در خصوص مورد اول باید بگم که خوب درست هست این تایپک مربوط به این سئوالات نیست اما خوب من در هیچ جایی متاسفانه نتونستم به طور صاف و شفاف جوابم بگیرم !و حتی در خصوص این داستان باس رم و سی پی یو اطلاعاتی زیادی در اینترنت بود ولی به صورت شفاف توجیح نشدم !این تاپیک شامل توضیح مباحث تخصصی سخت افزار نیست،اما برای درک بهتر این مفاهیم توصیه می کنم حتما راجع به تعاریف قطعات و ساختارشون یه تحقیق و جستجو بکنی تا بعدش بتونی مفهوم باس رو درک کنی
اما بعضی CPU ها بصورت مستقیم به رم وصل میشن و بعضی هم از طریق چیپ ست روی مادربرد؛مثلا پردازنده های Core i5/i7 و AMD Athlon/Phenom بصورت مستقیم با رم در ارتباطند اما پردازنده های Core 2 از طریق مادربرد
در ضمن دلیلی نداره که فرکانس باس CPU با فرکانس رم یکی باشه،می تونن با باسهای مختلف هم با هم هماهنگ بشن.
همونطور که گفتم دلیلی نداره که باس CPU و حافظه با سرعت یکسان کار کنن،در خصوص مورد اول باید بگم که خوب درست هست این تایپک مربوط به این سئوالات نیست اما خوب من در هیچ جایی متاسفانه نتونستم به طور صاف و شفاف جوابم بگیرم !و حتی در خصوص این داستان باس رم و سی پی یو اطلاعاتی زیادی در اینترنت بود ولی به صورت شفاف توجیح نشدم !
همه میدنن که باس سی پی یو همون مقدار پهنای باندی هست که اطلاعات مورد پردازش و یا ورودی و یا خروجی از سی پو یو هست ! یعنی کم بیش همین مورد هست !اما سئوال اینجاست که وقتی شما یک رم مثلا ddr 3 باس 1866 داشته باشی و این مقدار رم رو باید سی پی یو مثلا باس 2000 به کار میندازی در زمان پردازش اطلاعات بسیار سنگین آیا این مقدار یعنی تا حدود 2000 بای اطلاعات بین رم و سی پی یو رد بدل میشود ؟اگر این طور نیست پس این رمها با این نوع طراحی چرا ساخته میشن ؟و کی وچی موقه مورد استفاده قرار میگیرند ؟
پس رم چی میشه؟ رم نباید این وسط باهاشون مچ باشه؟؟!!سلام دوستان میخواستم با بودجه250 یه مادربرد و سی پی یو پیشنهاد بدین که باهم خوب مچ باشن و سرعتشون مثل گلوله باشه
اگه هم AMD و هم INTEL پیشنهاد بدین خیلی خوب میشه و خودتون نظرتون روی کدومه؟
مرسی
ممنون فرشید جونپس رم چی میشه؟ رم نباید این وسط باهاشون مچ باشه؟؟!!
واسه اینتل:
CPU:CORE i3 540
M/B:GIGA H55M-D2H
واسه AMD:
CPU:Phenom II X4 945
M/B:MSI 870-G45
سیستم AMD در کل سیستم قویتریه،البته حدود 280 تومن میشه.
من با توجه به بودجه ی شما این مدلها رو پیشنهاد دادم،ممنون فرشید جون
مادربرد ام اس آی بنظرت بهتر از گیگا هست برای این مدل سی پی یو
پس برای همون سیستم AMD دو گیگ رم هم پیشنهاد بدی ممنون میشم.قیمتش هم لطفا بگو
اینا دیگه باهم خوب مچ هستن؟این بنده خدا که این سیستم رو قراره براش ببندم میخواد مثلا ویندوز خیلی سریع روش نصب شه و سرعت بالا اومدن ویندور زیاد باشه و از این حرفا
مرسی آقا فرشیدمن با توجه به بودجه ی شما این مدلها رو پیشنهاد دادم،
دیگه 250 تومن پولی نیستش که بخوای ازش اینقدر توقع هم داشته باشی،
سرعت بالا اومدن ویندوز هم فقط به CPU مادربرد مربوط نیست،به هارد و قطعات روی مادربرد بستگی داره بیشتر،(یه SSD رو بخرن روی یه پنتیوم 3 ببندن شاید از یه سیستم جدیدتر هم سریعتر بوت بشه اما این دلیل سریعتر بودنش نیست)
اول قشنگ تعیین کن می خوای چیکار کنی با سیستم،بعدا خرید کن.
خب پس این سیستم بیشتر از اونیم که لازمه جوابگوی کارش هستمرسی آقا فرشید
والا این بنده خدا حداکثر کاری که انجام میده کار با برنامه های آفیس و آهنگ گوش دادن و فیلم دیدنه و خوب بودن یه سیستمو تو این فاکتورایی که گفتم میبینه(سرعت بوت شدن و کند نشدن ویندوز بعد یه مدت کوتاه و...)
رم هم اگه یه 2 گیگ پیشنهاد بدی ممنون میشم
در آخر اگه خودت این بودجه رو داشتی چی می گرفتی؟(250 تومن برای cpu و Main)
شرمنده فرشید جون که اینقدر وسواس دارم بخاطر اینکه اگه این فامیل ما (فامیل نما:d)سیستمش فردا خوب نشه پدر منو درمیاره
CPU:INTEL Core i7 980Xسلام خدمت دوستان عزیز.
یکی از دوستان قصد خرید چهار قطعه اصلی (پردازنده ، کارت گرافیک ، رم و مادربورد) + پاور مناسب رو داره برای کار ویرایش فیلم (حرفه ای). در حد 3.5 میلیون (حالا کمی بالا پائین) هم توانایی پرداخت داره فقط یک نکته ای که هست اینه که همزمان از 2 مانیتور استفاده میکنه ، پیشنهاد شما چیه ؟
میتونی اینو در نظر بگیری :دوستان یک سیستم خوب واسه گیم تا 800 تومان چی پیشنهاد میکنید؟ البته 800 با مانیتور ... !
پس یه کیس+مانیتور تا 2 تومن ، درسته ؟!يه سيستم تا 2 ميليون با مانيتور خواهشن معرفي كنيد.مانيتورم بالاي 22 اينچ باشه.مرسي.
براي گيم و برنامه هاي 3D ميخوام.