اقا فرشید شما گفتین سرعت واقعي شما همون 1333 mhz هست
ولي من تو يك برنامه CPU-Z ميزنم فركانس رم رو 665.1 ميده (درضمن رم من هم یک 4 گیگ هست یعنی دوتا دو گیگ نیست )
2- به نظرتون بین SAPPHIRE HD 7770 1GB GDDR5 و GeForce GT 630 و GeForce GT 640
کدومش بهتر هست ؟ فرقشون چقدره با هم ؟
سلام
پاور گرین GP585B برای کارت گرافیک GTX 780TI جوابگو هست؟
بقیه مشخصات هم :
i7 3770k
asus p8z77-v lk
2x 500gb hdd
2x4gb Kingston ram
2xdvd drive
بعد یک کیبورد Backlight دار هم بهم معرفی می کنید ، G19 اتصال به برق داره و قیمتشم خیلی بالاس ، G510 هم طول زیادی داره برای میز منتوی نظرات آمازون هم به Razer lycosa خیلی گبر دادن ، دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه
بعد قضیه این کیبوردهای مکانیکی و غیر مکانیکی چیه؟
ممنون
دوستان من میخواستم مانیتور سیستم رو ارتقا بدم
22 اینچ میخواستم بگیرم سامسونگ بهتره یا ال جی؟
قیمت چنده؟؟
سلام
فرشید جان عاقلانه هست که اون برد maximus v extreme رو 850 بخرم برای ی cpu حداکثر 1 میلیونی؟
سلام
من هیچ چی از هارد اکسترنال نمی دونم،خواهشا یه قیمت باسه 500GB و 1T بهم بدید و مارک ها یه خوبش رو هم بگید
ممنون
هدف خاصی ندارم! سیستم رو میخوام ارتقا بدم ولی فعلا بودجه ب اندازه ارتقا همه قطعات در اختیار ندارم!شما از اول اصن نگفتی که چه هدفی از خرید این مدل گرون قیمت داری، بودجه ی کل رو هم نگفتی، از کجا بدونم برای شما مناسبه یا نه؟!
8800 ماله زمانه خاتمیه! 7770 یه چیز تو مایه های 2 تا 8800 gtx و بالاتر هست حالا gts که ضعیفترم هستبه نظر شما nvidia 8800 gs بهتر از amd 7770 نيست؟؟؟
به نظر شما nvidia 8800 gs بهتر از amd 7770 نيست؟؟؟
هدف خاصی ندارم! سیستم رو میخوام ارتقا بدم ولی فعلا بودجه ب اندازه ارتقا همه قطعات در اختیار ندارم!
در وحله بعدی این که احساس کردم قیمت خوبیه برای این مین و وضعیتش همینطور برای اور کردن هم راه دست تره!
اما خب مهم مشاوره و هم فکری اینجاست که تصمیم چی باشه!
بتلفیلد 4 رو با این کارت در چه حد میتونم اجرا کنم ؟
SAPPHIRE HD 7770 1GB GDDR5
میتونم از 2 تا هارد استفاده همزمان استفاده کنم بعد من باید دوباره ویندوز نصب کنم یا نه ؟
سلام دوستان یه سوال 770sli با توجه به قیمت بهتره یا780sli
سلام اساتید من یه سیستم قدیمی دارم
مادر برد m4a 78 e asus
گرافیک gts 450 gigabyte
سی پی یو athlon II x2 5000
رم 4 gig ddr 2 800
الان می خوام یه کمی ارتقا بدم یه مادر برد دیدم ام اس ای 760GA-P43 FX با دو تا رم کینگستون KHX24C11T2K2/8X که میشه 8 gig فعلا cpu و گرافیک همون بمونه تا بعدا ارتقا بدم به نظرتون انتخاب خوبیه ؟
راستی من بعضی وقتا بازی میکنم و کار خاص دیگه ای ندارم ولی می خوام بشه باهاش بازیارو نرمال فریم بگیرم
انتخاب رم بالا هم برای ارتقای بعدی در نظر گرفتم
اگر ممکنه بگید که مادر برد و رم های فعلی رو هم چند میشه فروخت؟
ممنون
آقا فرشید میخوام کم کم ارتقا بدم شاید یک ماه دیگه یک cpu fx 8xxx هم گرفتم و البته یک هارد اس اس دی اما الان همینقدر پول دارم حالا به نظرتون با توجه به نیاز من این مادر برد و رم منطقیه یا گزینه بهتر هست؟متوجه نشدم که چجوری می خواید ارتقا بدی، ارتقای مادربرد به تنهایی کافی نیست و فایده ای هم نداره، چون اون پردازنده خودش خیلی کند و گلوگاه هست برای بازیها.
سلام
یک سیستم میخواستم پیشنهاد بدید برای کار گرافیکی سنگین
ممنون
آقا فرشید میخوام کم کم ارتقا بدم شاید یک ماه دیگه یک cpu fx 8xxx هم گرفتم و البته یک هارد اس اس دی اما الان همینقدر پول دارم حالا به نظرتون با توجه به نیاز من این مادر برد و رم منطقیه یا گزینه بهتر هست؟
در ضمن فعلا میخوام با همین cpu کارم هم پیش بره برای همین سراغ یه همچین سوکتی رفتم.
راستی نگفتین که مادر برد و رم فعلیم رو چند میتونم بفروشم؟