Barap Baraaap!این پست رو توی تاپیک "خارج از تاپیک" زده بودم،کسی نمیدونست،یکی فقط گفت که اینجا بپرسم،ممنون میشم راهنمایی کنید! :d
یه چند تا سوال در مورد هارد های اکسترنال! :d
توی هارد های Seagate فرق این مدل هارد ها با هم چیه؟
Seagate 1TB Expansion Portable 175
Seagate 1TB Expansion External 89
Seagate 1TB FreeAgent Desk 92
Seagate 1TB FreeAgent Go 180
Seagate 2TB FreaAgent Desk 184
(قیمت ها رو جلوشون نوشتم!)
مثلا فرق این Expansion Portable با Expansion External چیه،با توجه به اینکه هر دو 1 ترا هستن ولی نزدیک 90 تومن اختلاف قیمت دارن؟!
یا فرق desk با Go چیه؟ Go یک ترا با Desk دو ترا تقریبا هم قیمت هستن ولی 1 ترا تفاوت دارن!! چه ویژگی داره که یکی حاضر بشه به خاطرش 100 تومن بیشتر بده و از 1 ترا هم بیخیال بشه؟!
توی هارد های Western Digital:
WD 1TB My Book Essential 101
WD 1TB My Book World Edition Netwrok 238
WD 1TB My Passport Essential SE 192
WD 2TB My Book World Edition II 414
WD 2TB My Book Essential 195
واسه این هارد ها هم اگر توضیح بدین ممنون میشم،مثل بالا دیگه! :d تفاوت های خیلی زیادی دارن! (My book edition 2TB با My Book Essential مثلا! چرا اینقدر تفاوت قیمت آخه؟؟؟)
اگر هم راهنمایی کنین من یه هارد بخرم ممنون میشم، از نظر برند منظورمه. الان خودم یه Transcend 250GB دارم ولی خیلی کمه واسه کاره من!حداقل 1TB باشه...
خیلی ممنون
پ.ن. قیمت ها بروز نیستن،حدودیه...
مگه کجا هستی که میگی تهران؟یه جای خوب تو تهران میگید که این سیستم رو جمع کنه برام ؟!
Barap Baraaap!
![]()
فقط برای اینکه پست از اون صفحه بیاد اینجا،این کار رو کردم،مرسی که جواب دادین :dخب حالا،یه روز نبودم دیگه،یکم حوصله کن!
Seagate 1TB Expansion Portable مدلیه که فقط با پورت USB 2.0 وصل میشه و مدل قابل حمل هست و آداپتور نمی خواد اما مدل Seagate 1TB Expansion مدل رومیزی هست و آداپتور میخوره
تفاوت قیمتشون هم فقط 20 دلار هست،اینجا بیخودی گرونتره اینقد
فرق مدل Go با DESK هم همینه،بعلاوه اینکه سری Agent مدلهای کم مصرفتر و ضد ضربه هستند و نرم افزار رمزگذاری هم دارن،بنابراین گرونتر هستن.
سلام دوست عزيزسلام.
بیزحمت بهترین گزینه ی vga رو با قیمت حدود 80 تومن معرفی کنید . مادربرد هم asus هست و مدلش هم قدیمی نیست .
ممنون.
سلام دوست عزيزسلام
از استید گل راهنمایی می خواستم :
یکی از دوستای بنده قصد تعویض سیستمشون رو دارن , بهترین قطعات از نظر عملکرد و قیمت تا قیمت 650 تومان رو می خواد بگیره , صد البته تا سقف 650 با مانیتور !!!
اگه ممکنه بهتریه قطعه ها و مانیتور تا سقف 650 رو معرفی کنید !!!بیشتر نشه و براحتی تو بازار پیدا بشه !!!
ممنونم![]()
سلام
از استید گل راهنمایی می خواستم :
یکی از دوستای بنده قصد تعویض سیستمشون رو دارن , بهترین قطعات از نظر عملکرد و قیمت تا قیمت 650 تومان رو می خواد بگیره , صد البته تا سقف 650 با مانیتور !!!
اگه ممکنه بهتریه قطعه ها و مانیتور تا سقف 650 رو معرفی کنید !!!بیشتر نشه و براحتی تو بازار پیدا بشه !!!
ممنونم![]()
ممنون بابت پاسخ.سلام دوست عزيز
كارت HD4670با قيمت 85 تومن با بودجه شما تناسب داره.
مسلما 4770واقا از شما ها ممنونم که انقدر سریع جواب میدین !!! خیلی بابا کارتون درسته !!!!!!!
===================
حالا VGA 4770 بهتره یا GT 220
از بين كارتهاي ذكر شده كارت 9600 از كارت 4670 هم بهتره و اگر با اين قيمت پيدا كردين حتما بخريد كه كمياب شده. ارزش هزينه بيشتر رو هم داره.9600 ،9500 ، gt210 تو این رنج بودند لطف کنید بگید کدوم کاراییش بیشتر هست و موضوع دیگه تفاوتش با 4670 اینکه خیلی کاراییشون با اون متفاوت نیست یا اینکه اینقدر هست که بگم یه خورده بیشتر باید خرج کنه !
هست ولی كمه. من خودم تو پاساژ ایران و بازار رضای تهران دیدمش. البت مطمئن نیستم هنوز مونده باشن. یه سری هم آكبند به صورت اینترنتی میفروشن كه به درد شما هم میخوره.سلام.
2370 یا XL2370 توی تهران پیدا میشه؟چون نمایندگی مشهد میگه دیگه اصلا وارد نمیشه هم چند توی کاتالوگ هاشون هست!