omidpunisher
کاربر سایت
خوب همونطور که خودت هم گفتی vga تو این سیستم به شدت ناله میکنه شما بگو چقدر میخوای هزینه کنی تا ما بتونیم نظر بدیم.![]()
نهایتش تا 150 ؛ البته تا 200 راه داره ولی از 200 تومن بالاتر نره .
خوب همونطور که خودت هم گفتی vga تو این سیستم به شدت ناله میکنه شما بگو چقدر میخوای هزینه کنی تا ما بتونیم نظر بدیم.![]()
بهترین كار اینه كه:سلام
من یه دوستی دارم که سیستمش این مشخصات رو داره :
AMD 64 X2 Dual Core Processor 6000+ 3.0Ghz
2Gb 667Mhz
Geforce 7600GS 512mb MSI
Asus M2A-MVP
330w real Green
و با رزولوشن 1024*768 بازی میکنه
میخواستم ببینم با 200هزار تومن بهترین تغییری که میتونه اعمال کنه چیه ؟
با تشکر
خوب میتونی اینو در نظر بگیری :مرسی از راهنماییت.
اگر بخوام از این ارزون تر در بیاد چه سیستمی پیشنهاد میدی؟
با همون 350 400 چطور ؟
شما هم مثل دوستی که بالا پست داده بود تا 200 بهترین کاری که میتونی انجام بدی تغییر vga هست (البته cpuت چندان قدرتمند نیست و ممکنه یه بخش از کارایی vga جدید رو از دست بدی ولی خوب این کارت جدید تا حدودی یه حال اساسی به این سیستم خسته میده) و میتونی 5770 رو در نظر بگیری ، اما پاورت بدرد این کارت نمیخوره حداقل باید یه gp535a (با توجه به مشخصات سیستم) در نظر بگیری که تو مایه های 53 54 تومن در میاد.سلام
2Gb 667Mhz
Geforce 7600GS 512mb MSI
Asus M2A-MVP
330w real Green
با تشکر
سلام
2Gb 667Mhz
Geforce 7600GS 512mb MSI
Asus M2A-MVP
330w real Green
با تشکر
سلام!
من میخام یه کیس ببندم که باهاش فتوشاپ و کتیا و این جور چیزها کار کنم
بودجه ام 500-600 هستش.
اگر موس و کیبورد هم برای برنامه نویسی معرفی کنید ممنون میشم

با نام خدا
اول از همه از دوستان عذر می خوام که این قدر تاپیکمو گنده کردم دلیلم اینه که بعضی دوستان به پست ها توجه نمی کنند و جواب نمی دهند
دوما که سوال بنده است
من کامپیوترمو یک سال پیش اپگریدش کردم اما باز حس میکنم دیگه نمی کشه می خواستم اپگریدش کنم اونم ارزون اینم سیستم من
monitor :samsung sw2333
vga : ati 4670 ddr3 512 mb
mother board : asus p5qc
cpu :intel 2.66
ram : 2 gig
hard : 500
خوب اول باید بگم دقیقا نمیدونم cpu اسمش چیه ولی فکر کنم e7300 ولی مطمئنم که 2.66 بود مانیتورم 23 اینچه مین بورمم فکر کنم خیلی خوبه رم هم که ddr2 هستش من تو فکره تغیره سی پی یو هستم و رم و گرافیک می خوام یک دو گیگ به رم اضاف کنم و یک سی پی یو ی خوب بخرم و یک گرافیکه 70 تومنی هم بزار کنار این گرافیکم نظر شما چیه؟
دوستان میتونین یه مانیتور خوب LED تو برند Sumsung معرفی کنید که تو بازار باشه ؟
کلی دنبال XL2370 گشتم اما پیدا نکردم !!
عزیز اول از همه گرافیکت هس که خیلی ضعیفه،باید اولویت ارتقا رو به اون بدی،*****************************************************************
با نام خدا
اول از همه از دوستان عذر می خوام که این قدر تاپیکمو گنده کردم دلیلم اینه که بعضی دوستان به پست ها توجه نمی کنند و جواب نمی دهند
دوما که سوال بنده است
من کامپیوترمو یک سال پیش اپگریدش کردم اما باز حس میکنم دیگه نمی کشه می خواستم اپگریدش کنم اونم ارزون اینم سیستم من
monitor :samsung sw2333
vga : ati 4670 ddr3 512 mb
mother board : asus p5qc
cpu :intel 2.66
ram : 2 gig
hard : 500
خوب اول باید بگم دقیقا نمیدونم cpu اسمش چیه ولی فکر کنم e7300 ولی مطمئنم که 2.66 بود مانیتورم 23 اینچه مین بورمم فکر کنم خیلی خوبه رم هم که ddr2 هستش من تو فکره تغیره سی پی یو هستم و رم و گرافیک می خوام یک دو گیگ به رم اضاف کنم و یک سی پی یو ی خوب بخرم و یک گرافیکه 70 تومنی هم بزار کنار این گرافیکم نظر شما چیه؟
مشکل من اینه که همینش هم نیست هیچکس نداره امروز بازار بودمخود SAMSUNG که مدلای LED جدیدتر هم داره،اما توی بازار ما فقط همون مدل XL2370 وارد شده و مدل دیگه ای نداره