مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام دوباره به همه . استادان اهل فن من بنا بر توصیه شما قراره برم یه Gigabyte GA-M52L-S 3 و Cpu am3 440 3.0 بگیرم فقط چند تا سوال دیگه قبل از خرید . یکی اینکه هارد 500 سی گیت 7200 rpm و 16 مگ بافر هست یا نه؟ در ضمن چون ممکنه رم patriot 2*2 ddr2 800 گیرم نیاد مدل های 2*2 ddr2 800 مارک های ژل یا ocz اگه بگیرم خوبه یا نه؟ کارت گرافیک هم که گفته بودین 250GTs با قيمت 145 تومن میشه بگید کودوم مارک و مدل منظورتونه؟ اگه امکان داره تو همین مرز 150 یه کارت خوب معرفی کنید(مدل و مارکش منظورم هست چون از کارت های هر شرک core clock و Memory clock مختلفی دارند) در اخر هم یه مانیتور lcd یا led (به جز مارک LG ) تو مرز 250 تومن (+-20) معرفی کنید حالا 20 یا 22 باشه فرقی نداره ترجیحا 1080p ساپورت کنه. در ضمن یه سوال دیگه الان اگه من با این مشخصات pc که میخوام رو هم کنم رزولوشن تصویر رو تو ویندوز بزارم 1920*1080 بعدش تو بازیه Starcraft 2 میتونم با تنضیمات high و رزولوشن 1080 بازی کنم؟ اگه کم بیاره بخوام رزولوشن رو کم کنم رو چه رزولوشنی تصویر واید خوب میده؟ مرسی
شما با این سیستم و تنظیمات High و حتی Ultra می تونی با فریم بالای 30 و بدون مشکل Starcraft II رو بازی کنی،اما با کارت پایینتر از این ممکنه توی بازی فریم کمتر و Lag داشته باشی

اینجا می تونی سرعت کارتای مختلف رو توی این بازی ببینی(کارت GTS 250 توی این بازی معادل 4870 راندمان میده)

مرسی از اقای لرد و فرشاد بابت راهنمایی . فقط یه موضوع این مانیتوری که معرفی کردین از ایسوس همه چیش خوبه ولی به نصبت بعضی از مدل های دیگه خود ایسوس مشخصات کم تری داره این مدلی که گفتین اسپیکر هم داره که فکر نمیکنم لازم باشه در ضمن کنتراست 20000 و 5ms هست این در حالیه که مدل ms226h دارای مشخصات با لاتری هست که البته مشکل stability داره رو میز و یه سری ایراد در ویندوز سون . فقط میخواستم ببینم علتی که این مانیتور رو پیشنهاد دادید چی هست. مرسی

یه مانیتور میخوام که:
1-نهایتا 300 تومن باشه
2-ریسپانس تایم خوبی داشته باشه
3-اگه ممکنه واید نباشه
4-نوزده اینچ باشه
5-سامسونگ باشه

آخرین ویرایش:
شما که همه رو گفتی مدلشم خودت انتخاب میکردی دیگه نیازی به مشاوره نبود ! :d
در کل مانیتور بالای "15 که واید نباشه به شدت نایابه (بهتر بگم اصلا نیست) تا 300 هم اکثر مانیتورا بالای "20 هستن حالا شما بگو با بالاتر از 19 مشکلی داری یا نه.
در کل تا "20 میتونی p20700 رو در نظر بگیری.(تو مایه های 210 تومن هستش)

این پست رو توی تاپیک "خارج از تاپیک" زده بودم،کسی نمیدونست،یکی فقط گفت که اینجا بپرسم،ممنون میشم راهنمایی کنید! :d

یه چند تا سوال در مورد هارد های اکسترنال! :d

توی هارد های Seagate فرق این مدل هارد ها با هم چیه؟
Seagate 1TB Expansion Portable 175
Seagate 1TB Expansion External 89
Seagate 1TB FreeAgent Desk 92
Seagate 1TB FreeAgent Go 180
Seagate 2TB FreaAgent Desk 184

(قیمت ها رو جلوشون نوشتم!)
مثلا فرق این Expansion Portable با Expansion External چیه،با توجه به اینکه هر دو 1 ترا هستن ولی نزدیک 90 تومن اختلاف قیمت دارن؟! :-??
یا فرق desk با Go چیه؟ Go یک ترا با Desk دو ترا تقریبا هم قیمت هستن ولی 1 ترا تفاوت دارن!! چه ویژگی داره که یکی حاضر بشه به خاطرش 100 تومن بیشتر بده و از 1 ترا هم بیخیال بشه؟!

توی هارد های Western Digital:
WD 1TB My Book Essential 101
WD 1TB My Book World Edition Netwrok 238
WD 1TB My Passport Essential SE 192
WD 2TB My Book World Edition II 414
WD 2TB My Book Essential 195

واسه این هارد ها هم اگر توضیح بدین ممنون میشم،مثل بالا دیگه! :d تفاوت های خیلی زیادی دارن! (My book edition 2TB با My Book Essential مثلا! چرا اینقدر تفاوت قیمت آخه؟؟؟)

اگر هم راهنمایی کنین من یه هارد بخرم ممنون میشم، از نظر برند منظورمه. الان خودم یه Transcend 250GB دارم ولی خیلی کمه واسه کاره من! :-" حداقل 1TB باشه...

خیلی ممنون :)

پ.ن. قیمت ها بروز نیستن،حدودیه...

اینجا می تونی سرعت کارتای مختلف رو توی این بازی ببینی(کارت GTS 250 توی این بازی معادل 4870 راندمان میده)
wtf??? این چجوریه 4890 تو این بازی همش کم تر از 5750 فریم داده!!!لعنت به من که 5750 دادم رفت به جاش یه 4890 گرفتم!!!

wtf??? این چجوریه 4890 تو این بازی همش کم تر از 5750 فریم داده!!!لعنت به من که 5750 دادم رفت به جاش یه 4890 گرفتم!!!

دوست من 4890 در اکثر مواقع از 5750 قوی تر بوده!
خب شما حالا دیدی 4890 در یک تست از 5750 ضعیف بوده دلیل که نمیشه بگی ای کاش 4890 نمی خریدم! :d

ببین این 4 سیستم کدوم رو انتخاب میکنید ؟!
untitled.bmp

http://www.4shared.com/photo/oUDuiTTm/untitled.html

آخرین ویرایش:
ببین این 4 سیستم کدوم رو انتخواب میکنید ؟!

دوست من اول بگو شما چقدر بودجه داری؟ :)
و انتظارت از یک سیستمی که می خوای چیه؟!
و کاربردت؟! :)

چون سیستم هایی که گفتی با توجه به بازار الان خریدش توصیه نمیشه!مخصوصا با اون قیمت ها! :d

آخه این از این 4تا بابام یکیشو میخواد بگیره ! شما بگید کدوم بهتره !

شما یک بودجه بگین ما سیستم بهت پیشنهاد میدیم که پدر عزیزتون تهیه کنه! :)
اخه خرید اون 4تا سیستمی که گفتی عاقلانه نیست!جدی میگم! چون با اون قیمت ها چیز هایی بهتری میشه گرفت!

شما یک بودجه بگین ما سیستم بهت پیشنهاد میدیم که پدر عزیزتون تهیه کنه! :)
اخه خرید اون 4تا سیستمی که گفتی عاقلانه نیست!جدی میگم! چون با اون قیمت ها چیز هایی بهتری میشه گرفت!
حالا هیچ راهی نداره از بد و بدتر یکی رو انتخاب کنید ؟!
آخه من حال سیستم جمع کردن ندارم
حالا شما در حد همون 750 تومن یه سیتم خوب برای بازی بگید تا ببینم چی میشه ! ولی اون 4تا رو هم بگید !

آخرین ویرایش:
آخه این از این 4تا بابام یکیشو میخواد بگیره ! شما بگید کدوم بهتره !

باور بكنيد هر كدوم از اين سيستما يه جاشون مي‌لنگه!
از طرفي هم همه قطعات تقريبا از رده خارج هستند.
اما اگر چاره‌اي ندارين و براي بازي مي‌خوايد من چهارمين سيستم رو كه چيپ مادربوردش P35 هست رو پيشنهاد مي‌دم.
اگر نرم افزار سومي رو.

باور بكنيد هر كدوم از اين سيستما يه جاشون مي‌لنگه!
از طرفي هم همه قطعات تقريبا از رده خارج هستند.
اما اگر چاره‌اي ندارين و براي بازي مي‌خوايد من چهارمين سيستم رو كه چيپ مادربوردش P35 هست رو پيشنهاد مي‌دم.
اگر نرم افزار سومي رو.
پست بالا ویرایش شد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or