مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام.

يكي از بچه ها ميخواد خيلي فوري (امروز يا فردا) مانيتور بخره 300 تومن بودجه (حالا حدود 30 تومن هم بيشتر شد عيب نداره) الآن چي خوبه تو بازار؟ ترجيحاً LED باشه. سامسونگ اصلاً LED الآن داره يا نه؟

خيلي خيلي ممنون ميشم اورژانسي كمك كنيد :x :d

قیمتش رو هم میگین ؟!
480 از 650 تومن داره تا 1 تومن.
سلام به همه دوستان . من میخوام سیستممو ارتقاع بدم اگه میشه رو مرز 500-550 مادربورد-سی پی یو-کارت گرافیک و رم معرفی کنید(بقیه قطعات رو از سیستمم بر میدارم) میخوام بازی های انلاین مثل wow و Starcraft 2 , diablo3 رو بازی کنم.مرسی
میتونی اینو در نظر بگیری :

CPU : intel i5 750
RAM : a-data 2gb 2*1gb ddr3 1333
MAIN : asus p7p55d-le
VGA : zotac gts250

حدودا 600 610 تومن در میاد اینا یه پاور خوب هم میخواد که باید در نظر داشته باشی.
سلام.

يكي از بچه ها ميخواد خيلي فوري (امروز يا فردا) مانيتور بخره 300 تومن بودجه (حالا حدود 30 تومن هم بيشتر شد عيب نداره) الآن چي خوبه تو بازار؟ ترجيحاً LED باشه. سامسونگ اصلاً LED الآن داره يا نه؟

خيلي خيلي ممنون ميشم اورژانسي كمك كنيد :x :d
خوب تا این رنج میتونی samsung xl2370 رو در نظر بگیری اونجور که من اطلاع دارم الان میشه تک و توک تو بازار پیدا کرد تو مایه های 310 315 تومن در میاد.

سلام، خوبین؟!
دوستان گرافیک من در حال حاضر NVIDIA GeForce® 9600 GSO هست، می‌خوام گرافیکم رو ارتقا بدم ولی مثل چی، دور از جون دوستان تو گِل گیر کردم... کلآ این ارتقآ رو می‌خوام به خاطر Black Ops که توی راه انجام بدم! :دی
یه چند تا گرافیک توی سایت nvidia دیدم و به نظرم بد نیومدن و به نظر خفنند! :دی
GeForce GTS 250
GeForce GT 240
GeForce GT 220

حالا می‌خوام نظرتون رو بدونم و اگر احیانآ قیمت این قطعات رو در تهران دارید بهم بگید؛ اگر انتخاب بهتری هم هست لطف کنید بهم بگید...
حداکثر هم می‌خوام تا حدود 100، 120 تومان خرج کنم... :دی

مرسی از همه دوستان بابت راهنمایی ولی سیستم هایی که گفتید دیگه زیاد از حد گرون شد . همون طور که گفتم من فقط بازی های انلاین با pc بازی میکنم که دیگه سنگین ترینشون Starcraft 2 هست بازی های روز رو با 360 بازی میکنم پس احتیاجی به سیستم خیلی قوی ندارم اگه میشه یه سیستم ارزون تر و مناسب تر معرفی کنید . همین الانم من با سیستم 2 سال پیش با رم 2Gig DDR2 و گرافیک 8600 و Cpu 5000X2 Athlon دارم Starcraft 2 رو مدیوم بازی میکنم . گرافیک رو مرز همون 130-150 فکر کنم کافی باشه اگه یکی معرفی کنید . رم هم یه پک 4 gig مناسب اگه معرفی کنید خوب میشه . پاور هم که گرین تقریبا 50 تومن میمونه Cpu And Main مرسی.

سلام

لطفا یه سیستم بین 800 - 900 تمن با کیس و مانیتور معرفی کنید. گرافیک رو میخوام ATI 5850 بزارم. مانیتور هم یه LED اگه میشه معرفی کنید.

ممنــــون.

آخرین ویرایش:
حدودا 600 610 تومن در میاد اینا یه پاور خوب هم میخواد که باید در نظر داشته باشی.
خوب تا این رنج میتونی samsung xl2370 رو در نظر بگیری اونجور که من اطلاع دارم الان میشه تک و توک تو بازار پیدا کرد تو مایه های 310 315 تومن در میاد.

سلام سوپرا جونم. :d مرسي جواب دادين :x

اگه شما مي تونين اين سامسونگ رو براش گير بيارين (نمي دونم تو كار سخت افزارين يا نه) يا جايي ميشناسين داره يه آدرسي چيزي پيغام خصوصي كنين مزاحمتون بشه :d

حالا كار روزگار ديگه اگه شما نتونستين گير بيارين و خودش هم اين مدل رو پيدا نكرد چي بگيره؟ >:d<

سلام

لطفا یه سیستم بین 800 - 900 تمن با کیس و مانیتور معرفی کنید. گرافیک رو میخوام ATI 5850 بزارم. مانیتور هم یه LED اگه میشه معرفی کنید.

ممنــــون.

سلام

با بودجه شما عزیز نمیشه کیس و مونتور یک جا اونم با کارت 5850 خرید! :d

کیس اگر با 5850 می خوای پیشنهاد من اینه!

CPU:CORE I5 750
RAM:2*2 GIG DDR3 CURSIAR 1333
MAIN:GIGA-P55-USB3
VGA: SAPHIRE HD 5850
POWER:GREEN 585B
CASE:GREEN MAGNUM2
HDD:MAXTOR 500GB
DVD:PIONEER 24X

این کیس حدود 1037در میاد!
کمتر از 1میلیون می خوای سیستم amdهم می تونی بگیری!
cpu: Phenom II X4 955 - 3.2GHz
ram:2*2gig cursiar 1333 ddr3
main:gigabyte 770t-usb3
VGA: SAPHIRE HD 5850
POWER:GREEN 585B
CASE:GREEN MAGNUM2
HDD:MAXTOR 500GB
DVD:PIONEER 24X
این سیستم حدود 937درمیاد!

سیستم اولی که گفتم در مجموع از سیستم amdقوی تر هستش!

• Like
Reactions: R.P.G
سلام دوستان ، خوب خدا رو شکر سیستم هم گرفتیم و اسمبل هم کردیم و الان هم داره مثل بنز کار میکنه. :d

جاتون خالی تو GTA IV : EFLC همه چیز Very High تو رزولوشن 1080P مثل یک مرد حدود ۵۰ فریم گرفتم بسی خالی شدم انقدر که تو این مدت افت فریم داشتم :))

فقط یک سوال : چون درباره هارد اصلا چیزی نمیدونم این سوال رو میپرسم.
من ۲ تا هارد یک ترابایتی ۶۴ مگ بافر خریدم و حالا یکی از دوستام به من میگه واسه یک ترابایت هارد ، ۶۴ مگ بافر خیلی کمه !!! حالا درست میگه ؟ اصلا بافر چی هست و چکار میکنه ؟ یک دنیا ممنون. :">*

به به چه سیستمی ، به سلامتی مبارکه ! :d
اصولا بافر تو hdd یجورایی فقط جنبه ی تبلیغاتی داره نه اینکه باشه یا نباشه فرقی نداره منظور اینه که بطور مثال اون 16 با 64 هیچ فرق محسوسی تو کارایی نداره فقط یه لامپ روشن واسه خرید hdd هستش همین و بس.
سلام سوپرا جونم. :d مرسي جواب دادين :x

اگه شما مي تونين اين سامسونگ رو براش گير بيارين (نمي دونم تو كار سخت افزارين يا نه) يا جايي ميشناسين داره يه آدرسي چيزي پيغام خصوصي كنين مزاحمتون بشه :d

حالا كار روزگار ديگه اگه شما نتونستين گير بيارين و خودش هم اين مدل رو پيدا نكرد چي بگيره؟ >:d<
سلام عزیز دل خواهش
شما یه سر یا خودش یه سر بره پاساژ ایران حله گفتم تا اونجایی هم که من اطلاع دارم الان میشه تو بازار پیدا کرد.

سلام
قیمت این کارت گرافیک هارو کسی بلده ؟
Sapphire
------------------------
Toxic 5850 2GB
Vapor-X 5850 2GB
HD 5850 1GB
Vapor-X 5850 1GB
Toxic 5850 1GB

XFX
---------------------
HD 5850
5850 Black Edition

Asus
----------------------------
EAH 5850 DirectCU TOP
EAH 5850 DirectCU

PowerColor
-----------------------
HD 5850 PCS+ plus

سلام دوستان ، خوب خدا رو شکر سیستم هم گرفتیم و اسمبل هم کردیم و الان هم داره مثل بنز کار میکنه. :d

جاتون خالی تو GTA IV : EFLC همه چیز Very High تو رزولوشن 1080P مثل یک مرد حدود ۵۰ فریم گرفتم بسی خالی شدم انقدر که تو این مدت افت فریم داشتم :))

فقط یک سوال : چون درباره هارد اصلا چیزی نمیدونم این سوال رو میپرسم.
من ۲ تا هارد یک ترابایتی ۶۴ مگ بافر خریدم و حالا یکی از دوستام به من میگه واسه یک ترابایت هارد ، ۶۴ مگ بافر خیلی کمه !!! حالا درست میگه ؟ اصلا بافر چی هست و چکار میکنه ؟ یک دنیا ممنون. :">*
مبارکه سیستم جدید
ولی مطمئن باش سیستمت بدون Tuning توی بازیها به پای سیستم من نمیرسه!،می تونی امتحان کنی
راجع به هارد هم بگم که دوستتون از لحاظ تئوری تا حدی درست می گه.
بافر فقط نقل و انتقال دیتا بین سیستم و سیلندرهای مکانیکی هارد رو روونتر می کنه و بعضی جاها باعث کم شده وقفه در عملیات خواندن/نوشتن میشه

اگر بیش از این بافر احتیاج بود و تاثیری توی سرعت داشت ،شرکت سازنده حتما اقدام می کرد(البته Seagateیک سری جدید بنام Momentus XT برای لپ تاپ ها معرفی کرده که 4 گیگ حافظه ی SLC دارند و بعضی جاها باعث افزایش راندمان قابل توجهی میشه،اما سرعت نهاییش همون سرعت هاردای بدون بافرش هست)

در کل جیزی که شما روی سیستمت کم داری و باعث افزایش راندمان زیادی میشه یه هارد SSD از نسل جدید هست که کلا داستانش با هاردهای معمولی فرق دارهو بسیار بسیار سریعتر از اونا عمل می کنه.

سلام
دوستان اگه میشه چند تا کارت صدا در حد کیفیت کارت صدای مادربورد های P5Q با قیمت معرفی کنین ممنون.
می تونی Ctratvie SB Live 24bit یا Creative Audigy 2 رو در نظر بگیری که هر دو قویتر و با کیفیت ترن،
کارت صداهای مجزا همیشه از صدای آنبرد کیفیت بهتری داشتن ،مگر مدلهای جدید و یا مادربردهای مخصوص Gaming که از تراشه های با کیفیت برای صدا استفاده می کنن.

به به چه سیستمی ، به سلامتی مبارکه ! :d
اصولا بافر تو hdd یجورایی فقط جنبه ی تبلیغاتی داره نه اینکه باشه یا نباشه فرقی نداره منظور اینه که بطور مثال اون 16 با 64 هیچ فرق محسوسی تو کارایی نداره فقط یه لامپ روشن واسه خرید hdd هستش همین و بس.

سلام رامین جان مثل همیشه یک دنیا ممنون. >:d<

مبارکه سیستم جدید
ولی مطمئن باش سیستمت بدون Tuning توی بازیها به پای سیستم من نمیرسه!،می تونی امتحان کنی
راجع به هارد هم بگم که دوستتون از لحاظ تئوری تا حدی درست می گه.
بافر فقط نقل و انتقال دیتا بین سیستم و سیلندرهای مکانیکی هارد رو روونتر می کنه و بعضی جاها باعث کم شده وقفه در عملیات خواندن/نوشتن میشه

اگر بیش از این بافر احتیاج بود و تاثیری توی سرعت داشت ،شرکت سازنده حتما اقدام می کرد(البته Seagateیک سری جدید بنام Momentus XT برای لپ تاپ ها معرفی کرده که 4 گیگ حافظه ی SLC دارند و بعضی جاها باعث افزایش راندمان قابل توجهی میشه،اما سرعت نهاییش همون سرعت هاردای بدون بافرش هست)

در کل جیزی که شما روی سیستمت کم داری و باعث افزایش راندمان زیادی میشه یه هارد SSD از نسل جدید هست که کلا داستانش با هاردهای معمولی فرق دارهو بسیار بسیار سریعتر از اونا عمل می کنه.

آخ گفتی Tuning :d جایی هست آدم یک هزینه ای بکنه برای یک اورکلاک درست و حسابی بکنند ؟ :p بدجور تو فکرشم.
در رابطه با SSD هم که ۱۰۰ البته :d به شرطه اینکه پولش داشته باشه آدم. ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or