مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
بین کارتهای gtx 760 کدوم برند فریم دهی بالاتری در بازیها داره و کلا بهتره
EVGA GeForce GTX760 SuperClocked یا اینکه ASUS GTX 760 OC DCII

راستش من میخواستم مدل ایسوس این کارت رو بگیرم ولی وقتی دیدم نسخه ی EVGA این کارت نوشته SuperClocked به شک افتادم و با خودم گفتم نکنه که نسخه ی EVGA این کارت بیشتر اورکلاک شده و بهتر از ASUS باشه
آیا همینطوریه EVGA این کارت فریم دهی بالاتری در بازیها داره یا ASUS بالاتره ؟!؟!؟!
لطفا راهنمایی کنید

تشکر فرشید جان
خواستم بگم این مشخصات با تفاوت اینکه طرف گفته گرافیک 610 هست.مشکلی نداره برای بستن؟فرقش رو اگه بگی دمت گرم.
بعد قیمت رو هم میگن 1650 اینطورا !!!!!!!!!!نپرسیدم ازشون اما امکان داره 610 ddr3 میگن؟که اینطوری قیمت پایین اومده؟

خب نه 630 و نه 610 هیچ کدوم بدرد بازی نمی خورن، اما 610 دیگه یه فاجعه ی تمام عیار هست!
610 دیگه هر چی باشه که DDR3 هست حتما، DDR2 به تاریخ پیوسته، ولی باز هم ارزش اعتنا نداره، چون سرعتش برای تصویر دادن مناسبه فقط!

خيلي إز پاسخگوييت ممنونم فرشيد جان
حالا اون سيستمي كه نوشتي با رم و كارت ٧٨٠ كه نوشتم قيمتشون سرجمع چقدر ميشه؟؟
ايا بهتر نيست كه core i7 4770 باهاش بست؟؟

با رم یعنی چی؟
کارت 780 هم بزاری حدود 1100 به قیمت اضافه میشه.
4770 هم ضروری نیست، مگر با بودجه ی بالاتر یا سیستم دو کارته ی SLI یا CF

رم من 4 گیگ هست و 665.1 mhz به نظرتون سرعتش کم نیست ؟

فرکانس واقعی ماجول رم شما همون 1333 هست، چیزی کم نیست!(665*2=1333)

میخواستم بدونم برند Galaxy برای کارت گرافیک چطوره و در چه سطحی هست؟ پیشنهاد میدید از این برند خرید کنم؟

برند خوبی هست اما بستگی به مدل داره که چی باشه و با چه خنک کننده ای

سلام دوستان ssd تا120 گیگ چه برندی خوبه؟ قیمتشم بی زحمت بگین - راستی من در حال حاضر ساتا 2 دارم ولی میخوام بدن ارتقا بدم . مرسی

بهترین مدل بازار SAMSUNG 840 PRO/EVO 120GB هست، بعد هم CORSAIR Force GS 120GB
قیمت هم به ترتیب 570 و 470 تومن هست.

سلام
بین کارتهای gtx 760 کدوم برند فریم دهی بالاتری در بازیها داره و کلا بهتره
EVGA GeForce GTX760 SuperClocked یا اینکه ASUS GTX 760 OC DCII

راستش من میخواستم مدل ایسوس این کارت رو بگیرم ولی وقتی دیدم نسخه ی EVGA این کارت نوشته SuperClocked به شک افتادم و با خودم گفتم نکنه که نسخه ی EVGA این کارت بیشتر اورکلاک شده و بهتر از ASUS باشه
آیا همینطوریه EVGA این کارت فریم دهی بالاتری در بازیها داره یا ASUS بالاتره ؟!؟!؟!
لطفا راهنمایی کنید

بین اون دوتا مدل EVGA
اما تفاوت در حد 3 یا 4 درصد هست، نه بیشتر

در مورد کارتهای Geforce فقط نمیشه روی فرکانس اسمی کارتهای اورکلاک شده نظر داد، حتما باید بررسی آزمایشگاهی بشه راندمانشون، چون دارای قابلیت Turbo Boost هستن که توی بازیها بسته به میزان فشار و حرارت، فرکانس بطور خودکار بالا میره، گاهی اوقات ممکنه اونی که کمتر اورکلاک شده فرکانس واقعیش توی بازیها بالاتر از اونی باشه که بیشتر اورکلاک شده و راندمانش هم بهتر باشه!

ممنون از راهنماییت
1) پس به نطر شما EVGA رو بگیرم بهتره ؟؟ یه خورده گرودنتر هست EVGA نسبت به ASUS به نظرتون ارزش داره یه خورده بیشتر پول بدم EVGA بگیرم یانه ارزش نداره همون ASUS بگیرم ؟؟؟؟

2) در کل بین مدل های MSI و EVGA و و GIGABYTE و ASUS و مدل های دیگه که شاید من از قلم انداختم کدومشون بیشتر در بازی ها فریم میگیرند و بهترند

3) در کل بین برند های مختلف برای کارت 760 کدوم برند به نظرت انتخابش عاقلانه تر و هوشمندانه تره و تو اگه خودت میخواستی 760 رو بخری کدوم برند رو انتخاب میکردی

4)
در ضمن یه سوال دیگه هم دارم من اگه بخوام بنجمارک صحیح و واقعی کارت های گرافیک رو بفهمم به نظرت چه سایتی رو پیشنهاد میکنی ؟؟؟ چون من به خدا گیج شدم مثلا برای همین کارت GTX 760 یه سایتی نوشته بود برای بازی کرایسیس 3 حدود 41 فریم میگیره ولی یه سایتی ذیگه نوشته بود 45 فریم میگیره به خدا گیج شدم !!! برای بازیهایی مثه بتلفیلد که دیگه خیلی تفاوت فریم بود مثلا سایت بیت تک نوشته بود 74 فریم میگیره یه سایت دیگه نوشته بود 57 فریم به نظرت کدومشون درسته یه چند سایت معتبر میشه معرفی کنی که بنجمارک هاش با اون کارتی که من میخرم یکی باشه ؟؟؟
آخرین ویرایش:
ممنون از راهنماییت
1) پس به نطر شما EVGA رو بگیرم بهتره ؟؟ یه خورده گرودنتر هست EVGA نسبت به ASUS به نظرتون ارزش داره یه خورده بیشتر پول بدم EVGA بگیرم یانه ارزش نداره همون ASUS بگیرم ؟؟؟؟

2) در کل بین مدل های MSI و EVGA و و GIGABYTE و ASUS و مدل های دیگه که شاید من از قلم انداختم کدومشون بیشتر در بازی ها فریم میگیرند و بهترند

3) در کل بین برند های مختلف برای کارت 760 کدوم برند به نظرت انتخابش عاقلانه تر و هوشمندانه تره و تو اگه خودت میخواستی 760 رو بخری کدوم برند رو انتخاب میکردی

4)
در ضمن یه سوال دیگه هم دارم من اگه بخوام بنجمارک صحیح و واقعی کارت های گرافیک رو بفهمم به نظرت چه سایتی رو پیشنهاد میکنی ؟؟؟ چون من به خدا گیج شدم مثلا برای همین کارت GTX 760 یه سایتی نوشته بود برای بازی کرایسیس 3 حدود 41 فریم میگیره ولی یه سایتی ذیگه نوشته بود 45 فریم میگیره به خدا گیج شدم !!! برای بازیهایی مثه بتلفیلد که دیگه خیلی تفاوت فریم بود مثلا سایت بیت تک نوشته بود 74 فریم میگیره یه سایت دیگه نوشته بود 57 فریم به نظرت کدومشون درسته یه چند سایت معتبر میشه معرفی کنی که بنجمارک هاش با اون کارتی که من میخرم یکی باشه ؟؟؟
خدا به دادمون برسه اگه بخوای قطعاتت رو تک تک انتخاب کنی، باز حکایت قبلی تکرار میشه!

1-به نظر من ارزشش رو داره
2-همشون مدلای اورکلاک دارن که تفاوتشون بیشتر از 5 درصد نیست، اگه بخواد انتخاب دقیق باشه باید بین مدلها باشه، نه برندها
3-تکراری!
4-از یه سایت خاص نیست، مجموعه ای از سایتهای معتبر و پر بازدید هست که اعتبار علمی هم دارن
دلیل تفاوت فریم ها، تفاوت بین سیستم های مرجع تست هست که قطعاتشون فرق می کنه، خود کارت به تنهایی عامل تعیین فریم توی بازی نیست.
علاوه بر این تنظیمات بازی و مراحلی که بازی توی اون تست گرفته میشه هم فرق داره، هیچ وقت نباید امتیازات رو بین سایتها مقایسه کرد!

Motherboard: MSI - 870S-G46
CPU :AM3 - FX-8320 - 3.5GHz - X8
2* ram :CORSAIR - 4GB - 1600
آقا فرشید نظرتون در مورد خرید این قطعات چیه ؟گرافیک و هارد دارم فقط در مورد این قطعات شک دارم اگه خوب نیست در همین حدود رنج قیمت قطعه معرفی کنید لطفا"

ممنون از راهنماییت

4)
همه این مدلا خوبن و شما بیشتر به قیمتشون توجه کن.اگه بخوای با شک و تردید خرید کنی که دیگه لذتی از خریدت و بعد بازی کردنت نمیبری!
در کل پرس و جو کردن و تحقیق راجع به یه چیز خوبه ولی نه در این حد!!

اقا فرشید شما گفتین سرعت واقعي شما همون 1333 mhz هست

ولي من تو يك برنامه CPU-Z ميزنم فركانس رم رو 665.1 ميده (درضمن رم من هم یک 4 گیگ هست یعنی دوتا دو گیگ نیست )

2- به نظرتون بین SAPPHIRE HD 7770 1GB GDDR5 و GeForce GT 630 و GeForce GT 640

کدومش بهتر هست ؟ فرقشون چقدره با هم ؟

آخرین ویرایش:
فرشید جان تشکر

میخوام GT 640 بگیرم و ZOTAC NVIDIA GeForce GT 640 2GB DDR3 رو در نظر دارم (قید گلکسی رو زدم)

1. قیمت این کارت در حال حاظر چنده؟

2. GT 640 در مقایسه با GTS 450 در چه سطحیه (چون قبلا GTS 450 داشتم پرسیدم)، اینجوری که تو سایت انویدیا خوندم GT 640 تقریبا دو برابر قدرت داره؟ درسته؟

3. خواستم بدونم انویدیا چه بلایی سر سری GTS آورده؟ چرا این سری رو حذف کرد؟ :( هم قوی بودن هم ارزون قیمت.

Motherboard: MSI - 870S-G46
CPU :AM3 - FX-8320 - 3.5GHz - X8
2* ram :CORSAIR - 4GB - 1600
آقا فرشید نظرتون در مورد خرید این قطعات چیه ؟گرافیک و هارد دارم فقط در مورد این قطعات شک دارم اگه خوب نیست در همین حدود رنج قیمت قطعه معرفی کنید لطفا"

اصلا این قطعات تایید نمیشن!

اینا رو بگیر با همون بودجه:

CPU:Core i5 4570
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:ASUS B85-PLUS

سلام خدمت همه ی دوستان...

1.یدونه 5870 دارم برند 'gigabyte از این 1 گیگی هاش (البته فنه مدل مرجع روش نیست) همین امسال خرداد اینا نو از گارانتی تحویل گرفتم چند میشه فروختش؟ به چقدر هزینه می تونم یدونه R9 270X بگیرم؟

2.سی پی یو یه سیستمم AMD phenom x4 9950 be هست حرارتش در حالت idle دور و ور 70.5 درجه ی سانتی گراده که خیلی بالاس به نظر شما میتونه مشکل از خمیر سیلیکون باشه ؟در ضمن سی پی یوم مدل 125 واتی هست.... اینو با چقدر هزینه می تونه به x6 1100 ارتقا بدم(سوکت مین AM2 پلاسه)....

3. دوتا ماژول 2 گیگا بایتی رم ddr2 800 چند درمیاد(حالا نو یا دسته 2 ) ؟

راستی

این که معنی نمیده پاور مشکل داره؟ (بعد یه مدت هم رفع میشه البته الان خیلی وقته که نشنیدم از این صدا ها:d)

پاورم هم gp580b هست..

با تشکر از همه ی برو بچ..

1- اگر بتونی 400 تومن هم بفروشی خوب فروختی، کارت 270 هم اگه باشه حدود 900 تومن از برند ASUS ش هست،
2-مشکل از فن استوک هست که توان دفع حرارت زیاد پردازنده رو نداره. یا خراب هست و روی پردازنده محکم بسته نشده. این سوکت دیگه ارزش ارتقا هم نداره، یکجا پردازنده و مادربرد رو عوض کن.
3-دونه ای 70 تومن هست بسته به برند شاید گرونتر هم باشه

اون صدا هم به معنی مشکل دار بودن پاور نیست، قطعاتش جدید نیست یا بهترین کیفیت رو ندارن.

فرشید جان تشکر

میخوام GT 640 بگیرم و ZOTAC NVIDIA GeForce GT 640 2GB DDR3 رو در نظر دارم (قید گلکسی رو زدم)

1. قیمت این کارت در حال حاظر چنده؟

2. GT 640 در مقایسه با GTS 450 در چه سطحیه (چون قبلا GTS 450 داشتم پرسیدم)، اینجوری که تو سایت انویدیا خوندم GT 640 تقریبا دو برابر قدرت داره؟ درسته؟

3. خواستم بدونم انویدیا چه بلایی سر سری GTS آورده؟ چرا این سری رو حذف کرد؟ :( هم قوی بودن هم ارزون قیمت.

1- مدل 2 گیگی DDR3 حدود 320 تا 360 تومن بسته به برند متغیر هست، اگر برای بازی می خوای کارت GTX 650 توصیه میشه که 1GB DDR5 هست و 430 تومن از برند ASUS ش موجوده. از اون 640 ها خیلی بهتره.
2- کارت 640 از GTS 450 حدود 20 تا 30 درصد ضعیفتر هم هست! اگه اینجا نمی پرسیدی و می رفتی می خریدی می دونی چی می شد؟! همون 650 رو که گفتم بخری تازه از کارت خودت کمی سریعتره.
3- خواست از تعدد سریها کاسته بشه و به دو سری GT و GTX تقسیم بشن که سادهتر هست.

میخواستم بدونم بهترین هارد دیسک مال کدوم شرکته و قیمت هارد 1 ترا بایت چقدره ؟

دو یا چند برند معتبر هست که همگی کیفیت بالایی دارن و تفاوت زیادی در خرید ندارن، سی گیت و وسترن دو سازنده ی اصلی هارد هستن،
مدل SEAGATE 7200 64MB 1TB رو می تونی انتخاب کنی که 185 تومن هست.

سلام
پاور گرین GP585B برای کارت گرافیک GTX 780TI جوابگو هست؟ :-s
بقیه مشخصات هم :
i7 3770k
asus p8z77-v lk
2x 500gb hdd
2x4gb Kingston ram
2xdvd drive

بعد یک کیبورد Backlight دار هم بهم معرفی می کنید ، G19 اتصال به برق داره و قیمتشم خیلی بالاس ، G510 هم طول زیادی داره برای میز من :( توی نظرات آمازون هم به Razer lycosa خیلی گبر دادن ، دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه :(
بعد قضیه این کیبوردهای مکانیکی و غیر مکانیکی چیه؟
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or