مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام دوستان گل
خوبین همه ؟

می خوام یه مانیتور بخرم
از وقتی گوشی با صفحه LED خریدم نمی تونم به LCd نیگا کنم تفاوت از زمین تا آسمون
اما شنیدم اون LED ها با LED های مانیتورا فرق داره در واقع اینا OLED نیستن و فقط LCD با لامپ LED هستن

می خوام بدونم با LCD تفاوت نمایش دارن یا نه ؟
خودم از AOC 22 LED خوشم اومده اما نمی دونم چطوره
توی رنج 250 تا 270 یه LED یا LCD بگید و اگه TV دار باشه چه بهتر
فقط کیفیت تصویر و کنتراست واسم خیلی مهمه

ممنون میشم کمک کنین

ممنون از راهنماییت
تو این برند ها چیزی نتونستم پیدا بکنم که ارزش قیمتشو داشته باشه و مشکل خاصی نداشته باشه
MSI Twin Frozr II خیلی مناسب به نظر می رسید ولی انگار مشکل ولتاژ داره و کارت خوبی از آب در نیومده

مدلهای اختصاصی MSI اتفاقا از PWM های دیجیتال برای تغذیه ی GPU و RAM استفاده می کنن و با برنامه ی After Burner حتی میشه ولتاژ بیشتری هم بهشون اعمال کرد و بهترین کارتها برای Tweak کردن هستن.

سلام دوستان گل
خوبین همه ؟

می خوام یه مانیتور بخرم
از وقتی گوشی با صفحه LED خریدم نمی تونم به LCd نیگا کنم تفاوت از زمین تا آسمون
اما شنیدم اون LED ها با LED های مانیتورا فرق داره در واقع اینا OLED نیستن و فقط LCD با لامپ LED هستن

می خوام بدونم با LCD تفاوت نمایش دارن یا نه ؟
خودم از AOC 22 LED خوشم اومده اما نمی دونم چطوره
توی رنج 250 تا 270 یه LED یا LCD بگید و اگه TV دار باشه چه بهتر
فقط کیفیت تصویر و کنتراست واسم خیلی مهمه

ممنون میشم کمک کنین
بله،تفاوت مدلهای LCD با LED های بکار رفته در مانیتورها به شدت تفاوت TFT ها و OLED ها در گوشیهای موبایل نیست اما وجود داره و Backlit LED ها کیفیت ،کنتراست و همنواختی بهتری در تصویر دارن
حالا اگه اینا واست مهم هست نباید سمت مدلای AOC بری که اصلا به پای مدلای SAMSUNGو LG نمی رسن
یا همون 2370XL رو بگیر (که یافت می نشود!)یا اصلا بی خیال LED بشو و یکی از مدلای ارزنتر سامسونگ رو بخر.

مدلهای اختصاصی MSI اتفاقا از PWM های دیجیتال برای تغذیه ی GPU و RAM استفاده می کنن و با برنامه ی After Burner حتی میشه ولتاژ بیشتری هم بهشون اعمال کرد و بهترین کارتها برای Tweak کردن هستن.

بله،تفاوت مدلهای LCD با LED های بکار رفته در مانیتورها به شدت تفاوت TFT ها و OLED ها در گوشیهای موبایل نیست اما وجود داره و Backlit LED ها کیفیت ،کنتراست و همنواختی بهتری در تصویر دارن
حالا اگه اینا واست مهم هست نباید سمت مدلای AOC بری که اصلا به پای مدلای SAMSUNGو LG نمی رسن
یا همون 2370XL رو بگیر (که یافت می نشود!)یا اصلا بی خیال LED بشو و یکی از مدلای ارزنتر سامسونگ رو بخر.

سلام
دستت طلا
میگم یعنی LED AOC به پای LCD سامسونگ هم نمی رسه ؟
پس لطف کن یک LCD خوب بگو تا 250 یا 270
خودم مغازه یک Acer دارم که واقعا تکه اما گرونه

سلام
دستت طلا
میگم یعنی LED AOC به پای LCD سامسونگ هم نمی رسه ؟
پس لطف کن یک LCD خوب بگو تا 250 یا 270
خودم مغازه یک Acer دارم که واقعا تکه اما گرونه
نخیر،AOC به پای هیچ کدوم نمیرسه،فقط بدرد سیستمای اداری میخوره،نه گرافیک یا بازی،یه تجربس از مدلای فعلیش و نه قانون که بگیم کیفیت بدی داره.
میتونی همون SAMSUNG 2350/2370 رو انتخاب کنی.

اتفاقا MSI توي سري 5000 كارتهاي خيلي خوبي توليد كرده و من تعجب مي‌كنم كه مي‌گين مشكل ولتاژ داره.
اين رو هم بايد در نظر داشت كه در تمامي برندها مشكل تك و توك پيدا مي‌شه و امري كاملا عادي هست و نمي‌شه كلي نظر داد.
شما درست میگی MSI معمولا کیفیت کالا هاش خیلی خوبه گرافیک فعلی خودمم MSI خیلی هم ازش راضی ام
ولی این مدل ظاهرا مشکل داره

نوشته شده توسط Farshidstar2012:
آره خودمم از After Burn استفاده می کنم، ولی انگار این یه مدل یعنی MSI 5850 Twin Frozr II یه مشکلی داره که نمیشه ولتاژشو زیاد کرد، راه حلی هم براش پیدا نشده
چند جا هم review بد خونم راجبش، اگه اینا نبود شک نمیکردم تو خریدنش

آقا بین اینا موندم
p23700
lg w2286l یا e2250t
VH242H ایسوز میگن مانیتور خوبیه

فرشید جان اینکه میگن پنل سامسونگ ها کره ای نیست چینیه درسته ؟ آخه یکی lcd رو باز کرده بود عکس گرفته بود و ساخت چین و مونتاژ ایران بود

دوستان نظرتون با کدوم یکی از مانیتور هاست ؟

آقا بین اینا موندم
p23700
lg w2286l یا e2250t

فرشید جان اینکه میگن پنل سامسونگ ها کره ای نیست چینیه درسته ؟ آخه یکی lcd رو باز کرده بود عکس گرفته بود و ساخت چین و مونتاژ ایران بود

به نظر من اگه Asus MS228H پیدا میشه اینو بگیر

آخرین ویرایش:
به نظر من اگه Asus MS228H پیدا میشه اینو بگیر

این مونیتور مشکل تنظیم زاویه و ارتفاع داره و اینکه روی پایه جدا قابل نصب نیست (واقعا خجالت نمیکشن با این طراحی ؟)

از دوستان کسی مونیتور دیگه ای با این کیفیت سراغ داره ؟ (بدون مشکلات مذکور ؟ )

این مونیتور مشکل تنظیم زاویه و ارتفاع داره و اینکه روی پایه جدا قابل نصب نیست (واقعا خجالت نمیکشن با این طراحی ؟)

از دوستان کسی مونیتور دیگه ای با این کیفیت سراغ داره ؟ (بدون مشکلات مذکور ؟ )

من از مشکلاش خبر نداشتم
فک کنم Samsung XL2370 هم خوب باشه
البته اطلاعات زیادی راجعبش ندارم

سلام
بچه‌ها یه سیستم می‌خوام بردارم در حد 500-600.
یه راهنمایی در مورد قطعات اصلی بکنید.
ممنون.

CPU:Athlon II X3 435
MB: Gigabyte GA-M52L-S 3
RAM:2*2GB PATRIOT
VGA:HD 4770
HDD: Seagate 7200.12 500 GB
POWER:Green GP535
CASE:GREEN Tolip

530 تومن

----------------------------------------------------

CPU : intel i5 750
RAM : a-data 2gb 2*1gb ddr3 1333
MAIN : asus p7p55d-le
VGA : zotac gts250

615تومن

آقا بین اینا موندم
p23700
lg w2286l یا e2250t

همه ی اینا مدلای خوبین،خرید هیچ کدومشون ضرر نیست،بقیش دیگه سلیقس و اولویت انتخاب در مانیتور(تعداد ورودیها،شکل ظاهری...)
اینکه پانل کره ای نباشه هم دلیل بی کیفیت بودنش نیست،سامسونگ بیشتر پنل هاش رو خودش تولید می کنه،بقیش رو هم به شرکتای دیگه سفارش تولید میده که از تایوان،چین و هنگ کنگ هستن و معمولا کیفیتشون تفاوتی با پنل های خود سامسونگ نداره

مدلای ارزون قیمت مانیتور هم توی ایران توسط سام مونتاژ میشن،اما مدلهای گرونتر بیشتر وارداتی هستن و همون جنس اصلی هستن.

سلام
بچه‌ها یه سیستم می‌خوام بردارم در حد 500-600.
یه راهنمایی در مورد قطعات اصلی بکنید.
ممنون.
من اینو پیشنهاد میدم (البته اگه منظورت از قطعات اصلی اینا باشه) :

CPU : intel i5 750
RAM : a-data 2gb 2*1gb ddr3 1333
MAIN : asus p7p55d-le
VGA : zotac gts250
POWER : green gp585b

حدودا 680 تومن در میاد ، فقط بگو سیستم رو واسه بازی میخوای یا... چون میشه یه تغییراتی توش داد

دوستان میخواستم بدونم بین کارت صدای onboard ای مثل VIA VT 1708B که روی main های asus هست و این کارت صدا Creative soundblaster 5.1 تفاوت صدا از نظر کیفیت خیلی فاحش و محسوس هست ؟

http://www.rayansaba.com/index.php?productID=979

برای افراد دقیق و حرفه ای و ریز بین نمیگم
کلا برای کسی که ادم معمولی یا بهتر بگم در حد اماتور هست تو این زمنیه ها

و این کارت الان چنده تو بازار ؟
تو اون لینک زده 25 تومان

دوستان میخواستم بدونم بین کارت صدای onboard ای مثل VIA VT 1708B که روی main های asus هست و این کارت صدا Creative soundblaster 5.1 تفاوت صدا از نظر کیفیت خیلی فاحش و محسوس هست ؟

http://www.rayansaba.com/index.php?productID=979

برای افراد دقیق و حرفه ای و ریز بین نمیگم
کلا برای کسی که ادم معمولی یا بهتر بگم در حد اماتور هست تو این زمنیه ها

و این کارت الان چنده تو بازار ؟
تو اون لینک زده 25 تومان

نه.اصلا برای یه کاربر معمولی محسوس نمیشه چون این کرت ها برای پردازش های صوتی و غیره به کار میره.همون کارت های onboard برای کار خونگی حتی کمی حرفه ای بسیار خوبند.قیمت این کارت هم 22 تومان هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or