مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

مرسی از راهنماییت.
اگر بخوام از این ارزون تر در بیاد چه سیستمی پیشنهاد میدی؟
با همون 350 400 چطور ؟
خوب میتونی اینو در نظر بگیری :

CPU : intel i3 530
RAM : patriot 2gb 2*1gb ddr3 1333
MAIN : asus p7h55-m pro
HDD : seagate 500gb 16mb
ODD : samsung 22x sata
POWER : green gp485a
CASE : green mahnum2

حدودا 485 490 تومن در میاد.
سلام
من یه دوستی دارم که سیستمش این مشخصات رو داره :
AMD 64 X2 Dual Core Processor 6000+ 3.0Ghz
2Gb 667Mhz
Geforce 7600GS 512mb MSI
Asus M2A-MVP
330w real Green
و با رزولوشن 1024*768 بازی میکنه
میخواستم ببینم با 200هزار تومن بهترین تغییری که میتونه اعمال کنه چیه ؟
با تشکر
شما هم مثل دوستی که بالا پست داده بود تا 200 بهترین کاری که میتونی انجام بدی تغییر vga هست (البته cpuت چندان قدرتمند نیست و ممکنه یه بخش از کارایی vga جدید رو از دست بدی ولی خوب این کارت جدید تا حدودی یه حال اساسی به این سیستم خسته میده) و میتونی 5770 رو در نظر بگیری ، اما پاورت بدرد این کارت نمیخوره حداقل باید یه gp535a (با توجه به مشخصات سیستم) در نظر بگیری که تو مایه های 53 54 تومن در میاد.
بعدا هم با یه حرکت 350 تومنی کل سیستم رو تغییر بدی.

آخرین ویرایش:
سلام
من یه دوستی دارم که سیستمش این مشخصات رو داره :
AMD 64 X2 Dual Core Processor 6000+ 3.0Ghz
2Gb 667Mhz
Geforce 7600GS 512mb MSI
Asus M2A-MVP
330w real Green
و با رزولوشن 1024*768 بازی میکنه
میخواستم ببینم با 200هزار تومن بهترین تغییری که میتونه اعمال کنه چیه ؟
با تشکر

سیستم که دیگه واسه بازی ضعیف شده،اما می تونه موقتا فقط کارت گرافیک و پاور رو عوض کنه:
VGA:9800GT DDR3 1GB
POWER:GREEN 535W
که سر جمع همون 200 تومن درمیاد و واسه اون رزولوشن خیلی خوب جواب میده.

سلام!

من میخام یه کیس ببندم که باهاش فتوشاپ و کتیا و این جور چیزها کار کنم

بودجه ام 500-600 هستش.

اگر موس و کیبورد هم برای برنامه نویسی معرفی کنید ممنون میشم

سلام!

من میخام یه کیس ببندم که باهاش فتوشاپ و کتیا و این جور چیزها کار کنم

بودجه ام 500-600 هستش.

اگر موس و کیبورد هم برای برنامه نویسی معرفی کنید ممنون میشم

سلام!

cpu:amd athlon II X4 620
MAIN:GIGA 770T-USB3
RAM:KINGMAX 2GIG DRR3 1333
VGA: 9800GT
POWER:GREEN 430
CASE:GREEN ROBIN
HDD:MAXTOR500GB
DVD:PIONEER 24X

این سیستم حدود 580-590-در میاد!
کارت هم 9800GTنوشتم که شاید بخوای بازی های جدید هم انجام بدی حالا نه در رزلوشن های بالا!
اگر همچین گرافیکی نمی خوای می تونی پولت روی سی پی یو بگذاری!

کمک

با نام خدا

اول از همه از دوستان عذر می خوام که این قدر تاپیکمو گنده کردم دلیلم اینه که بعضی دوستان به پست ها توجه نمی کنند و جواب نمی دهند
دوما که سوال بنده است
من کامپیوترمو یک سال پیش اپگریدش کردم اما باز حس میکنم دیگه نمی کشه می خواستم اپگریدش کنم اونم ارزون اینم سیستم من
monitor :samsung sw2333
vga : ati 4670 ddr3 512 mb
mother board : asus p5qc
cpu :intel 2.66
ram : 2 gig
hard : 500
خوب اول باید بگم دقیقا نمیدونم cpu اسمش چیه ولی فکر کنم e7300 ولی مطمئنم که 2.66 بود مانیتورم 23 اینچه مین بورمم فکر کنم خیلی خوبه رم هم که ddr2 هستش من تو فکره تغیره سی پی یو هستم و رم و گرافیک می خوام یک دو گیگ به رم اضاف کنم و یک سی پی یو ی خوب بخرم و یک گرافیکه 70 تومنی هم بزار کنار این گرافیکم نظر شما چیه؟:-/

با نام خدا

اول از همه از دوستان عذر می خوام که این قدر تاپیکمو گنده کردم دلیلم اینه که بعضی دوستان به پست ها توجه نمی کنند و جواب نمی دهند
دوما که سوال بنده است
من کامپیوترمو یک سال پیش اپگریدش کردم اما باز حس میکنم دیگه نمی کشه می خواستم اپگریدش کنم اونم ارزون اینم سیستم من
خوب اول باید بگم دقیقا نمیدونم cpu اسمش چیه ولی فکر کنم e7300 ولی مطمئنم که 2.66 بود مانیتورم 23 اینچه مین بورمم فکر کنم خیلی خوبه رم هم که ddr2 هستش من تو فکره تغیره سی پی یو هستم و رم و گرافیک می خوام یک دو گیگ به رم اضاف کنم و یک سی پی یو ی خوب بخرم و یک گرافیکه 70 تومنی هم بزار کنار این گرافیکم نظر شما چیه؟:-/

سلام به شما!
مدل سی پی یو را شما در ویندوز به راحتی می تونید ببینید!
مانیتور شما FULLHDمی باشد یعنی رزولوشن 1920 در 1080که اگر می خواهید در این رزولوشن با کیفیت HIGHو با AAبازی کنید باید به فکر یک گرافیک HIGH-ENDباشید که حدود 300-400به بالا خرج کنید و لازمه همچین گرافیکی یک CPUقوی هم می باشد!
اما اگر می تونید با رزولوشن زیر 1680بازی کنید و افت کیفیت گرافیک در LCDبراتون اهمیتی نداره می تونید برای بازی در رزلوشن های متوسط و سطح جزئیات MEDIUM-HIGHیکی از گرافیک زیر را بخرید!
GTS250
9800GT
دوست من 70 تومن برای کارت گرافیک مخصوص گیم یک مقدار کم هستش و در ضمن گرافیک فعلی شما در سطح گرافیک های زیر 100تومنی هستش!اگر به فکر گرافیک زیر100هستی همین گرافیک خودت کافی هستش!

راستی پاور شما چیه؟
ممکنه با تعویض گرافیک احتیاج به تعویض پاور هم داشته باشید!

دوستان میتونین یه مانیتور خوب LED تو برند Sumsung معرفی کنید که تو بازار باشه ؟
کلی دنبال XL2370 گشتم اما پیدا نکردم !!

خود SAMSUNG که مدلای LED جدیدتر هم داره،اما توی بازار ما فقط همون مدل XL2370 وارد شده و مدل دیگه ای نداره

با نام خدا

دوما که سوال بنده است

عزیز اول از همه گرافیکت هس که خیلی ضعیفه،باید اولویت ارتقا رو به اون بدی،

واسه اون رزولوشن هم باید یه کارت GTX 460 به بالا بخری که تا مدتی خیالت راحت باشه که همه بازیها رو از پسش برمیاد
بعدش اما نوبت CPU و رم میرسه که بخوای ارتقا بدی.

سلام دوستان.

قصد خرید یک هدفون یا هدست دارم که دارای مشخصات زیر باشه :

۱- وایرلس باشه ، یعنی یا با وای فای یا با بلوتوس کار کنه.
۲- همه جوره کیفیت صدای بسیار خوبی داشته باشه ، بلندیه صدا نیز برام بسیار اهمیت داره.
۳- هم بشه باهاش در ویندوز و هم در اپل مک و هم نیز با آیفون و آیپد کار کرد.
۴- اگه پیشنهادتون هدفون هست لطفا مدلی باشه که خیلی بزرگ و تو چشم نباشه که بشه ازش بیرون استفاده کرد و زیاد جلب توجه نکنه ! :d

خوب از نظر قیمت هم تا ۲۰۰ هزار تومان مشکلی ندارم.

به خاطر کمکتون سپاسگذارم.

سلام دوستان.

قصد خرید یک هدفون یا هدست دارم که دارای مشخصات زیر باشه :

۱- وایرلس باشه ، یعنی یا با وای فای یا با بلوتوس کار کنه.
۲- همه جوره کیفیت صدای بسیار خوبی داشته باشه ، بلندیه صدا نیز برام بسیار اهمیت داره.
۳- هم بشه باهاش در ویندوز و هم در اپل مک و هم نیز با آیفون و آیپد کار کرد.
۴- اگه پیشنهادتون هدفون هست لطفا مدلی باشه که خیلی بزرگ و تو چشم نباشه که بشه ازش بیرون استفاده کرد و زیاد جلب توجه نکنه ! :d

خوب از نظر قیمت هم تا ۲۰۰ هزار تومان مشکلی ندارم.

به خاطر کمکتون سپاسگذارم.

این هدفون بد چیزی نیست! :d

ببین اگر دنبال کیفیت هستی به نظر من سیمی به وایرلس ارجحیت داره! :d
Creative Fatal1ty Gaming Headset

GeneralBrandCreativeModelFATAL1TYSPECFrequency Response20Hz–20KHzInput Impedance32 ohmSensitivity110dB S.P.L. at 1KHzConnector3.5mm gold-platedEar CouplingCircumauralCord Length8 feetWeight7 oz.Microphone SPECMicrophone Frequency Response100Hz-15KHzMicrophone Sensitivity40dBv / PaFeature

creative-fatal1ty-gaming-headset.jpg

قیمتش حدود 80 هستش!

این هدفون بد چیزی نیست! :d

ببین اگر دنبال کیفیت هستی به نظر من سیمی به وایرلس ارجحیت داره! :d
Creative Fatal1ty Gaming Headset

GeneralBrandCreativeModelFATAL1TYSPECFrequency Response20Hz–20KHzInput Impedance32 ohmSensitivity110dB S.P.L. at 1KHzConnector3.5mm gold-platedEar CouplingCircumauralCord Length8 feetWeight7 oz.Microphone SPECMicrophone Frequency Response100Hz-15KHzMicrophone Sensitivity40dBv / PaFeature

creative-fatal1ty-gaming-headset.jpg

قیمتش حدود 80 هستش!

فکر کن من اینو تو راه دانشگاه رو مترو بذارم تو گوشم =)) ملت چجوری نگاه میکنند !!! :))
گفتم که جمع و جور باشه و شیک. :p

اګر بخوایم یه اسپیکر با یه هدفون بخریم که ترجیحا دالبی باشه چقدر باید هزینه کنیم!!!
من حدود ۷۰ تومان بودجه دارم اګر هم بیشتر شد نهایتا تا ۱۰۰ تومان بشه!!!
من برای ps3 می خوام مانیتورم ۲۲۵۰ الجی هست چون اسپیکر نداره می خوام یه اسپیکر با یه هدفون بخرم!!!
راستی ترجیحا اسپیکر یه جوری باشه که هدفون به خودش وصل شه!!!

فکر کن من اینو تو راه دانشگاه رو مترو بذارم تو گوشم =)) ملت چجوری نگاه میکنند !!! :))
گفتم که جمع و جور باشه و شیک. :p
خب پس شما باید یکی از مدلای In Ear خود Creative رو بخری که بیرون هم بتونی ازش استفاده بکنی(البته اون مدل معرفی شده هم بیرون میشه استفاده کرد ،شما سخت گیری می کنی)
من مدل AURVANA /2 رو پیشنهاد می دم.

اګر بخوایم یه اسپیکر با یه هدفون بخریم که ترجیحا دالبی باشه چقدر باید هزینه کنیم!!!
من حدود ۷۰ تومان بودجه دارم اګر هم بیشتر شد نهایتا تا ۱۰۰ تومان بشه!!!
من برای ps3 می خوام مانیتورم ۲۲۵۰ الجی هست چون اسپیکر نداره می خوام یه اسپیکر با یه هدفون بخرم!!!
راستی ترجیحا اسپیکر یه جوری باشه که هدفون به خودش وصل شه!!!

یه اسپیکر چند کاناله ی مرغوب از 70 یا 80 تومن به بالاست ولی من مدل Logitech X-530 رو پیشنهاد می دم که حدود 110 تومن هست

واسه یه هدست چند کاناله ی خوب هم باید حداقل 50 تومن هزینه کنی.

خب پس شما باید یکی از مدلای In Ear خود Creative رو بخری که بیرون هم بتونی ازش استفاده بکنی(البته اون مدل معرفی شده هم بیرون میشه استفاده کرد ،شما سخت گیری می کنی)
من مدل AURVANA /2 رو پیشنهاد می دم.

فرشید جان چندتا چیز رو از قلم انداختی ؟

۱- وایرلس هست ؟
۲- قیمتش چقدره ؟

۳- بعد یک سوال کلی : آیا هر هدست یا هدفونی که با وای فای یا بلوتوس یا هر اتصال بیسیمی کار کنه ، از هر دیوایسی مثل موبایل و لپتاپ و پی سی که بلوتوس و وای فای دارد رو پشتیبانی میکنه ؟

۴- من خودم به شخصه عاشق برند سن هایزر هستم ، نظرت در رابطه با این برند چیه ؟

بینهایت سپاسگذارم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or