مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

کابل اچ دی ام آی

با سلام خدمت دوستان.
خواستم از اساتید بپرسم که کابل اچ دی ام آی که ورژن 4.1 واقعی باشه رو چطور از بقیه تشخیص میدیم؟؟؟
البته غیر از اونی که روی جعبه نوشته!! چون ملاک نوشتن روی جعبه نیست.
ممنون از راهنمایی تون.

سلام ب همگی
ی مادربرد و CPU معرفی کنید تا یک تومن یا ۸۰۰ تومن ک در کنار galaxy gtx 750 ، پاور Green 430 جوابگوی برق اینا باشه اگر هم نیس ی پاور در رده ۲۰۰ تا ۳۰۰ معرفی کنید
با سلام خدمت دوستان.
خواستم از اساتید بپرسم که کابل اچ دی ام آی که ورژن 4.1 واقعی باشه رو چطور از بقیه تشخیص میدیم؟؟؟
البته غیر از اونی که روی جعبه نوشته!! چون ملاک نوشتن روی جعبه نیست.
ممنون از راهنمایی تون.
سلام
ورژن 4.1 که نداریم.اخرین ورژن 2 هست.
اگه منظورتون 1.4 هست باید بگم که کابل ها از لحاظ ظاهری هیچ تفاوتی با هم نمیکنن و باید به عملکردشون دقت کنید تا متوجه تفاوتشون بشید.مثلا کابل ورژن 1.4 میتونه رزولوشن 4k و 30فریم نشون بده که ورژن 1.3 قادر نیست.
این حرفتونم که میگین ملاک نوشتن روی جعبه نیست برای محصولات تقلبی و فیک و ارزون قیمت صحیحه و تو کابل های اورجینال دقیقا مشخصات کابل رو روی جعبه مینویسن.پس اگه میخواید کابل اورجینال بخرید سمت مارکای متفرقه و ارزون نرید.

سلام
ورژن 4.1 که نداریم.اخرین ورژن 2 هست.
اگه منظورتون 1.4 هست باید بگم که کابل ها از لحاظ ظاهری هیچ تفاوتی با هم نمیکنن و باید به عملکردشون دقت کنید تا متوجه تفاوتشون بشید.مثلا کابل ورژن 1.4 میتونه رزولوشن 4k و 30فریم نشون بده که ورژن 1.3 قادر نیست.
این حرفتونم که میگین ملاک نوشتن روی جعبه نیست برای محصولات تقلبی و فیک و ارزون قیمت صحیحه و تو کابل های اورجینال دقیقا مشخصات کابل رو روی جعبه مینویسن.پس اگه میخواید کابل اورجینال بخرید سمت مارکای متفرقه و ارزون نرید.
بله حق با شماست اشتباه تایپ کردم 1.4:">
ممنون از توضیحتون. فقط یه سوال دیگه اون کابلی که توی جعبه ایکس باکس وان یا پلی استیشن فور هست...همون 1.4 هست؟؟؟ چون از نظر ظاهری خیلی بازیکتر از کابلهای متفرقه موجود توی بازار هست.

سلام ب همگی
ی مادربرد و CPU معرفی کنید تا یک تومن یا ۸۰۰ تومن ک در کنار galaxy gtx 750 ، پاور Green 430 جوابگوی برق اینا باشه اگر هم نیس ی پاور در رده ۲۰۰ تا ۳۰۰ معرفی کنید
اینا حدود 1 تومن میشه

CPU:Core i5 4460
M/B:ASUS B85-PLUS

پاور هم کفایت می کنه

دوستان چه جوری میشه فهمید کارت گرافیکی که دست دوم خریدیم واس ماین و اینا استفاده نشده و یا اینکه مشکلی بعدا پیش نمیاد؟! برنامه ای واس تست هست؟

بهترین کار اینه که با بازیهای مختلف بصورت مداوم تست کنید
اما بهترین بنچمارک برای تحت فشار قرار دادن کارت گرافیک 3DMARK 2013 هست که باید چند ساعتی مداوم اجرا بشه و مشکلی در نمایش و فریم متناسب با قدرت کارت گرافیک مشاهده نشده.

از برنامه های آزمایش پایداری سنگین مثل OCCT و FurMark برای تست گرافیک استفاده نکنید! بیش از حد متعارف بازیها فشار وارد می کنن.

اینا حدود 1 تومن میشه

CPU:Core i5 4460
M/B:ASUS B85-PLUS

پاور هم کفایت می کنه

بهترین کار اینه که با بازیهای مختلف بصورت مداوم تست کنید
اما بهترین بنچمارک برای تحت فشار قرار دادن کارت گرافیک 3DMARK 2013 هست که باید چند ساعتی مداوم اجرا بشه و مشکلی در نمایش و فریم متناسب با قدرت کارت گرافیک مشاهده نشده.

از برنامه های آزمایش پایداری سنگین مثل OCCT و FurMark برای تست گرافیک استفاده نکنید! بیش از حد متعارف بازیها فشار وارد می کنن.

ممنون
با GPU-Z نگاه کردم Asic Quality کارت 52 هست!!
کم نیست؟!!!
کارت R9 280X Toxic هستش

سلام .
تصمیم دارم حدود 1.5 تا حداکثر 2 میلیون سیستمم رو آپدیت کنم . اساتید محترم لطفا راهنمایی کنید .
سیستم فعلیم هم :
ASUS P5Q SE :مادربورد
intel Q 6600
رم : 4 GB
کارت گرافیک GTX 260 :
پاور : گرین 535 وات

ممنون

ممنون
با GPU-Z نگاه کردم Asic Quality کارت 52 هست!!
کم نیست؟!!!
کارت R9 280X Toxic هستش

خیر، اون عدد خیلی نمی تونه ملاک باشه، مگر برای تخمین استعداد اورکلاک کارت.
اگه کارت داره درست کار می کنه دیگه ایرادی نمیشه ازش گرفت.

سلام .
تصمیم دارم حدود 1.5 تا حداکثر 2 میلیون سیستمم رو آپدیت کنم . اساتید محترم لطفا راهنمایی کنید .
سیستم فعلیم هم :
intel Q 6600
کارت گرافیک GTX 260 :

ممنون
این سیستم جایی برای ارتقا نداره. بهتره بفروشید و پولش رو به بودجه خودتون اضافه کنید و یک سیستم جدید تهیه کنید.

سلام .
سیستم فعلیم هم :
intel Q 6600
کارت گرافیک GTX 260 :

ممنون
عزیز به گفته دوستان صلاحه که برد عوض شه ولی اگر واقعا قصدتون فقط آپگرید قطعات رو همین برده میشه یه سری قطعاتشو تغییر داد البته پیدا کردن رم با کیفیت ddr 2 و سی پی یو یکم سخته ولی حالا
CPU : INTEL CORE 2 QUAD Q9650
RAM : 2*4 OR 4*2 GB BUS 1066
GPU : NVIDIA GTX 960 2 GB
سی پی یو واقعا غولی بوده و النم پاسخگو هستش میتونی tray گیر بیاری ۳۰۰ یا ۴۰۰ تومن ولی خب توی حالت کلی Core i3 ازون خیلی قوی تره ولی خب اگر نمی خوای برد عوض کنی تنها راهت همینه باز منم پیشنهادم اینه اگر تونستی کلا برد رو تغییر بده و بیا روی سوکتای جدید

Sent from my HTC using Tapatalk

درود ...
دوستان یه رم بهم معرفی کنید چون رم های خودم قدیم شدند موقع عوض کردنشونه
رم های فعلیم Crucial Ballestix دو تا 2 گیگ دوال با باس 1600 و cl9
میخوام یه 8 گیگ بگیرم که اگر بعدا خواستم دوباره یه 8 دیگه اضافه کنم بتونم
در ضمن در اینده نزدیک قصد فروش برد و سی پی یو فعلی رو داره و میخوام سری جدید اسکای لیک رو بخرم اون موقع رم های الانیم که ddr3 هستند رو میتونم استفاده کنم یا نه؟؟؟

سلام .تصمیم دارم حدود 1.5 تا حداکثر 2 میلیون سیستمم رو آپدیت کنم . اساتید محترم لطفا راهنمایی کنید .سیستم فعلیم هم : ASUS P5Q SE :مادربورد intel Q 6600رم : 4 GBکارت گرافیک GTX 260 : پاور : گرین 535 واتممنون
ممنون از راهنمایی دوستان .اگه رو همین سیستم کارت Gtx 970 بندازم ، به خاطر قدیمی بودن سیستم چقدر از بازده کارت هدر میره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or