سلام دوستان
بنده قصد خرید کیس رو دارم و اگر قیمتش هم به یه میلیون برسه که خیلی خوبه یه راهنمایی بدید درباره قطعات که بنده برم بخرم و من الان اهوازم و میخوام از همین اهواز بخرم
راستی فقط میخوام با این کیس فوتوشاب کار کنم ممنون میشم راهنمای کنید
با کیس 1 تونی برنامه ی Paint هم راحت نمیشه کار کرد، چه برسه به فتوشاپ!
CPU:Core i3 3210
RAM:2*2GB 1333 DDR3
M/B:P8H61-M
HDD:SEAGATE 500GB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 480w
CASE:MAGNUM2
حدود 1200 میشه و کمترین سیستمی هست که باهاش میشه فتوشاپ هم کار کرد، وگرنه همین هم بدون کارت گرافیک مجزا که حداقل 200 تومن هزینه داره راندمان مناسبی برای فتوشاپ نداره.
فرشید جان اتفاقا من هم این برنامه ی بهینه ساز جیفورس رو نصب کردم(geforce experience ) و برام بازیها رو optimize هم کرد ولی در بازیها افت فریم شدیدی بوجود میاد و تنظیمات رزولیشن رو برای همه ی بازیها میذاره روی آخرین درجه !!!! مدل کارتم gt 630 هست همه ی بازیها افت فریم داشتند به نظرت مشکل از کجا میتونه باشه ؟!؟!
خب یا درایورت آپدیت نیست یا همون Geforce Experience که باید 1.8.1 باشه
بعدا اینکه کارت 630 اصلا به درد بازی نمی خوره، شما انتظار داری افت فریم هم نداشته باشی؟ شما که تا دو روز پیش داشتی سر قیمت 1500 یی کارت 290 چونه می زدی، حالا داستان این 630 چی هست؟
تنظیمات پایین هم واسه این کارت زیاده و نمیشه ازش توقعی داشت.
سلام.
بین این دو مانیتور کدام بهتره؟
ASUS VX238H
LG 23EA63V IPS
البته من الان مدل دوم رو دارم...که پنلش هم IPS هست.
می گم به صرفه هست که عوض کنم و اون ASUS رو بگیرم؟
ASUS VX238H گزینه ی اول هست. اما برای عوض کردن شاید توصیه نشه، اگه با مانیتور IPS خودت مشکل نداری ارزش تفاوت قیمت دادن رو نداره.
من میخوام به هارد 1 ترا بگیرم !
تا 230 - 240 هم میتونم هزینه کنم
بدون آداپتور باشه وجنسش هم مقاوم باشه ، چی پیشنهاد میکنید؟
راستی اگه USB3 باشه ، مدلی باشه که PS3 ساپورت کنه
البته اگه ساپورت هم نکنه مشکلی نیست یه هارد 1 ترا آداپتوری دارم اونو میزنم بهش !
چی پیشنهاد میکنید دوستان ؟
با 230 میشه WD Passport Ultra رو خرید، اما اگر مدلای آنتی شوک بخوای اونا داستانشون فرق می کنه، از توشیبا یا برند ADATA می تونی تهیه کنی.
این که با PS3 کار کنه خبر ندارم.
مستر فرشید دسته4چی رو پی سی کار میکنه؟؟؟؟
دسته 4 چیه دوست عزیز؟!
مشخصات سیستمم :
intel core i3 3240 _3.40 ghz
ram: 4 gb ddr3
graphic : nvidia geforce 210 1gb
اقا فرشيد خواهشا راهنمايي كنين
چی رو باید ارتقا بدم و این واسه گیم در چه حده ؟
با تةجه به عكسي كه فرستادم به نظرتون مادربردش خوبه همينجوري تقريبي بكين ..
من موقعي كه خريدمش كفت مخصوص بازي هست. و اينكه ميترسم جاش نشه يك كارت كرافيك بزارم توش. اخه اوني كه دارم كوجيكه و اين جديدا بزركن و كيس من هم كوجك هست. به نظرتون جاش ميشه؟
ای کاش وقتی گفت مخصوص بازی هست حسابی از خجالتش در میومدی! این سیستم مخصوص کار اداری هست و کارت گرافیکش کم سرعت ترین و پایینترین مدل ممکن دنیا هست!
مادربرد و بقیه ی قطعات رو فعلا میشه استفاده کرد، اما کارت گرافیک رو باید بندازی کنار و یه کارت گرافیک مختص بازی بخری
اگر بتونی بالای 500 تومن هزینه کنی میشه کارتی مثل 7790 یا R7 260X یا حتی GTX 650Ti خرید که تازه اول شروع کارتهای گیم هست.
مادربورد من تواین کیس جا میشه دیگهasus p8- z77v(بعدا که خواستمslyبکنم گرافیک گیر نمیکنه)
مادربرد رو که ساپورت می کنه، اما برای SLI کردن شاید خیلی جادار نباشه،
نمیشه که هم کیس 200 تومنی باشه، هم واترکولینگ بخوره، هم SLI ساپورت کنه، همه اینا با 200 تومن؟؟!
حداقل یه X6 می خواد که بالا ی 300 تومن درمیاد.
سلام اقا فرشید حق با شماست با توجه به
شکل ظاهری کیسها من مدل
Green X7 Cougar Ver2 رو انتخاب میکنم تو توضیحاتی که خوندم تا3کارت روش بسته میشه فقط یه سوال اینکه قیمتش چقدره و ایا این واتر کولینگ کورشیرh110رو ساپورت میکنه یا خیر.ممنون
[/QUOTE]
عزیز نقل قول کردن راه داره، از این به بعد دقت کن.
کیس X6هم 305 تومن هست. اینکه H110 توش جا بشه رو مطمئن نیستم، چون چیزی نیست که به راحتی بشه قبل از جا زدن مادربرد روی سینی کیس و بررسی فاصله با فن های بالای کیس متوجه شد.
اما احتمال زیاد با برداشتن فن 20 سانتی بالای کیس میشه واترکولینگ رو جا زد.