مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

به به چه سیستمی ، به سلامتی مبارکه ! :d
اصولا بافر تو hdd یجورایی فقط جنبه ی تبلیغاتی داره نه اینکه باشه یا نباشه فرقی نداره منظور اینه که بطور مثال اون 16 با 64 هیچ فرق محسوسی تو کارایی نداره فقط یه لامپ روشن واسه خرید hdd هستش همین و بس.

سلام عزیز دل خواهش
شما یه سر یا خودش یه سر بره پاساژ ایران حله گفتم تا اونجایی هم که من اطلاع دارم الان میشه تو بازار پیدا کرد.

سوپرا جونم الآن رفته پاساژ ايران و پاساژ رضا رو زير و رو كرده گفتن نيست!

دوستان اگه ميشه خيلي فوري بگين با 300-330 مانيتور ترجياحاً LED چي بگيره.

بنده خدا چله تابستون وسط ماه رمضون سرگردن تو خيابونا :crying: :d

آخ گفتی Tuning :d جایی هست آدم یک هزینه ای بکنه برای یک اورکلاک درست و حسابی بکنند ؟ :p بدجور تو فکرشم.
در رابطه با SSD هم که ۱۰۰ البته :d به شرطه اینکه پولش داشته باشه آدم. ;)
اگه می دونستی که راندمان سیستم با SSD چقد بالا میره دیگه هزینه کردن پول واست ارزشش رو داشت،مخصوصا الان که با حدود 300 تا 400 تومن میشه جدیدترین و سریعترین مدلهاش رو خرید.

عجب باز ته کشیده ! :d
خوب میتونه lg w2286l یا e2250t رو در نظر بگیره.

اگه دنبال xl2370 هستي يه سري به علا الدين بزن(نمايندگي رسمي سامسونگ مخصوص مانيتور تونجا هست.البته اگه مثل خيلي ها كلاه بردار در نيومده باشه تا حالا و كركرش پايين باشه)
23700 بگير خلاص يا led مي خوايي برو سراغ lg

مشاوره خرید سیستم

سلام

دوستان لطفا راهنمائی کنید کدام یک از مادربردهای زیر را انتخاب کنم
Main: GIGABYTE EP41T - USB3
Main: ASUS P5P41T LE
-----------------------------------
این هم قطعاتی که میخواهم بخرم لطفا کمک کنید
CPU: INTEL CORE 2 DOU E7500
VGA: ATI 4670 کدام برند گرافیک از همه بهتر است
RAM: KING 2GB DDR3 1333
HDD:500
POWER:GREEN GP380A
لطفا اگر پیشنهاد بهتری دارید بفرمائید درضمن بوجه من برای قطعات بالا حدود 450 الی 500 تومن است وسیستم را برای بازی میخواهم

دوستان نظر منفی نسبت به برند های HIS 5850 iCooler V , Power Color 5850 PCS+, XFX 5850 دارید ؟
تو سری 5850 این برند ها خبر از مشکل ولتاژ یا مشکل درOverClock کردن دارید ؟
در کل ATI 5850 چی پیشنهاد دارین با قیمت کمتر از 400 تومن ؟
می خوام Over Clock کنم برای همین ولتاژ و دما برام مهمه
مرسی

سلام

دوستان لطفا راهنمائی کنید کدام یک از مادربردهای زیر را انتخاب کنم
Main: GIGABYTE EP41T - USB3
Main: ASUS P5P41T LE
-----------------------------------
این هم قطعاتی که میخواهم بخرم لطفا کمک کنید
CPU: INTEL CORE 2 DOU E7500
VGA: ATI 4670 کدام برند گرافیک از همه بهتر است
RAM: KING 2GB DDR3 1333
HDD:500
POWER:GREEN GP380A
لطفا اگر پیشنهاد بهتری دارید بفرمائید درضمن بوجه من برای قطعات بالا حدود 450 الی 500 تومن است وسیستم را برای بازی میخواهم
سلام دوست عزيز
من مادربورد اول رو پيشنهاد مي‌دم.
در ضمن پاور رو مدل GP435 در نظر بگيرين.
اما اگر تنها هدف بازي هست من اين قطعات رو پيشنهاد مي‌دم كه راندمان بيشتري در اجراي بازِ ها داره:
CPU:Athlon II X3 435
MB: Gigabyte GA-M52L-S 3
RAM:2*2GB PATRIOT
VGA:HD 4770
HDD: Seagate 7200.12 500 GB
POWER:Green GP535
CASE:GREEN Tolip
530 تومن. اگر از لحاظ بودجه در مضيقه هستين يك ماژول دو گيگ انتخاب بكنيد و در آينده اون دو گيگ رو هم اضافه بكنيد.

دوستان نظر منفی نسبت به برند های HIS 5850 iCooler V , Power Color 5850 PCS+, XFX 5850 دارید ؟
تو سری 5850 این برند ها خبر از مشکل ولتاژ یا مشکل درOverClock کردن دارید ؟
در کل ATI 5850 چی پیشنهاد دارین با قیمت کمتر از 400 تومن ؟
می خوام Over Clock کنم برای همین ولتاژ و دما برام مهمه
مرسی
سلام دوست عزيز
نظر منفي نداريم!
شما كه بودجه تا 400 تومن داريد حدود 20 الي 30 تومن هم به بودجه اضافه بكنيد و كارت 470GTX از برند زوتاك رو تهيه بكنيد كه قدرت به مراتب بالاتري داره.
اگر هم همين كارت 5850 رو خواستين و براي اوركلاك توصيه مي‌كنم از برندهاي غير رفرنس كارت رو تهيه بكنيد كه كولينگ و مدار رگولاتور ولتاژ بهتري دارن. البته نه از هر برندي. از برندهاي MSI و سري Vapor-X سافاير و گيگابايت يا اسوس كه مدلهاي غير رفرنس بهتري دارن تهيه بكنيد.

سلام دوست عزيز
نظر منفي نداريم!
شما كه بودجه تا 400 تومن داريد حدود 20 الي 30 تومن هم به بودجه اضافه بكنيد و كارت 470GTX از برند زوتاك رو تهيه بكنيد كه قدرت به مراتب بالاتري داره.
اگر هم همين كارت 5850 رو خواستين و براي اوركلاك توصيه مي‌كنم از برندهاي غير رفرنس كارت رو تهيه بكنيد كه كولينگ و مدار رگولاتور ولتاژ بهتري دارن. البته نه از هر برندي. از برندهاي MSI و سري Vapor-X سافاير و گيگابايت يا اسوس كه مدلهاي غير رفرنس بهتري دارن تهيه بكنيد.
ممنون از راهنماییت
تو این برند ها چیزی نتونستم پیدا بکنم که ارزش قیمتشو داشته باشه و مشکل خاصی نداشته باشه
MSI Twin Frozr II خیلی مناسب به نظر می رسید ولی انگار مشکل ولتاژ داره و کارت خوبی از آب در نیومده

ممنون از راهنماییت
تو این برند ها چیزی نتونستم پیدا بکنم که ارزش قیمتشو داشته باشه و مشکل خاصی نداشته باشه
MSI Twin Frozr II خیلی مناسب به نظر می رسید ولی انگار مشکل ولتاژ داره و کارت خوبی از آب در نیومده
اتفاقا MSI توي سري 5000 كارتهاي خيلي خوبي توليد كرده و من تعجب مي‌كنم كه مي‌گين مشكل ولتاژ داره.
اين رو هم بايد در نظر داشت كه در تمامي برندها مشكل تك و توك پيدا مي‌شه و امري كاملا عادي هست و نمي‌شه كلي نظر داد.

سلام دوستان گل
خوبین همه ؟

می خوام یه مانیتور بخرم
از وقتی گوشی با صفحه LED خریدم نمی تونم به LCd نیگا کنم تفاوت از زمین تا آسمون
اما شنیدم اون LED ها با LED های مانیتورا فرق داره در واقع اینا OLED نیستن و فقط LCD با لامپ LED هستن

می خوام بدونم با LCD تفاوت نمایش دارن یا نه ؟
خودم از AOC 22 LED خوشم اومده اما نمی دونم چطوره
توی رنج 250 تا 270 یه LED یا LCD بگید و اگه TV دار باشه چه بهتر
فقط کیفیت تصویر و کنتراست واسم خیلی مهمه

ممنون میشم کمک کنین

ممنون از راهنماییت

مدلهای اختصاصی MSI اتفاقا از PWM های دیجیتال برای تغذیه ی GPU و RAM استفاده می کنن و با برنامه ی After Burner حتی میشه ولتاژ بیشتری هم بهشون اعمال کرد و بهترین کارتها برای Tweak کردن هستن.

سلام دوستان گل
خوبین همه ؟

می خوام یه مانیتور بخرم
از وقتی گوشی با صفحه LED خریدم نمی تونم به LCd نیگا کنم تفاوت از زمین تا آسمون
اما شنیدم اون LED ها با LED های مانیتورا فرق داره در واقع اینا OLED نیستن و فقط LCD با لامپ LED هستن

می خوام بدونم با LCD تفاوت نمایش دارن یا نه ؟
خودم از AOC 22 LED خوشم اومده اما نمی دونم چطوره
توی رنج 250 تا 270 یه LED یا LCD بگید و اگه TV دار باشه چه بهتر
فقط کیفیت تصویر و کنتراست واسم خیلی مهمه

ممنون میشم کمک کنین
بله،تفاوت مدلهای LCD با LED های بکار رفته در مانیتورها به شدت تفاوت TFT ها و OLED ها در گوشیهای موبایل نیست اما وجود داره و Backlit LED ها کیفیت ،کنتراست و همنواختی بهتری در تصویر دارن
حالا اگه اینا واست مهم هست نباید سمت مدلای AOC بری که اصلا به پای مدلای SAMSUNGو LG نمی رسن
یا همون 2370XL رو بگیر (که یافت می نشود!)یا اصلا بی خیال LED بشو و یکی از مدلای ارزنتر سامسونگ رو بخر.

مدلهای اختصاصی MSI اتفاقا از PWM های دیجیتال برای تغذیه ی GPU و RAM استفاده می کنن و با برنامه ی After Burner حتی میشه ولتاژ بیشتری هم بهشون اعمال کرد و بهترین کارتها برای Tweak کردن هستن.

بله،تفاوت مدلهای LCD با LED های بکار رفته در مانیتورها به شدت تفاوت TFT ها و OLED ها در گوشیهای موبایل نیست اما وجود داره و Backlit LED ها کیفیت ،کنتراست و همنواختی بهتری در تصویر دارن
حالا اگه اینا واست مهم هست نباید سمت مدلای AOC بری که اصلا به پای مدلای SAMSUNGو LG نمی رسن
یا همون 2370XL رو بگیر (که یافت می نشود!)یا اصلا بی خیال LED بشو و یکی از مدلای ارزنتر سامسونگ رو بخر.

سلام
دستت طلا
میگم یعنی LED AOC به پای LCD سامسونگ هم نمی رسه ؟
پس لطف کن یک LCD خوب بگو تا 250 یا 270
خودم مغازه یک Acer دارم که واقعا تکه اما گرونه

سلام
دستت طلا
میگم یعنی LED AOC به پای LCD سامسونگ هم نمی رسه ؟
پس لطف کن یک LCD خوب بگو تا 250 یا 270
خودم مغازه یک Acer دارم که واقعا تکه اما گرونه
نخیر،AOC به پای هیچ کدوم نمیرسه،فقط بدرد سیستمای اداری میخوره،نه گرافیک یا بازی،یه تجربس از مدلای فعلیش و نه قانون که بگیم کیفیت بدی داره.
میتونی همون SAMSUNG 2350/2370 رو انتخاب کنی.

اتفاقا MSI توي سري 5000 كارتهاي خيلي خوبي توليد كرده و من تعجب مي‌كنم كه مي‌گين مشكل ولتاژ داره.
اين رو هم بايد در نظر داشت كه در تمامي برندها مشكل تك و توك پيدا مي‌شه و امري كاملا عادي هست و نمي‌شه كلي نظر داد.
شما درست میگی MSI معمولا کیفیت کالا هاش خیلی خوبه گرافیک فعلی خودمم MSI خیلی هم ازش راضی ام
ولی این مدل ظاهرا مشکل داره

نوشته شده توسط Farshidstar2012:
آره خودمم از After Burn استفاده می کنم، ولی انگار این یه مدل یعنی MSI 5850 Twin Frozr II یه مشکلی داره که نمیشه ولتاژشو زیاد کرد، راه حلی هم براش پیدا نشده
چند جا هم review بد خونم راجبش، اگه اینا نبود شک نمیکردم تو خریدنش

آقا بین اینا موندم
p23700
lg w2286l یا e2250t
VH242H ایسوز میگن مانیتور خوبیه

فرشید جان اینکه میگن پنل سامسونگ ها کره ای نیست چینیه درسته ؟ آخه یکی lcd رو باز کرده بود عکس گرفته بود و ساخت چین و مونتاژ ایران بود

دوستان نظرتون با کدوم یکی از مانیتور هاست ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or