مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

آقا بین اینا موندم
p23700
lg w2286l یا e2250t
VH242H ایسوز میگن مانیتور خوبیه

فرشید جان اینکه میگن پنل سامسونگ ها کره ای نیست چینیه درسته ؟ آخه یکی lcd رو باز کرده بود عکس گرفته بود و ساخت چین و مونتاژ ایران بود

دوستان نظرتون با کدوم یکی از مانیتور هاست ؟
به نظر من اگه Asus MS228H پیدا میشه اینو بگیر

آخرین ویرایش:
به نظر من اگه Asus MS228H پیدا میشه اینو بگیر

این مونیتور مشکل تنظیم زاویه و ارتفاع داره و اینکه روی پایه جدا قابل نصب نیست (واقعا خجالت نمیکشن با این طراحی ؟)

از دوستان کسی مونیتور دیگه ای با این کیفیت سراغ داره ؟ (بدون مشکلات مذکور ؟ )

این مونیتور مشکل تنظیم زاویه و ارتفاع داره و اینکه روی پایه جدا قابل نصب نیست (واقعا خجالت نمیکشن با این طراحی ؟)

از دوستان کسی مونیتور دیگه ای با این کیفیت سراغ داره ؟ (بدون مشکلات مذکور ؟ )

من از مشکلاش خبر نداشتم
فک کنم Samsung XL2370 هم خوب باشه
البته اطلاعات زیادی راجعبش ندارم

سلام
بچه‌ها یه سیستم می‌خوام بردارم در حد 500-600.
یه راهنمایی در مورد قطعات اصلی بکنید.
ممنون.

CPU:Athlon II X3 435
MB: Gigabyte GA-M52L-S 3
RAM:2*2GB PATRIOT
VGA:HD 4770
HDD: Seagate 7200.12 500 GB
POWER:Green GP535
CASE:GREEN Tolip

530 تومن

----------------------------------------------------

CPU : intel i5 750
RAM : a-data 2gb 2*1gb ddr3 1333
MAIN : asus p7p55d-le
VGA : zotac gts250

615تومن

آقا بین اینا موندم
p23700
lg w2286l یا e2250t
VH242H ایسوز میگن مانیتور خوبیه

فرشید جان اینکه میگن پنل سامسونگ ها کره ای نیست چینیه درسته ؟ آخه یکی lcd رو باز کرده بود عکس گرفته بود و ساخت چین و مونتاژ ایران بود

دوستان نظرتون با کدوم یکی از مانیتور هاست ؟
همه ی اینا مدلای خوبین،خرید هیچ کدومشون ضرر نیست،بقیش دیگه سلیقس و اولویت انتخاب در مانیتور(تعداد ورودیها،شکل ظاهری...)
اینکه پانل کره ای نباشه هم دلیل بی کیفیت بودنش نیست،سامسونگ بیشتر پنل هاش رو خودش تولید می کنه،بقیش رو هم به شرکتای دیگه سفارش تولید میده که از تایوان،چین و هنگ کنگ هستن و معمولا کیفیتشون تفاوتی با پنل های خود سامسونگ نداره

مدلای ارزون قیمت مانیتور هم توی ایران توسط سام مونتاژ میشن،اما مدلهای گرونتر بیشتر وارداتی هستن و همون جنس اصلی هستن.

سلام
بچه‌ها یه سیستم می‌خوام بردارم در حد 500-600.
یه راهنمایی در مورد قطعات اصلی بکنید.
ممنون.
من اینو پیشنهاد میدم (البته اگه منظورت از قطعات اصلی اینا باشه) :

CPU : intel i5 750
RAM : a-data 2gb 2*1gb ddr3 1333
MAIN : asus p7p55d-le
VGA : zotac gts250
POWER : green gp585b

حدودا 680 تومن در میاد ، فقط بگو سیستم رو واسه بازی میخوای یا... چون میشه یه تغییراتی توش داد

دوستان میخواستم بدونم بین کارت صدای onboard ای مثل VIA VT 1708B که روی main های asus هست و این کارت صدا Creative soundblaster 5.1 تفاوت صدا از نظر کیفیت خیلی فاحش و محسوس هست ؟

http://www.rayansaba.com/index.php?productID=979

برای افراد دقیق و حرفه ای و ریز بین نمیگم
کلا برای کسی که ادم معمولی یا بهتر بگم در حد اماتور هست تو این زمنیه ها

و این کارت الان چنده تو بازار ؟
تو اون لینک زده 25 تومان

دوستان میخواستم بدونم بین کارت صدای onboard ای مثل VIA VT 1708B که روی main های asus هست و این کارت صدا Creative soundblaster 5.1 تفاوت صدا از نظر کیفیت خیلی فاحش و محسوس هست ؟

http://www.rayansaba.com/index.php?productID=979

برای افراد دقیق و حرفه ای و ریز بین نمیگم
کلا برای کسی که ادم معمولی یا بهتر بگم در حد اماتور هست تو این زمنیه ها

و این کارت الان چنده تو بازار ؟
تو اون لینک زده 25 تومان

نه.اصلا برای یه کاربر معمولی محسوس نمیشه چون این کرت ها برای پردازش های صوتی و غیره به کار میره.همون کارت های onboard برای کار خونگی حتی کمی حرفه ای بسیار خوبند.قیمت این کارت هم 22 تومان هست

سلام بچه ها یه کیس برای گیم می خوام amd ,nvidia هم باشه بودجه هم 450.000 تومان
ممنون از راهنماییتون.:)

RAM:2*2GB PATRIOT
VGA:HD 4770

نزدیکه 520 تومن میشه.اما خوب ارزش داره 70 تومن بیشتر بدی.به نظر من بیشتر خرج کن برای VGA یه 9800 بگیر یا بیشترش مثل 250

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها یه کیس برای گیم می خوام amd ,nvidia هم باشه بودجه هم 450.000 تومان
ممنون از راهنماییتون.:)
سلام دوست عزيز
من اين سيستم رو پيشنهاد مي‌دم:

RAM:2 GB PATRIOT
VGA:9600 GT
450 تومن

ببخشید دوستان شما برای من مادربورد Gigabyte GA-M52L-S 3 رو معرفی کردین با گرافیک 4770 ولی من سرچ که کردم زده بود چیپست این مادربورد nforce 520 le هست ولی شما گرافیک ati معرفی کردین الان گرافیک ati رو این مادربورد نصب میشه؟ در ضمن گفتین رم 2*2 patriot الان این رمی که گفتین Ddr2 800 هست؟ رو این مادر بوردی که گفتین مکسش 800 هست یا 1066؟

یه سری سوال دیگه اگه بخوام با Cpu am3 440 3.0 یه مادر بورد ارزون و خوب بگیرم که Ram DDR3 رو ساپورت کنه شما چه مادر بوردی رو پیشنهاد میدین؟ در ضمن یه رم DDR3 4 GB هم که قیمت مناسبی داشته معرفی کنید (اگه قیمت حدودی قطعاتی رو که معرفی میکنید بگید عالی میشه)

یه کارت گرافیک رو مرز 140-150 تومن(بیشتر نشه) یه دونه از nvidia یه دونه از Ati هم معرفی کنید ... مرسی

ببخشید دوستان شما برای من مادربورد Gigabyte GA-M52L-S 3 رو معرفی کردین با گرافیک 4770 ولی من سرچ که کردم زده بود چیپست این مادربورد nforce 520 le هست ولی شما گرافیک ati معرفی کردین الان گرافیک ati رو این مادربورد نصب میشه؟ در ضمن گفتین رم 2*2 patriot الان این رمی که گفتین Ddr2 800 هست؟ رو این مادر بوردی که گفتین مکسش 800 هست یا 1066؟

یه سری سوال دیگه اگه بخوام با Cpu am3 440 3.0 یه مادر بورد ارزون و خوب بگیرم که Ram DDR3 رو ساپورت کنه شما چه مادر بوردی رو پیشنهاد میدین؟ در ضمن یه رم DDR3 4 GB هم که قیمت مناسبی داشته معرفی کنید (اگه قیمت حدودی قطعاتی رو که معرفی میکنید بگید عالی میشه)

یه کارت گرافیک رو مرز 140-150 تومن(بیشتر نشه) یه دونه از nvidia یه دونه از Ati هم معرفی کنید ... مرسی
سلام دوست عزيز
چيپ‌ست مادربورد هيچ‌گونه ارتباطي با كارت گرافيكي كه قرار هست نصب بكنيد نداره و همه كارتهاي گرافيكي PCI e بر روي اين مادربورد نصب مي‌شن.
بله اون حاقظه DDR2 هست و فركانسش هم 800 هست.
چون توي اجراي بازي‌ها تفاوت بين فركانس 800 و 1066 اصلا محسوس نيست.
به نظر من اشتباست كه حافظه DDR3 بگيرين. چون هزينه بيشتري داره(هم مادربورد و هم حافظه) و به دليل تايمينگ بالاي اين حافظه‌ها نسبت به حافظه‌هاي DDR2 به جز خرج اضافه چيزي در بر نداره و براي سيستمي كه مختص گيمينگ بسته مي‌شه و از لحاظ بودجه در مضيقه‌ست كاري اشتباست. چون مي‌شه بودجه اضافي رو خرج كارت گرافيك كرد.
به هر حال پيشنهادم براي مادربوردي كه از حافظه‌هاي DDR3‌پشتيباين بكنه مدل ASUS M4N68T-M هست با قيمت 75 تومن.
حافظه هم A-DATA 2*2GB 1333 gaming با قيمت 140 تومن

كارت گرافيك هم در اون رنج قيمت 250GTs با قيمت 145 تومن.
كارت ATi هم كماكان پيشنهادم همون HD4770‌هست با قيمت 130 تومن.

موفق باشيد.

سلام...منم میخواستم یه کیس ببندم برای 3dmax در حد 3500000 تومن....منتها چون خیلی اطلاعات ندارم میخواستم دوستان منو راهنمایی کنند...خودم شنیدم cpu و ram بیشتری میخواد....به نظرم اومد 980x بگیرم با 3تا 4 گیگ تریپل با باس 1600.....فکر کنم برای سیستم خنک کننده اش هم باید از این سیستم های مایع بذارم....اگه دوستان لطف کنن و یه کیس در همین حدود قیمت با مخلفاتش پیشنهاد بدن ممنون میشم....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or