مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

فرشید جان چندتا چیز رو از قلم انداختی ؟

۱- وایرلس هست ؟
۲- قیمتش چقدره ؟

۳- بعد یک سوال کلی : آیا هر هدست یا هدفونی که با وای فای یا بلوتوس یا هر اتصال بیسیمی کار کنه ، از هر دیوایسی مثل موبایل و لپتاپ و پی سی که بلوتوس و وای فای دارد رو پشتیبانی میکنه ؟

۴- من خودم به شخصه عاشق برند سن هایزر هستم ، نظرت در رابطه با این برند چیه ؟

بینهایت سپاسگذارم.
1-نه ،نیست،واسه Wireless که نمی تونی توی این برندا چیزی پیدا کنی،مدلای مختص PC یه سریشون وایرلس هستن،اما با موبایل نمی شه استفاده کرد،مدلای مختص موبایل BlueTooth هستن

2-حدود 50 تومن هست
3-نخیر،باید حتما جزو لیست دستگاههای قابل پشتیبانی باشه
4-برند معتبریه،اما قیمتاش واسه ما اینجا خارج از محدوده هست.

1-نه ،نیست،واسه Wireless که نمی تونی توی این برندا چیزی پیدا کنی،مدلای مختص PC یه سریشون وایرلس هستن،اما با موبایل نمی شه استفاده کرد،مدلای مختص موبایل BlueTooth هستن

2-حدود 50 تومن هست
3-نخیر،باید حتما جزو لیست دستگاههای قابل پشتیبانی باشه
4-برند معتبریه،اما قیمتاش واسه ما اینجا خارج از محدوده هست.

خوب فرشید جان اگه ممکنه یه ببیسم بلوتوسش رو معرفی کن که کیفیت صدای فوق العاده ای داشته باشه.

راستش من پارسال یک هدفون سن هایزر تست کردم که مال دوستم بود (روی یک آیپاد تاچ) وقتی که کیفیت و بیسی که میداد رو شنیدم اینجوری شدم :-o اصلا باور نکردنی بود تواناییش ، قیمت دقیقش رو نمیدونم اما حدود ۲۵۰ هزار تومان آب خورده بود براش ، من هم یک همچین چیزی میخوام اما بیسیم و بلوتوس.

می خواستم راه نماییم کنید تو این رنج قیمت بهترین ها تاکید دارم بهترین ها چی هتسن؟؟
مادر بورد ترجیحا ایسوز تا250 تومن
سی پی یو تا 250 تومن
رم ddr3 4 gig و تا 150تومن
ssd hdd 32 یا 16 گیگ هم چنده؟؟
راستی سیستم برای کار فوتوشاب هست

خوب فرشید جان اگه ممکنه یه ببیسم بلوتوسش رو معرفی کن که کیفیت صدای فوق العاده ای داشته باشه.

راستش من پارسال یک هدفون سن هایزر تست کردم که مال دوستم بود (روی یک آیپاد تاچ) وقتی که کیفیت و بیسی که میداد رو شنیدم اینجوری شدم :-o اصلا باور نکردنی بود تواناییش ، قیمت دقیقش رو نمیدونم اما حدود ۲۵۰ هزار تومان آب خورده بود براش ، من هم یک همچین چیزی میخوام اما بیسیم و بلوتوس.

مدلای بی سیم اکثرا کیفیتشون به پای مذلای سیم دار نمیرسه،مگر مدلای خیلی گرون
من مدل با کیفیتی که بدون سیم هم باشه سراغ ندارم،
مدلای BlueTooth مختص موبایل هم محدودن،از برندای نوکیا و سونی اریکسون هم توی بازار موجودن،می تونی توی بخش موبایل آمارشون رو بگیری

می خواستم راه نماییم کنید تو این رنج قیمت بهترین ها تاکید دارم بهترین ها چی هتسن؟؟
مادر بورد ترجیحا ایسوز تا250 تومن
سی پی یو تا 250 تومن
رم ddr3 4 gig و تا 150تومن
ssd hdd 32 یا 16 گیگ هم چنده؟؟
راستی سیستم برای کار فوتوشاب هست

شما بودجه ی کلی رو بگو،قرار نیست شما واسه هر قطعه سقف بزاری که،این جوری نمیشه بهترین ها رو پیشنهاد داد.

سلام خسته نباشید میخواستم نظرتون رو راجب به این سه قطعه بپرسم که اینها با همدیگه خوب کار میکنن ؟

اگر بره این سه قطعه یه رم 4 گیگ DDR3 Dual خوب تو قیمت 140 , و یه پاور بره این قطعه ها به من معرفی کنید ممنون میشم تشکر .

Motherboard : ASUS - P7H55-M

CPU : Intel Core i3 - 2.93GHz - 530

VGA : XFX- GeForce GTX260​

ویرایش : سلام مجدد اگر در حدود 800 تومان هم یه کیس خالی یعنی مانیتور و ... غیره نمیخوام داخل کیس فقط به من پیشنهاد بدید ممنون میشم .

خوب پس بخش اول سوالت رو بیخیال میشیم و به بخش دوم می پردازیم. :d
شما میتونی اینو در نظر بگیری :

CPU : intel i5 750
RAM : a-data GS 4gb 2*2gb ddr3 1333
MAIN : asus p7p55d-le
VGA : zotac gts250 1gb
HDD : seagate 500gb 32mb
ODD : samsung 22x sata
POWER : green gp535a
CASE : green mgnum2

حدودا 820 825 تومن در میاد.

خوب پس بخش اول سوالت رو بیخیال میشیم و به بخش دوم می پردازیم. :d
شما میتونی اینو در نظر بگیری :

CPU : intel i5 750
RAM : a-data GS 4gb 2*2gb ddr3 1333
MAIN : asus p7p55d-le
VGA : zotac gts250 1gb
HDD : seagate 500gb 32mb
ODD : samsung 22x sata
POWER : green gp535a
CASE : green mgnum2

حدودا 820 825 تومن در میاد.

ممنون بابت راهنماییت میخواستم بپرسم این Zotac واقعا خوبه چون من خودم تا الان XFX داشتم اینی که نوشتید بهتره ؟ نظرتون راجب به ATI Radeon 5770 چیه آیا این گرافیک بدیه ؟

در مورد رم هم این A-Data تا حالا زیاد من سر و کار نداشتم همین خوبه یا G.Skill البته از نظر قیمت اینا چقدر فرقشون میشه ؟

آخرین ویرایش:
خواهش
zotac هم یکی از برندای معتبر و با کیفیت در زمینه ی کارت گرافیک هستش.
نه گرافیک بدی نیست ولی با بودجه ی شما هماهنگی نداره ، اون zotac تو مایه های 155 156 تومن در میاد ولی 5770 بین 185 تا 220 تومن متغیره.
a-data هم همینطور یه برند تایوانی ، با کیفیت و... بخوای به برند و اینجور چیزا فکر کنی فک نمیکنم بتونی خرید کنی چون هر کی یه حرف میزنه و شما میمونیو یه تعداد برند.

سلام خسته نباشید میخواستم نظرتون رو راجب به این سه قطعه بپرسم که اینها با همدیگه خوب کار میکنن ؟

اگر بره این سه قطعه یه رم 4 گیگ DDR3 Dual خوب تو قیمت 140 , و یه پاور بره این قطعه ها به من معرفی کنید ممنون میشم تشکر .

Motherboard : ASUS - P7H55-M

CPU : Intel Core i3 - 2.93GHz - 530

VGA : XFX- GeForce GTX260​

ویرایش : سلام مجدد اگر در حدود 800 تومان هم یه کیس خالی یعنی مانیتور و ... غیره نمیخوام داخل کیس فقط به من پیشنهاد بدید ممنون میشم .
MB : Biostar TA870+ =112
CPU:PHONOM II X4 955 =160
RAM : RAM : a-data GS 4gb 2*2gb ddr3 1333 =120
VGA:ZOTAC GTX 460 768MB=240
HDD:SEAGATE 500GB 7200.12=45
POWER:MEMONEX SILENT EX L.N 540W=52
DVD RW:SONY24X=25
CASE : green mgnum2 =40
All = 794
اگر گیم تو رزولوشن بالا انجام میدین و تواناییشو دارین گرافیک رو 1Gb بگیرین که یک مقدار عملکرد بهتری داره حدود 50 تومان گرانتر هست

یه هارد 2.5 اینچ خوب با ظرفیت زیر 750GB برای PS3 میشه معرفی کنید؟
یه سوال هم دارم این که میشه این هارد های 2.5 رو توی PC هم استفاده کرد (با تبدیل ...)

خوب شما میتونی از مدلای WD یا seagate در نظر بگیری ، هارد خالی که "2.5 باشه معمولا شامل گارانتی نمیشه (دلیلشو نمیدونم) ولی شما میتونی یدونه 500gb ex بگیری و هارد ps3 رو با هارد این عوض کنی و از هردوش استفاده کنی + اینکه شامل گارانتی هم هستش.
از نظر ارتباطی هیچ فرقی با هاردای دیگه نداره فقط چون کوچیکتره بدرد تجهیزات portable میخوره همین وگرنه شما میتونی اینو جای هارد اصلی یه pc هم استفاده کنی.

سلامی گرم بر همه میخواستم بدونم اگر بخوام cpu رو فقط ارتقا بدم ( توجه داشته باشید (فقط cpu ) نه چیز دیگه ) شما چه cpu ی رو پیشنهاد میکنید روی این مادر برد ؟ و قیمتشم بنویسید.
اینم مشخصات سیستمم
http://www.myup.ir/images/77037450052159571766.jpg
اصلا cpu ی بالاتر از مال خودم برای این مادر برد هست ؟
ممنون میشم جواب بدین.>:d<

خوب شما میتونی از مدلای WD یا seagate در نظر بگیری ، هارد خالی که "2.5 باشه معمولا شامل گارانتی نمیشه (دلیلشو نمیدونم) ولی شما میتونی یدونه 500gb ex بگیری و هارد ps3 رو با هارد این عوض کنی و از هردوش استفاده کنی + اینکه شامل گارانتی هم هستش.
از نظر ارتباطی هیچ فرقی با هاردای دیگه نداره فقط چون کوچیکتره بدرد تجهیزات portable میخوره همین وگرنه شما میتونی اینو جای هارد اصلی یه pc هم استفاده کنی.
یعنی هاردهای پرتابل رو به راحتی میشه از کیسشون جدا کرد و بعدا دوباره سرهمش کرد؟
ضمن این که میشه یه توضیحی در مورد cashe و بافر بدید که چطوره و مقدارش چقدر باشه بهتره؟
هاردهای WD با توجه به اختلاف 10-15 و بعضا 20 تومنیشون با هاردهای سیگیت ارزش خریدن دارن؟
ممنون

سلامی گرم بر همه میخواستم بدونم اگر بخوام cpu رو فقط ارتقا بدم ( توجه داشته باشید (فقط cpu ) نه چیز دیگه ) شما چه cpu ی رو پیشنهاد میکنید روی این مادر برد ؟ و قیمتشم بنویسید.
اینم مشخصات سیستمم
http://www.myup.ir/images/77037450052159571766.jpg
اصلا cpu ی بالاتر از مال خودم برای این مادر برد هست ؟
ممنون میشم جواب بدین.>:d<
شما توی این عکسی که گذاشتی جایی مدل مادربرد می بینی؟
ویندوز فقط می تونه مدل CPU و مقدار RAM رو نمایش بده،برای نمایش مدل مادربرد باید از ابزارهای دیگه مثل GPU-Z استفاده کرد
بهرحال من فکر می کنم که ارتقای CPU روی اون مادربرد ارزش ارتقا نداره،مگر اینکه مادربردت قابلیت پشتیبانی از پردازنده های Phenom II رو داشته باشه.

من میخوام یه سی پی یو AMD Phenom II x2 555 BE بخرم فقط به هوای اینکه بتونم Unlock کنم و هر چهار تا هستشو اکتیو کنم ولی خب اینطور که معلومه بگیر نگیر داره و 100 درصد نیس یعنی ممکه 3 هستش کار کنه یا اصلا همون دو تا فقط باشه!خواستم بدونم راهی هست که بشه 100 درصد Unlock اش کرد ؟یعنی حتما هر 4 هسته کار کنه ...یا مثلا جاییی هست تضمینی بفروشه یا تضمینی به 4 هسته unlock کنه؟مرسی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or