مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام دوستان یه کیس خوب در حد 800 تومان میخوام
اصل کار هم برای کار با photoshop هست (عکاس) بعدشم بازی
800 تومن هم فقط برای کیس هست :nospam:

من فقط عجله دارم
خیلی ممنون

یعنی هاردهای پرتابل رو به راحتی میشه از کیسشون جدا کرد و بعدا دوباره سرهمش کرد؟
ضمن این که میشه یه توضیحی در مورد cashe و بافر بدید که چطوره و مقدارش چقدر باشه بهتره؟
هاردهای WD با توجه به اختلاف 10-15 و بعضا 20 تومنیشون با هاردهای سیگیت ارزش خریدن دارن؟
ممنون
بله هاردای پرتابل همون هارد معمولی هستن با یه کنترلر که پشتشون قرار میگیره واسه اتصالات usb و...
cashe که زیاد معنی نمیده تو هارد همون بافر ملاک هستش که بسته به حجمش یه بافر مشخصی براش تعریف میشه ، بافر بالاتر هم فقط جنبه ی تبلیغاتی داره چون در عمل تفاوت چندانی با بافر کمتر نداره.
خوب این برند هم مثل یسری برندای خاص مثل evga یا bfg از نظر قیمت با مدلای دیگه فرق داره این بستگی به خودت داره همین.
سلام دوستان یه کیس خوب در حد 800 تومان میخوام
اصل کار هم برای کار با photoshop هست (عکاس) بعدشم بازی
800 تومن هم فقط برای کیس هست :nospam:

من فقط عجله دارم
خیلی ممنون
میتونی اینو در نظر بگیری :

CPU : intel i5 750
RAM : a-data GS 4gb 2*2gb ddr3 1333
MAIN : asus p7p55d-le
VGA : zotac gts250 1gb
HDD : seagate 500gb 32mb
ODD : samsung 22x sata
POWER : green gp535a
CASE : green mgnum2

حدودا 820 825 تومن در میاد.

حدودا 820 825 تومن در میاد.[/QUOTE]

ممنون میتونید قیمت هاشون رو هم بگید؟؟؟

من میخوام یه سی پی یو AMD Phenom II x2 555 BE بخرم فقط به هوای اینکه بتونم Unlock کنم و هر چهار تا هستشو اکتیو کنم ولی خب اینطور که معلومه بگیر نگیر داره و 100 درصد نیس یعنی ممکه 3 هستش کار کنه یا اصلا همون دو تا فقط باشه!خواستم بدونم راهی هست که بشه 100 درصد Unlock اش کرد ؟یعنی حتما هر 4 هسته کار کنه ...یا مثلا جاییی هست تضمینی بفروشه یا تضمینی به 4 هسته unlock کنه؟مرسی.

هیچ راه مشخصی برای تضمین 100درصد نیست،چون AMD پردازنده های با هسته ی معیوب و سالم رو بدون هیچ تفاوتی بنام X2 و X3 به بازار میده ،بنابراین شانس شماست که از کدوم سری نصیبت بشه،اگر از سری معیوب باشه که اگر آنلاک هم بشه هنگ و ریست داره و قابل استفاده نیست،فروشنده ها هم گارانتی همچین چیزی رو نمیدن

توی فروم ها بعضی وقتا گفته میشه که پردازنده های با سری xxx یا ساخت هفته ی xxx قابل آنلاک کردن هستن،اما من خودم چند بار امتحان کردم و دیدم که اینم همیشه درست درنمیاد.

سلام دوستان !
آقا ما یه سیستم خوب و مناسبی تا حدود قیمت 650,700 تومن میخوایم ! بیشتر برای کارهایی مثل اینترنت گردی و مولتی مدیا و یه کمی هم بازی ! پیشنهاد دوستان چیه ؟
من خیلی وقته در جریان اتفاقات بازار و کیفیت محصولات نیستم ! مثلآ 6 سال پیش (چقدر زود میگذره :دی) AMD از Intel جلو افتاده بود و همه میرفتن سراغ AMD . نمیدونم الآن هم این سری Phenom II چطوری هست و آیا توی محدوده قیمتی که میخوام بهتر از Intel عمل میکنه ؟ یا مثلآ مادربورد اون موقع ها Gigabyte رو پیشنهاد میدادن ولی الآن هرکی یه چیزی میگه :دی از Asrock تا Asus و ...
کلآ اگه یه فهرستی از قطعات زیر که بشه با این مبلغ جمع کرد بهم بدین ممنون میشم :
CPU
MainBoard
VGA
Ram
HDD
DVD RW
Case & Power
مانیتور و چیزهایی مثل ماوس و کیبورد و اسپیکر نیاز نیست :دی

سلام دوستان !
آقا ما یه سیستم خوب و مناسبی تا حدود قیمت 650,700 تومن میخوایم ! بیشتر برای کارهایی مثل اینترنت گردی و مولتی مدیا و یه کمی هم بازی ! پیشنهاد دوستان چیه ؟
من خیلی وقته در جریان اتفاقات بازار و کیفیت محصولات نیستم ! مثلآ 6 سال پیش (چقدر زود میگذره :دی) AMD از Intel جلو افتاده بود و همه میرفتن سراغ AMD . نمیدونم الآن هم این سری Phenom II چطوری هست و آیا توی محدوده قیمتی که میخوام بهتر از Intel عمل میکنه ؟ یا مثلآ مادربورد اون موقع ها Gigabyte رو پیشنهاد میدادن ولی الآن هرکی یه چیزی میگه :دی از Asrock تا Asus و ...
CPU
MainBoard
VGA
Ram
HDD
DVD RW
Case & Power
مانیتور و چیزهایی مثل ماوس و کیبورد و اسپیکر نیاز نیست :دی

من اینو پیشنهاد می دم:

CPU:INTEL Core i3 530
RAM:2*2GB CORSAIR DDR3 1333
M/B:GIGA H55M-D2H
VGA:4770 512DDR5
HDD:MAXTOR 500 GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:535W GREEN
CASE:GREEN MAGNUM

حدود 730 تومن میشه و توی این بودجه بهترین انتخابه،از نسل جدید هست و عمر کاربری زیادی داره.

این سیستم تایید میشه برای بازی ؟
CPU:CORE I3 530
MAIN:GIGABYTE 770T-USB3
RAM:2*2GIG CURSAIR 1333DRR3
VGA: ZOTAC Nvidia GTX 460 768MB
POWER: GREEN 585
CASE:GREEN MAGNUM 2
HDD:MAXTOR OR SEAGATE 500GB
DVD:PIONEER 24X

لیست پیشنهادی من و دوستان دیگه رو ترکیب کردی و ازش یه معجون ساختی!
فکر نکردی که ممکنه قطعاتش با هم ناسازگار بشن؟؟

• Like
Reactions: Dinosaur
من اینو پیشنهاد می دم:

VGA:4770 512DDR5

حدود 730 تومن میشه و توی این بودجه بهترین انتخابه،از نسل جدید هست و عمر کاربری زیادی داره.

لیست پیشنهادی من و دوستان دیگه رو ترکیب کردی و ازش یه معجون ساختی!
فکر نکردی که ممکنه قطعاتش با هم ناسازگار بشن؟؟
:دی :دی :دی
خوب شما یه چیز خوب خوب که گرافیکش حتما Nvidia باشه رو طرفای 800 ~ 850 بگید ، برای بازی !
رم 6 گیگ یا 5 گیگ اگه بخوام بذارم چجوری میشه ؟! :دی یعنی امکانش هست ؟! اگه امکانش هست قیمتش چند میشه !؟

خوب شما یه چیز خوب خوب که گرافیکش حتما Nvidia باشه رو طرفای 800 ~ 850 بگید ، برای بازی !
رم 6 گیگ یا 5 گیگ اگه بخوام بذارم چجوری میشه ؟! :دی یعنی امکانش هست ؟! اگه امکانش هست قیمتش چند میشه !؟
:-s پس کجا رفتین ؟!

Last edited by a moderator:
سلام دوستان !
من خیلی وقته در جریان اتفاقات بازار و کیفیت محصولات نیستم ! مثلآ 6 سال پیش (چقدر زود میگذره :biggrin1:) AMD از Intel جلو افتاده بود و همه میرفتن سراغ AMD . نمیدونم الآن هم این سری Phenom II چطوری هست و آیا توی محدوده قیمتی که میخوام بهتر از Intel عمل میکنه ؟ یا مثلآ مادربورد اون موقع ها Gigabyte رو پیشنهاد میدادن ولی الآن هرکی یه چیزی میگه :biggrin1: از Asrock تا Asus و ...
CPU
MainBoard
VGA
Ram
HDD
DVD RW
Case & Power
مانیتور و چیزهایی مثل ماوس و کیبورد و اسپیکر نیاز نیست :biggrin1:

سلام آریا
پیشنهاد من اینه:

Gigabyte MA770T-UD3 121
RAM: A-DATA 2*2gig 1333 110
VGA : HD 4770 130
HDD : seagate 500gb 7200.12 46
POWER : green gp535 58
CASE : green Tolip 41
Phenom II X4 945 155
661 تومن که 30 تومن هم یه رایتر پایونیر که می شه 690 تومن.
الان هم AMD بازار زیر 200 تومن رو در دست داره اما همچنان اینتل در رده های-اند حرف اول رو می زنه و ببینیم AMD با "بولدوزر" کاری می تونه از پیش ببره یا خیر(؟)
ماردبورد گیگابایت الان هم خوبه، اسوس هم خوبه، MSI هم خوبه، اما آزراک خوب نیست:d

این رو هم بگم که این سیستم توی اجرای بازیها هم مناسب هست و همه بازی های روز رو با جزئیات متوسط به راحتی اجرا می کنه.

رم 6 گیگ یا 5 گیگ اگه بخوام بذارم چجوری میشه ؟! :biggrin1: یعنی امکانش هست ؟! اگه امکانش هست قیمتش چند میشه !؟

اگه برای بازی باشه من همون سیستم بالا رو با اندکی تغییرات پیشنهاد می دم:
Phenom II X4 945 155
Gigabyte MA770T-UD3 121
VGA : 460GTX 290
POWER : green gp585 93
850 تومن+ 30 تومن رایتر= 880

حافظه 6 گیگ اگر بخواید بگیرید با سیستم عامل 64 بیت نصب بکنید و از طرفی هم بازیها بیش از 3 گیگ نیازی ندارن و تنها زمان بیش از چهار گیگ پیشنهاد می شه که قصد کار با نرم افزار به صورت حرفه ای داشته باشید.

آخرین ویرایش:

حدودا 820 825 تومن در میاد.

ممنون میتونید قیمت هاشون رو هم بگید؟؟؟[/QUOTE]

اینم قیمت هاش دوست من! ;)
قیمت هاش حدودی هست چون بسته به جایی که می خری ممکنه به مقدار کمی متفاوت باشه!
cpu:220-235
ram:110-120
main:150-165
vga:150-160
odd:29-33
hdd:45-48
power:60-65
case:30-35

سلام آریا
پیشنهاد من اینه:

Gigabyte MA770T-UD3 121
VGA : HD 4770 130
POWER : green gp535 58
Phenom II X4 945 155
661 تومن که 30 تومن هم یه رایتر پایونیر که می شه 690 تومن.
الان هم AMD بازار زیر 200 تومن رو در دست داره اما همچنان اینتل در رده های-اند حرف اول رو می زنه و ببینیم AMD با "بولدوزر" کاری می تونه از پیش ببره یا خیر(؟)
ماردبورد گیگابایت الان هم خوبه، اسوس هم خوبه، MSI هم خوبه، اما آزراک خوب نیست:d

این رو هم بگم که این سیستم توی اجرای بازیها هم مناسب هست و همه بازی های روز رو با جزئیات متوسط به راحتی اجرا می کنه.

اگه برای بازی باشه من همون سیستم بالا رو با اندکی تغییرات پیشنهاد می دم:
Phenom II X4 945 155
Gigabyte MA770T-UD3 121
VGA : 460GTX 290
POWER : green gp585 93
850 تومن+ 30 تومن رایتر= 880

حافظه 6 گیگ اگر بخواید بگیرید با سیستم عامل 64 بیت نصب بکنید و از طرفی هم بازیها بیش از 3 گیگ نیازی ندارن و تنها زمان بیش از چهار گیگ پیشنهاد می شه که قصد کار با نرم افزار به صورت حرفه ای داشته باشید.
جدی میگی ؟ :دی
یعنی Black ops هم که بیاد بیش از 3 گیگ لازم نداره ؟!
بعد میشه اسم کامل قطعات رو بگید ؟!

دوست من BLACK OPSرم بالا نمی خواد بعید هم هست! :d
کلا سری CODسیستم قوی نمی خواد! ;)
تازه جدیدترین بازی ها که دارند منتشر می شوند تعداد کمی رم بالا می خواهند!
فعلا که فقط Civilization Vهستش که در سیستم پیشنهادی نوشته شده 4 گیگ رم مورد نیاز هستش! :)

به جون حتن جدی می گم:d
نه نیازی نیست، اون چهار گیگ هم که نوشته می شه در حداکثر جزئیات هست و توی 1920*1080 بیشتر از 3 گیگ نیازی نیست، تازه توی ویستا و 7.
اسم قطعات کامل هستش دیگه. فقط برند کارت گرافیک زوتاک هست.

:-s پس کجا رفتین ؟!

اینم برا 870 تومن:

VGA:GTX 460 1GB DDR5
کارت گرافیک خیلی خوبی داره و دیگه واسه بازی کردن هم قدر قدرت هست.در ضمن برای صرفه جویی لازم نیست پردازنده ی ضعیفتر Phenom II X4 رو برداری که تقریبا توی تمام تستها از I5 750 عقبتر هست.

رم هم ماجولاش باید دوتایی یا DUAL نصب بشن،برا همین هم باید روی این مادربرد 4 گیگ یا دوبرابرش 8 گیگ رم نصب کنید5 یا 6 گیگ با ظرفیت اسلات مادربرد دو کاناله جور درنمیاد

فعلا هیچ بازیی نیست که بیشتر از 3 گیگ رم توی ویندوز 7 لازم داشته باشه و فعلا هم این فرمول تداوم داره،چون اصولا ویندوزای 32 بیتی که روی بیشتر سیستما نصب هستن فقط تا 4 گیگ از رم رو می تونن بشناسن (البته در اصل 2 گیگ واسه ویندوز هست و برنامه ها هم تا سقف 2 گیگ می تونن آدرس دهی کنن)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or