مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام دوستان. میخواستم یه راهنمایی بگیرم برای خرید تعدادی سیستم درحد اداری و برای یک مجتمع آموزشی که فکر میکنم کار سنگینی نیاز نباشه ، درحد نرم افزارهای آفیس و ... با کم ترین بودجه حدود یک یا یک و نیم البته با مانیتور ترجیحا. اگه یک یا دو سیستم حداقل و متوسطی بتونید راهنمایی کنید ممنون میشم.

درود نظرتون در مورد کیفیت ساخت و توانایی اورکلاک و میزان نویز کارت
Zotac GTX 980 Ti AMP! Extreme Edition چیه؟

این کارت که خودش تا جایی که میشده اور شده و دیگه بعیده بازم بشه خوب اورش کرد، در حد کارتای دیگست
از نظر کیفیت خنک کننده هم در حد گیگا و ایسوس نیست، اما بدم نیست

نویزش هم 1 یا 2 دسیبل موقع لود بیشتر از کارتای دیگه هست.

درود ...
دوستان یه رم بهم معرفی کنید چون رم های خودم قدیم شدند موقع عوض کردنشونه
رم های فعلیم Crucial Ballestix دو تا 2 گیگ دوال با باس 1600 و cl9
میخوام یه 8 گیگ بگیرم که اگر بعدا خواستم دوباره یه 8 دیگه اضافه کنم بتونم
در ضمن در اینده نزدیک قصد فروش برد و سی پی یو فعلی رو داره و میخوام سری جدید اسکای لیک رو بخرم اون موقع رم های الانیم که ddr3 هستند رو میتونم استفاده کنم یا نه؟؟؟

اگه ماجول تکی بگیرید راندمان سیستم رو به فنا میدید، اگر و آینده رو ول کنید و یه پک دو کاناله ی 8 گیگی ( 2 تا ماجول 4 گیگی) از کورسیر یا GSkill بخرید

اسکای لیک هم DDR3 رو ساپورت داره، اما الان 95 درصد مادربردهاش DDR4 هستن، بنابراین نباید روی این قضیه حساب باز کنید.

سلام ، یه سیستم گیمینگ در حد ps4 چقدر هزینه داره ؟ :d

شاید حدود 3 تومن، البته تخمینی
بعضی بازیها بهتر از PS4 هم می تونید فریم و کیفیت بگیرید.

سلام دوستان. میخواستم یه راهنمایی بگیرم برای خرید تعدادی سیستم درحد اداری و برای یک مجتمع آموزشی که فکر میکنم کار سنگینی نیاز نباشه ، درحد نرم افزارهای آفیس و ... با کم ترین بودجه حدود یک یا یک و نیم البته با مانیتور ترجیحا. اگه یک یا دو سیستم حداقل و متوسطی بتونید راهنمایی کنید ممنون میشم.

با 1.5 میلیون اصلا حد پایین فقط میشه خرید کرد، به متوسط نمیرسه

CPU:AMD A8-7600
RAM:CORSAIR 4GB DDR3 1600
M/B:MSI A78-G41
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:480A GREEN
CASE:GREEN MAGNUM2

اینا حدود 1200 میشن ، مانیتور 19 اینچ هم حداقل 380 تا 400 تومنه که میشه 1600

برای سیستم جایگزین می تونید پردازنده ی Pentium و مادربرد ASUS H81 LX رو در نظر بگیرید.

فرشید جان سلام
خدا قوت
مدتی بخاطر شبیه سازی پایان نامه از کامپیوترم استفاده عادی میکردم و بازی کلا تعطیل بود
طی 2 روز گذشته چندتا بازی جدید مثل بتلفیلد هارد لاین نصب کردم
روی 1080P و روی تنضیمات Ultra بازی میکنم
برنامه Afterburner چک کردم دیدم دما تا 87 درجه ماکزیمم بالا رفته
Case هم سیستم کولینگ مناسبی داره
این میتونه مشکل ساز بشه ؟!
کلا چه پیشنهادی میکنید؟
مشخصات سیستم هم میدونید ولی باز عرض میکنم خدمتتون
Intel Core i7-3770 3.40GHz , 8MB Cache
20GB DDR3 1600MHz
MSI Radeon R9 290 GAMING 4GB 512-bit GDDR5 OC Edition
Green OC Series GP750B-OC
GREEN DRAGON PRO GAMING
WINDOWS 8.1 64Bit

آخرین ویرایش:
سلام
جایی سیستمی دیدم با این مشخصات و قیمت حدودی 3 تومن ( البته فکر کنم با حدود 2700 هم بشه جمع کرد کیس رو ولی ما همون 3 تومن رو در نظر میگیریم ! )

MB: Asus Z97K/USB3.1
CPU: Intel Core i5 4460
VGA: EVGA GTX 960 SSC 2GB ACX2
RAM: Kingston HyperX Fury 1866 Mhz CL10 8GB
PSU: Green GP650A-UK
Case: Antec GX700
ODD: Liteon iHAS324 24X

پیشنهاد دهنده میگه این سیستم قابلیت اجرای بازی تا رزولوشن فول اچ دی با حداکثر جزییات رو داره
حالا کاری نداریم دوستان سریعا بیان این سیستم رو با یه سیستم 10 میلیونی مقایسه کنن بگن پس این بازی ها رو چطوری اجرا میکنه اگه این سیستم 3 میلیونی با حداکثر جزییات اجرا میکنه !
ولی واقعا خیلی وقتها وقتی به سیستم پیشنهادی یه بازی بزرگ نگاه میکنید واقعا در بیشتر از 90 درصد مواقع از این سیستمی که من گفتم ضعیفتر میخوان برای اجرای خوب بازی
ضمن اینکه منم نمیخوام موی روی دماغ کاراکتر بازی معلوم باشه تو بازی (!) بلکه سطح توقعم جوری هست که بازی بالانس اجرا بشه و دیگه بازی رو روی LOw بازی نکنم
بنظرتون با این سیستم شدنی هست ؟!؟!؟!؟!؟!

سلام
جایی سیستمی دیدم با این مشخصات و قیمت حدودی 3 تومن ( البته فکر کنم با حدود 2700 هم بشه جمع کرد کیس رو ولی ما همون 3 تومن رو در نظر میگیریم ! )

پیشنهاد دهنده میگه این سیستم قابلیت اجرای بازی تا رزولوشن فول اچ دی با حداکثر جزییات رو داره
حالا کاری نداریم دوستان سریعا بیان این سیستم رو با یه سیستم 10 میلیونی مقایسه کنن بگن پس این بازی ها رو چطوری اجرا میکنه اگه این سیستم 3 میلیونی با حداکثر جزییات اجرا میکنه !
ولی واقعا خیلی وقتها وقتی به سیستم پیشنهادی یه بازی بزرگ نگاه میکنید واقعا در بیشتر از 90 درصد مواقع از این سیستمی که من گفتم ضعیفتر میخوان برای اجرای خوب بازی
ضمن اینکه منم نمیخوام موی روی دماغ کاراکتر بازی معلوم باشه تو بازی (!) بلکه سطح توقعم جوری هست که بازی بالانس اجرا بشه و دیگه بازی رو روی LOw بازی نکنم
دوست عزیز، مجموعه پردازنده 4460 به همراه گرافیک سری 960 انویدیا یک کانفیگ متوسط برای گیم حساب میشه. بخصوص اگه بخواید مسئله آینده نگری رو هم در نظر بگیرید. برای تنظیم حداکثر جزئیات در رزولوشن FHD و گرفتن فریم 60 ، حتی نمیشه بطور 100 درصد روی سری 970 حساب کرد.
ولی در کل این کانفیگ برای بازی در سطح متوسط بسیار مناسبه.

یک سوال داشتم از اساتید . اینکه این فن خوبه DeepCool IceEdge MINI FS V2 CPU Coolerنسبت به فن خود اینتل؟تو این رنج قیمت منظورمه . تاثیر داره؟

فرشید جان سلام
خدا قوت
مدتی بخاطر شبیه سازی پایان نامه از کامپیوترم استفاده عادی میکردم و بازی کلا تعطیل بود
طی 2 روز گذشته چندتا بازی جدید مثل بتلفیلد هارد لاین نصب کردم
روی 1080P و روی تنضیمات Ultra بازی میکنم
برنامه Afterburner چک کردم دیدم دما تا 87 درجه ماکزیمم بالا رفته
Case هم سیستم کولینگ مناسبی داره
این میتونه مشکل ساز بشه ؟!
کلا چه پیشنهادی میکنید؟
مشخصات سیستم هم میدونید ولی باز عرض میکنم خدمتتون
Intel Core i7-3770 3.40GHz , 8MB Cache
20GB DDR3 1600MHz
MSI Radeon R9 290 GAMING 4GB 512-bit GDDR5 OC Edition
Green OC Series GP750B-OC
GREEN DRAGON PRO GAMING
WINDOWS 8.1 64Bit

درود و ممنون
راستش این دما و بالاترش هم برای کارت شما عادی محسوب میشه و خیلی نمیشه و ضروری هم نیست که دماش رو حتما کمتر کنید.
اگر خواستید می تونید دور فن کارت رو با تنظیمات User از همون AfterBurner تغییر بدید ببینید چند درجه تفاوت می کنه، بجز این کار دیگه ای نمیشه کرد

گرافیک هاردلاین هم سنگینه و فشار زیادی میزاره.

سلام

تقریبا قطعات پیشنهادی بهترین گزینه ها با این بودجه هستند، شاید مثلا بشه مادربرد رو ارزونتر برداشت و پردازنده رو 4690 کرد، غیر از این بقیهی ی قطعات خوب هستن.
با سطح توقع شما این سیستم بخوبی جواب میده.

یک سوال داشتم از اساتید . اینکه این فن خوبه DeepCool IceEdge MINI FS V2 CPU Coolerنسبت به فن خود اینتل؟تو این رنج قیمت منظورمه . تاثیر داره؟

بله که تاثیر داره، هم توی راندمان و هم توی نویز، اما بهتره یه فن 100 تومنی یا بالاتر از همین برند یا Thermalright انتخاب کنید.

دوستان اینکه میگن رم ها CL9 و CL10 و... هست یعنی چی؟
هر چی این عدد بالاتر باشه بهتره؟
و اینکه من میخوام یه کیت رم 2*8 جمعا 16 گیگ بگیرم کدوم مدل خوبه؟ بودجه ام هم محدوده و بیشتر نظرم رو کارکرده هست!

دوستان اینکه میگن رم ها CL9 و CL10 و... هست یعنی چی؟
هر چی این عدد بالاتر باشه بهتره؟
و اینکه من میخوام یه کیت رم 2*8 جمعا 16 گیگ بگیرم کدوم مدل خوبه؟ بودجه ام هم محدوده و بیشتر نظرم رو کارکرده هست!
بطوری کلی نشون دهنده زمان تاخیر رد و بدل شدن اطلاعات بین حافظه و مموری کنترلر و خروجی ها هست که هر چه کمتر باشه بهتره . البته فاکتور فرکانس حافظه هم باید تواما با CL در نظر گرفته بشه.
مدل مادبردتون چیه ؟

بطوری کلی نشون دهنده زمان تاخیر رد و بدل شدن اطلاعات بین حافظه و مموری کنترلر و خروجی ها هست که هر چه کمتر باشه بهتره . البته فاکتور فرکانس حافظه هم باید تواما با CL در نظر گرفته بشه.
مدل مادبردتون چیه ؟

ممنون
فعلا P8H61-mlx3
ولی اگه خدا بخواد، یا H97 Plus میگیرم یا Z97-P

با سلام
دوستان من یه هدست میخوام برا گیم و فیلم تا حدود 400 تومن چی پیشنهاد میکنید؟
خودم دوتا مدل دیدم لاجتیک با کورسیر هردو 7.1 کاناله ان حدود 380 قیمت دارن پیشنهاد میکنید؟

ممنون
فعلا P8H61-mlx3
ولی اگه خدا بخواد، یا H97 Plus میگیرم یا Z97-P
اگر سراغ مادربرد با چیپست Z97 میرید این مدل : Gskill Ripjaws X 16GB 8GBx2 2400Mhz CL11 DDR3 Ram به قیمت 425 تومن.

- - -ویرایش - - -

با سلام
دوستان من یه هدست میخوام برا گیم و فیلم تا حدود 400 تومن چی پیشنهاد میکنید؟
خودم دوتا مدل دیدم لاجتیک با کورسیر هردو 7.1 کاناله ان حدود 380 قیمت دارن پیشنهاد میکنید؟
اگه 7 کاناله بودن براتون مهم نباشه این مدل توصیه میشه: SteelSeries SIBERIA V3 به قیمت 365 تومن.

اگر سراغ مادربرد با چیپست Z97 میرید این مدل : Gskill Ripjaws X 16GB 8GBx2 2400Mhz CL11 DDR3 Ram به قیمت 425 تومن.

- - -ویرایش - - -

اگه 7 کاناله بودن براتون مهم نباشه این مدل توصیه میشه: SteelSeries SIBERIA V3 به قیمت 365 تومن.

این مدل steelseries که گفتید از اون دو مدلی که خودم گفتم بهتره؟

این مدل steelseries که گفتید از اون دو مدلی که خودم گفتم بهتره؟
به نظر بنده ، بله بهتره. سری SIBERIA از این کمپانی در ریویوهای مختلف امتیازات بالایی کسب کرده و یکی از بهترین هدست های گیمینگ ( در این محدوده قیمتی) حساب میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or