مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

اقا فرشید شما گفتین سرعت واقعي شما همون 1333 mhz هست

ولي من تو يك برنامه CPU-Z ميزنم فركانس رم رو 665.1 ميده (درضمن رم من هم یک 4 گیگ هست یعنی دوتا دو گیگ نیست )

2- به نظرتون بین SAPPHIRE HD 7770 1GB GDDR5 و GeForce GT 630 و GeForce GT 640

کدومش بهتر هست ؟ فرقشون چقدره با هم ؟

من فهمیدم کجا اون عدد رو خوندید، توضیح هم دادم که فرکانس واقعی دو برابر اون عدد هست، یعنی 1333!!
2-بین اینها AMD 7770 توصیه میشه، قبلا از لیست داخل اون سایت دیدم و گفتم، چرا باز می پرسید؟

سلام
پاور گرین GP585B برای کارت گرافیک GTX 780TI جوابگو هست؟ :-s
بقیه مشخصات هم :
i7 3770k
asus p8z77-v lk
2x 500gb hdd
2x4gb Kingston ram
2xdvd drive

بعد یک کیبورد Backlight دار هم بهم معرفی می کنید ، G19 اتصال به برق داره و قیمتشم خیلی بالاس ، G510 هم طول زیادی داره برای میز من :( توی نظرات آمازون هم به Razer lycosa خیلی گبر دادن ، دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه :(
بعد قضیه این کیبوردهای مکانیکی و غیر مکانیکی چیه؟
ممنون

پاور 585 وات به سختی جوابگو باشه و توصیه نمیشه، پاور GREEN 650OC به بالا باید بخرید.
از مدلهای RAZER هم همون Lycosa انتخاب خوبی هست، اما نرم افزار و انعطاف مدلهای همرده ی لاجیتک رو نداره، در عوض کیفیت بالایی داره

کیبوردهای مکانیکی دوام بیشتر و فیدبک خاص خودشون رو دارن

دوستان من میخواستم مانیتور سیستم رو ارتقا بدم

22 اینچ میخواستم بگیرم سامسونگ بهتره یا ال جی؟

قیمت چنده؟؟

الان 22 با 23 اینچی تفاوت قیمتی زیادی ندارن.
ارزونترین مدل فعلا ASUS 228Hهست با حدود 730 تومن، اما مدل پیشنهادی VX238H هست با قیمت 900 تومن

سلام
فرشید جان عاقلانه هست که اون برد maximus v extreme رو 850 بخرم برای ی cpu حداکثر 1 میلیونی؟

شما از اول اصن نگفتی که چه هدفی از خرید این مدل گرون قیمت داری، بودجه ی کل رو هم نگفتی، از کجا بدونم برای شما مناسبه یا نه؟!

سلام
من هیچ چی از هارد اکسترنال نمی دونم،خواهشا یه قیمت باسه 500GB و 1T بهم بدید و مارک ها یه خوبش رو هم بگید
ممنون

شما که نگفتی هارد اکسترنال
هارد اکسترنال 500گیگی حدود 180 تومن هست و 1 ترابایتی هم حدود 240 تومن. مدل WD My Passport Ultra.

آخرین ویرایش:
شما از اول اصن نگفتی که چه هدفی از خرید این مدل گرون قیمت داری، بودجه ی کل رو هم نگفتی، از کجا بدونم برای شما مناسبه یا نه؟!
هدف خاصی ندارم! سیستم رو میخوام ارتقا بدم ولی فعلا بودجه ب اندازه ارتقا همه قطعات در اختیار ندارم!
در وحله بعدی این که احساس کردم قیمت خوبیه برای این مین و وضعیتش همینطور برای اور کردن هم راه دست تره!
اما خب مهم مشاوره و هم فکری اینجاست که تصمیم چی باشه!

دو یا چند برند معتبر هست که همگی کیفیت بالایی دارن و تفاوت زیادی در خرید ندارن، سی گیت و وسترن دو سازنده ی اصلی هارد هستن،
مدل SEAGATE 7200 64MB 1TB رو می تونی انتخاب کنی که 185 تومن هست.
میتونم از 2 تا هارد استفاده همزمان استفاده کنم بعد من باید دوباره ویندوز نصب کنم یا نه ؟

سلام اساتید من یه سیستم قدیمی دارم
مادر برد m4a 78 e asus
گرافیک gts 450 gigabyte
سی پی یو athlon II x2 5000
رم 4 gig ddr 2 800
الان می خوام یه کمی ارتقا بدم یه مادر برد دیدم ام اس ای 760GA-P43 FX با دو تا رم کینگستون KHX24C11T2K2/8X که میشه 8 gig فعلا cpu و گرافیک همون بمونه تا بعدا ارتقا بدم به نظرتون انتخاب خوبیه ؟
راستی من بعضی وقتا بازی میکنم و کار خاص دیگه ای ندارم ولی می خوام بشه باهاش بازیارو نرمال فریم بگیرم
انتخاب رم بالا هم برای ارتقای بعدی در نظر گرفتم
اگر ممکنه بگید که مادر برد و رم های فعلی رو هم چند میشه فروخت؟
ممنون

آخرین ویرایش:
به نظر شما nvidia 8800 gs بهتر از amd 7770 نيست؟؟؟

خیر، سری Nvidia 8800 برای 5 نسل پیش کارتهای گرافیکی هست که تازه DX10 رو ساپورت می کردن و بجز موزه ی فن آوری جای دیگه ای کارایی نداره ( برای بازی)

هدف خاصی ندارم! سیستم رو میخوام ارتقا بدم ولی فعلا بودجه ب اندازه ارتقا همه قطعات در اختیار ندارم!
در وحله بعدی این که احساس کردم قیمت خوبیه برای این مین و وضعیتش همینطور برای اور کردن هم راه دست تره!
اما خب مهم مشاوره و هم فکری اینجاست که تصمیم چی باشه!

قیمت که خوبه اما بودجه اگر محدود باشه یه مادربرد خوب Z87 از همون برند ASUS هم حدود 650 قیمت داره، اگر به لوکس بودن، اورکلاک بالا و امکانات اضافی مثل SLI کردن 3 کارت گرافیکی اهمیت نمی دید خرید اون مدل ضرورتی نداره و یه Z87-PLUS هم کاملا پاسخگو هست.
بازم بودجه ی کلی برای پردازنده و مین رو نگفتید، نمیشه نظر قطعی داد.

بتلفیلد 4 رو با این کارت در چه حد میتونم اجرا کنم ؟
SAPPHIRE HD 7770 1GB GDDR5

در این حد:

http--www.gamegpu.ru-images-stories-Test_GPU-Action-Battlefield_4_China_Rising_-test-bf_4_1920_msaa.jpg

همونطور که می بینی بین 17 تا 26 فریم در بالاترین تنظیمات میشه گرفت که قابل بازی نیست اما بدترین حالت نیست و باید تنظیمات رو کم کرد تا راندمان بهتری در حد بالای 40 فریم بشه گرفت.

میتونم از 2 تا هارد استفاده همزمان استفاده کنم بعد من باید دوباره ویندوز نصب کنم یا نه ؟

بله که میشه، البته اگر منظورت Raid کردن نباشه،
برای Raid کردن باید هر دوتا هارد رو از اول از بایوس مادربرد فرمت و پارتیشن کرد و دوباره ویندوز نصب کرد.

ممنون فرشید جان
من بر اساس این مقایسه گفتم:

پس اینجوری مقایسه کردن اشتباهه؟
بهترین راه برای مقایسه چیه؟

اینا مقایسه نیست عزیز، اینا کنار هم گذاشتن مشخصات دوتا کارت هست که بجز اطلاعات فنی و معماری تراشه ها ، ما رو مقصود نمی رسونه.
مثل این می مونه که برای خرید پوشاک، چند تا انتخاب رو کنار هم بزاری و بخوای فقط با نگاه به ظاهر انتخاب کنی! بدون پوشیدن و امتحان کردن که خریدن منتطقی نیست، برای کارت گرافیک هم باید امتحان کرد:

bf3-fps.png

مقایسه باید بر اساس نتایج واقعی توی بازیها باشه، نه بر اساس مشخصات.

سلام دوستان یه سوال 770sli با توجه به قیمت بهتره یا780sli

در حال حاضر اگر قصد شما حتما بکارگیری دوکارت در حالت SLI باشه که خب 770 SLI بیش از نیاز هم پاسخگو هست، اما یه کارت تکی 780Ti OC ممکنه به همون اندازه( یکم پایینتر) راندمان داشته باشه اما مصرف و نویز کمتری هم خواهد داشت.

سلام اساتید من یه سیستم قدیمی دارم
مادر برد m4a 78 e asus
گرافیک gts 450 gigabyte
سی پی یو athlon II x2 5000
رم 4 gig ddr 2 800
الان می خوام یه کمی ارتقا بدم یه مادر برد دیدم ام اس ای 760GA-P43 FX با دو تا رم کینگستون KHX24C11T2K2/8X که میشه 8 gig فعلا cpu و گرافیک همون بمونه تا بعدا ارتقا بدم به نظرتون انتخاب خوبیه ؟
راستی من بعضی وقتا بازی میکنم و کار خاص دیگه ای ندارم ولی می خوام بشه باهاش بازیارو نرمال فریم بگیرم
انتخاب رم بالا هم برای ارتقای بعدی در نظر گرفتم
اگر ممکنه بگید که مادر برد و رم های فعلی رو هم چند میشه فروخت؟
ممنون

متوجه نشدم که چجوری می خواید ارتقا بدی، ارتقای مادربرد به تنهایی کافی نیست و فایده ای هم نداره، چون اون پردازنده خودش خیلی کند و گلوگاه هست برای بازیها.

متوجه نشدم که چجوری می خواید ارتقا بدی، ارتقای مادربرد به تنهایی کافی نیست و فایده ای هم نداره، چون اون پردازنده خودش خیلی کند و گلوگاه هست برای بازیها.
آقا فرشید میخوام کم کم ارتقا بدم شاید یک ماه دیگه یک cpu fx 8xxx هم گرفتم و البته یک هارد اس اس دی اما الان همینقدر پول دارم حالا به نظرتون با توجه به نیاز من این مادر برد و رم منطقیه یا گزینه بهتر هست؟
در ضمن فعلا میخوام با همین cpu کارم هم پیش بره برای همین سراغ یه همچین سوکتی رفتم.
راستی نگفتین که مادر برد و رم فعلیم رو چند میتونم بفروشم؟

سلام
یک سیستم میخواستم پیشنهاد بدید برای کار گرافیکی سنگین

ممنون

کار گرافیکی سنگین یعنی دقیقا کار با چه برنامه هایی و برای چه هدفی؟ یکم بیشتر توضیح بدید. طرحی با فتوشاپ؟ طراحی نقشه های مهندسی؟ طراحی سه بعدی با 3DMAX ؟ رندر و ویرایش فیلم؟.....

آقا فرشید میخوام کم کم ارتقا بدم شاید یک ماه دیگه یک cpu fx 8xxx هم گرفتم و البته یک هارد اس اس دی اما الان همینقدر پول دارم حالا به نظرتون با توجه به نیاز من این مادر برد و رم منطقیه یا گزینه بهتر هست؟
در ضمن فعلا میخوام با همین cpu کارم هم پیش بره برای همین سراغ یه همچین سوکتی رفتم.
راستی نگفتین که مادر برد و رم فعلیم رو چند میتونم بفروشم؟

خب کارت کاملا اشتباه دوست عزیز، اگر مادربردی با همین سوکت فعلی بخری یعنی دقیقا پولت رو دور ریختی!
ارتقا به اونی می گن که طراحی و پلاتفرم به روز ببرای کار با پردازنده های جدید و قوی باشه، اگر بجز این باشه که دیگه اسمش ارتقا نیست

اینکه بخوای به تدریج قطعات رو اذتقا بدی هم برای سیستم شما معقول و شدنی نیست، چون قطعات اصلی شما مثل مادربرد، پردازنده و رم اونقدر قدیمی هستن که هیچ یک رو بصورت مجزا نمیشه ارتقا داد و باید هر 3 رو با هم عوض کنی، بودجت که فرآهم شد این کار رو بکن.

قطعات خودت رو هم با هم حدود 150 تومن برمیدارن.

GeForce GTX 660 قيمت 1.70.00 به نظرتون واسه ي اجراي بتلفيلد خوبه يعني در حد عاليه ؟

قيمتشم همونطور كه بالا گفتم به نظرتون خوبه ؟ میخوام تو دبی انلاین سفارش بدم .. این کارت واسه چند سال خوبه؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or