تشکر فرشید جان
خواستم بگم این مشخصات با تفاوت اینکه طرف گفته گرافیک 610 هست.مشکلی نداره برای بستن؟فرقش رو اگه بگی دمت گرم.
بعد قیمت رو هم میگن 1650 اینطورا !!!!!!!!!!نپرسیدم ازشون اما امکان داره 610 ddr3 میگن؟که اینطوری قیمت پایین اومده؟
خيلي إز پاسخگوييت ممنونم فرشيد جان
حالا اون سيستمي كه نوشتي با رم و كارت ٧٨٠ كه نوشتم قيمتشون سرجمع چقدر ميشه؟؟
ايا بهتر نيست كه core i7 4770 باهاش بست؟؟
رم من 4 گیگ هست و 665.1 mhz به نظرتون سرعتش کم نیست ؟
میخواستم بدونم برند Galaxy برای کارت گرافیک چطوره و در چه سطحی هست؟ پیشنهاد میدید از این برند خرید کنم؟
سلام دوستان ssd تا120 گیگ چه برندی خوبه؟ قیمتشم بی زحمت بگین - راستی من در حال حاضر ساتا 2 دارم ولی میخوام بدن ارتقا بدم . مرسی
سلام
بین کارتهای gtx 760 کدوم برند فریم دهی بالاتری در بازیها داره و کلا بهتره
EVGA GeForce GTX760 SuperClocked یا اینکه ASUS GTX 760 OC DCII
راستش من میخواستم مدل ایسوس این کارت رو بگیرم ولی وقتی دیدم نسخه ی EVGA این کارت نوشته SuperClocked به شک افتادم و با خودم گفتم نکنه که نسخه ی EVGA این کارت بیشتر اورکلاک شده و بهتر از ASUS باشه
آیا همینطوریه EVGA این کارت فریم دهی بالاتری در بازیها داره یا ASUS بالاتره ؟!؟!؟!
لطفا راهنمایی کنید
ممنون از راهنماییت
1) پس به نطر شما EVGA رو بگیرم بهتره ؟؟ یه خورده گرودنتر هست EVGA نسبت به ASUS به نظرتون ارزش داره یه خورده بیشتر پول بدم EVGA بگیرم یانه ارزش نداره همون ASUS بگیرم ؟؟؟؟
2) در کل بین مدل های MSI و EVGA و و GIGABYTE و ASUS و مدل های دیگه که شاید من از قلم انداختم کدومشون بیشتر در بازی ها فریم میگیرند و بهترند
3) در کل بین برند های مختلف برای کارت 760 کدوم برند به نظرت انتخابش عاقلانه تر و هوشمندانه تره و تو اگه خودت میخواستی 760 رو بخری کدوم برند رو انتخاب میکردی
4) در ضمن یه سوال دیگه هم دارم من اگه بخوام بنجمارک صحیح و واقعی کارت های گرافیک رو بفهمم به نظرت چه سایتی رو پیشنهاد میکنی ؟؟؟ چون من به خدا گیج شدم مثلا برای همین کارت GTX 760 یه سایتی نوشته بود برای بازی کرایسیس 3 حدود 41 فریم میگیره ولی یه سایتی ذیگه نوشته بود 45 فریم میگیره به خدا گیج شدم !!! برای بازیهایی مثه بتلفیلد که دیگه خیلی تفاوت فریم بود مثلا سایت بیت تک نوشته بود 74 فریم میگیره یه سایت دیگه نوشته بود 57 فریم به نظرت کدومشون درسته یه چند سایت معتبر میشه معرفی کنی که بنجمارک هاش با اون کارتی که من میخرم یکی باشه ؟؟؟
داداش چرا اینقدر سخت میگیری؟!ممنون از راهنماییت
1) پس به نطر شما EVGA رو بگیرم بهتره ؟؟ یه خورده گرودنتر هست EVGA نسبت به ASUS به نظرتون ارزش داره یه خورده بیشتر پول بدم EVGA بگیرم یانه ارزش نداره همون ASUS بگیرم ؟؟؟؟
2) در کل بین مدل های MSI و EVGA و و GIGABYTE و ASUS و مدل های دیگه که شاید من از قلم انداختم کدومشون بیشتر در بازی ها فریم میگیرند و بهترند
3) در کل بین برند های مختلف برای کارت 760 کدوم برند به نظرت انتخابش عاقلانه تر و هوشمندانه تره و تو اگه خودت میخواستی 760 رو بخری کدوم برند رو انتخاب میکردی
4) در ضمن یه سوال دیگه هم دارم من اگه بخوام بنجمارک صحیح و واقعی کارت های گرافیک رو بفهمم به نظرت چه سایتی رو پیشنهاد میکنی ؟؟؟ چون من به خدا گیج شدم مثلا برای همین کارت GTX 760 یه سایتی نوشته بود برای بازی کرایسیس 3 حدود 41 فریم میگیره ولی یه سایتی ذیگه نوشته بود 45 فریم میگیره به خدا گیج شدم !!! برای بازیهایی مثه بتلفیلد که دیگه خیلی تفاوت فریم بود مثلا سایت بیت تک نوشته بود 74 فریم میگیره یه سایت دیگه نوشته بود 57 فریم به نظرت کدومشون درسته یه چند سایت معتبر میشه معرفی کنی که بنجمارک هاش با اون کارتی که من میخرم یکی باشه ؟؟؟
هم قوی بودن هم ارزون قیمت.Motherboard: MSI - 870S-G46
CPU :AM3 - FX-8320 - 3.5GHz - X8
2* ram :CORSAIR - 4GB - 1600
آقا فرشید نظرتون در مورد خرید این قطعات چیه ؟گرافیک و هارد دارم فقط در مورد این قطعات شک دارم اگه خوب نیست در همین حدود رنج قیمت قطعه معرفی کنید لطفا"
سلام خدمت همه ی دوستان...
1.یدونه 5870 دارم برند 'gigabyte از این 1 گیگی هاش (البته فنه مدل مرجع روش نیست) همین امسال خرداد اینا نو از گارانتی تحویل گرفتم چند میشه فروختش؟ به چقدر هزینه می تونم یدونه R9 270X بگیرم؟
2.سی پی یو یه سیستمم AMD phenom x4 9950 be هست حرارتش در حالت idle دور و ور 70.5 درجه ی سانتی گراده که خیلی بالاس به نظر شما میتونه مشکل از خمیر سیلیکون باشه ؟در ضمن سی پی یوم مدل 125 واتی هست.... اینو با چقدر هزینه می تونه به x6 1100 ارتقا بدم(سوکت مین AM2 پلاسه)....
3. دوتا ماژول 2 گیگا بایتی رم ddr2 800 چند درمیاد(حالا نو یا دسته 2 ) ؟
راستی
این که معنی نمیده پاور مشکل داره؟ (بعد یه مدت هم رفع میشه البته الان خیلی وقته که نشنیدم از این صدا ها:d)
پاورم هم gp580b هست..
با تشکر از همه ی برو بچ..
فرشید جان تشکر
میخوام GT 640 بگیرم و ZOTAC NVIDIA GeForce GT 640 2GB DDR3 رو در نظر دارم (قید گلکسی رو زدم)
1. قیمت این کارت در حال حاظر چنده؟
2. GT 640 در مقایسه با GTS 450 در چه سطحیه (چون قبلا GTS 450 داشتم پرسیدم)، اینجوری که تو سایت انویدیا خوندم GT 640 تقریبا دو برابر قدرت داره؟ درسته؟
3. خواستم بدونم انویدیا چه بلایی سر سری GTS آورده؟ چرا این سری رو حذف کرد؟هم قوی بودن هم ارزون قیمت.
میخواستم بدونم بهترین هارد دیسک مال کدوم شرکته و قیمت هارد 1 ترا بایت چقدره ؟

توی نظرات آمازون هم به Razer lycosa خیلی گبر دادن ، دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه