مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

با تشکر خیالم راحت شد پس از بابت پاور فقط نگفتید سی پیو مشکلی برای 1070 ایجاد نمیکنه که گلوگاه بشه ؟

پردازندتون سریعترین مدل نیست و در مقایسه با پردازنده های نسل جدید بالاترین راندمان رو در بازیها نمیده، اما در بیشتر موارد گلوگاهی هم نیست و می تونه فعلا بیشتر راندمان کارت گرافیک شما رو در بازیها استخراج کنه.

سلام
قطعات زیر هماهنگن؟و اینه بصورت دست دو چقدر می ارزن؟
Zotac GTX 970 AMP Omega Edition گارانتی آواژنگ متعلقات کامل
Cpu Core i5 2400 فقط فن
Motherboard Giga H61 گارانتی آواژنگ 2018 متعلقات کامل
16GB رم کروشیال 1600
Power Green 480W کارتون گارانتی نداره

کلا شاید بشه حدود 1300 تا 1400 قیمت گذاری کرد.
قطعات هم مشکلی ندارن،

سلام
دوستان من میخوام هارد بگیرم.بین 1 ترا و 2 ترا موندم یک 120 ssd برای ویندوز دارم.یک ssd 120 هم برای گیم دارم.البته فیلم و سریال و موزیک و نرم افزار و ویدیو های شخصی و...هم طبیعتا در کنار گیم هست.به نظرتون کدوم رو بگیرم؟حجم بازیها که از 15-20 گیگ الان به 50-60 گیگ رسیده در یکی دو سال آینده به نظرتون انقدری میشه که 1 ترا کم بیاره؟یا خرید 2 ترا هزینه اضافی هست؟
مرسی

همین الان 2 ترابایت هم دیگه ظرفیت بالایی حساب نمیشه و خرید مدلهای بالاتر هم کاملا لازم و طبیعیه.

شما یه پی سی با پردازنده ی قوی نیاز داری که طبق نیازت بعدا بتونی گرافیکت رو هم ارتقا بدی، مفید و مختصر

Intel Core i5 6700K CPU
Asus Z170 Pro Gaming MotherBoard
GSkill RipjawsV 2*8GB DDR4 2400 RAM
(Gigabyte R9 390X OC G1 Gaming 8GB WF 3X) VGA
Asus Strix GTX 980 OC Gaming DCII 4GB
Seagate 7200 64MB 1TB HDD
SAMSUNG 850 EVO 250GB SSD
Samsung 24X SATA ODD
CORSAIR VS650 Power
GREEN X3 + Viper Case
جمع کل‌ (تومان) — 5100

بازم جایی ابهام داشتید بپرسید.

درود

چندتا سوال داشتم :
1 : منظورت از مدل i5 6700k ، مدل i7 6700k هست دیگه؟ چون هرچی سرچ کردم i5 6700k وجود نداشت اصلا.
2 : مدل i7 4790K بهتر از i7 6700k نیست؟ پیشنهادت کدومه؟
3 : از بین دوتا کارت گرافیکی که بهم پیشنهاد دادی کدوم یکی رو به نظرت بهتره بگیرم ؟ ( صرف نظر از قیمت )
4 : پاور Green مدل GP700A-HP آینده دارتر نیست نسبت به CORSAIR VS650 و اینکه به زودی نیاز به تعویض نداره ؟
5 : ارزش داره به جای EVO 250GB SSD ، مدل PRO 250GB SSD بگیرم ؟ تفاوتش ارزش قیمت بیشترشو داره؟
6 : مادربورد ASUS MAXIMUS VIII EXTREME بگیرم بهتره آیا ؟ و اگه آره ، آیا قطعات بالا مچ هستن باهاش ؟

آخرین ویرایش:
اقا فرشید کجایی؟ :D

اگه جا انداختم ببخشید!
هر دو تا خوبن اما یکی 16 گیگه و یکی 32 گیگ که

اگه مادربرد شما Z170 باشه اون 32 گیگی باس 3200 هم قابل استفاده هست. اگه مدل دیگه ای باشه که هر دو بافرکانس 2133 روی مادربرد کار خواهند کرد. در بازیها فرکانس بالاترِ رم تاثیر چندانی نداره در فریم بازی، برا همین ظرفیت بیشتر ممکنه بعدا بیشتر کاربرد داشته باشه تا فرکانس کاری بالاتر.

درود

چندتا سوال داشتم :
1 : منظورت از مدل i5 6700k ، مدل i7 6700k هست دیگه؟ چون هرچی سرچ کردم i5 6700k وجود نداشت اصلا.
2 : مدل i7 4790K بهتر از i7 6700k نیست؟ پیشنهادت کدومه؟
3 : از بین دوتا کارت گرافیکی که بهم پیشنهاد دادی کدوم یکی رو به نظرت بهتره بگیرم ؟ ( صرف نظر از قیمت )
4 : پاور Green مدل GP700A-HP آینده دارتر نیست نسبت به CORSAIR VS650 و اینکه به زودی نیاز به تعویض نداره ؟
5 : ارزش داره به جای EVO 250GB SSD ، مدل PRO 250GB SSD بگیرم ؟ تفاوتش ارزش قیمت بیشترشو داره؟
6 : مادربورد MAXIMUS VIII EXTREME بگیرم بهتره آیا ؟ و اگه آره ، آیا قطعات بالا مچ هستن باهاش ؟

1- بله همیشه موقع ویرایش این اشتباه میشه
2- معلومه که 4790 بهتر نیست، چون پلتفرم قدیمیتره.
3- سرعت خطی 390X بیشتره، اما حرارت و مصرفشم بیشتره، من 980 و البته الان دیگه 1080 رو ترجیح می دم( صبر کنید بیاد بازار بخرید)
4- خیر سری HP هم معمولیه، آینده دار بخواید باید سری OC گرین رو بخرید که 750 وات هست.
5- برای بازی خیر، اما اگر بخواید بیشتر از حد با SSD سر و کار داشته باشید مدل PRO هم خوبه از نظر عمر طولانیتر
6- خیر بهتر نیست! مادربردای گرونتر امکانات بیشتر و گاهی بلا استفاده دارن، همینی که خودم توصیه کردم از همه لحاظ همه چی داره، قطعات هم باهاش مچ هستن.

اگر دنبال هزینه ی بیشتر هستید روی گرافیک بزارید برای بازی، بقیه ی قطعات همه بالاترین هستن.

• Like
Reactions: god of shadow
سرعت خطی 390X بیشتره، اما حرارت و مصرفشم بیشتره، من 980 و البته الان دیگه 1080 رو ترجیح می دم( صبر کنید بیاد بازار بخرید)
اگر دنبال هزینه ی بیشتر هستید روی گرافیک بزارید برای بازی، بقیه ی قطعات همه بالاترین هستن.

1 : این 1080 دقیقا چه تاریخی میاد ؟ قیمت حدودی اولیش چند میشه؟
2 : خب اگه من الان بیام 2 تومن بدم برای این 980 ، چند وقت دیگه که 1080 اومد، میتونم چند 980 رو بفروشمش؟ ضرر زیاد داره؟
3 : موافق این هستی که یه کارت گرافیک کار راه بنداز و ارزونتر از 980 بگیرم و بعدا که سری جدید اومد ارتقا بدم ؟ ( میتونم واسه گیم دندون رو جیگر بزارم چون کنسول هم دارم :D ). و اگر آره، چه مدل کارت گرافیک کار راه بندازیو پیشنهاد میدی. ( فقط یه مدلی باشه که حداقل کارای فوتوشاپ و افترافکت و پریمیرمو راه بندازه. البته موقع فروش هم ضررش زیاد نباشه)

شرمنده انقدر سوالام زیاد شد. زیاد وارد نیستم. ممنون

اگه جا انداختم ببخشید!
هر دو تا خوبن اما یکی 16 گیگه و یکی 32 گیگ که

اگه مادربرد شما Z170 باشه اون 32 گیگی باس 3200 هم قابل استفاده هست. اگه مدل دیگه ای باشه که هر دو بافرکانس 2133 روی مادربرد کار خواهند کرد. در بازیها فرکانس بالاترِ رم تاثیر چندانی نداره در فریم بازی، برا همین ظرفیت بیشتر ممکنه بعدا بیشتر کاربرد داشته باشه تا فرکانس کاری بالاتر.
ممنون بابت پاسخ. اره جا انداخته بودی :دی!

با مشورت دوستان رسیدم به این:
  • MSI Z170A Gaming M5
  • Intel Core i7-6700
  • Kingston HyperX FURY 32GB 8GBx4 2400Mhz CL15 DDR4
  • GIGABYTE GTX 970 XTREME GAMING WF 3X OC 4GB GDDR5
مابقی قطعات رو هم شما بگو. همینا با هم مچ هستن؟ :دی

بودجه +4 تومن (تا 4.5 نهایتش). مصرف = گیمینگ.

دوستان من قصد خرید یه هارد اکسترنال 2 ترا برای بک آپ رو دارم چه مدل و برندی بخرم که هم قیمت مناسب داشته باشه هم کیفیت اش خوب باشه؟ (جابه جایی هم ندارم زیاد با هارد)

درود به نظرتون پردازنده 3770 (non k) جوابگوی کارت 1080 هست ؟ کم کم وقت تغییرش نرسیده ؟

هنوز جوابگو هست، ارتقا رو بزارید برای نسل بعد،
اما اگر می خواید آخرین قطره ی راندمان 1080 رو در صورتی که جا داشته باشه استخراج کنید می تونید به 6700 ارتقا بدید.

ممنونم...
الان رو این سیستم 16 گیگ رم هست...تفاوتش با 8 گیگ در گیمینگ چقدره؟اونقدری هست که بخرمش؟
الان صاب سیستم 1500 قیمت اخرشه...میصرفه؟

16 گیگ کم کم داره استاندارد میشه و در برخی بازیها حتی با 8 گیگ هم مشکلاتی گزارش میشه، پس ارزشش رو داره، بخرید
در مورد قیمت هم نظرات نزدیک هست، می تونید توافق کنید!

1 : این 1080 دقیقا چه تاریخی میاد ؟ قیمت حدودی اولیش چند میشه؟
2 : خب اگه من الان بیام 2 تومن بدم برای این 980 ، چند وقت دیگه که 1080 اومد، میتونم چند 980 رو بفروشمش؟ ضرر زیاد داره؟
3 : موافق این هستی که یه کارت گرافیک کار راه بنداز و ارزونتر از 980 بگیرم و بعدا که سری جدید اومد ارتقا بدم ؟ ( میتونم واسه گیم دندون رو جیگر بزارم چون کنسول هم دارم :D ). و اگر آره، چه مدل کارت گرافیک کار راه بندازیو پیشنهاد میدی. ( فقط یه مدلی باشه که حداقل کارای فوتوشاپ و افترافکت و پریمیرمو راه بندازه. البته موقع فروش هم ضررش زیاد نباشه)

شرمنده انقدر سوالام زیاد شد. زیاد وارد نیستم. ممنون

تاریخش که اعلام نمیشه، هر نمایندگی زودتر بیاره و بزاره برا فروش، همون میشه تاریخ عرضه، قیمتش هم معلوم نیس
2- این داستان همیشه وجود داره و قانون قطعات رده بالا هست، یا باهاش کنار میاید یا صبر می کنید نسل بعد اومد کارت جدید می خرید، افت قیمت زیاد هست، بله.
3- خیر، اون کارت هم عین ضرر خواهد بود و بعدا به کاری نخواهد اومد، از گرافیک آنبرد پردازنده استفاده کنید اگر مادربردتون خروجی تصویر داره.

ممنون بابت پاسخ. اره جا انداخته بودی :D!

با مشورت دوستان رسیدم به این:
  • MSI Z170A Gaming M5
  • Intel Core i7-6700
  • Kingston HyperX FURY 32GB 8GBx4 2400Mhz CL15 DDR4
  • GIGABYTE GTX 970 XTREME GAMING WF 3X OC 4GB GDDR5
مابقی قطعات رو هم شما بگو. همینا با هم مچ هستن؟ :D

بودجه +4 تومن (تا 4.5 نهایتش). مصرف = گیمینگ.

پازل طرح نکنید خواهشا! همین نوشتن پاسخها هم طولانی و وقت گیر هست، چه برسه به حل معماهای دیگه!

Intel Core i5 6600 CPU
Asus H170 Pro Gaming/Gigabyte GA-H170 Gaming 3 MotherBoard
GSkill RipjawsV 2*8GB DDR4 2400 RAM
GIGABYTE GTX 970 WF 3X OC G1 4GB DDR5 VGA
Seagate 7200 64MB 1TB HDD
SAMSUNG 850 EVO 250GB SSD
ASUS 24X SATA ODD
CORSAIR VS650 Power
GREEN X3 + Viper Case
جمع کل‌ (تومان) — 4100

دوستان من قصد خرید یه هارد اکسترنال 2 ترا برای بک آپ رو دارم چه مدل و برندی بخرم که هم قیمت مناسب داشته باشه هم کیفیت اش خوب باشه؟ (جابه جایی هم ندارم زیاد با هارد)

می تونید مدلهای ضد ضربه ای مثل ADATA HD710/720 رو انتخاب کنید یا مدلهای معمولی مثل WD My Passport Ultra

سلام من یه مین p8p67 دارم با پردازتده i5-2500k و 8 گیگ رم متاسفانه کارت گرافیک فعیلیم(gtx 580) دیگه نفسای آخرش رو میکشه یه کارت گرافیک مناسب در حد 850-900 تومن که توانایی پخش تصاویر FHD با بیت ریت بالا و هم چنین بازی رو داشته باشه چی پیشنهاد میدید

آخرین ویرایش:
سلام من یه مین p8p67 دارم با پردازتده i5-2500k و 8 گیگ رم متاسفانه کارت گرافیک فعیلیم(gtx 580) دیگه نفسای آخرش رو میکشه یه کارت گرافیک مناسب در حد 850-900 تومن که توانایی پخش تصاویر FHD و بیت ریت بالا و هم چنین بازی رو داشته باشه چی پیشنهاد میدید
یکی از این دو مدل GTX 960
Zotac GTX 960 AMP! Edition 4GB GDDR5
ASUS GTX 960 DCII OC STRIX 4GB GDDR5

سلام من یه مین p8p67 دارم با پردازتده i5-2500k و 8 گیگ رم متاسفانه کارت گرافیک فعیلیم(gtx 580) دیگه نفسای آخرش رو میکشه یه کارت گرافیک مناسب در حد 850-900 تومن که توانایی پخش تصاویر FHD و بیت ریت بالا و هم چنین بازی رو داشته باشه چی پیشنهاد میدید
بهتره هنوز صبر کنید تا کارت گرافیک های 1080 و 1070 وارد بازار شن تا قیمت GPU هایی مثل 970 پایین بیاد(البته امکان داره قبل ورود 1080 و 1070 هم قیمت ها رو کاهش بدن تا محصولاتشون فروش بره) و بتونید اون ها رو تهیه کنید . منتظر موندن و خریدن کارت گرافیکی مثل 970 میتونه به شما کارکرد خیلی بهتری رو بده و نسبت به جابجایی از 580 به 960 هم عاقلانه تره (مطمئنا ارزشش رو داره که یه مدت صبر کنید )

بهتره هنوز صبر کنید تا کارت گرافیک های 1080 و 1070 وارد بازار شن تا قیمت GPU هایی مثل 970 پایین بیاد(البته امکان داره قبل ورود 1080 و 1070 هم قیمت ها رو کاهش بدن تا محصولاتشون فروش بره) و بتونید اون ها رو تهیه کنید . منتظر موندن و خریدن کارت گرافیکی مثل 970 میتونه به شما کارکرد خیلی بهتری رو بده و نسبت به جابجایی از 580 به 960 هم عاقلانه تره (مطمئنا ارزشش رو داره که یه مدت صبر کنید )
عزیز مادر بردم 2.0 pci express هستش این مشکلی ایجاد نمیکنه ؟

سلام من یه مین p8p67 دارم با پردازتده i5-2500k و 8 گیگ رم متاسفانه کارت گرافیک فعیلیم(gtx 580) دیگه نفسای آخرش رو میکشه یه کارت گرافیک مناسب در حد 850-900 تومن که توانایی پخش تصاویر FHD با بیت ریت بالا و هم چنین بازی رو داشته باشه چی پیشنهاد میدید

فعلا با 900 تومن فقط میشه GTX 960 خرید و یا R9 380X
اما من توصیه می کنم شما حداقل GTX 970 بخری، چون قبلا کارت رده بالا داشتی

عزیز مادر بردم 2.0 pci express هستش این مشکلی ایجاد نمیکنه ؟

خیر، فعلا مشکلی نداره و جوابگو هست بدون افت راندمان.

• Like
Reactions: Dav1d
با سلام لطفا قیمت قطعات دست دو زیر رو به تفکیک هرقطعه مشخص کنید.سپاس
سی پی یو AMD Athlon II x240
پاور power green 430a
مادربرد asus m4n78
گرافیک asus gt 210 silent
رم ها
ocz 1gb ddr2 400mhz
patriot 1gb ddr2 400mhz
ممنون از پاسختون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند