با 200-225 سه قلم جنس میخوام.
کیس، هارد 2TB و موس
1- کیس: مهمترین مسئله برام بی صدا بودنه. میخوام صدا رو خفه کنه! بعد حداقل 5 عدد جای هارد و بعد ابعادش به محفظه کیس میز کامپیوترم بخوره. ابعاد محفظه 50x30x50 البته برای ارتفاع بخش ورودی 50 سانت هست ولی در داخل محفظه 10 سانت به ارتفاع برای جریان هوا اضافه شده یعنی در مجموع 60 سانت. عمق هم 7 سانت با دیوار فاصله داره که میشه 57 سانت. سه مدل از گرین
X-3 و
Falcon و
orbit رو پسندیدم ولیبه سه دلیل به فالکون راقب نیستم یکی طولش همش 5 سانت برای جریان هوا و کابل های پشت باقی میذاره تازه اگه لب به لب بکشمش جلو بعد با
X-3 مقایسه کردم هیچ توجیه اختلاف قیمتی پیدا نکردم چون از لحاظ فنی خیلی نزدیک به هم بودن و بعدی هم کنترلر فن نداره. اگه مدل مناسب تری خصوصاً از برندهای دیگه هست لطفاً معرفی کنید.
2- هارد 2TB: فکر نکنم با این بودجه انتخابی جز سیگیت یا وسترن خاویار گرین داشته باشم.سرعت اصلاً برام مهم نیست. آخه الآن از هارد بدجوری ضربه خوردم. 14 ماه پیش 129 تومن پول دادم گرون ترین و سریع ترین هارد وسترن رو خریدم
WD2002FAEX کل پاساژ ایران و رضا رو زیر رو کردم فقط یه مغازه داشت اونم خودش وارد کرده بود. حالا 2-3 هفتس بد سکتور شده اونم بدجوری! گارانتی تعویض داتیس داره (با خود مغازه در ارتباطه) به نظرتون اگه تعویض نکردن چجوری باهاشون برخورد کنم که تعویض کنن؟! :d یه هارد 500 مکستور از قدیم دارم شکر خدا آخ نگفته. یه سکتور خراب هم نداره! حالا وسترن بگیرم احتمال خرابیش کمتره یا سیگیت یا چیزه دیگه هست؟
3- موس: هرچی شما بگین. فقط خوش دست باشه. موس خوب PS2 پیدا میشه یا همه خوبا USB شدن؟ چون آخرین باری که موس عوض کردم 10 سال پیش یه موس فراسو داشتم عین چی برام کار کرد آخرم سیمش رو قطع کردم تا خراب شد! در صورت امکان USB نباشه یکی برای احتمال کمتر خرابی میگم یکی هم الآن مشکلی که دارم یه موس USB وصل کردم تا از USB جداش نکنم کامپیوتر sleep نمیشه!!! خلاصه صبح تا شب تو دستمه چیز خوب میخوام.
پیشاپیش ممنونم.