Max Pouria
کاربر سایت
من قصد خرید مادربورد Gigabyte h55m-d2h دارم. اما ظاهرا این مادربورد usb3 ساپورت نیست . حالا میخوام ببینم این مسئله در آینده مشکل ساز میشه ؟ و اینکه ارزونترین مادربورد 55 که usb3 رو ساپورت کنه چیه ؟
بچه ها یه سیستم میخوام برای مغازه
میخوام CPU + RAM + MAINBOARD + VGA حدود 300 تومن بشه . لطفا معرفی کنید .در ضمن مادربوردش USB3 رو ساپورت کنه (اگه قیمت یه ذره بیشتر بشه اشکال نداره)
در ضمن برای رایت DVD میخوام 2 تا رایتر بگیرم . چی پیشنهاد میکنید ؟؟
یه مدل LITE-ON هست اسمشو دقیق نمیدونم مثل اینکه رو CD معمولی پرینت لیزری میزنه . اون چطوره ؟
در کل برای رایت تعداد بالا چی پیشنهاد میکنید ؟
ممنون
من قصد خرید مادربورد Gigabyte h55m-d2h دارم. اما ظاهرا این مادربورد usb3 ساپورت نیست . حالا میخوام ببینم این مسئله در آینده مشکل ساز میشه ؟ و اینکه ارزونترین مادربورد 55 که usb3 رو ساپورت کنه چیه ؟
توی گرافیک های لپ تاپ ها مدل Quadro 3100 NVS - 512 چه قدرتی داره؟یا مثلا با چه کارتی میشه مقایسش کرد توی دسکتاپ ها؟؟؟
:dبی خــــــــــــــیال :biggrin1مگه میخوام برم دزدی؟:biggrin1:
یعنی این 6500 الکیه دیگه؟باو فکر کنم اون زیادی قیمت میده وگرنه چه اتفاق خاصی افتاده که قیمت میانگین 10 تومن 1.3 رو میدن 68 تومن !!

خب اون کارت گرافیکی سیستم پیشنهادی خودت رو بیشتر مناسب بازی کرده.منم یه سیستم میخوام جمع کنم بچه ها یکم راهنمای کنیم
میخوام cpu AMD بگیرم مدل 1055 6 هسته ای 6 مگ کش L3 داره 6*512مگ کش L2 داره قیمتش 200 تومنه
مادربوردم ASUS 77TPRO بگیرم اونم 120 تومن
گرافیکم یه 460 ZOTAC اونم 280 تومنه
تو این قیمت سیستم با این مشخصات اگه چیزه بهتری میتونم بگیرم بگید
مرسی
در ضمن برای کارهای گرافیکی میخوام
سلام دوستان والا برای یکی از دوستام میخوایم کامپیوتر جمع کنیم خودش اینا رو گفته به نظرتون خوبه؟؟؟؟ قیمتاش درسته؟؟؟
ممنون![]()
سلام.کسی قیمت مانیتورxl2370 رومیدونه؟(تهران)
اقا این مادر بردی که معرفی کردی روش گرافیک on board داره ؟؟؟ اگه نداره پس یه Vga هم معرفی کن :-*CPU:Athlon II X3 440
M/B:ASUS M4A88TD/USB3
RAM:2*2GB DDR3 1333 CORSAIR
اینا حدود 320 تومن میشن.
برای رایتر هم می تونی مدلای SAMSUNG 24X رو انتخاب کنی.خیلی با برندای اصیل دیگه تفاوت نداره،بهرحال درایوای مکانیکی همیشه احتمال خرابیشون هست.
.
اگه میشه یه مارک دیگه معرفی کنید . :d
نه الکی که نیست بطور کلی کابل HDMI از 6 7 تومن داریم تا 400 تومن از نظر کیفیت تصویر واسه user معمولی زیاد فرقی بینشون نیست ولی واسه اون کسی که کارش میکس تصویر و این حرفا س زمین تا آسمون فرقشه ! :d
اون 68 تومنی هم مثکه پینای داخلش طلا هستش حالا راست و دروغش پای خودش.
حالا شدی پسر خوب!درود
من قصد خرید هارد اکسترنال 500 دارم و اینکه نمیدونم چه مدلی از چه برندی بگیرم . اینا تفاوتاشون تو چیه؟
حالا شدی پسر خوب!
هاردای اکسترنال دو دسته هستن:
دسته ی اول هاردای اکسترنال Portable یا قابل حمل هستن که فقط با کابل USB به سیستم وصل می شن،کوچیک هستن اما گرونترن:
![]()
دسته ی دوم هاردای اکسترنال Desktop هستن که واسه گذاشتن روی میز مناسبن و هم به کابل USB یا شبکه احتیاج دارن و هم به یه کابل که با آداپتور به برق وصل میشه،بزرگتر از سری اولن اما ارزونترن:
![]()