مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
آقا سیستم من بسته شد. ولی این رفیق رفقا تمومی ندارن :d
رفیقم یه سیستم حدود 550 تا نهایت 600 تومن(بودجش آخرش همینه و بیشتر از این نداره که هزینه کنه) برای کارای گرافیکی و طراحی میخواد همچنین گفته مانیتورش LED باشه و CPU اینتل
البته تا جایی که من میشناسمش کمی هم اهل Game هست ولی این سیستمو بیشتر برای کارش میخواد !
ممنون @};-:x

هرکدومشون چنده قیمت؟

ظرفیتای مختلف با قیمتای مختلف،مدل 500 گیگی از 80 تومن داره تا 180 تومن واسه 1.5 گیگی

سلام
بچه ها مادربورد M/B:ASUS M4A88TD/USB3 گرافیک on board داره؟ چون آقا فرشید vga معرفی نکردند

نوشته شده توسط Farshidstar2012
CPU:Athlon II X3 440
M/B:ASUS M4A88TD/USB3
RAM:2*2GB DDR3 1333 CORSAIR

یه سوال دیگه:
رایتر lite on چطوره ؟ برای مغازه میخوام. میخوام سگ جون باشه
ممنون

گرافیک آنبرده عزیز،نیازی به VGA نیست.
منم از رایترای Liteon خاطره خوشی ندارم!،هیچ برندی رو نمیشه 100% روش حساب کرد.

سلام
آقا سیستم من بسته شد. ولی این رفیق رفقا تمومی ندارن :d
رفیقم یه سیستم حدود 550 تا نهایت 600 تومن(بودجش آخرش همینه و بیشتر از این نداره که هزینه کنه) برای کارای گرافیکی و طراحی میخواد همچنین گفته مانیتورش LED باشه و CPU اینتل
البته تا جایی که من میشناسمش کمی هم اهل Game هست ولی این سیستمو بیشتر برای کارش میخواد !
ممنون @};-:x
همچنین بهش بگو با این بودجه که نمیشه با سیستم اینقد ادا اصول درآورد که!
هم گرافیک کار می کنه، هم مانیتور LED می خواد،تازه بازیم می کنه؟!

یه سوال فنی در مورد هارد اکسترنال دارم.

من میخوام یه 500 بگیرم تا همون حدود 91-92 تومن.
مدل WD رو دیدم که USB3 هم ساپورت میکرد!چون مادر بردم این پورت رو داره،خیلی بدردم میخوره.
بعد بین Sea gate و WD نمیدونم کدوم برند رو بخرم(از Seagate کار کشیدم و راضیم و یه WD کسی گرفته بود که بعد یه مدت خراب شد و گارانتی سازگار هم هیچ حرکت مفیدی انجام نداد!!!)
از اون روز دلچرک شدم!:( الان نمیدونم بخرم یا نخرم!؟!؟!

ایا Seagate مدل USB3 داره؟چه قیمته؟

یه سوال فنی در مورد هارد اکسترنال دارم.

من میخوام یه 500 بگیرم تا همون حدود 91-92 تومن.
مدل WD رو دیدم که USB3 هم ساپورت میکرد!چون مادر بردم این پورت رو داره،خیلی بدردم میخوره.
بعد بین Sea gate و WD نمیدونم کدوم برند رو بخرم(از Seagate کار کشیدم و راضیم و یه WD کسی گرفته بود که بعد یه مدت خراب شد و گارانتی سازگار هم هیچ حرکت مفیدی انجام نداد!!!)
از اون روز دلچرک شدم!:( الان نمیدونم بخرم یا نخرم!؟!؟!

ایا Seagate مدل USB3 داره؟چه قیمته؟
بله،WD مدل USB 3.0 هم داره،اما من اینجا ندیدمش، تازه قیمت جهانیش هم هنوز خیلی بالاست

Seagate هم مدل FLEX Go USB 3.0 زده،

البته فقط صرف USB 3.0 بودن دلیل سرعت بیشتر نیست،اگه درایو از سری فلش باشه سرعتش خیلی بیشتره تا اینکه از همین مدلای دیسکی معمولی باشه اما با این پورت جدید.

بله،WD مدل USB 3.0 هم داره،اما من اینجا ندیدمش، تازه قیمت جهانیش هم هنوز خیلی بالاست

Seagate هم مدل FLEX Go USB 3.0 زده،

البته فقط صرف USB 3.0 بودن دلیل سرعت بیشتر نیست،اگه درایو از سری فلش باشه سرعتش خیلی بیشتره تا اینکه از همین مدلای دیسکی معمولی باشه اما با این پورت جدید.

ممنون.من USB 3 رو قیمت کردم (چند جا بود)قیمتش هم حدود 90 تومنه!
گفتم وقتی میخوام بخرم،ییهویی usb3 هم باشه!حالا قیمت seagate رو میپرسم-اگه شد Segate میخرم:دی

باز ممنون از راهنماییتون

اخرین مدل مادر برد چیه و قیمتش چه قدره؟ و cpu i5 و i7 هر کدوم چه قیمتن؟
آخرین مدل برای چه پردازنده ای؟ چه قیمتی؟؟ 100 ها مدل مادربرد داریم
شما اول زحمتی نیست یکم توضیح بده تا ما بدونیم چی پیشنهاد بدیم.

ممنون.من USB 3 رو قیمت کردم (چند جا بود)قیمتش هم حدود 90 تومنه!
گفتم وقتی میخوام بخرم،ییهویی usb3 هم باشه!حالا قیمت seagate رو میپرسم-اگه شد Segate میخرم:دی

باز ممنون از راهنماییتون
کاشکی مدلش رو هم می پرسیدی،میشد فهمید که ارزش خرید داره یا فرقی با بقیه نمی کنه.

یه هدفون میخواستم برای لپ تاپ (بدون میکروفون).ازین تو گوشیا میخوام که بتونم وقتی بیرون میرم با موبایلمم ازش استفاده کنم.کیفیت صدا و بیس خیلی خوبیم میخوام داشته باشه.اگر میشه چند مدل معرفی کنید.ممنون

منظورم این مدلاس :

Sony_ericsson_HBH_IS800_stereo_headphones.jpg

بچه ها سلام
گرافیکم چند روزی هست ترکیده(8800 اولترا بود:()
میخواستم ببینم الان بهترین انتخاب چیه تا سقف 300؟ 460 اسوس چه قیمته؟
بعدش اینکه 580 قیمتش چنده خدا رو چه دیدید شاید گرفتم:d
ها! اینم بگم که ارادت خاصی به انویدیا دارم:d البته AMD هم اگر چیزی هست که سرش به تنش بیارزه هم معرفی کنید:)

بچه ها سلام
گرافیکم چند روزی هست ترکیده(8800 اولترا بود:()
میخواستم ببینم الان بهترین انتخاب چیه تا سقف 300؟ 460 اسوس چه قیمته؟
بعدش اینکه 580 قیمتش چنده خدا رو چه دیدید شاید گرفتم:d
ها! اینم بگم که ارادت خاصی به انویدیا دارم:d البته AMD هم اگر چیزی هست که سرش به تنش بیارزه هم معرفی کنید:)
خوب خدا رحمتش کنه.:d
تا 300 تومن میتونی zotac gtx460 1gb رو در نظر بگیری تو مایه های 280 285 تومن در میاد.
580 که بطور رسمی وارد نشده توی بازار هم تک و توک شاید بتونی گیر بیاری ولی خوب با قیمتای فضایی 750 تا 900 تومن.:d
از AMD هم میتونی sapphire hd6870 یا his hd6870 رو در نظر بگیری البته یکم بالاتر در حد 340 تومن در میاد.
هر کدوم از اینا یه پاور درست و حسابی هم میخواد که باید در نظر داشته باشی.

خوب خدا رحمتش کنه.:d
تا 300 تومن میتونی zotac gtx460 1gb رو در نظر بگیری تو مایه های 280 285 تومن در میاد.
580 که بطور رسمی وارد نشده توی بازار هم تک و توک شاید بتونی گیر بیاری ولی خوب با قیمتای فضایی 750 تا 900 تومن.:d
از AMD هم میتونی sapphire hd6870 یا his hd6870 رو در نظر بگیری البته یکم بالاتر در حد 340 تومن در میاد.
هر کدوم از اینا یه پاور درست و حسابی هم میخواد که باید در نظر داشته باشی.
یادم بنداز یه خرمایی پخش کنم براش:d
460 اسوس هم یه قیمتی میدی؟ همینطور 465،470 و 480 اسوس؟
بعدش این 6870 چطوریاست قدرتش؟
البته اینم بگم که اینو باید تو تاپیک گرافیم میگفتم ولی خب جواب بدید لطفا:d

یه هدفون میخواستم برای لپ تاپ (بدون میکروفون).ازین تو گوشیا میخوام که بتونم وقتی بیرون میرم با موبایلمم ازش استفاده کنم.کیفیت صدا و بیس خیلی خوبیم میخوام داشته باشه.اگر میشه چند مدل معرفی کنید.ممنون

منظورم این مدلاس :

Sony_ericsson_HBH_IS800_stereo_headphones.jpg

می تونی یکی از مدلای Creative رو انتخاب کنی،توی این سری هدفون ها دیگه بهتر نمی شه پیدا کرد،البته 30 تومن به بالا قیمت دارن ،اگرم مدلایی می خوای که با موبایلم بشه استفاده کرد همون Handsfree های Sony Ericsson بهترین مدلا رو داره،هم با سیم و هم بلوتوث که از 50 60 تومن به بالا هستن

و به هیچ وجه از مدلای بی نام و نشون و تقلبی نخر،جنس تقلبی به اسم TDK و SONY و این جور مارکا زیاد داریم.

ddr 3 برای با گرافیک gtx 580 و با پردازنده ای i3 و i7 بخونه
من که نفهمیدم!
می شه با رعایت اصول قواعد فارسی یه جمله بنویسید؟ حالا یکم هم بیشتر از یه جمله شد مشکل نداره!

کارت 580 یه پردازنده ی قوی هم احتیاج داره،مثل Core i7 و یه مادربرد خوب و یه پاور خوب هم می خواد

شما فقط کل بودجه رو بگو، بو د جه

سلام.مشخصاتgeforce 435m رومیخاستم؟کیفیتش واسه گیم؟ddr3هستش یاddr5?:-/

خب DDR3 هست ،باس 128 بیتی، 96 تا Shader از سری تراشه های خانواده ی GF100

همرده ی 5730 هست و از لحاظ راندمان متوسط به بالا هست،یعنی بعضی بازیها رو توی تنظیمات بالا و بعضی دیگه رو هم می تونه توی تنظیمات متوسط بخوبی اجرا کنه.

یادم بنداز یه خرمایی پخش کنم براش:d
460 اسوس هم یه قیمتی میدی؟ همینطور 465،470 و 480 اسوس؟
بعدش این 6870 چطوریاست قدرتش؟
البته اینم بگم که اینو باید تو تاپیک گرافیم میگفتم ولی خب جواب بدید لطفا:d
:d
460 1gb با برد asus فک میکنم 375 380 تومن در بیاد قبلا راجب این برند توضیح دادم که داستانش چیه.
470ش آخرین بار 530 تومن و 480ش هم 735 تومن 465 هم قیمت ندارم.;)
البته یه چند وقتیه که asus (منظور vga هستش) تو بازار کمرنگ شده.
خوب تو بنچا بهتر میتونی متوجه کاراییش بشی ولی خوب از نظر کارایی همون 5870 هستش فقط کمی ضعیفتر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or