مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

GeForce GTX 660 قيمت 1.70.00 به نظرتون واسه ي اجراي بتلفيلد خوبه يعني در حد عاليه ؟

قيمتشم همونطور كه بالا گفتم به نظرتون خوبه ؟ میخوام تو دبی انلاین سفارش بدم .. این کارت واسه چند سال خوبه؟

برای بتلفیلد در حد خوب پاسخگو خواهد بود اما نه در حد عالی،
حد عالی برای کارتهای GTX 680/770 و یا 7970/280X هست.

در کل همین الان هم در بین کارتهای گرافیکی موجود در حد متوسط هست.

MSI 990FXA-GD65 حدود 450 تومان
MSI 970A-G43 حدود 250 تومان
MSI 760GA-P43 - FX حدود 200 تومان

سلام بین 3 مادر برد بالا کدومو پیشنهاد میکنین ؟ مضرف بنده گاهی اوقات گیم هستش که میخوام یه فریم نرمال بگیرم
این مادر بردها تا اونجایی که من سوادم میرسه فقط چیپستشون تفاوت داره که ظاهرا خیلی نقشی نداشته
البته تو دو مدل گران تر توانایی SLI .CF وجود داره که بدردم نمیخوره و یه مزیت جالب تو مدل ارزان تر تکنولوژی انحصاری تبدیل 2 هسته به 4 هسته هستش که اگه میشه یه توضیحی در موردش بدین .
بیشتر منظورم این بود که تفاوتی هست بین اینا که من ندیده باشم که بعدا باعث دردسرم بشه؟
CPU هم FX8xxx یا FX6xxx یا FX4xxx
رم هم 2x4 gb 2133 از یک یرند خوب مد نظرم هستش
گرافیک هم giga 450gts دارم فعلا

آخرین ویرایش:
قیمت CPU Core i7 با کارت گرافیک
GeForce GTX 770 و RAM 8 یا 16

پردازنده ی Core i7 مدلهای متفاوتی داره اما ارزونترین مدل روزش که 4770 باشه حدود 920 تومن هست
کارت GTX 770هم 1500 تومن هست
رم 8 گیگی هم بسته به فرکانسش از 250 تومن هست به بالا.

شما دقیقا هدفت از خرید چیه؟

MSI 990FXA-GD65 حدود 450 تومان
MSI 970A-G43 حدود 250 تومان
MSI 760GA-P43 - FX حدود 200 تومان

سلام بین 3 مادر برد بالا کدومو پیشنهاد میکنین ؟ مضرف بنده گاهی اوقات گیم هستش که میخوام یه فریم نرمال بگیرم
این مادر بردها تا اونجایی که من سوادم میرسه فقط چیپستشون تفاوت داره که ظاهرا خیلی نقشی نداشته
البته تو دو مدل گران تر توانایی SLI .CF وجود داره که بدردم نمیخوره و یه مزیت جالب تو مدل ارزان تر تکنولوژی انحصاری تبدیل 2 هسته به 4 هسته هستش که اگه میشه یه توضیحی در موردش بدین .
بیشتر منظورم این بود که تفاوتی هست بین اینا که من ندیده باشم که بعدا باعث دردسرم بشه؟
CPU هم FX8xxx یا FX6xxx یا FX4xxx
رم هم 2x4 gb 2133 از یک یرند خوب مد نظرم هستش
گرافیک هم giga 450gts دارم فعلا

اصلا پردازنده های سری FX رو توصیه نمیشه کرد که حالا بخوایم یکی از مادربردها رو انتخاب کنیم، شما بودجه رو بگو، انتخاب بهترین ها و توصیه کردنش با ما.

اصلا پردازنده های سری FX رو توصیه نمیشه کرد که حالا بخوایم یکی از مادربردها رو انتخاب کنیم، شما بودجه رو بگو، انتخاب بهترین ها و توصیه کردنش با ما.

میشه بپرسم چرا ؟ من تو بنچ مارکها نگاه میکنم نسبت به هزینه و کارایی بهترین بازده رو دارن! البته جسارت نشه میخوام بدونم که معیارها چی هستش.
http://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html#

سلام
خسته نباشید
لطفا سیستمی تا حدود قیمت 3.300 تومان معرفی کنید (مخصوص گیمینگ) (همراه با مانیتور fhd ) (و همراه با ماوس و کیبورد گیمینگ)
البته این سیستم رو برای خودم نمیخوام
من خودم اون قبلی رو که شما پیشنهاد کردید رو مد نظر دارم

کار گرافیکی سنگین یعنی دقیقا کار با چه برنامه هایی و برای چه هدفی؟ یکم بیشتر توضیح بدید. طرحی با فتوشاپ؟ طراحی نقشه های مهندسی؟ طراحی سه بعدی با 3DMAX ؟ رندر و ویرایش فیلم؟.....

کار طراحی بافتوشاپ کتیا ، اتوکد، تریدی مکس و.... ویرایش فیلم و رندر هم بشه کرد

میشه بپرسم چرا ؟ من تو بنچ مارکها نگاه میکنم نسبت به هزینه و کارایی بهترین بازده رو دارن! البته جسارت نشه میخوام بدونم که معیارها چی هستش.
PassMark Intel vs AMD CPU Benchmarks - High End

این لینک فقط تست CPU MARK هست که به تنهایی برای هیچ انتخابی مناسب نیست
معیارهای علمی، سرعت پردازنده در انواع بنچمارکهای تئوریک، نرم افزارهای محاسباتی و مهندسی و انواع بازیها با موترهای مختلف هست
در صورتی که به مشاوره اعتماد دارید سوال کنید، وگرنه اجباری نیست که اطمینان کنید و دلیلی هم نیست که ما اثبات کنیم

معیار اینه که کلا اینجا amd اخه حتی اگر نسبت به قیمت کار ایی داشته باشه!

قبلا برای مشاوره کمک می دادی، حالا داری متعصبانه طعنه می زنی!
شما نسبت کارایی به قیمت چی مدنظرت هست که من از قلم انداختم؟!

سلام
خسته نباشید
لطفا سیستمی تا حدود قیمت 3.300 تومان معرفی کنید (مخصوص گیمینگ) (همراه با مانیتور fhd ) (و همراه با ماوس و کیبورد گیمینگ)
البته این سیستم رو برای خودم نمیخوام
من خودم اون قبلی رو که شما پیشنهاد کردید رو مد نظر دارم

همچین بودجه ای اونقدر کافی نیست که کفاف بازی با کیبورد و ماوس گیمینگ رو هم بده، ماوس و کیبور معمولی توصیه میشه ،فقط سیستم کامل رو معرفی می کنم:

CPU:Core i3 4310
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:ASUS B85-PLUS
VGA:ASUS GTX 760 OC 2GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1
MONITOR:ASUS VX238H

اینا حدود 3430 تومن میشن

بازی کردن و بتونه بازی ها 2 تا 33 سال بعد رو هم به خوبی اجرا کنه

در اینصورت بودجه ی کلی رو بگید تا قطعات مورد نیاز رو معرفی کنم.

کار گرافیکی سنگین یعنی دقیقا کار با چه برنامه هایی و برای چه هدفی؟ یکم بیشتر توضیح بدید. طرحی با فتوشاپ؟ طراحی نقشه های مهندسی؟ طراحی سه بعدی با 3DMAX ؟ رندر و ویرایش فیلم؟.....

کار طراحی بافتوشاپ کتیا ، اتوکد، تریدی مکس و.... ویرایش فیلم و رندر هم بشه کرد

خب در اینصورت سیستم شما باید از نظر پردازنده و GPU هر دو خیلی قوی باشه و از تمام سیستمهای دیگه-حتی سیستمهای گیمینگ - هم گرونتر و قویتر خواهد بود.

CPU:INTEL Core I7 4930K
FAN:Enermax Liquid
RAM:CORSAIR Vengeance 4*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P9X79-PRO
VGA:MSI Geforce GTX 760 2GB DDR5
SSD:SAMSUNG 840 EVO 120GB
HDD:Seagate 7200.12 2 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:785W GREEN
CASE:GREEN X7

حدود 6840 تومن میشه
مشخصه ی سیستم پردازنده ی 6 هسته ای و 12 نخی مخصوص پردازشهای سنگین برای رندر سه بعدی، کتیا و ادیت فیلم هست، بجز این با کارت قوی در رده ی 760 میشه بخشی از برنامه های شما رو که قابلیت GPGPU داشته باشند رو هم روی کارت گرافیکی پردازش کرد که بسیار سریعتره.

برای گرافیک میشه از کارتهای مخصوص Quadro یا Fire PRO استفاده کرد که خیلی گرونترن اما برای کارهای پردازشی Compute GP GPU بسیار قویتر هستن ، انتخابشون بسته به بودجه ی شما هست.

موضوع اعتماد نیست - من فکر کنم جای اشتباهی دنبال جواب بودم بیشتر بحث علمیشو میخواستم بدونم که ظاهرا این تایپیک جاش بازم مرسی از زمان و وقتیکه گذاشتین.

در پروفایل پاسخ داده شد.

آخرین ویرایش:
این لینک فقط تست CPU MARK هست که به تنهایی برای هیچ انتخابی مناسب نیست
معیارهای علمی، سرعت پردازنده در انواع بنچمارکهای تئوریک، نرم افزارهای محاسباتی و مهندسی و انواع بازیها با موترهای مختلف هست
در صورتی که به مشاوره اعتماد دارید سوال کنید، وگرنه اجباری نیست که اطمینان کنید و دلیلی هم نیست که ما اثبات کنیم
موضوع اعتماد نیست - من فکر کنم جای اشتباهی دنبال جواب بودم بیشتر بحث علمیشو میخواستم بدونم که ظاهرا این تایپیک جاش نبود.بازم مرسی از زمان و وقتیکه گذاشتین.

آخرین ویرایش:
به نظرتون این سیستم دوست من که معرفی کردید کارتش برای بازی خوب هست شما قبولش دارید ؟؟؟
در ضمن لطفا cpu اش هم بکنید i5
مارک رمش جیه ؟؟؟
در ضمن آقا فرشید در بین برند های مانیتور ایسوس مارک خوبیه؟ و از الجی و سامسونگ بهتر هست یا نه؟

آخرین ویرایش:
برای سخت افزاری با این مشخصات:
VGA : asus GTX 770 OC
CPU : i3
Mainbord : Asus p 8 h61
power : green 650 OC
ظاهرا مشکل حرارتی برای گرافیکم پیش اومده و بعد از مدت کوتاهی بازی کردن دماش می ره رو 80 و 81 درجه و ظاهرا به دلیل بی کفایتی کیس در دفع حرارته!(آیا دلیلش اینه یا غیر طبیعیه ؟ چون کیسم از این قدیمی هاس)
اگه می شه یه کیس بهم معرفی کنین که اولا بعدها بخوام کارتم رو SLi کنم یا مادربورد و .. رو ارتقا بدم و یا کارت گرافیک بزرگتری بگیرم ، جوابگو باشه و ثانیا تهویه ی خیلی خوبی داشته باشه
ممنون
خودم بین مدل های X1 و X3 و X5 موندم . حقیقتش خیلی X1 خوبه نسبت به قیمتش (زیر 200) به نظرم اما ظاهرا به دلیل تعداد فن کمتر (فک کنم خودش فقط یک دونه فن داره) می گم شاید جوابگو نباشه.من کیسم جوریه که سمت چپش دیواره و سمت راستش تلویزیونه . اصلا قیافه و ظاهر داخلی کیس هم برام مهم نیست ، مثلا بعضی از کیس ها سیم کشیشون میفته پشت که مشخص نباشه و قشنگ باشه
لطف کنید نظرتون رو درباره ی اینا و یا هر کیس دیگه ای که خودتون درنظر دارید بگید و اگر امکانش هست قیمت رو هم لطف کنید بگید
بازم شرمنده

تشکر فرشیدجان

بی زحمت یه کارتم از سری Radeon معرفی کنید که به لحاظ قیمت همسنگ 640 باشه، کاراییش رو هم در مقایسه با 640 بگید.

(اون GTS 450 برا سیستم اولیمه، رو این سیستم دومی GT 610 دارم که میخوام ارتقاش بدم، به همین خاطر دنبال 640م)

آخرین ویرایش:
به نظرتون این سیستم دوست من که معرفی کردید کارتش برای بازی خوب هست شما قبولش دارید ؟؟؟
در ضمن لطفا cpu اش هم بکنید i5
مارک رمش جیه ؟؟؟
در ضمن آقا فرشید در بین برند های مانیتور ایسوس مارک خوبیه؟ و از الجی و سامسونگ بهتر هست یا نه؟

چیزی رو که قبول ندارم توصیه می کنم؟!!

CPU:Core i5 4570
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:ASUS B85-PLUS
VGA:ASUS GTX 760 OC 2GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1
MONITOR:ASUS VX238H
میشه 3640 تومن

رم می تونه از CORSAIR XMS3 باشه
مانیتور هم خوبه و فعلا مدل بهتری موجود نیست،

برای سخت افزاری با این مشخصات:
VGA : asus GTX 770 OC
CPU : i3
Mainbord : Asus p 8 h61
power : green 650 OC
ظاهرا مشکل حرارتی برای گرافیکم پیش اومده و بعد از مدت کوتاهی بازی کردن دماش می ره رو 80 و 81 درجه و ظاهرا به دلیل بی کفایتی کیس در دفع حرارته!(آیا دلیلش اینه یا غیر طبیعیه ؟ چون کیسم از این قدیمی هاس)
اگه می شه یه کیس بهم معرفی کنین که اولا بعدها بخوام کارتم رو SLi کنم یا مادربورد و .. رو ارتقا بدم و یا کارت گرافیک بزرگتری بگیرم ، جوابگو باشه و ثانیا تهویه ی خیلی خوبی داشته باشه
ممنون
خودم بین مدل های X1 و X3 و X5 موندم . حقیقتش خیلی X1 خوبه نسبت به قیمتش (زیر 200) به نظرم اما ظاهرا به دلیل تعداد فن کمتر (فک کنم خودش فقط یک دونه فن داره) می گم شاید جوابگو نباشه.من کیسم جوریه که سمت چپش دیواره و سمت راستش تلویزیونه . اصلا قیافه و ظاهر داخلی کیس هم برام مهم نیست ، مثلا بعضی از کیس ها سیم کشیشون میفته پشت که مشخص نباشه و قشنگ باشه
لطف کنید نظرتون رو درباره ی اینا و یا هر کیس دیگه ای که خودتون درنظر دارید بگید و اگر امکانش هست قیمت رو هم لطف کنید بگید

دمایی که می گید اونقدرها هم بالا نیست و با تهویه ی بهتر تنها میشه 5 یا 6 درجه از دام رو کم کرد،
اگر به ظاهر کاری ندارید همون X1 کفایت می کنه، وگرنه X3 امکانات بیشتر و تهویه ی کمی بهتر داره. اولی 130 و دومی هم 220 تومن هست.

تشکر فرشیدجان

بی زحمت یه کارتم از سری Radeon معرفی کنید که به لحاظ قیمت همسنگ 640 باشه، کاراییش رو هم در مقایسه با 640 بگید.

(اون GTS 450 برا سیستم اولیمه، رو این سیستم دومی GT 610 دارم که میخوام ارتقاش بدم، به همین خاطر دنبال 640م)

فعلا از AMD فقط 7770 موجود هست که سریعتره ولی 460 تومن هست. پایینتر که قابل توصیه باشه نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or