kratosrazor
کاربر سایت
سلام.نظرتون راجع به این مانیتور چیست.همچنین قیمتشو تو یک سایت زده 650 درسته؟
ASUS - 22" - VS228H
ASUS - 22" - VS228H
فرشید جان تو توضیحات این نوشته ضد شوک Western Digital My Passport Ultra Portable Hard Drive - 1TB
راستش این مدنظرمه ، خوبه ؟! ولی قیمتش زده 253,000 تومان
![]()
سلام.نظرتون راجع به این مانیتور چیست.همچنین قیمتشو تو یک سایت زده 650 درسته؟
ASUS - 22" - VS228H
سلام اقا فرشید بعضی اوقات از تو پاور600وات گرین سریeu صدای جلز وبلز میاد انگار دارن توش پیاز داغ درست میکنن همچنین به دلیل ارتقا میخواستم عوضش کنم تا1393/10/28 گارانتی داره حالا یه پاور دیگه میخوام بگیرم که برای کار گرافیکهای جدید مثل r9وgtx780 و اورکلاک وهمچنین کراس فایر وsliمناسب باشه تا500تومن چی پیشنهاد میدید وپاور خودمو چند بفروشم.
اونی که نوشته خصیصه ی تمام هاردهای 2.5 اینچ لپ تاپی و اکسترنال بدون آداپتور هستف منظور من از ضد شوک مدلهای دارای کاور پلاستیکی ضد ضربه هست، اینا توی بازار اصطلاحا ضد شوک گفته میشن، نه مدلهای معمولی
این مدل رو که خودم معرفی کردم پست قبلی، دوباره می پرسی خوبه؟!
قیمتش هم همین حدود 230 تا 250 هست، توی بورس کمتره، جاهای دیگه بسته به گارانتی بیشتر.
فرشید جان تو این رنج قیمت بهتر از این هم داریم؟:d
این تو فروشگاههای اینترنتی همونطور که گفتی پره ! تو بازار یعنی نمیشه پیدا کرد؟
سلام دوستان
یک سیستم که بتونه از نهایت قدرت ایسوس GTX 780 Ti DirectCU II استفاده کنه معرفی کنید.
این کارت تو بازیها بهتر عمل میکنه یا کارت 7990 ؟؟
این مدل رم چرا اینقدر گرونه؟؟
Vengeance® Extreme Memory — 8GB 3000MHz CL12 1.65V DDR3 Memory Kit
سلام کیفیت این Logitech G430 7.1 Surround Gaming Headset چطوره با 400 تومن بهترین Headsetکه میشه خرید چیه.
یه Keyboard گیمینگ که کلیدهاش نور پس زمینه هم داشته باشه به من معرفی کنید ممنون.
سلام اقا فرشید بعضی اوقات از تو پاور600وات گرین سریeu صدای جلز وبلز میاد انگار دارن توش پیاز داغ درست میکنن همچنین به دلیل ارتقا میخواستم عوضش کنم تا1393/10/28 گارانتی داره حالا یه پاور دیگه میخوام بگیرم که برای کار گرافیکهای جدید مثل r9وgtx780 و اورکلاک وهمچنین کراس فایر وsliمناسب باشه تا500تومن چی پیشنهاد میدید وپاور خودمو چند بفروشم.
اون صدای نوسان قطعات القایی روی مدار برد پاور هست
می تونی مدل GREEN 850OC رو انتخاب کنی، سری OC قطعات با کیفیت تری دارن، سفارشی هستن و از اون صداها هم درست نمی کنن!
سلام نگفتید پاورمو چند بفروشم؟و قیمت خرید پاورGreen GP850B-OCویژه همکار چقدره؟
سلام به دوستان زحمت کشه این تاپیک مخصوصا اقا فرشید که واقعا صادقانه داره کمک میکنه
ببینید این سیستم یکی از اشنایانمون هستش که قصد داره تا سقف دو میلیون ارتقاء بده فقط هم برای بازی میخواد گفتم شاید بتونید کمک کنید که دوباره کلاه سرش نره
CPU: E5700 @ 3000 GHZ
Ram: 4GB
VGA: Radeon HD 5670
البته من بهش گفتم شاید نشه با 2 تومن خیلی سیستم جالبی بست برای همین حالا اگر 500-600 هزار تومن اینور اونور شد اشکال نداره
ممنون
اقا فرشید به نظرتون اين كارت چطوره ؟ از مال خودم بهتره نه ؟ خواهشا لینکو ببینین :
SAPPHIRE HD 7770 1GB GDDR5 in UAE, Dubai, Abu Dhabi | Souq
RAM:2*2GB 1333 DDR3
M/B:P8H61-M
VGA:GT 630 DDR5
HDD:SEAGATE 500GB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 480w
CASE:GREEN X1
MONITOR:SAMSUNG S19B315
ماوس و کیبورد رو هم 50 در نظر بگیرید میشه 1850 تومن، دیگه کمتر بخواین در نظر بگیرید خیلی ضعیف میشه.
!