یعنی هاردهای پرتابل رو به راحتی میشه از کیسشون جدا کرد و بعدا دوباره سرهمش کرد؟خوب شما میتونی از مدلای WD یا seagate در نظر بگیری ، هارد خالی که "2.5 باشه معمولا شامل گارانتی نمیشه (دلیلشو نمیدونم) ولی شما میتونی یدونه 500gb ex بگیری و هارد ps3 رو با هارد این عوض کنی و از هردوش استفاده کنی + اینکه شامل گارانتی هم هستش.
از نظر ارتباطی هیچ فرقی با هاردای دیگه نداره فقط چون کوچیکتره بدرد تجهیزات portable میخوره همین وگرنه شما میتونی اینو جای هارد اصلی یه pc هم استفاده کنی.
شما توی این عکسی که گذاشتی جایی مدل مادربرد می بینی؟سلامی گرم بر همه میخواستم بدونم اگر بخوام cpu رو فقط ارتقا بدم ( توجه داشته باشید (فقط cpu ) نه چیز دیگه ) شما چه cpu ی رو پیشنهاد میکنید روی این مادر برد ؟ و قیمتشم بنویسید.
اینم مشخصات سیستمم
http://www.myup.ir/images/77037450052159571766.jpg
اصلا cpu ی بالاتر از مال خودم برای این مادر برد هست ؟
ممنون میشم جواب بدین.>:d<
بله هاردای پرتابل همون هارد معمولی هستن با یه کنترلر که پشتشون قرار میگیره واسه اتصالات usb و...یعنی هاردهای پرتابل رو به راحتی میشه از کیسشون جدا کرد و بعدا دوباره سرهمش کرد؟
ضمن این که میشه یه توضیحی در مورد cashe و بافر بدید که چطوره و مقدارش چقدر باشه بهتره؟
هاردهای WD با توجه به اختلاف 10-15 و بعضا 20 تومنیشون با هاردهای سیگیت ارزش خریدن دارن؟
ممنون
میتونی اینو در نظر بگیری :سلام دوستان یه کیس خوب در حد 800 تومان میخوام
اصل کار هم برای کار با photoshop هست (عکاس) بعدشم بازی
800 تومن هم فقط برای کیس هست :nospam:
من فقط عجله دارم
خیلی ممنون
من میخوام یه سی پی یو AMD Phenom II x2 555 BE بخرم فقط به هوای اینکه بتونم Unlock کنم و هر چهار تا هستشو اکتیو کنم ولی خب اینطور که معلومه بگیر نگیر داره و 100 درصد نیس یعنی ممکه 3 هستش کار کنه یا اصلا همون دو تا فقط باشه!خواستم بدونم راهی هست که بشه 100 درصد Unlock اش کرد ؟یعنی حتما هر 4 هسته کار کنه ...یا مثلا جاییی هست تضمینی بفروشه یا تضمینی به 4 هسته unlock کنه؟مرسی.
سلام دوستان !
آقا ما یه سیستم خوب و مناسبی تا حدود قیمت 650,700 تومن میخوایم ! بیشتر برای کارهایی مثل اینترنت گردی و مولتی مدیا و یه کمی هم بازی ! پیشنهاد دوستان چیه ؟
من خیلی وقته در جریان اتفاقات بازار و کیفیت محصولات نیستم ! مثلآ 6 سال پیش (چقدر زود میگذره) AMD از Intel جلو افتاده بود و همه میرفتن سراغ AMD . نمیدونم الآن هم این سری Phenom II چطوری هست و آیا توی محدوده قیمتی که میخوام بهتر از Intel عمل میکنه ؟ یا مثلآ مادربورد اون موقع ها Gigabyte رو پیشنهاد میدادن ولی الآن هرکی یه چیزی میگه
از Asrock تا Asus و ...
کلآ اگه یه فهرستی از قطعات زیر که بشه با این مبلغ جمع کرد بهم بدین ممنون میشم :
CPU
MainBoard
VGA
Ram
HDD
DVD RW
Case & Power
مانیتور و چیزهایی مثل ماوس و کیبورد و اسپیکر نیاز نیست![]()
این سیستم تایید میشه برای بازی ؟
CPU:CORE I3 530
MAIN:GIGABYTE 770T-USB3
RAM:2*2GIG CURSAIR 1333DRR3
VGA: ZOTAC Nvidia GTX 460 768MB
POWER: GREEN 585
CASE:GREEN MAGNUM 2
HDD:MAXTOR OR SEAGATE 500GB
DVD:PIONEER 24X
من اینو پیشنهاد می دم:
CPU:INTEL Core i3 530
RAM:2*2GB CORSAIR DDR3 1333
M/B:GIGA H55M-D2H
VGA:4770 512DDR5
HDD:MAXTOR 500 GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:535W GREEN
CASE:GREEN MAGNUM
حدود 730 تومن میشه و توی این بودجه بهترین انتخابه،از نسل جدید هست و عمر کاربری زیادی داره.
لیست پیشنهادی من و دوستان دیگه رو ترکیب کردی و ازش یه معجون ساختی!
فکر نکردی که ممکنه قطعاتش با هم ناسازگار بشن؟؟
![]()
![]()
خوب شما یه چیز خوب خوب که گرافیکش حتما Nvidia باشه رو طرفای 800 ~ 850 بگید ، برای بازی !
رم 6 گیگ یا 5 گیگ اگه بخوام بذارم چجوری میشه ؟!یعنی امکانش هست ؟! اگه امکانش هست قیمتش چند میشه !؟
پس کجا رفتین ؟!سلام دوستان !
آقا ما یه سیستم خوب و مناسبی تا حدود قیمت 650,700 تومن میخوایم ! بیشتر برای کارهایی مثل اینترنت گردی و مولتی مدیا و یه کمی هم بازی ! پیشنهاد دوستان چیه ؟
من خیلی وقته در جریان اتفاقات بازار و کیفیت محصولات نیستم ! مثلآ 6 سال پیش (چقدر زود میگذره :biggrin1AMD از Intel جلو افتاده بود و همه میرفتن سراغ AMD . نمیدونم الآن هم این سری Phenom II چطوری هست و آیا توی محدوده قیمتی که میخوام بهتر از Intel عمل میکنه ؟ یا مثلآ مادربورد اون موقع ها Gigabyte رو پیشنهاد میدادن ولی الآن هرکی یه چیزی میگه :biggrin1: از Asrock تا Asus و ...
کلآ اگه یه فهرستی از قطعات زیر که بشه با این مبلغ جمع کرد بهم بدین ممنون میشم :
CPU
MainBoard
VGA
Ram
HDD
DVD RW
Case & Power
مانیتور و چیزهایی مثل ماوس و کیبورد و اسپیکر نیاز نیست :biggrin1:
خوب شما یه چیز خوب خوب که گرافیکش حتما Nvidia باشه رو طرفای 800 ~ 850 بگید ، برای بازی !
رم 6 گیگ یا 5 گیگ اگه بخوام بذارم چجوری میشه ؟! :biggrin1: یعنی امکانش هست ؟! اگه امکانش هست قیمتش چند میشه !؟