با تشکر اقا فرشید فقط یه نکته کارت خودم که 770 همین msi چند سانته اندازه این 1070 یا نه چون نگران اینم که 1070 بگیرم جا نشه تو این کیسم
از اوب مدل کیست رو می گفتی راحتتر بود برای بررسی
کارت خودت 26 سانت هست، اما کارت 1070 سری گیمینگ حدود 28 سانته، حالا ببین جا میشه یا نه
درود بر دوستان،
سیستم حال حاضر مشخصات زیر رو داره. می خواستم برای کارت گرافیک جدید 1070 ارتقاش بدم. فکر نمی کنم قطعه ای نیاز به Upgrade داشته باشه ولی خوب بازم برای اطمینان خواستم از اساتید اینجا راهنمایی بخوام، ببینم از قطعات زیر چیزی نیاز به ارتقا داره یا خیر.
Motherboard: Asus H87-Plus
CPU: Core i5-4570
RAM: Giel 8gb x2 (16gb) DDR3-1600 (800 MHz)
VGA: AMD R9 290 4GB GDDR5
Power: Corsair CS750M
استفاده سیستم هم برای 1080p gaming با حداقل 90fps هست.
خیر، نیاز خاصی به ارتقا نداره و هنوز هم تمام قطعاتش جوابگو هست، کافیه گرافیک جدید رو روش نصب کنید.
سلام
میخواستم بدونم i7 4790k چه کولری واسش خوبه و خودم هم یه کولر تو نت دیدم MasterAir Maker 8 ، این چطور ؟ ( کیسم هم green x8 raptor )
و سوال دیگم اینه که برم sli کنم (gtx 970 ) یا بمونم 1070 بگیرم (مادربردم هم Z97-A )
خیلی ممنون میشم یه راهنمایی کنید.
خیلی چیزا براش خوبه، بستگی به بودجه و نیاز شما داره، حالا حتما هم نباید مثل این مدلی که گفتید گرون قیمت باشه و از 100 تومن به بالا می شه براش کولینگ خرید. من Thermalright Macho و Silver Arrow رو معمولا پیشنهاد می دم و توی واتر کولینگ ها هم از کورسیر H75 به بالا قبلا توصیه شده.
در مورد گرافیک هم قطعا خرید تک کارت قدرتمندی مثل 1070 به انتخاب راهکار دو کارتی و غیر تضمینی SLI برتری داره.