مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام دوستان
نظرتون درباره هاردهای western digital 1TB black edition و western digital 500 GB green edition چیه؟ بخصوص از نظر سرعت خیلی با این هاردهای معمولی مثل سیگیت فرق دارن؟ هارد هیتاچی از نظر سرعت چطوره؟ در کل بنظرتون پر سرعترین هاردی (بجز SSD) که میتونم بگیرم چیه و قیمتش چنده؟

سلام دوستان
نظرتون درباره هاردهای western digital 1TB black edition و western digital 500 GB green edition چیه؟ بخصوص از نظر سرعت خیلی با این هاردهای معمولی مثل سیگیت فرق دارن؟ هارد هیتاچی از نظر سرعت چطوره؟ در کل بنظرتون پر سرعترین هاردی (بجز SSD) که میتونم بگیرم چیه و قیمتش چنده؟
خب مدل Black که بیشترین سرعت رو توی هاردای وسترن داره،سری Green هم بیشتر برای ظرفیتهای بالا و قیمت پایینتر مناسب هستن و سرعت چرخشی پایینتری هم دارن.
در کل فرق زیادی با مدلهای Seagate ندارن،اگه از وسترن می خوای بگیری همون Black رو بگیر(که البته الکی گرونه) و اگه از Seagate می خوای بگیری هم از سری 7200.12 بگیر.

سلام دوستان من یه سیستم چند وقت پیش جمع کردم حالا کارت گرافیکش مشکل پیدا کرده و میخوام تعویضش کنم
مشخصات سیستمم اینه :

cpu : e7300
mb : asus p5q
ram : 2gb 800 bus
power : 530 green

میخوام حداکثر تا 250 300 برای سیستم خرج کنم به نظرتون کارت گرافیک چی بگیرم و اینکه غیر از کارت گرافیک با این بودجه میشه این سیستم رو ارتقا بدم یا اصلا اینکار لازم هست یا خیر ؟
در مورود گرافیک نظرتون در مورد 6850 چیه ؟ الان توی بازار هست ؟

ممنون

سلام دوستان من یه سیستم چند وقت پیش جمع کردم حالا کارت گرافیکش مشکل پیدا کرده و میخوام تعویضش کنم
مشخصات سیستمم اینه :

cpu : e7300
mb : asus p5q
ram : 2gb 800 bus
power : 530 green

میخوام حداکثر تا 250 300 برای سیستم خرج کنم به نظرتون کارت گرافیک چی بگیرم و اینکه غیر از کارت گرافیک با این بودجه میشه این سیستم رو ارتقا بدم یا اصلا اینکار لازم هست یا خیر ؟
در مورود گرافیک نظرتون در مورد 6850 چیه ؟ الان توی بازار هست ؟

ممنون
بهترین انتخاب برای شما کارت GTX 460 1GB DDR3 هست که از 280 تومن تا 340 تومن بسته به برند متغییر هست.
با پاور شما هم بخوبی کنار میاد.
من کارت ASUS رو پیشنهاد می دم با قیمت 320 تومن.

خب مدل Black که بیشترین سرعت رو توی هاردای وسترن داره،سری Green هم بیشتر برای ظرفیتهای بالا و قیمت پایینتر مناسب هستن و سرعت چرخشی پایینتری هم دارن.
در کل فرق زیادی با مدلهای Seagate ندارن،اگه از وسترن می خوای بگیری همون Black رو بگیر(که البته الکی گرونه) و اگه از Seagate می خوای بگیری هم از سری 7200.12 بگیر.
فرشید جون پس از خرید وسترن منصرف شدم حالا بنظرت بین این مدلی سیگیت که گفتی و سامسونگ f3 (مثلا مدل HD502HJ)کدوم رو پیشنهاد میدی(سرعتش برام خیلی مهمه)؟

فرشید جون پس از خرید وسترن منصرف شدم حالا بنظرت بین این مدلی سیگیت که گفتی و سامسونگ f3 (مثلا مدل HD502HJ)کدوم رو پیشنهاد میدی(سرعتش برام خیلی مهمه)؟
خب اگه سرعت واست مهم بود حتما راجع به SSD ها ازم می پرسیدی(می دونم که خودت اطلاعاتی داری)
اما فرق بین این مدل هاردای پلاتری خیلی کمتر از اندازه ی تفاوت بین سرعت سریعترین هارد و کندترین SSD ها ست
مدلهای Spinpoint F3 از سریعترین مدلها توی میانگین سرعت خطی هستن و بیشترین جایزه ها رو توی نقدها هم بردن،
بنابراین در خریدش تردید نکن،البته مدل 1 ترابایتی مدلش HD103SJ هست،اونی که شما نوشتی 500 گیگ هست.

دوستان فلش USB 3.0 چی پیشنهاد میدین ؟ یعنی چی تو بازار گیر میاد ؟ بسته به حجم یه چندتا قیمت هم بدید لطفا !

متاسفانه از مدلهای معدود USB 3.0 که توسط سازنده ها معرفی شدن در بازار ایران نمیشه مدلی پیدا کرد،حداقل اینکه بصورت عمده وارد نشده.

سلام
من یه سیستم برای بازی می خواستم بازی های جدید رو براحتی اجرا کنه قیمتش هم خیلی بالا نباشه ؟ منظورم cpu ram mainboard هستش.
کارت گرافیک من GeForce 9600 GSO 1GB هستش؟ نظرتون راجب به این کارت چیه ؟ آیا با سیستم پیشنهادی شما می خوره؟

آنبرد به هیچ وجه مناسب کار شما نیست،این بودجه هم خیلی کمه برای ارتقا

CPU:AMD Athlon II X3 435
RAM:2*2GB PATRIOT DDR3 1333
M/B:ASUS M4A77TD
VGA:Geforce 9500 512MB
HDD:MAXTOR 500 GB

حدود 430 تومن میشه،ککمتر از اینم ارزش خرید برای کار مورد نظر شما رو نداره
می تونی فعلا از خرید هارد صرف نظر کنی.

ممنون از جواب

تو مشخصات MAIN ها که میخونم FSB های 2000 و 1600 و 5200 میبینم
اینا چه تاثیری تو سیستم من داره و ارزش داره بیشتر براش هزینه کنم؟
گرافیک 5450 1GB DDR3 بگیرم بهتر نیست؟

سلام
من یه سیستم برای بازی می خواستم بازی های جدید رو براحتی اجرا کنه قیمتش هم خیلی بالا نباشه ؟ منظورم cpu ram mainboard هستش.
کارت گرافیک من GeForce 9600 GSO 1GB هستش؟ نظرتون راجب به این کارت چیه ؟ آیا با سیستم پیشنهادی شما می خوره؟

شما تا بودجه تعیین نکنی نمیشه پیشنهادی بدم،
اما یه سیستم متوسط برای بازی حداقل 800 تومن هزینه برمیداره،
اون مدل کارتی هم که گفتی دیگه ضعیف محسوب میشه و در رده ی کمترین کارتهای مناسب بازی هم قرار نمی گیره.
ممنون از جواب

تو مشخصات MAIN ها که میخونم FSB های 2000 و 1600 و 5200 میبینم
اینا چه تاثیری تو سیستم من داره و ارزش داره بیشتر براش هزینه کنم؟
گرافیک 5450 1GB DDR3 بگیرم بهتر نیست؟

اون FSB ها بیشتر به نوع پردازنده و پشتیبانی از مدلهای مختلف CPU مربوط میشن و بصورت مستقیم و مستقل نقشی توی سرعت سیستم ایفا نمی کنن که بعنوان کاربر بخوای بعنوان یه فاکتور در انتخاب قطعات در نظر بگیریش.
برای گرافیک هم چون فقط پشتیبانی از DX توی کار شما (با توجه به بودجه ی کم) مهم هست،هر دوی ی این مدلها در یک سطحن و تفاوتی در کار شما ایجاد نمی کنن(بهرحال قدرت کمی دارن)

واسه قیمتای دقیق باید تا شنبه صبر کنی ، این قیمتای 3 شنبه هستش :

asus p5p41t-le : 110
intel e5400 : 65-67
geil 2gb ddr3 >> باسش مشخص نیست !
seagate 1tb 32mb : 66-69

جور خاصی نداره اینم یه شرکت مثل بقیه وارد کننده ها هستش ولی خوب در حد سازگار یا آواژنگ نیستش.

دوستان یه پرینتر سیاه وسفید سرعت بالا میخوام مارک سامسونگ باشه بهتره پولش زیر 300 و تعداد بالا برام چاپ کنه؟چه چیزی رو پیشنهاد میدین؟
مدل P2055 پیشنهاد میشه که سرعتش 33 ppm هست.

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه :)

راستش من یه سیستم برای کارهای تبلیغاتی و طراحی گرافیکی میخوام
نمیخوام زیاد خرج کنم ولی در کل یه سیستم تا حدودی حرفه ای میخوام که تا چند سالی نیاز به ارتقا نداشته باشه

در ضمن خیلی وقته من از بازار بی خبرم میخوام بدونم یه سیستم Cpu Quad Core با ROM DDR3 و باقی قطعات مورد نیازش برای همین کار تبلیغاتی و طراحی حدودا چقدر در میاد !؟؟

یه LED 22-Inch هم میخوام که برای کارم مناسب باشه

لطفا قیمت هر کدوم رو هم بنویسید

واقعا ممنون میشم اگه راهنماییم کنید :x@};-

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or