مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

ببخشید بایداز اول درست میگفتم:d
خب میگم 2 تا نداشت قراره تا هفته بعد اون یکی رو برام بفرسته.8 گیگ مگه برای گیم مناسب نیست؟تازه 16 گیگش خیلی گرون میشد دیگه پول نداشتم چون کلا سیستم و مانیتور رو جدید گرفتم(همین سیستم تو پروفایلم)

چرا 8 گیگ هم خوبه اما برای قطعات رده بالای شما 16 گیگ تناسب بیشتری داره و کمبودی در آینده هم نخواهید داشت.

ممنون

قراره از این سیستم روی دو نمایشگر استفاده کنم
یکی lcd 22 اینچ اتاق هست و اون یکی lcd 37 پذیرایی...(همزمان نمیخوام استفاده کنم)
کارت های 970 یکدونه خروجی hdmi دارن و چندتا dvi
کدوم یکی بهتره؟
بهتره یک کابل hdmi و یکی dvi تهیه کنم...
یا 2 تا hdmi رو با سویچ وصل کنم به خروجی hdmi کارت گرافیک؟
ممنون از پاسختون:)

شما یه HDMI بگیر برای تلویزیون 37 اینچی پذیرایی، اگر فاصله زیاد هست باید حتما از یه برند خوب و با کیفیت باشه که گرون هم درمیاد، اما کابل بی کیفیت نمی تونه تصویر رو در فواصل زیاد منتقل کنه
یه کابل DVI هم برای مانیتور 22 اینچی استفاده کن که نیاز به ورودی صدا نداره

کیفیت هر دوتا هم یکی هست.

سلام به اقا فرشبد و‌همه .. یه کامپیوتر تا ۴ تومن با ماوس و کیبرد و مانیتور .. جهت کار گرافیکی و برنامه نویسی و بازی .. یه لپتاپ هم هست lenovo y5070 با پردازنده گرافیکی gtx 960m و مونیتور 4k لطفا بگید این برا بازی مناسبه تا به جا pc اینو بگیرم قیمتش هم ۳۵۰۰ تقریبا

اون مدل Lenovo که خیلی خوبه، اما در حد نصف سیستمی که میشه با 4 تومن خریداری کرد در بازیها قدرت خواهد داشت. اگر اجباری به جابجایی دائمی نداری بهتره PC بخری با این پول
سیستم با 4 تومن:

CPU:INTEL Core I5 4460
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS H97-PRO GAMER
VGA:Geforce GTX 970 4GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1
MONITOR: ASUS VX238H

اینا حدود 4100 میشن، 100 تومن هم برای ماوس و کیبرد معمولی کنار بزار.

Last edited by a moderator:
کابل اچ دی ام آی

با سلام خدمت دوستان.
خواستم از اساتید بپرسم که کابل اچ دی ام آی که ورژن 4.1 واقعی باشه رو چطور از بقیه تشخیص میدیم؟؟؟
البته غیر از اونی که روی جعبه نوشته!! چون ملاک نوشتن روی جعبه نیست.
ممنون از راهنمایی تون.

سلام ب همگی
ی مادربرد و CPU معرفی کنید تا یک تومن یا ۸۰۰ تومن ک در کنار galaxy gtx 750 ، پاور Green 430 جوابگوی برق اینا باشه اگر هم نیس ی پاور در رده ۲۰۰ تا ۳۰۰ معرفی کنید
با سلام خدمت دوستان.
خواستم از اساتید بپرسم که کابل اچ دی ام آی که ورژن 4.1 واقعی باشه رو چطور از بقیه تشخیص میدیم؟؟؟
البته غیر از اونی که روی جعبه نوشته!! چون ملاک نوشتن روی جعبه نیست.
ممنون از راهنمایی تون.
سلام
ورژن 4.1 که نداریم.اخرین ورژن 2 هست.
اگه منظورتون 1.4 هست باید بگم که کابل ها از لحاظ ظاهری هیچ تفاوتی با هم نمیکنن و باید به عملکردشون دقت کنید تا متوجه تفاوتشون بشید.مثلا کابل ورژن 1.4 میتونه رزولوشن 4k و 30فریم نشون بده که ورژن 1.3 قادر نیست.
این حرفتونم که میگین ملاک نوشتن روی جعبه نیست برای محصولات تقلبی و فیک و ارزون قیمت صحیحه و تو کابل های اورجینال دقیقا مشخصات کابل رو روی جعبه مینویسن.پس اگه میخواید کابل اورجینال بخرید سمت مارکای متفرقه و ارزون نرید.

سلام
ورژن 4.1 که نداریم.اخرین ورژن 2 هست.
اگه منظورتون 1.4 هست باید بگم که کابل ها از لحاظ ظاهری هیچ تفاوتی با هم نمیکنن و باید به عملکردشون دقت کنید تا متوجه تفاوتشون بشید.مثلا کابل ورژن 1.4 میتونه رزولوشن 4k و 30فریم نشون بده که ورژن 1.3 قادر نیست.
این حرفتونم که میگین ملاک نوشتن روی جعبه نیست برای محصولات تقلبی و فیک و ارزون قیمت صحیحه و تو کابل های اورجینال دقیقا مشخصات کابل رو روی جعبه مینویسن.پس اگه میخواید کابل اورجینال بخرید سمت مارکای متفرقه و ارزون نرید.
بله حق با شماست اشتباه تایپ کردم 1.4:">
ممنون از توضیحتون. فقط یه سوال دیگه اون کابلی که توی جعبه ایکس باکس وان یا پلی استیشن فور هست...همون 1.4 هست؟؟؟ چون از نظر ظاهری خیلی بازیکتر از کابلهای متفرقه موجود توی بازار هست.

سلام ب همگی
ی مادربرد و CPU معرفی کنید تا یک تومن یا ۸۰۰ تومن ک در کنار galaxy gtx 750 ، پاور Green 430 جوابگوی برق اینا باشه اگر هم نیس ی پاور در رده ۲۰۰ تا ۳۰۰ معرفی کنید
اینا حدود 1 تومن میشه

CPU:Core i5 4460
M/B:ASUS B85-PLUS

پاور هم کفایت می کنه

دوستان چه جوری میشه فهمید کارت گرافیکی که دست دوم خریدیم واس ماین و اینا استفاده نشده و یا اینکه مشکلی بعدا پیش نمیاد؟! برنامه ای واس تست هست؟

بهترین کار اینه که با بازیهای مختلف بصورت مداوم تست کنید
اما بهترین بنچمارک برای تحت فشار قرار دادن کارت گرافیک 3DMARK 2013 هست که باید چند ساعتی مداوم اجرا بشه و مشکلی در نمایش و فریم متناسب با قدرت کارت گرافیک مشاهده نشده.

از برنامه های آزمایش پایداری سنگین مثل OCCT و FurMark برای تست گرافیک استفاده نکنید! بیش از حد متعارف بازیها فشار وارد می کنن.

اینا حدود 1 تومن میشه

CPU:Core i5 4460
M/B:ASUS B85-PLUS

پاور هم کفایت می کنه

بهترین کار اینه که با بازیهای مختلف بصورت مداوم تست کنید
اما بهترین بنچمارک برای تحت فشار قرار دادن کارت گرافیک 3DMARK 2013 هست که باید چند ساعتی مداوم اجرا بشه و مشکلی در نمایش و فریم متناسب با قدرت کارت گرافیک مشاهده نشده.

از برنامه های آزمایش پایداری سنگین مثل OCCT و FurMark برای تست گرافیک استفاده نکنید! بیش از حد متعارف بازیها فشار وارد می کنن.

ممنون
با GPU-Z نگاه کردم Asic Quality کارت 52 هست!!
کم نیست؟!!!
کارت R9 280X Toxic هستش

سلام .
تصمیم دارم حدود 1.5 تا حداکثر 2 میلیون سیستمم رو آپدیت کنم . اساتید محترم لطفا راهنمایی کنید .
سیستم فعلیم هم :
ASUS P5Q SE :مادربورد
intel Q 6600
رم : 4 GB
کارت گرافیک GTX 260 :
پاور : گرین 535 وات

ممنون

ممنون
با GPU-Z نگاه کردم Asic Quality کارت 52 هست!!
کم نیست؟!!!
کارت R9 280X Toxic هستش

خیر، اون عدد خیلی نمی تونه ملاک باشه، مگر برای تخمین استعداد اورکلاک کارت.
اگه کارت داره درست کار می کنه دیگه ایرادی نمیشه ازش گرفت.

سلام .
تصمیم دارم حدود 1.5 تا حداکثر 2 میلیون سیستمم رو آپدیت کنم . اساتید محترم لطفا راهنمایی کنید .
سیستم فعلیم هم :
intel Q 6600
کارت گرافیک GTX 260 :

ممنون
این سیستم جایی برای ارتقا نداره. بهتره بفروشید و پولش رو به بودجه خودتون اضافه کنید و یک سیستم جدید تهیه کنید.

سلام .
سیستم فعلیم هم :
intel Q 6600
کارت گرافیک GTX 260 :

ممنون
عزیز به گفته دوستان صلاحه که برد عوض شه ولی اگر واقعا قصدتون فقط آپگرید قطعات رو همین برده میشه یه سری قطعاتشو تغییر داد البته پیدا کردن رم با کیفیت ddr 2 و سی پی یو یکم سخته ولی حالا
CPU : INTEL CORE 2 QUAD Q9650
RAM : 2*4 OR 4*2 GB BUS 1066
GPU : NVIDIA GTX 960 2 GB
سی پی یو واقعا غولی بوده و النم پاسخگو هستش میتونی tray گیر بیاری ۳۰۰ یا ۴۰۰ تومن ولی خب توی حالت کلی Core i3 ازون خیلی قوی تره ولی خب اگر نمی خوای برد عوض کنی تنها راهت همینه باز منم پیشنهادم اینه اگر تونستی کلا برد رو تغییر بده و بیا روی سوکتای جدید

Sent from my HTC using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or