ببشخید نفهمیدم ):
من الان دو تا ماجول 4 گیگی Apacer در کنار هم دارم و جا واسه دو تای دیگه خالی هست .... الان من میخوام یک Apacer هشت گیگی مشابه مد ل های قبلی رو هم اضافه کنم... الان به نظر شما اوکی هست؟؟؟ یک سوال دیگه هم داشتم این که بهترین گزینه تو این قیمت 1.300 واسه خرید مانیتور گیمینگ تو سطح فول اچ دی چیست؟ (:
به زبان دیگه یا دو تا 4 گیگی عین همین ماجولهایی که دارید بخرید و نصب کنید مجموعا بشه 4 تا Apacer چهار گیگی ، یا بهتر دو تا ماجول 8 گیگی جدید بخرید (پک 16 گیگی) و جای دوتا ماجول فعلی نصب کنید.
مانیتور گیمینگ برای پی سی هم BenQ XL2411Z با حدود 1200 یا XL2430T با حدود 1600 توصیه میشه.
با تشکر از شما اقا فرشید که جواب بسیار خوبی دادید که منو قانع کردید که این تفاوت بیشتر تو بازی انلاین به چشم میاد .
فقط اقا فرشید یه سوال شما گفتید کارت 1070 رو مانیتور من که 60 هرتزه نمیتونه قدرتشو نشون بده منظورتون از قدرت همون فریم قفل شده 60 یا چیزهای دیگه میشه یه توضیح جامع بدید چون منو نگران کردید
ممنون
منظورم رو هی باید دوباره توضیح بدم، نمی دونم چرا!
منظورم اینه که اگر فریم بازی رو روی 60 فریم قفل کنید ( که روی مانیتور 60 هرتزی طبیعی هم هست) ممکنه کارت 1070 فقط با 50 درصد از توانش بتونه 60 فریم بده در رزولوشن 1080، اما اگر قفل فریم باز باشه مثلا می تونه تا حدی که جا داره فریم بده و در اون صورت میزان پردازش GPU به 100 درصد نزدیک میشه.
سلام
ی سیستم معرفی کنید ک بازی های روز رو راحت اجرا کنه فقط مقرون ب صرفه در نظر بگیرید دنبال high end نیستم
و ی سوال پردازنده های اینتل با گرافیک های amd ati خوب مچ میشن و مشکلی براشون بوجود نمیاد ؟
پردازنده های اینتل با همه ی کارتها مچ میشن از جمله AMD
Intel Core i3 6100 CPU
ASUS B150 Pro یا Gigabyte GA-B150M-D3H MotherBoard
GSkill Ripjaws V 2*4GB DDR4 2400MHz RAM
Asus Strix GTX 960 OC Gaming DCII 4GB VGA
Seagate 7200 64MB 1TB HDD
Samsung 24X SATA ODD
Green 600A-HP Power
Green X2 Jaguar Case
جمع کل (تومان) — 2600