.:Pouria:.
کاربر سایت
نه استفاده گیمینگ ندارم ولی خب می خوام یه چیز قوی بگیرم که بعدا اذیتم نکنه 
بقیه دوستان خصوصا فرشید عزیز هم اگه راهنمایی بکنن ممنون می شم
ممنون از فرشید عزیز
یک سوال دیگه ..
cpu های سری U عملکرد بهتری دارند یا hq ؟
من قصد دارم یه لپ تاب برای کار های شبکه و نت گردی و فیلم و کلا کاراهای روزانه بگیرم . حالا نگاه می کردم این لپ تاپ های گیمینگ عموما سخت افزار های خوبی دارن . از همین مدل ها خرید مناسبه ؟ استفاده گیمینگی ازش ندارم ولی می خوام قوی باشه .
شبکه هم می خوام کلاس های بیرون رو برم و از اون فیلد استفاده کنم
بودجه هم 4 میلیون
ممنون می شم راهنمایی کنین
نه استفاده گیمینگ ندارم ولی خب می خوام یه چیز قوی بگیرم که بعدا اذیتم نکنه
فرشید جان مجددا ممنون
به عنوان سوال آخر ، cpu های سری I7 4720HQ و I7 5500U مناسبن ؟
این مدل هایی که معرفی کردی 4720 و 4710 بودن
مابقی قطعات مثل هارد و کیس رو دارید ؟ مدل هاردتون چیه ؟سلام دوستالن من والا خواستم برم سیستم رو ارتقا بدم فروشنده یه چند تا چیز نوشت از سی پی یو و گرافیک و رم و ...
اومدم اینجا مشخصات و نوشتم دوستان گفتن تو این تاپیک سوالم رو مطرح کنم
Mainboard: Gigabyte H81
CPU : CORE i3
Ram : 8Gig 1600
VGA : 4Gig GeForce GT730
Power : 380 Green
این سیستم رو بچه ها گفتن بدرد گیم نمیخوره در صورتی که یارو کلی تعریف کرد از این سیستم
خواستم بدونم با بودجه یک میلیون و نیم واسه ارتقا ایا میشه یه سیستم بدرد بخور جفت و جور کرد؟
هر کی وارده یه سیستم خوب معرفی کنه ما بریم ارتقا بدیم
این گزینه های بالا هر چی تو نرخ این قیمت مناسبه اسمش با قیمت برام بنویسید
با تشکر
سلام دوستالن من والا خواستم برم سیستم رو ارتقا بدم فروشنده یه چند تا چیز نوشت از سی پی یو و گرافیک و رم و ...
اومدم اینجا مشخصات و نوشتم دوستان گفتن تو این تاپیک سوالم رو مطرح کنم
Mainboard: Gigabyte H81
CPU : CORE i3
Ram : 8Gig 1600
VGA : 4Gig GeForce GT730
Power : 380 Green
این سیستم رو بچه ها گفتن بدرد گیم نمیخوره در صورتی که یارو کلی تعریف کرد از این سیستم
خواستم بدونم با بودجه یک میلیون و نیم واسه ارتقا ایا میشه یه سیستم بدرد بخور جفت و جور کرد؟
هر کی وارده یه سیستم خوب معرفی کنه ما بریم ارتقا بدیم
این گزینه های بالا هر چی تو نرخ این قیمت مناسبه اسمش با قیمت برام بنویسید
با تشکر
دوستان یه سیستم گیمینگ میخوام برای دوستم تا 1.800 نهایت 2 تومن بودجه داره. کیس و همه چی :d
باهربودجه ای میشه سیستم گیمینگ بست اینکه چقدر توانایی داشته باشه بحثش جداست. الاطرف میخواد نهایتن فیفا بازی کنه.داش فرشید میاد یدونه پیشنهاد میده یاد بگیر شما بجای اسپم
با سلام خدمت دوستان . دنبال یه مانیتور هستم تا 600 تومن کهFHD 1920x1080 باشه.و مناسب گیم. چه مانیتوری مناسبه؟ . در کل پنل ips بهتره یا pls؟ ممنون
فرشید جان یه لپتاپ تا قیمت 4 الی 4.5 جعرفی کنید برای کارهای مهندسی مثل برنامه نویسی و متلب و شبیه سازی سخت افزاری و... ترجیحا وزنش خوب باشه تا بشه راحت حملش کرد
با این بودجه همون TN واسه بازی بهتره اگر طالب سرعت هستید، مثل aSUS VX238H
اگر کیفیت نمایش و رنگ مهمتر از سرعت هست که قطعا PLS سامسونگ بهتره , همون 2 مدلی که سام سرویس از سامسونگ در بازار داخلی داره و عالیه تصویرشون.
6700k فن نداره درسته؟
چه فنی براش مناسبه؟