480 از 650 تومن داره تا 1 تومن.قیمتش رو هم میگین ؟!
میتونی اینو در نظر بگیری :سلام به همه دوستان . من میخوام سیستممو ارتقاع بدم اگه میشه رو مرز 500-550 مادربورد-سی پی یو-کارت گرافیک و رم معرفی کنید(بقیه قطعات رو از سیستمم بر میدارم) میخوام بازی های انلاین مثل wow و Starcraft 2 , diablo3 رو بازی کنم.مرسی
خوب تا این رنج میتونی samsung xl2370 رو در نظر بگیری اونجور که من اطلاع دارم الان میشه تک و توک تو بازار پیدا کرد تو مایه های 310 315 تومن در میاد.سلام.
يكي از بچه ها ميخواد خيلي فوري (امروز يا فردا) مانيتور بخره 300 تومن بودجه (حالا حدود 30 تومن هم بيشتر شد عيب نداره) الآن چي خوبه تو بازار؟ ترجيحاً LED باشه. سامسونگ اصلاً LED الآن داره يا نه؟
خيلي خيلي ممنون ميشم اورژانسي كمك كنيد:d
حدودا 600 610 تومن در میاد اینا یه پاور خوب هم میخواد که باید در نظر داشته باشی.
خوب تا این رنج میتونی samsung xl2370 رو در نظر بگیری اونجور که من اطلاع دارم الان میشه تک و توک تو بازار پیدا کرد تو مایه های 310 315 تومن در میاد.
سلام
لطفا یه سیستم بین 800 - 900 تمن با کیس و مانیتور معرفی کنید. گرافیک رو میخوام ATI 5850 بزارم. مانیتور هم یه LED اگه میشه معرفی کنید.
ممنــــون.
سلام عزیز دل خواهشسلام سوپرا جونم. :d مرسي جواب دادين
اگه شما مي تونين اين سامسونگ رو براش گير بيارين (نمي دونم تو كار سخت افزارين يا نه) يا جايي ميشناسين داره يه آدرسي چيزي پيغام خصوصي كنين مزاحمتون بشه :d
حالا كار روزگار ديگه اگه شما نتونستين گير بيارين و خودش هم اين مدل رو پيدا نكرد چي بگيره؟ >:d<
مبارکه سیستم جدیدسلام دوستان ، خوب خدا رو شکر سیستم هم گرفتیم و اسمبل هم کردیم و الان هم داره مثل بنز کار میکنه. :d
جاتون خالی تو GTA IV : EFLC همه چیز Very High تو رزولوشن 1080P مثل یک مرد حدود ۵۰ فریم گرفتم بسی خالی شدم انقدر که تو این مدت افت فریم داشتم
فقط یک سوال : چون درباره هارد اصلا چیزی نمیدونم این سوال رو میپرسم.
من ۲ تا هارد یک ترابایتی ۶۴ مگ بافر خریدم و حالا یکی از دوستام به من میگه واسه یک ترابایت هارد ، ۶۴ مگ بافر خیلی کمه !!! حالا درست میگه ؟ اصلا بافر چی هست و چکار میکنه ؟ یک دنیا ممنون.*
می تونی Ctratvie SB Live 24bit یا Creative Audigy 2 رو در نظر بگیری که هر دو قویتر و با کیفیت ترن،سلام
دوستان اگه میشه چند تا کارت صدا در حد کیفیت کارت صدای مادربورد های P5Q با قیمت معرفی کنین ممنون.
به به چه سیستمی ، به سلامتی مبارکه ! :d
اصولا بافر تو hdd یجورایی فقط جنبه ی تبلیغاتی داره نه اینکه باشه یا نباشه فرقی نداره منظور اینه که بطور مثال اون 16 با 64 هیچ فرق محسوسی تو کارایی نداره فقط یه لامپ روشن واسه خرید hdd هستش همین و بس.
مبارکه سیستم جدید
ولی مطمئن باش سیستمت بدون Tuning توی بازیها به پای سیستم من نمیرسه!،می تونی امتحان کنی
راجع به هارد هم بگم که دوستتون از لحاظ تئوری تا حدی درست می گه.
بافر فقط نقل و انتقال دیتا بین سیستم و سیلندرهای مکانیکی هارد رو روونتر می کنه و بعضی جاها باعث کم شده وقفه در عملیات خواندن/نوشتن میشه
اگر بیش از این بافر احتیاج بود و تاثیری توی سرعت داشت ،شرکت سازنده حتما اقدام می کرد(البته Seagateیک سری جدید بنام Momentus XT برای لپ تاپ ها معرفی کرده که 4 گیگ حافظه ی SLC دارند و بعضی جاها باعث افزایش راندمان قابل توجهی میشه،اما سرعت نهاییش همون سرعت هاردای بدون بافرش هست)
در کل جیزی که شما روی سیستمت کم داری و باعث افزایش راندمان زیادی میشه یه هارد SSD از نسل جدید هست که کلا داستانش با هاردهای معمولی فرق دارهو بسیار بسیار سریعتر از اونا عمل می کنه.