مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام چند تا سوال
مادربرد من اینه ایسوزm2v-tvm(gree)
سوکت am2
1-یه cpu براش میخوام تو رنج قیمت 50 تومن معرفی میکنید بی زحمت
2-یه کارت گرافیکم میخوام تو رنج قیمت 100 تومن پایینتر اره ولی بالاتر نه
4670خوبه؟;;)
ممنون

با 50 تومن فکر نمی کنم بشه سی پی یوam2خرید که برای گیم خیلی مناسب باشه! :d
AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 5000+

اگر برای گرافیک100 تومن بودجه داری پشنهاد من 9600gtهستش که در اکثر تست ها از
4670 بهتر عمل کرده!

ببین اگر شما بخوای دو تا وسیله به اسپیکر بزنی باید ببینی که ایا اصلا اسپیکر شما ورودی داره؟

مثلا من خودم یک 5.1 دارم که میشه دو تا ورودی داره که میشه یکیش رو به دسکتاپ زد و دیگری به لپ تاپ یا دستگاه دیگه!اما دکمه سوییچ داره!

ضمنا درسته وایرلس دردسر سیم ها رو نداره ما معمولا کیفیت سیم ها رو نداره و ممکنه با دستگاه های دیگه تداخل پیدا کنه!

حالا شما دقیقا بدنبال چی هستی؟! :d

راستش دوست عزیز من اصلا تو کار کارت صدا وارد نیستم برای همین اگه اشتباه گفتم ببخشید. :d
من تو فکرم بود که یک کارت صدایی باشه که سوکتهای ۳.۵ میلیمتری که از اسپیکر میاد بیرون و میخوره به کارت صدا رو دریافت کنه و ما با Wi-Fi هر دستگاهی (حالا از جمله لپتاپ ، کامپیوتر ، موبایل) و باهاش آهنگ یا هر چیزه دیگه ای پخش کنیم.
من خودم یک Apple Air Express دارم ولی متاسفانه یک ورودی داره و فقط اسپیکرهای Sterio بهش میخورن ، حالا من میخوام کارتی بگیرم که وایرلس باشه و حداقل ۵ به ۱ رو ساپورت کنه تا اینجوری همه جوره ارش لذت ببرم.

بنام خدا

سلام
اینطور که شنیدم 930 با 750 زیاد تفاوتی ندارن حالا 760 با 750 چطور ؟
تفاوت که دارن ،برای بازی زیاد تفاوت ندارن فقط،اما برای کار رندر یا گرافیک 3 بعدی تفاوت محسوسی دارن.
پردازنده ی 760 هم بخاطر فرکانس بالاتر نسبت به 750 برای خرید انتخاب بهتریه،اما اونم تفاوت زیادی با 750 نداره.

دوستان من یه سیستم برای گیم میخوام . بدون کیس و پاور باشه آخه خودم دارم . هارد و درایو نوری هم دارم . فقط مادربورد و رم و سی پی یو و گرافیک باشه.
بیشتر کارم هم گیم و فیلم هست . بودجه هم تا 700 - 800 . اینتل یا AMD ، هرکدوم که بهتره واسه گیم و استفاده طولانی باشه ، بهتره . در ضمن کارت گرافیک میخوام طوری باشه تا چند سال جواب بده . رم هم DDR3 . خلاصه اینکه نسل جدید باشه دیگه !:d
فقط قیمت قطعات رو هم بگید. ممنون

سلامی دوباره
دوستان من اون سیستم رو گرفتم دستتون درد نکنه
اما واسه سیستم خودم
چند تا سوال داشتم
لطفا بحثای غیرت و تعصب رو چاشنیش نکنید:d
من قوی بودن سیستم واسم مهمه و قیمتش هم همینطور
اول بگم خودم یک اینتلی بودم نه واسه اینکه شاهکارای اینتل رو دیدم واس این که از amd بد شنیدم
اما موضوع قابل بحث اینه که من می خوام سیستمم آینده با تکنولوژی ها همراه باشه حد اقل 3 4 سال
آخه 2 سال پیش سیستم گرفتیم یارو گفت 4 5 سال راحت کار میکنه الان میخوام به lcd htmi وصل کنم نمیشه درسته هنوزم کار میکنه اما تکنولوژی ...

الان میبینم توی نت از amd تعریف و تمجید میشه اما توی مغازه ها حتی بعضی ها میگن نمی بندیم
amd و مین هاش ارزون تره در حالی که intel سری i5 باید روی p55 نصب بشه که هم گرونه و هم با cpu های آینده intel احتمالا نمیخونه و باید مین هم عوض شه
این نظر منه به عنوان یک آماتوری که یه هفته دنبال مشخصات میگرده

اساتید فن لطف کنن و همگی یه جواب خوب بدن و یک سیستم بر مبنای amd یا intel با بودجه 900 تا 1 تومن فقط cpu , main , ram , vga ,power
هر کدوم که فکر میکنین بهتر و ارزون و قوی تره بگید نمیخوام جنگ بشه هر کسی نظر خودش و پیشنهاد خودش رو بگه
سیستم عادیه هم کار طراحی 3d نیمه حرفه ای و هم گیم انجام میشه

آخرین ویرایش:
دوستان من یه سیستم برای گیم میخوام . بدون کیس و پاور باشه آخه خودم دارم . هارد و درایو نوری هم دارم . فقط مادربورد و رم و سی پی یو و گرافیک باشه.
بیشتر کارم هم گیم و فیلم هست . بودجه هم تا 700 - 800 . اینتل یا AMD ، هرکدوم که بهتره واسه گیم و استفاده طولانی باشه ، بهتره . در ضمن کارت گرافیک میخوام طوری باشه تا چند سال جواب بده . رم هم DDR3 . خلاصه اینکه نسل جدید باشه دیگه !:d
فقط قیمت قطعات رو هم بگید. ممنون

دوتا سیستم برات معرفی می کنم!

سیستم یک:
CPU:CORE I5 750
MAIN:GIGA P55-USB3
RAM:2*2GIG CURSIAR
VGA:ZOTAC GTX 460

این سیستم حدودا 812 تومن در میاد!
سیستم اول برای گیم در رزولوشن 1680 فوق العاده هستش!ضمنا از فیزیک هم بهره مند میشی! :)(دقیق نمیشه گفت کارت 460 تا چند سال جواب میده اما میشه تقریبا 2 سال بیشتر روش حساب کرد! )
پاورتم برای این سیستم باید 585 یا 685 باشه!

سیستم2:
CPU: AMD PHENOM 2 X6 1055T
MAIN:GIGABYTE - MA785G-UD3H
RAM:2*2GIG CURSAIR
VGA: SAPHIRE HD 5850 1 GB GDRR5

این سیستم حدودا 815 در میاد!
که دارای پردازنده های 6 هسته هستش و کارت 5850 که از 460 قوی تر هست!
اگر قید فیزیک رو می تونی بزنی این سیستم2 برای بازی از سیستم1 کمی بهتر هستش!
البته لازم به ذکر است 750 اینتل از این 6 هسته ای که گفتم در بازی بهتر هستش اما خوب این سی پی یوAMDجدیدتر و در اینده شاید نرم افزار و بازی های باین بتونن از 6 هسته استفاده کنند!

سلامی دوباره
دوستان من اون سیستم رو گرفتم دستتون درد نکنه
اما واسه سیستم خودم
چند تا سوال داشتم
لطفا بحثای غیرت و تعصب رو چاشنیش نکنید:d
من قوی بودن سیستم واسم مهمه و قیمتش هم همینطور
اول بگم خودم یک اینتلی بودم نه واسه اینکه شاهکارای اینتل رو دیدم واس این که از amd بد شنیدم
اما موضوع قابل بحث اینه که من می خوام سیستمم آینده با تکنولوژی ها همراه باشه حد اقل 3 4 سال
آخه 2 سال پیش سیستم گرفتیم یارو گفت 4 5 سال راحت کار میکنه الان میخوام به lcd htmi وصل کنم نمیشه درسته هنوزم کار میکنه اما تکنولوژی ...

الان میبینم توی نت از amd تعریف و تمجید میشه اما توی مغازه ها حتی بعضی ها میگن نمی بندیم
amd و مین هاش ارزون تره در حالی که intel سری i5 باید روی p55 نصب بشه که هم گرونه و هم با cpu های آینده intel احتمالا نمیخونه و باید مین هم عوض شه
این نظر منه به عنوان یک آماتوری که یه هفته دنبال مشخصات میگرده

اساتید فن لطف کنن و همگی یه جواب خوب بدن و یک سیستم بر مبنای amd یا intel با بودجه 900 تا 1 تومن فقط cpu , main , ram , vga ,power
هر کدوم که فکر میکنین بهتر و ارزون و قوی تره بگید نمیخوام جنگ بشه هر کسی نظر خودش و پیشنهاد خودش رو بگه
سیستم عادیه هم کار طراحی 3d نیمه حرفه ای و هم گیم انجام میشه

حرف شما درست هستش تقریبا و نباید تعصب خاصی روی چیزی داشته باشی!
اما خب ضرب المثلی هست که می گه " هر چقدر پول بدی همون قدر اش می خوری" ممکنه این ضرب المثل همه جا کاربرد نداشته باشه اما در اینجا تقریبا کاربرد داره!
اما برای کسانی که سیستم با قیمت پایین و کارایی نسبتا خوب می خوان سیستم های AMDشاید مناسب تر باشه!

اگر هم AMDارزون تر هستش به دلیل این هست که بتونه با اینتل رقابت کنه وگرنه کسی با وجود اینتل همین الان سراغ AMDبعضی کم تر میرن و چه برسه قیمت های AMDبالا باشه! :)

ببنید اگر یک سیستم خوب برای بازی و رندر نمیه حرفه ای باید یک مقدار بیشتر هزینه کنید!
اما من تا جایی که میشه یک سیستم معرفی می کنم که هم برای گیم و هم برای طراحی نیمه حرفه ای تقریبا مناسب و قابل قبول باشه!

دو تا سیستم معرفی می کنم!

سیستم یک (این سیستم برای طراحی نیمه حرفه ای و بازی کارایی بالایی داره!)

CPU:CORE I7 920
MAIN :ASUS P6T SE
RAM:3*1 1333 OR 1600 CURSIAR /KINGSTON/KINGMAX
VGA:SAPHIRE 5770
POWER:GREEN 585

این سیستم حدودا 987در میاد!
اگر خیلی اهل بازی هستی و دوست داری با کیفیت بالاتر و بهتر بازی کنی می تونی ZOTAC GTX 460بخری که در این صورت قیمت سیستم حدودا 1050در میاد!

سیستم2:
MAIN:GIGA P55 USB3
RAM:2*2GIG 1333 CURSAIR
این سیستم حدودا 895در میاد!( این سیستم برای بازی خیلی مناسبه و برای رندر نمیه حرفه ای هم می تونه جوابگوی شما باشه! )

اما سیستم1 برای رندر های در سطح نسبتا بالا از2 بهتر هستش! ;)
سوالی بود در خدمتیم!

آقا دمت گرم . خیلی گلی . فقط داشتن فیزیک با نداشتنش چی فرقی می کنه ؟ در ضمن این 460 خیلی داغ نمی کنه / چون ما اصولا از اینا می خوایم مثل چی ! کار بکشیم ! به نظر خودم ATI بگیرم بهتره .
بازم ممنون از راهنماییتون.

حرف شما درست هستش تقریبا و نباید تعصب خاصی روی چیزی داشته باشی!
اما خب ضرب المثلی هست که می گه " هر چقدر پول بدی همون قدر اش می خوری" ممکنه این ضرب المثل همه جا کاربرد نداشته باشه اما در اینجا تقریبا کاربرد داره!
اما برای کسانی که سیستم با قیمت پایین و کارایی نسبتا خوب می خوان سیستم های AMDشاید مناسب تر باشه!

اگر هم AMDارزون تر هستش به دلیل این هست که بتونه با اینتل رقابت کنه وگرنه کسی با وجود اینتل همین الان سراغ AMDبعضی کم تر میرن و چه برسه قیمت های AMDبالا باشه! :)

ببنید اگر یک سیستم خوب برای بازی و رندر نمیه حرفه ای باید یک مقدار بیشتر هزینه کنید!
اما من تا جایی که میشه یک سیستم معرفی می کنم که هم برای گیم و هم برای طراحی نیمه حرفه ای تقریبا مناسب و قابل قبول باشه!

دو تا سیستم معرفی می کنم!

سیستم یک (این سیستم برای طراحی نیمه حرفه ای و بازی کارایی بالایی داره!)

CPU:CORE I7 920
MAIN :ASUS P6T SE
RAM:3*1 1333 OR 1600 CURSIAR /KINGSTON/KINGMAX
VGA:SAPHIRE 5770

این سیستم حدودا 987در میاد!
اگر خیلی اهل بازی هستی و دوست داری با کیفیت بالاتر و بهتر بازی کنی می تونی ZOTAC GTX 460بخری که در این صورت قیمت سیستم حدودا 1050در میاد!

سیستم2:
MAIN:GIGA P55 USB3
RAM:2*2GIG 1333 CURSAIR
این سیستم حدودا 895در میاد!( این سیستم برای بازی خیلی مناسبه و برای رندر نمیه حرفه ای هم می تونه جوابگوی شما باشه! )

اما سیستم1 برای رندر های در سطح نسبتا بالا از2 بهتر هستش! ;)
سوالی بود در خدمتیم!

ممنونم امیر جان
حالا ما نمی خوایم کمتر پول بدیم اما میگم مثلا اگه با 1.2 تومن میشه یه intel خوب بست شاید بشه معادل همین سیستم با 1 تومن amd بست و یا با همون 1.2 تومن یک سیستم amd قدرت مند تر. داستان این دوتا خیلی واسه ما آماتورها خیلی گیج کننده هست و تردید زیاد
حالا سوالی دارم در مورد گرافیک
من از پورت hdmi بخوام به lcd full hd 1080 40" متصل کنم کدوم کرافیک بهتر جواب میده ؟

دوستان دیگه نظرشون در مورد سیستم چیه ؟!

آقا دمت گرم . خیلی گلی . فقط داشتن فیزیک با نداشتنش چی فرقی می کنه ؟ در ضمن این 460 خیلی داغ نمی کنه / چون ما اصولا از اینا می خوایم مثل چی ! کار بکشیم ! به نظر خودم ATI بگیرم بهتره .
بازم ممنون از راهنماییتون.
خواهش می کنم!
بازی های کمی هستند که از فیزیک انویدیا استفاده می کنند و هر کدوم بسته به مقداری که از فیزیک استفاده کردند دارای محاسبات سنگین و پیچیده می باشند!
یکی از بازی هایی حال حاضر که از فیزیک به مقدار نسبتا بالایی استفاده کردند همین مافیا2 می باشد که برای اجرای فیزیک روی HIGHبا رزولوشن بالا باید یک کارت خیلی قوی و یا دو تا کارت داشته باشین!
مثلا فیزیک خواص های زیادی داره!یکی از خواص تخریب پذیری اشیا هستش!مثلا شما شیشه را در نظر بگیرید!با استفاده از فیزیک میشه شیشه ها با چند حالت شکوند و نه فقط یک حالت!و بعد تکه های خورد شده شیشه روی زمین می مونه!که خود تکه های خورد شده می تونه از جزئیات نسبتا خوبی برخوردار باشه که در این صورت پردازش فیزیک سنگین خواهد شد و احتیاج به یک کارت قوی خواهد بود!

ضمنا 460 بر خلاف 480 و 470 از دمای کم تر و مناسب تری برخوردار هست و مصرف انرژی کمتر داره!
اگر می تونی قید فیزیک رو بزنی همون 5850 انتخاب خوبی هست!این رو باید در نظر داشته باشی که کارت هایatiنمی تونند خوب از پس پردازش فیزیک انویدیا بر بیان که در بعضی مواقع مجبوری فیزیک رو offکنی! ;)

ممنونم امیر جان
حالا ما نمی خوایم کمتر پول بدیم اما میگم مثلا اگه با 1.2 تومن میشه یه intel خوب بست شاید بشه معادل همین سیستم با 1 تومن amd بست و یا با همون 1.2 تومن یک سیستم amd قدرت مند تر. داستان این دوتا خیلی واسه ما آماتورها خیلی گیج کننده هست و تردید زیاد
حالا سوالی دارم در مورد گرافیک
من از پورت hdmi بخوام به lcd full hd 1080 40" متصل کنم کدوم کرافیک بهتر جواب میده ؟

دوستان دیگه نظرشون در مورد سیستم چیه ؟!

اگر می خواهید یک سیستم قوی با بودجه 800یا 1 میلیون برای رندر حرفه ای یا نیمه حرفه ای بگیرید بدون تردید و شک اینتل مناسب تر و قوی تر هستش!سیستم های amdبرای ان هایی که می خواهند با بودجه نسبتا پایین یک سیستم گیم جمع کنند مناسب هستش!

اگر بخواهید با fullhdو با اخرین سطح تنظیمات اکثر بازی ها را انجام بدید نیازمند یک کارت خیلی قوی هستین!
به طور کلی کارت هایی که توانایی اجرای بیشتر بازی ها را در رزولوشن 1920دارند!این ها هستند!
به ترتیب قدرت نوشتم!
nvidia:
1-gtx 480
2-gtx 470
3-gtx 460

ATI:
1-hd 5970
2-hd 5870
3-hd5850
4-hd 5830

کارت هایی که با رنگ قرمز مشخص کردم برای بازی در fullhdمناسب هستند نسبت به بقیه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or