یعنی اینکه سرعت باس اصلی مادربرد-که پل ارتباطی بین CPU و قطعات هست- از سطح HT 3.0 به سطح HT 1.0 توی مادربردای قدیمی کاهش پیدا می کنه و توی بعضی جاها تاثیر گذاره.اینکه فرکانس ht کم میشه و محدودیت داره یعنی چی؟ یعنی سرعت سی پی یو میاد پایین یا ..؟
من این قطعاتو خریدم
mb:asus p7p55d deluxe
cpu:corei5 760
ram:2*2 4gb corsair
بهترین vga و power که با 400 تومن می تونم واسه این سیستم بخرم چیه
بیشتر هم برای game می خوام

)سلامسلام دوستان عزیز من تازه عضو شده ام میخوام تو همین هفته یک CPU-مادربورد و کارت گرافیک -رم با 500 تومن بخرم مشخصات سیستمم حتما میخام همین باشه لطفا در خرید کارت گرافیک منو راهنایی کنید ممنون میشم کارم فوریه
[FONT="]GIGABYTE - P55-UD3P [/FONT]
[FONT="]Intel Core i5 - 750 [/FONT]
[FONT="]CORSAIR - Dual Channel 4GB - 1333-(2x2GB) DHX[/FONT]
که حدود 215قیمتش هست!با 500 تومن و اون قطعاتی که گفتی پول کم میاری تازه،دیگه به کارت گرافیک نمی رسهسلام دوستان عزیز من تازه عضو شده ام میخوام تو همین هفته یک CPU-مادربورد و کارت گرافیک -رم با 500 تومن بخرم مشخصات سیستمم حتما میخام همین باشه لطفا در خرید کارت گرافیک منو راهنایی کنید ممنون میشم کارم فوریه
[FONT="]
GIGABYTE - P55-UD3P
Intel Core i5 - 750
CORSAIR - Dual Channel 4GB - 1333-(2x2GB) DHX[/FONT]
ممنونهارد رو بر اساس قیمت نمیسنجن میگن فلا حجم رو میخوایم (قیمتشم مشخصه چون چیز خاصی نداره) شما تا 150 میتونی 2tb در نظر بگیری برند هم samsung یا seagate البته یه 2 هفته ای میشه که هارد 2 نایاب شده و به شدت قیمتش بالا رفته.
1-همچین چیزی وجود داخلی و خارجی نداره.
2-هارد ارتباط مستقیمی با رم نداره (اصلا ربطی نداره :d) یه سخت افزار واسه ذخیره سازی فایل ها هستش همین و بس.
وسترن یک از برندهای معتبر در زمینه ی هارد و کلا storage هستش ، بارها گفتم به شما هم میگم این تفاوت کش توی هارد ها (تو حجم مشخص) فقط جنبه ی تبلیغاتی داره همین و بس.یه سوال هارد western چطوره خوبه؟ سی گیت 500 16 مگ بافره ولی وسترن یه مدل داره 500 گیگ 32 مگ بافره . اگه بده نخرم .
خواهشممنون
نگفتم چه حجمی میخوام چون دقیقا سر همین حجمش دو دل بودم
همونطور که پرسیدم و لطف کردی جواب دادی برای حجم های بالا خیلی حرف های ضد و نقیض شنیده بودم که گفتم اگر اینطور باشه یه 500 بگیرم و دردسر به جون نخرم
(اگر یادت باشه اولی که هارد های 300 اومد یه سری هاشون معیوب بود و از همه جا صابونش به تن من خورد :dو کلی اطلاعات از دست دادم)
seagate 2tb پیدا نکردم ،یه دونه Seagate-1.5 TB-32MB Cache هست قیمت 100.خوبه؟
-
یه زحمت دیگه هم داشتم ، اینکه مانیتور زیر 100 تومن (ترجیحا lcd) گزینه خوبی می تونی معرفی کنی؟یا با این مبلغ نمیشه سراغ مانیتور رفت.(طرف گفته یه مانیتور خوب برای وبگردی میخوام زیر 100)