتن 3dB (بیانگر قدرت آنتن دهی)برای باند 2.4 گیگاهرتز داره و یکی هم برای 5 گیگاهرتز
منظور از فرکانس هم فقط استاندارد فرکانسی هست و فرکانس بالاتر برد کمتری داره اما سرعت بیشتر
هر آنتن سرعت خودش رو نداره و ترکیبش بستگی به تراشه ی مودم و تواناییش داره، مثلا اینکه 2 یا 3 کاناله همزمان بتونه کار کنه یا اینکه MIMO یا Full Duplex باشه
به نظر من که مودم شما مشکلی نداره، شاید مشکل از جای دیگست،
آقا جواب بدین دیگه![]()
سلام
سی پی یو من core i5 4670 سوکت 1150 هست
چه مین بردی با قیمت مناسب موجوده که هم رم ddr4 ساپورت کنه هم کارت گرافیکای جدید رو ممنون میشم راهنمایی کنید.
اقایی فرشید نظر من عوض شد میخوام یه کامپیوتر خوب ببندم با بوجه 2 تومن
با درود و سپاس از راهنمایی و پاسختان
منظور من از هر آنتن سرعت خودش رو داره اینه که اگر من دو تا از آنتن ها رو جدا کنم باز هم سرعت 300 مگابیت روی فرکانس 2.4 و 450 مگابیت روی فرکانس 5 گیگاهرتز رو دارم و آنتن بیشتر برای پیدا کردن نقاط کوره یا نه هر کدوم سرعت خودشون رو دارند ؟
سوالات دیگم اینه هنگامی که یه دستگاه به وای فای وصله در واقع به یکی از آنتن ها وصله یا همشون؟
تو گوشی میزنه سرعت اتصال 72 مگابیت در ثانیه یعنی مودم این سرعت رو اختصاص داده به این گوشی و اگر گوشی از این سرعت استفاده نکنه و دستگاه دیگه ای که به این سرعت نیاز داشته باشه میتونه ازش سرعت مودم استفاده کنه ؟
این سرعت 750 مگابیت برای کل مودمه یا نه مثلا میشه با کابل اترنت سرعت گیگابیتی بین مودم و دستگاه های دیگه که با کابل اترنت وصل هستند داده انتقال داد ؟
این سرعتتی که روی پشت دستگاه نوشته 10/100/100Mbps چیه و آیا هر کابلی بسته به کیفیتش سرعت خودش رو داره ؟
قابلیت Qos تو مودم هها توی اتصال و قطع نشدن بازی آنلاین خیلی اثر داره ؟
ببخشید سرتون رو درد آوردم .
جا افتاد عزیز
شکا بجای ذهنیات لطفا بگو بودجت چقدره تا ما راهنمایی کنیم
سلام دوستان الان کارت گرافیک 1070 تو بازار هست؟؟ هر مدلی باشه مهم نیست فقط میخوام بدونم هست یا خیر اگه کسی آدرس میشناسه پ. خ کنه من کارت 970 خودمو فروختم الا 3 ماه بدون کارت گرافیکم
خیلی ممنون بابت پاسخ گویی سریع قیمتش برای کارت رفرنس زیاده امیدوارم کارت های کاوستوم قیمت گزاریشون درست باشه یا حداقل باعث بشن کارت های رفرنس بیان پایین.هست
مدل های Asus 1070 Founders Edition و Gigabyte 1070 Founders Edition موجودند
قیمت هم 100+-1850 هست
یک وعده هایی دادن که هفته دیگه یک سری کارت کاستوم موجود بشه، به نظر من صبر کنید
خیلی ممنون بابت پاسخ گویی سریع قیمتش برای کارت رفرنس زیاده امیدوارم کارت های کاوستوم قیمت گزاریشون درست باشه یا حداقل باعث بشن کارت های رفرنس بیان پایین.
فروشگاه خاصی هست که اول از همه غیر رفرنس هارو بیاره؟؟ میدونم در اون شرایط گرون تر میشه ولی چاره ندارم نهایت تا دو هفته دیگه صبر کنم
دوستان قصد ارتقای سیستمم رو داشتم ، بودجه هم حدود سه و نیم شاید هم یکم بالاتر .
به نظرتون با این بودجه میشه 1070 بست باهاش؟ اصلا قیمتش چقدره؟
به نظرم اگه حدود 1750 مثلا فرض کنیم در بهترین شرایط قیمت این کارتو و حدود 250 مین و 250 رم و حدود 170 هارد و پاور هم حدود 150 و سی پی یو حدود 600 و ... با حدود 3500 میشه کیس بستش اما شاید خیلی عالی نشه . با حدود 4 تومن بهتر میشه (به خصوص مین رو توصیه میکنم یه مین حدود 500 باشه بهتره)کسی نبود؟
نظر دوستان چیه ؟به نظر دوستان مانیتور با response time کم و flicker free تا حدود 600 چی داریم ؟
دوستان قصد ارتقای سیستمم رو داشتم ، بودجه هم حدود سه و نیم شاید هم یکم بالاتر .
به نظرتون با این بودجه میشه 1070 بست باهاش؟ اصلا قیمتش چقدره؟
به نظر دوستان مانیتور با response time کم و flicker free تا حدود 600 چی داریم ؟