بلاخره دیروز با راهنمایی دوستان رفتم 460 GTX برند EVGA به قیمت 260 خریدم اما خب هنوز تو بازیها توی بالاترین تنظیمات افت fps دارم به نظرتون بین رم 2 گیگ و cpu 7300 کدوم رو ارتقا بدم مشکلم حل میشه ؟
رم 2گیگ ocz 800 bus و cpu intel core2duo e7300 2.66 ghz
ممنون

بلاخره دیروز با راهنمایی دوستان رفتم 460 GTX برند EVGA به قیمت 260 خریدم اما خب هنوز تو بازیها توی بالاترین تنظیمات افت fps دارم به نظرتون بین رم 2 گیگ و cpu 7300 کدوم رو ارتقا بدم مشکلم حل میشه ؟
ممنون
اینجا اساتید هستند که جواب بدند اما یکی از دوستان من هم سیستمش توی همین مایه ها بود با گرافیک 460 .
اون cpu رو ارتقا داد و افت فریم دیگه نداشت اونقدر.
1-نه دیگه ، 4670 همینجوری هم بکار بازی نمیاد وای به موقعی که بخوای توی 1680 هم باش بازی کنی،حداقل یه GTS 450 واسه اون رزولوشن باید کنار بزاری(قدیما می گفتیم GTS 250)سلام بچه ها
2 تا سوال داشتم :
1.یکی از اشنایان میخواد از یه جایی با شرایط خوب کارت گرافیک بگیره میخواستم ببینم کارت 4670 gigabyte چطوره ؟؟ تو رزولیشن 1050*1680 جواب میده ؟؟
2. برای مغازه میخوام پرینتر بگیرم میخواستم یه پرینتر خوب و به صرفه ی رنگی معرفی کنید
برام کیفیت چاپ رنگیش خیلی مهمه . اسکنر هم داشته باشه . روی cd هم چاپ کنه .
قیمتش هم تا 300 400 تومن میتونم بدم اما هرچی پایین تر باشه بهتره
ممنون![]()
آره دادا ، از نمایندگی پاناسونیک تو چهار راه 30 تیر تهران :d فابریک پاناسونیک 1.4 در میاد 68 تومن.اره خب حیف نیست ادم این همه خرج کنه نتونه FULL HD ببینه ؟!
پ.ن: رامین جون امار گرفتی واسم؟:biggrin1:
خوب به سلامتیبلاخره دیروز با راهنمایی دوستان رفتم 460 GTX برند EVGA به قیمت 260 خریدم اما خب هنوز تو بازیها توی بالاترین تنظیمات افت fps دارم به نظرتون بین رم 2 گیگ و cpu 7300 کدوم رو ارتقا بدم مشکلم حل میشه ؟
ممنون
خوب 4670 یه کارت حداقل واسه بازی به حساب میاد یعنی نهایت توانش اینه که بتونه اکثر بازیها رو تو رزولوشن 768*1024 با تنظیمات و جزئیات (تو بعضی بازیها یکم بالاتر) متوسط خوب و روون اجرا کنه.سلام بچه ها
2 تا سوال داشتم :
1.یکی از اشنایان میخواد از یه جایی با شرایط خوب کارت گرافیک بگیره میخواستم ببینم کارت 4670 gigabyte چطوره ؟؟ تو رزولیشن 1050*1680 جواب میده ؟
با داستانای بعدش کاری نداریم. (این بخواد ماشین بخره چیکار میکنه ؟! :d)یه دوستی دارم،یه نمه 4 شنبه میزنه:biggrin1: بهم یه لیست داد خودم خندم گرفت:biggrin1:
تنها چیزی که (از مضخرف گوییاش )فهمیدم این بود که میخواد ATI باشه(VGA)
CPU همایونی هم AMD باشه
قیمتش هم میخواد بین 500 تا 600 تومن برای 4 تا قطعه زیر تموم بشه!
مادربرد-CPU-VGA-RAM
(یه پاور هم معرفی کنید با قیمتش)
ماشین که بخواد بخره،من خود کشی میکنمبا داستانای بعدش کاری نداریم. (این بخواد ماشین بخره چیکار میکنه ؟! :d)
گفتی 4 قطعه ، شد 5 تا که ؟ پیشنهاد من اینه :
CPU : intel i3 540
RAM : a-data 4gb 2*2gb ddr3 1333
MAIN : asus p7p55d-le
VGA : zotac gts450
POWER : green gp535a
حدودا 650 تومن در میاد.
:dماشین که بخواد بخره،من خود کشی میکنم:biggrin1:
با این قیمتا
cpu amd
main.b:amd
vga:ati
چی بخره؟:biggrin1:
600 نقطه اوجشه:biggrin1:
قیمت اون 4 تا قطعه-تک تک رو تونستی بگو:biggrin1هم اون 4تا که گفتی-هم Ati- و amd ها)
ممنون
پاور جزو 600 تومن حساب نمیشه:biggrin1:
اگه حتما AMD می خوای اینا رو میشه گرفت:ماشین که بخواد بخره،من خود کشی میکنم
با این قیمتا
cpu amd
main.b:amd
vga:ati
چی بخره؟
600 نقطه اوجشه
قیمت اون 4 تا قطعه-تک تک رو تونستی بگو(هم اون 4تا که گفتی-هم Ati- و amd ها)
ممنون
پاور جزو 600 تومن حساب نمیشه![]()
خب اگر دقیقتر می گفتی توی چه بازیهایی و چه تنظیماتی افت فریم داشتی بهتر میشد راهنمایی کرد
همین اواخر بعضی بازیها اصولا خودشون مشکل داشتن و روی خیلی از سیستمها لگ درست می کردن،مثل همین COD Black Ops و NFS HP که پچ هایی واسه درست کردنشون اومد یا میاد
اگرم مشکل بازی نباشه که بازم بستگی به بازی داره،بعضی بازیا روی 4 هسته ایها خیلی بهتر اجرا میشن،بعضی بازیها هم با رم بیشتر بهتر اجرا میشن.
سیستم شما هم در صورت لزوم هم CPU و هم رمش بایید ارتقا پیدا کنه.
خوب به سلامتی
با این شرایط و نوع cpuت و تشخیص مینت از این فاصله :d بهتره دیگه تو فکر ارتقاء رو این مین نباشی همینجوری با سیستمت سر کن ، بعد جمع کن هر سه قطعه اصلی رو با هم ارتقاء بده الان بخوای ارتقاء بدی به نظر من ضرره.
الان یه cpu آینده دار یا رم با باس بالا که این mb ساپورت کنه بگیرم که مشکلم حل شه تا یه یکی 2 سال دیگه mb رو عوض کنممادربرد ASUS P7H55-M از ارزونترین مادربردای سوکت 1156 هست با قیمت 135 تومن.سلام .ارزون ترین و مناسب ترین مادربورد برای سوکت 1156 چیه؟:d