مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

یه دوستی دارم،یه نمه 4 شنبه میزنه:دی بهم یه لیست داد خودم خندم گرفت:دی

تنها چیزی که (از مضخرف گوییاش )فهمیدم این بود که میخواد ATI باشه(VGA)
CPU همایونی هم AMD باشه
قیمتش هم میخواد بین 500 تا 600 تومن برای 4 تا قطعه زیر تموم بشه!
مادربرد-CPU-VGA-RAM

(یه پاور هم معرفی کنید با قیمتش)
_____

خودش اینا رو به من لیست داد که یه نمه خنده داره:دی
گفت قیمتاش رو تونستی بگیر:

مادر برد
گفت Giga باشه،SLIباشه AMD هم باشه(اخه vga مدل Ati رو با مادر برد sli ساپورت برای چی میخواد خودش هم نمیدونست:دی)

790
770
880
890

رم
(هم ddr2 رو قیمت بدین هم ddr3)

2 گیگ و 4 گیگ -
800 و 1033 رو قیمت بدید(یه چیز که با همون قیمت ok بشه -برندش هم هرچی خودتون صلاح میدنید و وارد ترید باشه)

VGA

مثل تمامی دانشمندان کامپیوتر،گفت 1گیگ باشه:دی(توی همون سیستم پیشنهادی بگین)

CPU

AMD
-phenom
x4
,
x6

دست گلتون درد نکنه:)

آخرین ویرایش:
اره خب حیف نیست ادم این همه خرج کنه نتونه FULL HD ببینه ؟!

پ.ن: رامین جون امار گرفتی واسم؟:biggrin1:
آره دادا ، از نمایندگی پاناسونیک تو چهار راه 30 تیر تهران :d فابریک پاناسونیک 1.4 در میاد 68 تومن.
بلاخره دیروز با راهنمایی دوستان رفتم 460 GTX برند EVGA به قیمت 260 خریدم اما خب هنوز تو بازیها توی بالاترین تنظیمات افت fps دارم به نظرتون بین رم 2 گیگ و cpu 7300 کدوم رو ارتقا بدم مشکلم حل میشه ؟
رم 2گیگ ocz 800 bus و cpu intel core2duo e7300 2.66 ghz

ممنون
خوب به سلامتی
با این شرایط و نوع cpuت و تشخیص مینت از این فاصله :d بهتره دیگه تو فکر ارتقاء رو این مین نباشی همینجوری با سیستمت سر کن ، بعد جمع کن هر سه قطعه اصلی رو با هم ارتقاء بده الان بخوای ارتقاء بدی به نظر من ضرره.
سلام بچه ها
2 تا سوال داشتم :
1.یکی از اشنایان میخواد از یه جایی با شرایط خوب کارت گرافیک بگیره میخواستم ببینم کارت 4670 gigabyte چطوره ؟؟ تو رزولیشن 1050*1680 جواب میده ؟
خوب 4670 یه کارت حداقل واسه بازی به حساب میاد یعنی نهایت توانش اینه که بتونه اکثر بازیها رو تو رزولوشن 768*1024 با تنظیمات و جزئیات (تو بعضی بازیها یکم بالاتر) متوسط خوب و روون اجرا کنه.
gigabyte هم برند خوبیه ولی به دلیل تعریف و تمجیدای کاذبی که از این برند تو بازار شده تبدیل شده به یه برند گرون که در کمترین حالت نسبت به برندای دیگه 25 30 تومن اختلاف قیمت داره بطور مثال gtx480 از این برند تو بازار ما داره 750 تومن معامله میشه در صورتیکه تو برندای دیگه شما میتونی زیر 650 تومن هم گیر بیاری.
در مورد پرینتر هم مدل پیشنهادی فرشید عزیز خوبه.
یه دوستی دارم،یه نمه 4 شنبه میزنه:biggrin1: بهم یه لیست داد خودم خندم گرفت:biggrin1:

تنها چیزی که (از مضخرف گوییاش )فهمیدم این بود که میخواد ATI باشه(VGA)
CPU همایونی هم AMD باشه
قیمتش هم میخواد بین 500 تا 600 تومن برای 4 تا قطعه زیر تموم بشه!
مادربرد-CPU-VGA-RAM

(یه پاور هم معرفی کنید با قیمتش)
با داستانای بعدش کاری نداریم. (این بخواد ماشین بخره چیکار میکنه ؟! :d)
گفتی 4 قطعه ، شد 5 تا که ؟ پیشنهاد من اینه :

CPU : intel i3 540
RAM : a-data 4gb 2*2gb ddr3 1333
MAIN : asus p7p55d-le
VGA : zotac gts450
POWER : green gp535a

حدودا 650 تومن در میاد.

• Like
Reactions: pandora tomorrow
با داستانای بعدش کاری نداریم. (این بخواد ماشین بخره چیکار میکنه ؟! :d)
گفتی 4 قطعه ، شد 5 تا که ؟ پیشنهاد من اینه :

CPU : intel i3 540
MAIN : asus p7p55d-le
VGA : zotac gts450

حدودا 650 تومن در میاد.
ماشین که بخواد بخره،من خود کشی میکنم:دی
با این قیمتا
cpu amd
main.b:amd
vga:ati
چی بخره؟:دی
600 نقطه اوجشه:دی

قیمت اون 4 تا قطعه-تک تک رو تونستی بگو:دی(هم اون 4تا که گفتی-هم Ati- و amd ها)
ممنون

پاور جزو 600 تومن حساب نمیشه:دی

اول سلام خدمت رامین و بچه های بخش سخت افزار

آقا یه بنده خدایی یه کیس میخواد نهایتا 850 تومان برای کارهای گرافیکی، یه سیستم معرفی کنید با بهش بگیم و خلاص :دی

مرسی

سلام بر آرش عزیز
مرد خسته ی BC :d
پیشنهاد من اینه :

CPU : intel i5 760
MAIN : asus p7p55d-e
VGA : zotac gts250 1gb
HDD : seagate 500gb 32mb
ODD : samsung 22x sata
CASE : green magnum 2

حدودا 875 880 تومن در میاد.
ماشین که بخواد بخره،من خود کشی میکنم:biggrin1:
با این قیمتا
cpu amd
چی بخره؟:biggrin1:
600 نقطه اوجشه:biggrin1:

قیمت اون 4 تا قطعه-تک تک رو تونستی بگو:biggrin1:(هم اون 4تا که گفتی-هم Ati- و amd ها)
ممنون

پاور جزو 600 تومن حساب نمیشه:biggrin1:
:d
والا آمار AMD رو خیلی وقته ندارم بهتر صبر کنی تا فرشید بیاد.
قیمت اون 4 قطعه (باز گفتی 4 قطعه ؟ :d) هم اینه :

CPU : intel i3 540 (120-125)
RAM : a-data 4gb 2*2gb ddr3 1333 (115-120)
MAIN : asus p7p55d-le (162-167)
VGA : zotac gts450 (180-190)
POWER : green gp535a (53-56

حدودا همینه که گذاشتم.

ماشین که بخواد بخره،من خود کشی میکنم:دی
با این قیمتا
cpu amd
چی بخره؟:دی
600 نقطه اوجشه:دی

قیمت اون 4 تا قطعه-تک تک رو تونستی بگو:دی(هم اون 4تا که گفتی-هم Ati- و amd ها)
ممنون

پاور جزو 600 تومن حساب نمیشه:دی
اگه حتما AMD می خوای اینا رو میشه گرفت:

CPU:AMD PHENOM II X4 955 165T
M/B:ASUS M4A88T-M /USB3 130T
RAM:CORSAIR 2*2GB XMS3 DDR3 1333 115T
VGA:SAPPHIRE HD5770 1GB GDDR5 210T

که 620 تومن میشه،پاور رو هم میتونی یه GREEN 535W بخری.

خب اگر دقیقتر می گفتی توی چه بازیهایی و چه تنظیماتی افت فریم داشتی بهتر میشد راهنمایی کرد

همین اواخر بعضی بازیها اصولا خودشون مشکل داشتن و روی خیلی از سیستمها لگ درست می کردن،مثل همین COD Black Ops و NFS HP که پچ هایی واسه درست کردنشون اومد یا میاد

اگرم مشکل بازی نباشه که بازم بستگی به بازی داره،بعضی بازیا روی 4 هسته ایها خیلی بهتر اجرا میشن،بعضی بازیها هم با رم بیشتر بهتر اجرا میشن.

سیستم شما هم در صورت لزوم هم CPU و هم رمش بایید ارتقا پیدا کنه.

ممنون اتفاقا توی این 2 تا بازی مشکل fps هست تو تنظیمات full ش بازی fifa 11 هم تست کردم اونم بعضی موقع ها fps میاد پایین ولی خب توی crysis warhead بدون تیک حدود 20 21 fps گرفتم من مشکلم تو اون بازیها اینه یه دفعه ای fps میاد پایین ولی در کل fps م خوبه

خوب به سلامتی
با این شرایط و نوع cpuت و تشخیص مینت از این فاصله :d بهتره دیگه تو فکر ارتقاء رو این مین نباشی همینجوری با سیستمت سر کن ، بعد جمع کن هر سه قطعه اصلی رو با هم ارتقاء بده الان بخوای ارتقاء بدی به نظر من ضرره.

ممنون مادربوردم p5q هست والا من قصدم اینه چند وقت دیگه یه 460 gtx دیگه بگیرم sli کنم الان فعلا دنبال اینم که مشکل fps م که یه دفعه ای میاد پایین رو حل کنم که خودم فک میکنم از cpu یا رم باشه حالا نمیدونم کدوم رو ارتقا بدم :| الان یه cpu آینده دار یا رم با باس بالا که این mb ساپورت کنه بگیرم که مشکلم حل شه تا یه یکی 2 سال دیگه mb رو عوض کنم

بچه ها یه سیستم میخوام برای مغازه
میخوام CPU + RAM + MAINBOARD + VGA حدود 300 تومن بشه . لطفا معرفی کنید .در ضمن مادربوردش USB3 رو ساپورت کنه (اگه قیمت یه ذره بیشتر بشه اشکال نداره)

در ضمن برای رایت DVD میخوام 2 تا رایتر بگیرم . چی پیشنهاد میکنید ؟؟
یه مدل LITE-ON هست اسمشو دقیق نمیدونم مثل اینکه رو CD معمولی پرینت لیزری میزنه . اون چطوره ؟
در کل برای رایت تعداد بالا چی پیشنهاد میکنید ؟

ممنون

آخرین ویرایش:
آره دادا ، از نمایندگی پاناسونیک تو چهار راه 30 تیر تهران :d فابریک پاناسونیک 1.4 در میاد 68 تومن.

بی خــــــــــــــیال :دی!! مگه میخوام برم دزدی؟:دی
یعنی این 6500 الکیه دیگه؟:)) باو فکر کنم اون زیادی قیمت میده وگرنه چه اتفاق خاصی افتاده که قیمت میانگین 10 تومن 1.3 رو میدن 68 تومن !!

من قصد خرید مادربورد Gigabyte h55m-d2h دارم. اما ظاهرا این مادربورد usb3 ساپورت نیست . حالا میخوام ببینم این مسئله در آینده مشکل ساز میشه ؟ و اینکه ارزونترین مادربورد 55 که usb3 رو ساپورت کنه چیه ؟

بچه ها یه سیستم میخوام برای مغازه
میخوام CPU + RAM + MAINBOARD + VGA حدود 300 تومن بشه . لطفا معرفی کنید .در ضمن مادربوردش USB3 رو ساپورت کنه (اگه قیمت یه ذره بیشتر بشه اشکال نداره)

در ضمن برای رایت DVD میخوام 2 تا رایتر بگیرم . چی پیشنهاد میکنید ؟؟
یه مدل LITE-ON هست اسمشو دقیق نمیدونم مثل اینکه رو CD معمولی پرینت لیزری میزنه . اون چطوره ؟
در کل برای رایت تعداد بالا چی پیشنهاد میکنید ؟

ممنون

CPU:Athlon II X3 440
M/B:ASUS M4A88TD/USB3
RAM:2*2GB DDR3 1333 CORSAIR

اینا حدود 320 تومن میشن.
برای رایتر هم می تونی مدلای SAMSUNG 24X رو انتخاب کنی.خیلی با برندای اصیل دیگه تفاوت نداره،بهرحال درایوای مکانیکی همیشه احتمال خرابیشون هست.

من قصد خرید مادربورد Gigabyte h55m-d2h دارم. اما ظاهرا این مادربورد usb3 ساپورت نیست . حالا میخوام ببینم این مسئله در آینده مشکل ساز میشه ؟ و اینکه ارزونترین مادربورد 55 که usb3 رو ساپورت کنه چیه ؟

من مدل ASUS P7H55-M/USB3 رو با قیمت حدود 150 تومن پیشنهاد می دم،کم قیمت تر فک نکنم مدلی باشه.
توی گرافیک های لپ تاپ ها مدل Quadro 3100 NVS - 512 چه قدرتی داره؟یا مثلا با چه کارتی میشه مقایسش کرد توی دسکتاپ ها؟؟؟

در واقع اصلا قدرتی نداره و همرده ی ATI Mobility 4550 و یا G310M هست ، 16 تا Shader و فرکانس 600 مگاهرتز داره که اصلا بکار بازی کردن نمیاد،مگر در پایینترین تنظیمات

توی دسکتاپ ها شاید از 9500 هم ضعیفتر باشه.

بی خــــــــــــــیال :biggrin1:!! مگه میخوام برم دزدی؟:biggrin1:
یعنی این 6500 الکیه دیگه؟:)) باو فکر کنم اون زیادی قیمت میده وگرنه چه اتفاق خاصی افتاده که قیمت میانگین 10 تومن 1.3 رو میدن 68 تومن !!
:d
نه الکی که نیست بطور کلی کابل HDMI از 6 7 تومن داریم تا 400 تومن از نظر کیفیت تصویر واسه user معمولی زیاد فرقی بینشون نیست ولی واسه اون کسی که کارش میکس تصویر و این حرفا س زمین تا آسمون فرقشه ! :d
اون 68 تومنی هم مثکه پینای داخلش طلا هستش حالا راست و دروغش پای خودش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or