مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

میخوام CPU و مادربرد رو تعویض کنم ، در واقع CPU تا 550 توانم هست و مادربردم دور و بر 350 !
میخوام قطعاتی باشه که تا سه سال احتیاج به تعویض نداشته باشه گلوگاه ایجاد نکنه و توان خوبی برای اجرای بازی های روز داشته باشه و برای کارتای بالاتر مثل 770 یا 780 هم مناسب باشه و کار اصلیم هم برای گیمینگه! بقیه قطعاتمم فکر میکنم خوب باشه گرافیکم در حد خودش خوبه و فکر نمیکنم با مدل 770 بیشتر از 10 فریم بیشتر تفاوت داشته باشن رم هم که خوبه پاور و هارد هم خوبن!
Core i7 2600k چه طور؟ چه مدل دیگه ای پیشنهاد میکنید؟
مادربردم بعضا" از برند MSI باشه!

بعد میخواستم این مادربورد و CPU من رو هم قیمت گذاری کنید به صورت جدا
Core I7 920
مادر برد هم Jetway Kuroshio BI-600
جفتشون خیی تمیزن CPU هم با فنه اورجینالشه!
ممنون!

پ.ن: با خرید قطعات دسته دو هم مشکلی ندارم!

CPU:INTEL Core I5 4670
M/B:ASUS B85-PLUS

اینا همون قیمتی هستن که در نظر دارید و برای کار شما هم مناسبن، از بقیه ی قطعات اطلاعاتی ندارم، شما خودت می گی خوبن، پس حتما خوبن!

قطعات خودت رو هم می تونی با هم 350 تا 400 قیمت بزاری.

یعنی با این که تعمیریه؟ البته بنظر تو بازار ازش نیست چون ی مقدار قدیمیه
این سیستم بخوام بفروشم بنظرتون چه قیمتی روش بذارم
CPU: Intel Core i5 CPU 750 @ 2.67GHz socket1156
MB: P7P55D LE
RAM: 2X2GB G.Skill 1333
VGA: EVGA Nvidia Geforce 560Ti 1GB
Power: Green 680W
Case: Green X3
و سیستم با 3 تومن چی پیشنهاد میدید(همین قطعات)
قیمت آکبندش 1350 هست، 30 درصد که ازش کم کنی قیمتش همین حدود درمیاد، تعمیری باشه هم ممکنه از ارزشش کم بشه، اما دیگه از یه مادربرد با همون تراشه ولی مدل معمولیش ارزونتر نمیشه، بستگی به توافق با مشتری داره.

سیستم خودتون رو هم می تونید 1300 تا 1400 قیمت بزارید.

می تونی GREEN X3 رو با 200 تومن بگیری که واتر کولینگ رو هم ساپورت می کنه.

مادربورد من تواین کیس جا میشه دیگهasus p8- z77v(بعدا که خواستمslyبکنم گرافیک گیر نمیکنه)[/QUOTE]

مادربرد رو که ساپورت می کنه، اما برای SLI کردن شاید خیلی جادار نباشه،
نمیشه که هم کیس 200 تومنی باشه، هم واترکولینگ بخوره، هم SLI ساپورت کنه، همه اینا با 200 تومن؟؟!
حداقل یه X6 می خواد که بالا ی 300 تومن درمیاد.

از کجا باید فهمید که مثلا فلان سیستم پاور چند واتی براش کافیه ؟!؟!؟!

از اونجایی که بررسیهای مربوط به اون قطعه ی خاص رو خونده باشی و یا مشخصات اعلام شده ی سازنده رو که شامل توان مصرفی قطعه باشه دیده باشی
جمع توانهای مصرفی و شیوه ی کارکرد پاورها پاور مورد نیاز رو نتیجه میده.

دوستان یه سیستم میخواستم (همه چی حساب کنید) بشه 1700 تومن :) یکی از اقوام لازم داره
مخواستم ببینم چی میشه پیشنهاد بدین. دمتون گرم تا آخر امشب میخوام لیستو اگه لطف کنین که خیلی ممنون میشم.

مادربرد رو که ساپورت می کنه، اما برای SLI کردن شاید خیلی جادار نباشه،
نمیشه که هم کیس 200 تومنی باشه، هم واترکولینگ بخوره، هم SLI ساپورت کنه، همه اینا با 200 تومن؟؟!
حداقل یه X6 می خواد که بالا ی 300 تومن درمیاد.

تو مشخصات نوشته قابلیت نصب کارت تا طول 29 سانتی متر. حالا کارتی مثلgtx780 توش جا میشه 1دونه منظورمه اخه هر چی واسه گرافیک برای ابعادش نگاه کردم چیزی پیدا نکردم

دوستان یه سیستم میخواستم (همه چی حساب کنید) بشه 1700 تومن :) یکی از اقوام لازم داره
مخواستم ببینم چی میشه پیشنهاد بدین. دمتون گرم تا آخر امشب میخوام لیستو اگه لطف کنین که خیلی ممنون میشم.

CPU:Core i3 3220
RAM:2*2GB 1333 DDR3
M/B:P8H61-M
VGA:GT 630 DDR5
HDD:SEAGATE 500GB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 480w
CASE:GREEN X1
MONITOR:SAMSUNG S19B315

ماوس و کیبورد رو هم 50 در نظر بگیرید میشه 1850 تومن، دیگه کمتر بخواین در نظر بگیرید خیلی ضعیف میشه.

تو مشخصات نوشته قابلیت نصب کارت تا طول 29 سانتی متر. حالا کارتی مثلgtx780 توش جا میشه 1دونه منظورمه اخه هر چی واسه گرافیک برای ابعادش نگاه کردم چیزی پیدا نکردم

بستگی داره 780 شما رفرنس باشه یا غیر رفرنس، مدلای اختصاصی طول بشتری دارن، ولی هر کدوم باشن باز توی X3 جا میشه!

من اگه بخوام اطلاعات سخت افزاریم بالا بره باید چیکار کنم
کتابی مقاله ای چیزی هست که بهم معرفی کنید
لطفا کامل راهنمایی کنید چون میخوام اطلاعات سخت افزاریم به سطح خیلی بالایی برسه

من اگه بخوام اطلاعات سخت افزاریم بالا بره باید چیکار کنم
کتابی مقاله ای چیزی هست که بهم معرفی کنید
لطفا کامل راهنمایی کنید چون میخوام اطلاعات سخت افزاریم به سطح خیلی بالایی برسه

یکی از کتابهای آموزش مبانی رو از اینجا و اینجا دانلود کنید

دستت درد نکنه اول برای این کتابا دوم برای معرفی سیستمی که دو روز پیش معرفی کردی مخصوصا کیسی که معرفی کردی عجب خنک کننده ای داره دمت گرم قیمتش هم فوق العاده بود !!!
آقا فرشید یه خواهشی دارم ازت ...
اون سیستمه که بهم معرفی کردی این بود دیگه ؟؟؟ درست؟؟
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
VGA:Geforce GTX 770 2GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:650W GREEN
جالا برای این سیستم یه مانتیور خوش قیمت full hd هم معرفی کن
همینطور یه ماوس و کیبورد خوش قیمت گیمینگ
انجمن های دیگه رو پرسیدم ولی جواب ندادند ولی دوس دارم نظر شما رو هم بدونم

دستت درد نکنه اول برای این کتابا دوم برای معرفی سیستمی که دو روز پیش معرفی کردی مخصوصا کیسی که معرفی کردی عجب خنک کننده ای داره دمت گرم قیمتش هم فوق العاده بود !!!
آقا فرشید یه خواهشی دارم ازت ...
اون سیستمه که بهم معرفی کردی این بود دیگه ؟؟؟ درست؟؟
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
VGA:Geforce GTX 770 2GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:650W GREEN
جالا برای این سیستم یه مانتیور خوش قیمت full hd هم معرفی کن
همینطور یه ماوس و کیبورد خوش قیمت گیمینگ
انجمن های دیگه رو پرسیدم ولی جواب ندادند ولی دوس دارم نظر شما رو هم بدونم

ASUS VX238H یکی از بهترین مدلهای مانیتور بازار هست با زمان پاسخگویی 1 ms و پنل با کیفیت، قیمت هم 900 تومن هست.

ماوس و کیبورد هم بستگی به بودجه ی شما داره، ماوس حرفه ای رو میشه از 200 تومن به بالا و کیبوردش رو هم از 180 تومن به بالا از برند RAZER یا Logitech انتخاب کرد.
اگر خواستی مدلهای دقیق رو بعدا بهت می گم.

سلام
Corsair H100i Liquid CPU Cooler نسبت به قیمتش چجوریه از کجا میتونم یه مقایسه با دیگر مدلها داشته باشم

راندمان خوب داره، البته H110 اگر باشه از فن های سری جدید داره که چند درجه ای خنک تر کار می کنه.
می تونی مدلش رو با کلمه ی"Review" گوگل کنی تا مقالاتش رو برات بیاره.

دستت درد نکنه بابت معرفی مانیتور خیلی خوبه
میتونی بین برند های دیگه مثه ال جی و سامسونگ هم پیشنهاد بدی مانیتور fhd ؟؟؟

راستی فرشید جان یه سوال دیگه ای هم دارم من اگه بخوام بهترین تنظیمات گرافیکی بازی رو بر اساس سخت افزار سیستمم تعیین کنم باید چیکار کنم که بهترین راندمان هم از نظر کیفیت هم فریم دهی رو بر اساس سخت افزارم داشته باشم ؟!؟!

Farshidstar2012

ASUS VX238H یکی از بهترین مدلهای مانیتور بازار هست با زمان پاسخگویی 1 ms و پنل با کیفیت، قیمت هم 900 تومن هست.
-------------------
چرا مانیتور 170 دلاری باید 900 تومن باشه ؟چون تو بازار نیست؟

سلام خواستم راهنماييم كنين كه اين سيستم كه عكسشو گزاشتم به نظرتون واسه گیمه ؟ و کارت گرافیکشو تغییر بدم مناسبه ؟

http://up.iranblog.com/images/ue5mrlcz5un79o2p5zf.jpg

دوست عزیز، از عکس که چیزی نمیشه فهمید، باید مشخصات قطعات رو از توی فاکتور یا مدل دستگاه بدی یا گزارش برنامه های CPU-Z و GPU-Z رو ضمیمه کنی.

دستت درد نکنه بابت معرفی مانیتور خیلی خوبه
میتونی بین برند های دیگه مثه ال جی و سامسونگ هم پیشنهاد بدی مانیتور fhd ؟؟؟

راستی فرشید جان یه سوال دیگه ای هم دارم من اگه بخوام بهترین تنظیمات گرافیکی بازی رو بر اساس سخت افزار سیستمم تعیین کنم باید چیکار کنم که بهترین راندمان هم از نظر کیفیت هم فریم دهی رو بر اساس سخت افزارم داشته باشم ؟!؟!

از سامسونگ هم میشه S23B315 رو معرفی کرد
تنظیمات گرافیکی مناسب رو میشه بر اساس تجربه و آزمایش و خطا توی هر بازی بهینه کرد، البته هم Nvidia و هم AMD برنامه هایی همراه درایوراشون دارن که تنظیمات هر بازی رو بصورت خودکار می تونه برای سیستم شما در بهترین حالت تنظیم کنه.
Farshidstar2012

-------------------
چرا مانیتور 170 دلاری باید 900 تومن باشه ؟چون تو بازار نیست؟

من از قیمت دلاریش خبری ندارم، فقط می دونم امسال مدلهای 600 تومنی توی بازار داخلی به 1 تومن هم رسیدن!

اقایون نظرتون در مورد r9 290 چیه؟ هم ردی کدوم کارت های نسل قبل و انویدیا هست؟ 280x چه طور؟

کارت قدرتمندی هست و بین 770 و 780 قرار می گیره
280X هم همرده ی 770 هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or