مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام!
آقا یه سیستم در حد 1700 ... بدون مانیتور!...یه راهنمایی بکنید!
ترجیحا انویدیا باشه!...ولی اگه امکانش هست یه سیستم amd هم معرفی کنید!
ممنون!
برای چه کاربردی؟ اگه برای گیم می خواید که بودجه کمه. حدود 300 دیگه باید اضافه کنید برای حداقل گیم.

برای چه کاربردی؟ اگه برای گیم می خواید که بودجه کمه. حدود 300 دیگه باید اضافه کنید برای حداقل گیم.

برای گیم سبک! برای خودم نمیخوام...یکی از دوستام میخواد بگیره بودجش در همین حده!
نمیشه یه سیستم باهاش بست که بشه حداقل یه کارت 750 شاملش بشه؟!

سلام ممنون از پاسختون . مادربرد ام asrock h61 هست اما cpu intel 2030 هستش و حداکثر سرعت رمی که پردازندم ساپرت میکنه ۱۳۳۳ هست . رم اولم هم دقیقا همین سرعت رو داره . پس اگر یک رم گینگستون ۴گیگ با سرعت ۱۶۰۰ بگیرم بزارم از بایوس سرعت هردو رو روی ۱۳۳۳ بزارم به خوبی دوال چنل کار میکنن؟

تک تک که نمیشه فرکانس ماجولها رو تعیین کرد، فرکانس رو روی 1333 که بزارید یا شاید خودش هم تشخیص بده دیگه همشون با همون سرعت کار می کنن
تضمینی نیست که حتما بی نقص باشه، اما احتمال زیاد کار خواهند کرد.

دستتون درد نکنه
فقط VGA ای رو که پیشنهاد دادید کدوم برندشو بخرم؟ msi یا evga یا... کدومشون بهتره؟
میشه درمورد Ram هم بگید که کدوم برند/مدل ؟
همینطور DVD/RW اسم کاملش/مدلش چی هست؟

ایسوس، MSI یا گیگا
زوتاک و EVGA هم در رده ی بعدی

خوب خه یه رم 1600 دارم میخوام اگر به دو تا 1600 بندازم روش
به نظرتون مشکلی براش پیش نمیاد؟

همین قاعده ی بالا برای شما هم صدق می کنه.

برای گیم سبک! برای خودم نمیخوام...یکی از دوستام میخواد بگیره بودجش در همین حده!
نمیشه یه سیستم باهاش بست که بشه حداقل یه کارت 750 شاملش بشه؟!

cpu: Intel Core i3-4170
M/B : ASRock P81 Pro3 LGA1150
RAM : GSkill RipjawsX 2×4GB=8GB DDR3 1600MHz CL9
VGA : GALAX GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5
H.D.D: Western Digital Caviar Blue 1TB
O.D.D: Asus 24X DRW-24D3ST
PSU: Green GP550A-UK *Gold
Case: Green ORAMAN​

این سیستم حدود 1850 میشه. برای گیم این حداقل سیستم هست و کمتر از این هم ارزش هزینه کردن نداره.

اقا این رم های ddr4 چه تاثیری دارن؟من فعلا 4 گیگ خریدم یکی دیگه نداشت که 8 بشه بعدا گفته میاره برام
سرعتشون چقدر فرق میکنه؟

فکر کنم عجله کردی شما
این رمها به هر مادربردی نمی خورن و تاثیری هم در افزایش راندمان بازیها ندارن، مگر اینکه در کنار پردازنده های مربوطه قرار بگیرن تا پهنای باند بیشتری رو در برنامه های محاسباتی و سنگین فرآهم کنن.

میخواستم بدونم کارت های 970 برای یکو نیم الی 2 ماه دیگه افت قیمت محسوسی دارن که تا اون موقع صبر کنم؟
الان تمام قطعات فراهمه الا 970
از طرفی شاید طاقت نیارم برای 2 ماه:d
با تشکر

آخرین ویرایش:
فکر کنم عجله کردی شما
این رمها به هر مادربردی نمی خورن و تاثیری هم در افزایش راندمان بازیها ندارن، مگر اینکه در کنار پردازنده های مربوطه قرار بگیرن تا پهنای باند بیشتری رو در برنامه های محاسباتی و سنگین فرآهم کنن.

یعنی به مادر بورد من نمیخورن؟ASUS Z170-K LGA1151 Z170
cpu هم 6700k
ولی من هر جایی خوندم نوشته که مشکلی ندارن با هم:|

یعنی به مادر بورد من نمیخورن؟ASUS Z170-K LGA1151 Z170
cpu هم 6700k
ولی من هر جایی خوندم نوشته که مشکلی ندارن با هم:|

اگه Z170 گرفتی که حتما باهاش 6700K و رم DDR4 رو هم خریده باشی، بجز DDR4 هم که انتخاب دیگه ای نداری، شما جوری گفتی که من فکر کردم در صدد ارتقا از نسل قدیمیتر هستی

برای رم هم نباید ماجولهای تکی بگیری، در حال حاضر پک های دوتایی مخصوص Z170 در ظرفیت 16 گیگی موجود هستن که بهترین گزینه برای این قطعات هستند، 8 گیگ برای این پلتفرم و پردازنده پایین هست.

میخواستم بدونم کارت های 970 برای یکو نیم الی 2 ماه دیگه افت قیمت محسوسی دارن که تا اون موقع صبر کنم؟
الان تمام قطعات فراهمه الا 970
از طرفی شاید طاقت نیارم برای 2 ماه:d
با تشکر

خیر، فعلا جایگزینی نداره که بشه کاهش قیمتش رو پیش بینی کرد
فکر کنم به خرید اقدام کنی بهتر هست اگه مشکل فقط 2 ماهه.

آخرین ویرایش:
اگه Z170 گرفتی که حتما باهاش 6700K و رم DDR4 رو هم خریده باشی، بجز DDR4 هم که انتخاب دیگه ای نداری، شما جوری گفتی که من فکر کردم در صدد ارتقا از نسل قدیمیتر هستی

برای رم هم نباید ماجولهای تکی بگیری، در حال حاضر پک های دوتایی مخصوص Z170 در ظرفیت 16 گیگی موجود هستن که بهترین گزینه برای این قطعات هستند، 8 گیگ برای این پلتفرم و پردازنده پایین هست.

ببخشید بایداز اول درست میگفتم:d
خب میگم 2 تا نداشت قراره تا هفته بعد اون یکی رو برام بفرسته.8 گیگ مگه برای گیم مناسب نیست؟تازه 16 گیگش خیلی گرون میشد دیگه پول نداشتم چون کلا سیستم و مانیتور رو جدید گرفتم(همین سیستم تو پروفایلم)

خیر، فعلا جایگزینی نداره که بشه کاهش قیمتش رو پیش بینی کرد
فکر کنم به خرید اقدام کنی بهتر هست اگه مشکل فقط 2 ماهه.
ممنون

قراره از این سیستم روی دو نمایشگر استفاده کنم
یکی lcd 22 اینچ اتاق هست و اون یکی lcd 37 پذیرایی...(همزمان نمیخوام استفاده کنم)
کارت های 970 یکدونه خروجی hdmi دارن و چندتا dvi
کدوم یکی بهتره؟
بهتره یک کابل hdmi و یکی dvi تهیه کنم...
یا 2 تا hdmi رو با سویچ وصل کنم به خروجی hdmi کارت گرافیک؟
ممنون از پاسختون:)

آخرین ویرایش:
سلام به اقا فرشبد و‌همه .. یهکامپیوتر تا ۴ تومن با ماوس و کیبرد و مانیتور .. جهت کار گرافیکی و برنامه نویسی و بازی .. یه لپتاپ هم هست lenovo y5070 با پردازنده گرافیکی gtx 960m و مونیتور 4k لطفا بگید این برا بازی مناسبه تا به جا pc اینو بگیرم قیمتش هم ۳۵۰۰ تقریبا

ببخشید بایداز اول درست میگفتم:d
خب میگم 2 تا نداشت قراره تا هفته بعد اون یکی رو برام بفرسته.8 گیگ مگه برای گیم مناسب نیست؟تازه 16 گیگش خیلی گرون میشد دیگه پول نداشتم چون کلا سیستم و مانیتور رو جدید گرفتم(همین سیستم تو پروفایلم)

چرا 8 گیگ هم خوبه اما برای قطعات رده بالای شما 16 گیگ تناسب بیشتری داره و کمبودی در آینده هم نخواهید داشت.

ممنون

قراره از این سیستم روی دو نمایشگر استفاده کنم
یکی lcd 22 اینچ اتاق هست و اون یکی lcd 37 پذیرایی...(همزمان نمیخوام استفاده کنم)
کارت های 970 یکدونه خروجی hdmi دارن و چندتا dvi
کدوم یکی بهتره؟
بهتره یک کابل hdmi و یکی dvi تهیه کنم...
یا 2 تا hdmi رو با سویچ وصل کنم به خروجی hdmi کارت گرافیک؟
ممنون از پاسختون:)

شما یه HDMI بگیر برای تلویزیون 37 اینچی پذیرایی، اگر فاصله زیاد هست باید حتما از یه برند خوب و با کیفیت باشه که گرون هم درمیاد، اما کابل بی کیفیت نمی تونه تصویر رو در فواصل زیاد منتقل کنه
یه کابل DVI هم برای مانیتور 22 اینچی استفاده کن که نیاز به ورودی صدا نداره

کیفیت هر دوتا هم یکی هست.

سلام به اقا فرشبد و‌همه .. یه کامپیوتر تا ۴ تومن با ماوس و کیبرد و مانیتور .. جهت کار گرافیکی و برنامه نویسی و بازی .. یه لپتاپ هم هست lenovo y5070 با پردازنده گرافیکی gtx 960m و مونیتور 4k لطفا بگید این برا بازی مناسبه تا به جا pc اینو بگیرم قیمتش هم ۳۵۰۰ تقریبا

اون مدل Lenovo که خیلی خوبه، اما در حد نصف سیستمی که میشه با 4 تومن خریداری کرد در بازیها قدرت خواهد داشت. اگر اجباری به جابجایی دائمی نداری بهتره PC بخری با این پول
سیستم با 4 تومن:

CPU:INTEL Core I5 4460
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS H97-PRO GAMER
VGA:Geforce GTX 970 4GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1
MONITOR: ASUS VX238H

اینا حدود 4100 میشن، 100 تومن هم برای ماوس و کیبرد معمولی کنار بزار.

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or