مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

پس رم چی میشه؟ رم نباید این وسط باهاشون مچ باشه؟؟!!

واسه AMD:
CPU:Phenom II X4 945
M/B:MSI 870-G45

سیستم AMD در کل سیستم قویتریه،البته حدود 280 تومن میشه.

فرشید جون اگه سی پی یو رو 955 بردارم مشکلی پیش میاد؟از مچ بودن نمی افته:d؟آخه 945 گیرم نیومد.
قدرت 955 از 945 بیشتره؟ اختلاف قیمتیشون چقدره؟
این آشنام قیمت مین رو 112 تومن بهم داده خوبه؟
مرسی داداش

سلام
لطفا یه سیستم فقط مادربرد ، cpu ، VGA ، RAM ، هارد پیشنهاد بدید تا 900 تومن.
بهترین کارت گرافیکی که تا 300 میشه گرفت چی هست؟
از 900 تومن هم یه ذره بیشتر شد اشکال نداره چون میخام به یکی بگم برام از مالزی بیاره.(اونجا قاعدتا ارزونتر از اینجاست دیگه!؟)
با تشکر

فرشید جون اگه سی پی یو رو 955 بردارم مشکلی پیش میاد؟از مچ بودن نمی افته:d؟آخه 945 گیرم نیومد.
قدرت 955 از 945 بیشتره؟ اختلاف قیمتیشون چقدره؟
این آشنام قیمت مین رو 112 تومن بهم داده خوبه؟
مرسی داداش

نه مشکلی نداره،زیاد فرقی ندارن با هم،
مادربرد رو هم خوب داده.

با سلام خدمت دوستان !
بنده این مدل هارد رو دیروز خریدم که مارک این نوع هارد هم سامسونگ هست !میخواستم ببینم چه نوع هاردی هست ؟

http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?group=72&type=94&subtype=98&model_cd=506#

خوب کاری کردی خریدی،هارد خوبیه.

سلام
لطفا یه سیستم فقط مادربرد ، cpu ، VGA ، RAM ، هارد پیشنهاد بدید تا 900 تومن.
بهترین کارت گرافیکی که تا 300 میشه گرفت چی هست؟
از 900 تومن هم یه ذره بیشتر شد اشکال نداره چون میخام به یکی بگم برام از مالزی بیاره.(اونجا قاعدتا ارزونتر از اینجاست دیگه!؟)
با تشکر
CPU:INTEL CORE i5 760
RAM:4GB CORSAIR XMS3 DDR3 1333
M/B:ASUS P7P55D-E
VGA:GTX 460 1GB DDR5
HDD:SEAGATE 500GB 7200.12

اینا حدود 955 تومن میشن،قیمت مالزی هم فک نکنم از اینجا بهتر باشه.

supra جان 2تا 460 بهتر از يه 480 هست يا نه؟؟
خوب 2 تا 460 1gb طبق بنچا به مراتب سریعتر از یدونه 480 عمل میکنه ولی خوب کلا cfx و sli دردسرای خودشون رو دارن وقتی یدونه 480 از پس هر بازی سنگینی تو رزولوشنی مثل 1080*1920 بر میاد دیگه چه کاریه که بخوای تو فکر sli باشی ؟!
supra جان این cpu کم نیست؟ یعنی کلا کم نمیاره ... ؟؟ :-/
خوب من با توجه به بودجه شما سیستم پیشنهاد دادم وگرنه کی بدش میاد cpu قویتر داشته باشه.
در کل چون مانیتور به این سیستم اضافه شده دیگه بهترین حالتی که میشه در نظر گرفت همون سیستم هستش.

ممنون از همه دوستان بخصوص آقا فرشید
بلاخره قطعات زیر رو طبق دستور آقا فرشید بقیمت 320 تومن گرفتم
CPU:Phenom II X4 955
Corsair 2GB DDR3 1333
داش فرشید این آخرین سوالی که دارم
بنظرت ارزش داره برای افزایش سرعت سیستم تو نصب برنامه ها و ویندوز و بوت شدن سیستم و ...یه هارد SSD بگیرم؟ واینکه الان چه مدلی و با چه ظرفیتی تو بازار موجوده و با چه قیمت؟

ممنون از همه دوستان بخصوص آقا فرشید
بلاخره قطعات زیر رو طبق دستور آقا فرشید بقیمت 320 تومن گرفتم
CPU:Phenom II X4 955
Corsair 2GB DDR3 1333
داش فرشید این آخرین سوالی که دارم
بنظرت ارزش داره برای افزایش سرعت سیستم تو نصب برنامه ها و ویندوز و بوت شدن سیستم و ...یه هارد SSD بگیرم؟ واینکه الان چه مدلی و با چه ظرفیتی تو بازار موجوده و با چه قیمت؟
خب مبارکه
SSD هم توی سرعت بوت و نصب برنامه ها افزایش سرعت زیادی ایجاد می کنه،خیلی وقتا تا چن برابر.

مدلای موجود توی بازار بیشتر از نوع نسل اول و بدرد نخورشون هستن که خود فروشنده هاشم نمی دونن به چه دردی می خوره
البته قراره هفته ی بعد نسل دوم و پرسرعتشون هم برسه که خودمم می خوام یکی بردارم.ظرفیتا 40،60،120 ایناس.

• Like
Reactions: Hesam_1994
ممنون میشم یک وب کم خوب معرفی کنید که تصویر خوب بده
و درست حسابی باشه
خب بهترین و جدیدترین مدل موجود در بازار بدون توجه به قیمت وب کم مایکروسافت به اسم LifeCam Cinema هست که کیفیت ضبط HD 720 داره و امتیازات خیلی خوبی هم توی نقدها گرفته،حدود 100 تومن قیمت داره توی بازار ما
بعد از اون مدلهای MS 5000 و Creative Socialize HD هم هستن که حدود 80 تومن قیمت دارن،دیگه بعد از اینا دوربینای معمولی با سنسورای کم کیفیت CCD هستن که دیگه HD هم نیستن.

فرشید جان ممنون ولی در این رنج قیمت نمیخوام
میخوام یک چند تا از این معمولی ها که قیمت 15 الی 25 اینجورا را دارن را معرفی کنی
ممنون

فرشید جان ممنون ولی در این رنج قیمت نمیخوام
میخوام یک چند تا از این معمولی ها که قیمت 15 الی 25 اینجورا را دارن را معرفی کنی
ممنون
توی اون محدوده که دیگه با کیفیت نمیشه خرید،نه 30 فریم هستن و نه رزلوشن بالایی دارن،در تاریکی هم نویز زیادی دارن ،بیشترشون هم تصاویر نزدیک بهمی دارن،بنابراین مدل خاصی نیست که بشه پیشنهاد داد

اما توصیه میشه که از وب کم های Logitech خرید کنی.

سلام
با 300 تا 350 میخوام ارتقا بدم کار هام هم بیشتر با فوتوشاپ و چند تا نرمافزار طراحی فلش و وبگردی و اینجور چیزاس معمولا هم همشون رو با هم اجرا میکنم
از قطعات قبلیم هیچ چی به درد نمیخوره در کل این قطعات رو میخوام: , HDD CPU , MAIN ,RAM کارت گرافیک هم فک کنم آنبورد هم کارم رو راه میندازه اما اگه جدا بهتره که هیچی
یه DVD Writer هم میخوام
خودم برای CPU این رو در نظر دارم AM3 - Athlon II X3 440 - 3.0GHz

من يه كيس براي بازي تا سقف 800 تومن ميخواستم. لطفا راهنمايي كنيد.

CPU:AMD PHENOM II X4 945
RAM:2*2GB CORSAIR DDR3 1333
M/B:ASUS M4A77TD
VGA:ASUS GEFORCE GTS 450 1GB DDR5
HDD:SEAGATE 500GB 7200.12
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:GREEN 535B+
CASE:GREEN MAGNUM2

حدود 816 تومن میشن

سلام
با 300 تا 350 میخوام ارتقا بدم کار هام هم بیشتر با فوتوشاپ و چند تا نرمافزار طراحی فلش و وبگردی و اینجور چیزاس معمولا هم همشون رو با هم اجرا میکنم
از قطعات قبلیم هیچ چی به درد نمیخوره در کل این قطعات رو میخوام: , HDD CPU , MAIN ,RAM کارت گرافیک هم فک کنم آنبورد هم کارم رو راه میندازه اما اگه جدا بهتره که هیچی
یه DVD Writer هم میخوام
خودم برای CPU این رو در نظر دارم AM3 - Athlon II X3 440 - 3.0GHz

آنبرد به هیچ وجه مناسب کار شما نیست،این بودجه هم خیلی کمه برای ارتقا

CPU:AMD Athlon II X3 435
RAM:2*2GB PATRIOT DDR3 1333
M/B:ASUS M4A77TD
VGA:Geforce 9500 512MB
HDD:MAXTOR 500 GB

حدود 430 تومن میشه،ککمتر از اینم ارزش خرید برای کار مورد نظر شما رو نداره
می تونی فعلا از خرید هارد صرف نظر کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟