مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام

من میخوام رم سیستمم رو ارتقا بدم الان رمم (Adata 4gb 1333 ) هست میخوام ارتقا بدم اما نمیخوام این که دارم رو بزارم کنار
رم های Adata قیمتشون بالاس اما چیزه خاصی ندارن
حالا میتونم یک رم (kingstone fury ) بزارم در کنارش ؟ مادربرد ام دوال چنل ساپرت هست
کدوم یکی ازین دوتا رو بزارم کنارش درست کار میکنه
kingstone 4gb fury یا kingstone 8gb fury

اون طرف که کسی جواب نداد
این طرف می پرسم
یه لب تاپ در حد 2 تومن میخواستم
چیا رو پیشنهاد می کنید؟
توی لب تاپ و بخصوص CPU هاشون چی رو باید مد نظر بگیریم؟ یا مثلا AMD بهتره یا انویدیا؟ یه سری فاکتور هم بگید که اگه رعایت بشه خرید خوبی میشه انجام داد
با تشکر

سلام

من میخوام رم سیستمم رو ارتقا بدم الان رمم (Adata 4gb 1333 ) هست میخوام ارتقا بدم اما نمیخوام این که دارم رو بزارم کنار
رم های Adata قیمتشون بالاس اما چیزه خاصی ندارن
حالا میتونم یک رم (kingstone fury ) بزارم در کنارش ؟ مادربرد ام دوال چنل ساپرت هست
کدوم یکی ازین دوتا رو بزارم کنارش درست کار میکنه
kingstone 4gb fury یا kingstone 8gb fury

شما بهتر بود مدل مادربرد رو هم می گفتی
برای رم اگه می خوای دو کاناله کار بکنه باید ماجول عینا شبیه اولی رو برای بهینه ترین حالت استفاده کنی، اما اگه یه 4 گیگی دیگه از برند دیگه هم کنارش بزاری دو کاناله میشه فقط با سرعت ماجول قدیمیتر کار خواهند کرد هر دوتاشون

سلام و خسته نباشید
با بودجه ی ۴ تومن : mb,CPU,VGA,power supply,case,CPU cooler,ram یه سیستم معرفی میکنید برای بازی میخوام ترجیحا skylake باشه
ممنون

CPU:INTEL Core I5 6600K
Cooler:Thermalright TrueSPIRIT
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR4 2400
M/B:GA-Z170-D3H
VGA:Geforce GTX 970 4GB DDR5
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1

حدود 3950 درمیاد

اون طرف که کسی جواب نداد
این طرف می پرسم
یه لب تاپ در حد 2 تومن میخواستم
چیا رو پیشنهاد می کنید؟
توی لب تاپ و بخصوص CPU هاشون چی رو باید مد نظر بگیریم؟ یا مثلا AMD بهتره یا انویدیا؟ یه سری فاکتور هم بگید که اگه رعایت بشه خرید خوبی میشه انجام داد
با تشکر

برای لپ تاپ پردازنده فقط اینتل و هر چقدر هم که بالاتر بهتر
فاکتورهای خرید هم قبلا گفته شده اگر نیازی هست توی خصوصی بهتون می گم دوباره.

سلام به همه دوستان. سوالی داشتم ازتون که لطف کنید جواب بدید ممنون میشم.
من مادربرد msi ph61a-p35 دارم و میخوام سی پی یو رو عوض کنم. و سری core i5 میخام بگیرم. مدلی دارین که به مادربرد من بخوره. معرفی کنید. مادربردم سوکت .lga 1155 .هست. قیمت رو هم بگید ممنون میشم.
سی پی یو که الان دارم. Pentium g630 doul core 2.7 هست که داره روی این مادبرد کار میکنه. ممنونم از شما

سلام به همه دوستان. سوالی داشتم ازتون که لطف کنید جواب بدید ممنون میشم.
من مادربرد msi ph61a-p35 دارم و میخوام سی پی یو رو عوض کنم. و سری core i5 میخام بگیرم. مدلی دارین که به مادربرد من بخوره. معرفی کنید. مادربردم سوکت .lga 1155 .هست. قیمت رو هم بگید ممنون میشم.
سی پی یو که الان دارم. Pentium g630 doul core 2.7 هست که داره روی این مادبرد کار میکنه. ممنونم از شما

دوست عزیز، ارزش نداره برای این سوکت و مادربرد پردازنده ی بالاتر بگیری، هر چند که میتونی Core i5 2500 یا Core i5 3570 بخری اما من توصیه می کنم مادربرد رو هم عوض کنی و یه پردازنده ی جدید از نسل هاسول یا حتی اسکای لیک بخری
برخی اوقات Core i3 از نسل آخر ممکنه از Core i5 توی نسلی که شما داری توی بازیها بهتر یا دست کم برابر عمل کنه.

درود
اقا یه سوال :دی
این پایه های خنک کننده لپ تاپ چقدر کارایی داره ؟ بدرد بخور هست اصلا ؟ اگه هست چه مدل و چه برندی پیشنهاد می کنین ؟ برای asus g56
ممنون

درود
این پایه های خنک کننده لپ تاپ چقدر کارایی داره ؟ بدرد بخور هست اصلا ؟ اگه هست چه مدل و چه برندی پیشنهاد می کنین ؟ برای asus g56
ممنون
درود:d
مهمه.حتما بگیر که لپتاپ تهویه داشته باشه از زیر.مدل هم زیاد فرق نمیکنه یه سری دو فنه هست یه سری 4 فنه یه سری نور میدن!!! کلا مدلش زیاد مهم نبست چون معمولا خراب نمیشن:d

سلام آقا فرشید
ممکنه یه کیس تا 2500 معرفی کنید؟
فقط کیس - بدون hdd (به جاش ssd معرفی کنید)
برای کارهای روزانه و بازی های سبک و برنامه نویسی
ممنون

سلام این مادر برد رو میشه روش رم با باس
1600 انداخت؟
GIGABYTE - Motherboard - Socket 1156 - GA-P55-USB3 (rev. 2.0)

معمولا کار می کنن اما با 1333 بالا میاد، گزینه ی دیگه ای نیست، باید بگیری تست کنی.

درود
ممنون

کارایی زیادی ندارن اما برای سیستمهای گیمینگ بهتره استفاده بشن، فقط از نوعی بخرید که فن های 12 سانتی با کیفیت یا بهتر داره، اگه قرار باشه صدای فن بی کیفیت و پر صدا و بدون راندمان به صدای دستگاه اضافه بشه همون بهتر که اصلا نباشه!

سلام آقا فرشید
ممکنه یه کیس تا 2500 معرفی کنید؟
فقط کیس - بدون hdd (به جاش ssd معرفی کنید)
برای کارهای روزانه و بازی های سبک و برنامه نویسی
ممنون

درود

CPU:Core i5 4460
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:ASUS B85-PLUS
VGA:GTX 950 2GB GDDR5
SDD:SAMSUNG 850 EVO 120
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1

شما بهتر بود مدل مادربرد رو هم می گفتی
برای رم اگه می خوای دو کاناله کار بکنه باید ماجول عینا شبیه اولی رو برای بهینه ترین حالت استفاده کنی، اما اگه یه 4 گیگی دیگه از برند دیگه هم کنارش بزاری دو کاناله میشه فقط با سرعت ماجول قدیمیتر کار خواهند کرد هر دوتاش.
سلام ممنون از پاسختون . مادربرد ام asrock h61 هست اما cpu intel 2030 هستش و حداکثر سرعت رمی که پردازندم ساپرت میکنه ۱۳۳۳ هست . رم اولم هم دقیقا همین سرعت رو داره . پس اگر یک رم گینگستون ۴گیگ با سرعت ۱۶۰۰ بگیرم بزارم از بایوس سرعت هردو رو روی ۱۳۳۳ بزارم به خوبی دوال چنل کار میکنن؟

دستتون درد نکنه
فقط VGA ای رو که پیشنهاد دادید کدوم برندشو بخرم؟ msi یا evga یا... کدومشون بهتره؟
میشه درمورد Ram هم بگید که کدوم برند/مدل ؟
همینطور DVD/RW اسم کاملش/مدلش چی هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or