مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

مدل و خروجی پاورت رو نگفتی ، در مورد ram این بستگی به ویندوزی که داری توش بازی اجرا میکنی داره مثلا اگه 7 یا vista هستش خوب به شدت از طرف ram محدودت میکنه در مورد cpu هم یجورایی میشه از رده خارج حسابش کرد (اون oc هم یه زمانی به کمکش میومد الان دیگه جوابگو نمیتونه باشه) پاورت هم مشخص نیست چیه تا بگیم محدودت میکنه یا نه.

مدل و خروجی پاورت رو نگفتی ، در مورد ram این بستگی به ویندوزی که داری توش بازی اجرا میکنی داره مثلا اگه 7 یا vista هستش خوب به شدت از طرف ram محدودت میکنه در مورد cpu هم یجورایی میشه از رده خارج حسابش کرد (اون oc هم یه زمانی به کمکش میومد الان دیگه جوابگو نمیتونه باشه) پاورت هم مشخص نیست چیه تا بگیم محدودت میکنه یا نه.
پاورمن green 535AB است
بازی هارا هم بخاطر این که همه میگن چون سون از directx 10 پشتیبانی میکنه بهتره واسه بازی های امروز من رو سون اجرا میکنم این حرف درسته؟
حالا بنظرت چیکار کنم cpu بگیرم یا رم؟

خیلی ممنون که جوابم را دادی
حالا چندتا سوال دارم:
بین CPU های AMD و Intel کدوم بهتر هستند مثلا با توجه به بودجه ی من این دو CPU را بم معرفی می کنند Core i5 760 و AMD PHENOM II X4 965 به نظر شما کدوم بهتر هستند؟
این RAMـی که معرفی کردی CL (زمان تاخیرش) را نگفتی؟
این مادربورید که معرفی کردین USB3 و SATA3 داره یا نه؟
اگر می شه قیمت هر کدوم از قطعه ها را هم بگذارید.
در ضمن من گرافیک را دارم حواسم نبود بگم گرافیکم GTX 460 1GB DDR5 Zotac هست.
با تشکر :rose:

دوستان اگر ممکنه به این سوالات بنده هم جواب بدید تا از شک در بیام.

این سیستمی هست که تا حالا انتخاب کردم:

CPU : AMD PHENOM II X4 965 : 180

MAIN :giga 870aud3 :150

RAM : 2 * 2 GIG 1333 CL9 KINGMAX :80

Vga: GTX 460 1GB DDR5 Zotac :285

CASE : GREEN Orbit : 55

POWER : GREEN 685B : 120

HDD : SEAGATE 7200.12 500GIG : 47

DVRW : LITEON 24X : 25

942

نظرتون راجب این سیستمی انتخابیم چی هست؟
قدیما بهتر جواب می دادید دوستان

خیلی ممنون که جوابم را دادی
حالا چندتا سوال دارم:
بین CPU های AMD و Intel کدوم بهتر هستند مثلا با توجه به بودجه ی من این دو CPU را بم معرفی می کنند Core i5 760 و AMD PHENOM II X4 965 به نظر شما کدوم بهتر هستند؟
این RAMـی که معرفی کردی CL (زمان تاخیرش) را نگفتی؟
این مادربورید که معرفی کردین USB3 و SATA3 داره یا نه؟
اگر می شه قیمت هر کدوم از قطعه ها را هم بگذارید.
در ضمن من گرافیک را دارم حواسم نبود بگم گرافیکم GTX 460 1GB DDR5 Zotac هست.
با تشکر :rose:

از بین اون دوتا 760 و Phenom 965 که مشخصه پردازنده ی Core i5 760 خیلی سریعتره واسه بازی
واسه RAM هم ما هیچ وقت CL رو نمی گیم ،چون توی مشخصات اصلی سیستم زیاد کاربردی نداره،مگر برای حرفه ایها و یا اورکلاکرها

گرافیکت هم مناسبه

دوستان اگر ممکنه به این سوالات بنده هم جواب بدید تا از شک در بیام.

این سیستمی هست که تا حالا انتخاب کردم:​

CPU : AMD PHENOM II X4 965 : 180

MAIN :giga 870aud3 :150

RAM : 2 * 2 GIG 1333 CL9 KINGMAX :80

Vga: GTX 460 1GB DDR5 Zotac :285

CASE : GREEN Orbit : 55

POWER : GREEN 685B : 120

HDD : SEAGATE 7200.12 500GIG : 47

DVRW : LITEON 24X : 25

942​

نظرتون راجب این سیستمی انتخابیم چی هست؟​

قدیما بهتر جواب می دادید دوستان​

خب این سیستم نسبت به سیستم پیشنهادی من ضعیفتره ،مخصوصا اون مدل RAM که اصلا توصیه نمیشه،هم باسش معمولیه و هم CL پایینی داره(چون خودت از CL پرسیدی گفتم،ما هیچ وقت CL های زیر 8 رو پیشنهاد نمی دیم مگر در فرکانسهای بالاتر از 1600)

البته کارت گرافیک انتخابی شما از 5770 قویتره ام قیمتش هم خیلی بیشتره،اگه از نظر بودجه مشکلی نبود حتما این یکی رو جایگزین 5770 توی لیست من بکن.

بنابراین انتخاب ارجح همونیه که گفتم،اگه خودت انتخاب کرده بودی که دیگه هیچی

با سلام خدمت دوستان
این سیستم منه:
board:P 31
vga:GTS 250
ram: 2gig
cpu:2180 intell البته به 3 گیگا هرتز اورکلاک کردم
تو اجرای برخی بازی ها مشکل دارم که بعضی ها میگن از cpu هست بعضی ها میگن از رم هست
حالا نظر شما چیه؟
بنظرتون cpu بخرم خوبه یا ram رو 4 گیگ کنم بهتره واسه بازی؟
ممنون میشم جوابمو بدید

اول بگو توی اجرای کدوم بازیها دقیقا؟؟
چون پردازنده ی شما با توجه به اورکلاکی که شده نباید تاثیر منفی زیادی توی اجرای بازیها داشته باشه؟

از بین اون دوتا 760 و Phenom 965 که مشخصه پردازنده ی Core i5 760 خیلی سریعتره واسه بازی
واسه RAM هم ما هیچ وقت CL رو نمی گیم ،چون توی مشخصات اصلی سیستم زیاد کاربردی نداره،مگر برای حرفه ایها و یا اورکلاکرها

گرافیکت هم مناسبه

خب این سیستم نسبت به سیستم پیشنهادی من ضعیفتره ،مخصوصا اون مدل RAM که اصلا توصیه نمیشه،هم باسش معمولیه و هم CL پایینی داره(چون خودت از CL پرسیدی گفتم،ما هیچ وقت CL های زیر 8 رو پیشنهاد نمی دیم مگر در فرکانسهای بالاتر از 1600)

بنابراین انتخاب ارجح همونیه که گفتم،اگه خودت انتخاب کرده بودی که دیگه پرسیدن نداشت.

اول بگو توی اجرای کدوم بازیها دقیقا؟؟
چون پردازنده ی شما با توجه به اورکلاکی که شده نباید تاثیر منفی زیادی توی اجرای بازیها داشته باشه؟
نه کلی گفتم مثلا gta iv یا همین call of duty
منظورم کلا بود حالا بنظرتون کودوم بهتره یه cpu بگیرم یا رم سیستم رو افزایش بدم بهتره و واسه اجرای بازی ها بهتره؟
در ضمن این رو هم بگم بعد از اورکلاک cpu کامپوترم تو اجرای بازی ها واقعا عوض شد یعنی مثلا من اصلا نمیتونستم fifa 11 یا nba 2k11 بازی کنم ولی با اورکلاک کردنش مشکلم به طور 90% حل شد
ولی باز نظر نظر شماست ممنون میشم بگید چیکار کنم

آخرین ویرایش:
خیلی ممنون که جوابم را دادی. همونطور که گفتم من کارت GTX 460 را خیلی زودتر تهیه کردم.
فقط اگر ممکنه این قیمت قطعات سیستمی که معرفی کردی را بگو.
در ضمن نگفتی مادربرد ASUS P7H55M-PRO ــ USB3 و SATA3 داره یا نه؟

نه کلی گفتم مثلا gta iv یا همین call of duty
منظورم کلا بود حالا بنظرتون کودوم بهتره یه cpu بگیرم یا رم سیستم رو افزایش بدم بهتره و واسه اجرای بازی ها بهتره؟
در ضمن این رو هم بگم بعد از اورکلاک cpu کامپوترم تو اجرای بازی ها واقعا عوض شد یعنی مثلا من اصلا نمیتونستم fifa 11 یا nba 2k11 بازی کنم ولی با اورکلاک کردنش مشکلم به طور 90% حل شد
ولی باز نظر نظر شماست ممنون میشم بگید چیکار کنم

یه نفر به خاطر خدا هم که شده جواب منو بده
cpu 2180 intel [اورکلاک شده به 3} رو عوض کنم بهتره یا vرم رو از 2 به 4 گیگ رسوندن؟؟؟؟
البته واسه اجرای بازی

شما انگار خیلی عجله داریا!
دوست عزیز دم به دیقه که نمیشه جواب همه ی پستا رو توی همه ی تاپیکها داد،یکم حوصله کن!

بعضی بازیها نسبت به قدرت و سرعت CPU حساسیت دارن و نسبت به افزایش قرت CPU فریم بیشتری هم میدن،مثلا همین GTA IV با ارتقای پردازنده از دو هسته ای به 4 هسته ای افزایش فریمی تا 60 درصد بیشتر توی بازی نشون میده

بعضی بازیها هم بیشتر فشارشون روی کارت گرافیک و GPU هست و افزایش سرعت CPU تاثیر زیادی توی فریمشون نداره،مثل Just Cause 2 و Metro 2033 ،اگه کارت گرافیک قویتری بگیری فریمت هم توی این بازیا خیلی بیشتر میشه

بنابراین برای گرفتن راندمان خوب توی همه ی بازیها باید قطعات اصلی رو به اندازه و هماهنگ با هم قدرتمند انتخاب کرد

شما اول CPU و بعد RAM رو ارتقا بدی،هر چند که دیگه باید به فکر یه ارتقای کلی برای 3 تا قطعه ی اصلی باشی.
خیلی ممنون که جوابم را دادی. همونطور که گفتم من کارت GTX 460 را خیلی زودتر تهیه کردم.
فقط اگر ممکنه این قیمت قطعات سیستمی که معرفی کردی را بگو.
در ضمن نگفتی مادربرد ASUS P7H55M-PRO ــ USB3 و SATA3 داره یا نه؟

قیمت دقیق ندارم فعلا

اون مادربرد هم مدل Low End واسه P55 هست و اون دو تا قابلیت رو نداره،توی بودجه ی شما نمی گنجه.

پاورمن green 535AB است
بازی هارا هم بخاطر این که همه میگن چون سون از directx 10 پشتیبانی میکنه بهتره واسه بازی های امروز من رو سون اجرا میکنم این حرف درسته؟
حالا بنظرت چیکار کنم cpu بگیرم یا رم؟
خوب dx10 که قبل از 7 با ویستا معرفی شد و 7 هم dx11 رو ، این که از dx10 یا 11 پشتیبانی میکنن مهم نیست باید ببینی کارتت هم از پس فعالیت تو این مُدها هم بر میاد یا نه از اونطرف بازیهایی که ارائه میشن همشون که dx10 یا 11 ساپورت نیستن در کل این قضیه زیاد مهم نیست چون ما بحثمون سر میزان ram شما بود که خوب تو 7 شما بدجوری از طرف ram محدودیت داری.
پیشنهاد من به شما با توجه به قطعات و ساپورت مینت اینه که جمع کنی هر سه قطعه اصلی یعنی cpu+ram و main رو با هم عوض کنی چون هزینه روی همچین مینی الان فقط هزینه ی اضافی هستش یجورایی میشه از تو چاه در اومدن و تو چاله رفتن.

یه سوال دیگه و خیلی مهم دارم که ممنون میشم جواب بدید؟
1-بازی های که امروزه به بازار میان {از نظر گرافیک و کیفیت تصویر} در ویندوز seven یا XP تفاوت دارن؟؟؟
2-یکی هم اینکه جریان اینکه xp directx 10 رو ساپورت نمیکنه چیه؟ یعنی بازی ها با کیفیت پایین تر اجرا میشن؟
3-کلا واسه بازی ویندوز XP خوبه یا SEven ؟؟؟
4-یکی هم اینکه راسته که میگن واسه اجرای بازی تو ویندوز XP به سیستم پایین تری نسبت به اجرای بازی ها تو ویندوز seven نیاز هست یا فرقی نمیکنه؟؟
یعنی این:
آیا بازی ها تو ویندوز xp راحت تر و روان تر از seven اجرا میشن یا نه؟؟
ممنون میشم جواب همه سوالامو بدید؟

آخرین ویرایش:
سلام
یکی از آشنا هام میخواد با 1.5 تومن یه کیس ردیف کنه(فقط کیس)..واسه گیم...
قطعات چی پیشنهاد میشه؟
می تونی اینا رو در نظر بگیری:

CPU:INTEL CORE I7 930
RAM:3*2GB CORSAIR DDR3 1333 PI SERIES
M/B:ASUS P6X58D-E
VGA:GEFORCE Zotac 470 DDR5
HDD:SEAGATE 1TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:785W GREEN+
CASE:COOLERMASTER HAF932

سلام
یکی از آشنا هام میخواد با 1.5 تومن یه کیس ردیف کنه(فقط کیس)..واسه گیم...
قطعات چی پیشنهاد میشه؟
من اینو پیشنهاد میدم :

CPU : intel i7 860
RAM : a-data 4gb 2*2gb ddr3 1333
MAIN : asus p7p55d-e
VGA : zotac gtx480
HDD : seagate 500gb 16mb
ODD : samsung 22x sata (dvd-rw & dvd-rom)
POWER : green gp685b
CASE : green infinity

حدودا 1535 1540 در میاد.

لطفا یکی جواب سوالای منم بده
1-بعضیاشون که که با DX10/11 هم کار می کنن کیفیت بیشتری توی ویندوز 7 دارن،
البته دیگه خیلی از بازیها حتی سرعت بیشتری هم توی ویندوز 7 دارن

2-یعنی اینکه DX10 و DX11 به هیچ وجه توی XP قابل نصب و اجرا نیست،بنابراین بعضی بازیها توی XP دیگه اجرا نمیشن

3-مشخص و مبرهن هست که WINDOWS 7

4-بله،ویندوز XP در اجرای بازیهای قدیمی روی سیستمهای قدیمی منابع کمتری می خواد و ممکنه بهتر عمل کنه

Last edited by a moderator:
fبا سلام ببخشید cpu در حد 100 الی 120 تومان چی پیشنهاد میکنید که خوب باشه واسه بازی؟
همچنین رم 2 گیگ واسه بازی؟

main:GIGA byte p 31
power:535 Green AB

آخرین ویرایش:
fبا سلام ببخشید cpu در حد 100 الی 120 تومان چی پیشنهاد میکنید که خوب باشه واسه بازی؟
همچنین رم 2 گیگ واسه بازی؟

main:GIGA byte p 31
power:535 Green AB
با اون پول فقط میشه CPU دو هسته ای خرید،تازه اگر مادربردت ساپورت کنه

مدل پردازنده ی فعلیتو نگفتی ولی احتمالا ارزش ارتقا نداره اصلا.

رم هم باید با ماجول فعلی شما هم اندازه و هم مدل باشه،باید یکی مثل اونی که داری بگیری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or