مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

آقا باز من اومدم اینبار برای یکی دیگه از دوستام : :d
(الاناست که من رو با تیپ پا بندازین بیرون :)) )

یکی از دوستان ۲ مانیتور Alienware OptX AW2310 خریداری کرده.
این دو مانیتور رزولوشن Full HD 1080P دارند و میخواد با هر دوشون به صورت همزمان (سه بعدی) بازی کنه.
چند سوال داره و یک مشاوره.

سوال :

۱- آیا میشه به صورتی از هر دوی این مانیتورها استفاده کرد که هر کدوم تصویر متفاتی رو بدن ؟
مثلا در یک بازی ماشین سواری مانیتور جلویی ، جلو رو نشون بده و مانیتور دیگر (که پشت سر گذاشته میشود) همانند
آیینه عمل کند و پشت سر را نشان دهد ؟

۲- و کلا بازیها چند مانیتور رو ساپورت میکنند ؟ (یعنی اگه بیشتر هم میشه بازم سفارش بده)

۳- از سینمای خانگی میشه به عنوان سیستم صوتی کامپیوتر استفاده کرد ؟ (کارشون تجارت لوازم سونی هست)

و اما در رابطه با مشاوره یک کیس بسیار بسیار قدرتمند میخواد برای بازی از نظر بودجه هم بزنم به تخته توپ نمیترکونه و براش هیچ اهمیتی نداره ! (یعنی راحت بالای ۶ ، ۷ تومان حساب کن)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

یک سوال هم برای خودم داشتم :
دو تا 460 SLI بهتره یا یک 480 ؟

دوستان واقعا سپاسگذارم فقط تو رو خدا فوش ندید ! :d

سلام .
من میخوام سیستم دوستم رو برای اینکه گرافیکش فیزیک نداره عوض کنم .
اینه مشخصاتش :
vga : ati radeon 5850
cpu : e7300 core2dou
ram : 8gig
power : 585watt(فکر کنم)
motherboard : GigaByte EP43-S3L (Without sli- without suprted i5-i7)
خوب حالا من میخوام بهترین کارت گرافیک Nvidia که فیزیک دار هست رو بندازم روش ، که میشه 480 ، اما برای اینکار سی پی یو خیلی خیلی پایین هست ، پس باید اون هم عوض کنم ، تو فکر این سی پی یو هستم .Intel Core 2 Quad Q9400 - 2.66GHz - 45 nm
خوب این سی پی یو چطوره ؟
درضمن من به خاطر این که 480 بهترین کارت حاضر هست خیلی خیلی گرون هست (قیمت ـش چنده الان ؟) ، میخوام یه 470 بگیرم .
پس از شما یه خواهش داشتم .
میخواستم بدونم کمترین فریم توی خفن ترین جای بهترین بازی (مثلا مافیا2) حداقل ترین فریم چند مبرسه ؟
درضمن اون سی پی یو برای اون گرافیک مناسبه ؟
درضمن نمیخوام کمترین فریم از 40بیاد پایین تر (فعلا مبلغ sli کردن رو ندارم)
درضمن همین دیگه :d
فقط میخواستم بگید کدوم کار رو بکنم ؟
بهترین قطعه چیه ؟
و قیمت ها ؟
ممنوووووووووووووون .
راستی میخوام همه چی روی high باشه و AA هم تا آخر ، رزولوشن هم 1920*1080 باشه .
و فیزیک هم ULTRA HIGH :p

Last edited by a moderator:
دوستام من کارم گرافیک هست.یه سیستم میخواستم تا 1میلیون.البته فقط کیس.بدون چیز دیگه.میخواستم راهنماییم کنید و اینکه بگید تا چه مدت این سیستم به روز میمونه.برای game هم میخوام باشه

دوستام من کارم گرافیک هست.یه سیستم میخواستم تا 1میلیون.البته فقط کیس.بدون چیز دیگه.میخواستم راهنماییم کنید و اینکه بگید تا چه مدت این سیستم به روز میمونه.برای game هم میخوام باشه
داداش منم کارم گرافیکه !همین چند روزه پیش هم یه 480 gtx برند msi گرفتم به قیمت 700 تومان !واسه ما که کارمون اینه خیلی خوبه !cpu هم من یه intel core i7 980 ex گرفتم !خوراکه فوتوشاپ cs5 با 3d max 2011 هستش !
تا 1 میلیون مناسبه گرافیست شاید نباشه !ولی من نظر نمیدم میسپارم به اساتید این کارو تا نظر بدن!

آقا باز من اومدم اینبار برای یکی دیگه از دوستام : :d
(الاناست که من رو با تیپ پا بندازین بیرون :)) )

یکی از دوستان ۲ مانیتور Alienware OptX AW2310 خریداری کرده.
این دو مانیتور رزولوشن Full HD 1080P دارند و میخواد با هر دوشون به صورت همزمان (سه بعدی) بازی کنه.
چند سوال داره و یک مشاوره.

سوال :

۱- آیا میشه به صورتی از هر دوی این مانیتورها استفاده کرد که هر کدوم تصویر متفاتی رو بدن ؟
مثلا در یک بازی ماشین سواری مانیتور جلویی ، جلو رو نشون بده و مانیتور دیگر (که پشت سر گذاشته میشود) همانند
آیینه عمل کند و پشت سر را نشان دهد ؟

۲- و کلا بازیها چند مانیتور رو ساپورت میکنند ؟ (یعنی اگه بیشتر هم میشه بازم سفارش بده)

۳- از سینمای خانگی میشه به عنوان سیستم صوتی کامپیوتر استفاده کرد ؟ (کارشون تجارت لوازم سونی هست)

و اما در رابطه با مشاوره یک کیس بسیار بسیار قدرتمند میخواد برای بازی از نظر بودجه هم بزنم به تخته توپ نمیترکونه و براش هیچ اهمیتی نداره ! (یعنی راحت بالای ۶ ، ۷ تومان حساب کن)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

یک سوال هم برای خودم داشتم :
دو تا 460 SLI بهتره یا یک 480 ؟

دوستان واقعا سپاسگذارم فقط تو رو خدا فوش ندید ! :d
داری راست میگی دیگه ؟ :d یه وقت واسه خودت نخوای ؟
خوب به سلامتی مبارکش باشه.
خوب همیچن کاری نمیتونه بکنه.
1-در مورد بازی فقط چنتا بازی که تعدادشون هم انگشت شمار هستش یه همچین قابلیتی دارن مثل flight simulator .
2-این که بازیها چند مانیتور رو ساپورت میکنن اول باید از طرف vga تعیین بشه بعد بازی ، در حال حاضر کارتای nvidia نهایت میتونن از دو مانیتور بطور همزمان پشتیبانی کنن.(clone , ترکیبی و بصورت یکی یعنی دو مانیتور در کنار هم میشن یه مانیتور)
اما تو ati این قضیه پیشرفت داشته و تو سریه 5000 شما میتونی تا 24 تا مانیتور (cfx شدن کارتا و البته نوع خاصی از این سری) رو بصورت همزمان ازشون تصویر بگیری (بصورت ترکیبی یعنی هر مانیتور یه بخشی از تصویر نهایی رو نمایش میده) ولی خوب تو این حالت به احتمال زیاد کارت گرافیک به رحمت خدا میره با اون فشاری که داره بهش میاد.:d
در کل کار کاملا بیهوده ای چون کسی که میخواد بازی کنه اون نوار دور مانیتورا به شدت تو ذوق میزنه و این اصلا جالب نیست میشه یه مانیتور بزرگتر در نظر گرفت و از بازی لذت برد (سینما نیست که دست جمعی بشینن بازی ببینن:d) این تکنولوژی بیشتر تو نرمافزارها به کار میاد تا بازیها.
3-بله میشه.
خوب این قضیه زمان زیادی رو میطلبه ، یه مدت وقت بده ببینیم چیکار میشه کرد.:d
با این حساب یه سیستم دزدگیر+ups+سیستم مداربسته رو به شدت میطلبه.:d
سلام .
من میخوام سیستم دوستم رو برای اینکه گرافیکش فیزیک نداره عوض کنم .
اینه مشخصاتش :
vga : ati radeon 5850
cpu : e7300 core2dou
ram : 8gig
power : 585watt(فکر کنم)
motherboard : GigaByte EP43-S3L (Without sli- without suprted i5-i7)
خوب حالا من میخوام بهترین کارت گرافیک Nvidia که فیزیک دار هست رو بندازم روش ، که میشه 480 ، اما برای اینکار سی پی یو خیلی خیلی پایین هست ، پس باید اون هم عوض کنم ، تو فکر این سی پی یو هستم .Intel Core 2 Quad Q9400 - 2.66GHz - 45 nm
خوب این سی پی یو چطوره ؟
درضمن من به خاطر این که 480 بهترین کارت حاضر هست خیلی خیلی گرون هست (قیمت ـش چنده الان ؟) ، میخوام یه 470 بگیرم .
پس از شما یه خواهش داشتم .
میخواستم بدونم کمترین فریم توی خفن ترین جای بهترین بازی (مثلا مافیا2) حداقل ترین فریم چند مبرسه ؟
درضمن اون سی پی یو برای اون گرافیک مناسبه ؟
درضمن نمیخوام کمترین فریم از 40بیاد پایین تر (فعلا مبلغ sli کردن رو ندارم)
درضمن همین دیگه :d
فقط میخواستم بگید کدوم کار رو بکنم ؟
بهترین قطعه چیه ؟
و قیمت ها ؟
ممنوووووووووووووون .
راستی میخوام همه چی روی high باشه و AA هم تا آخر ، رزولوشن هم 1920*1080 باشه .
و فیزیک هم ULTRA HIGH :p
خوب 9400 که مرخصه نه بدرد الان میخوره نه آخرت.:d
480 بین 600 تومن تا 900 تومن مایشه تو برند و بردهای مختلف.
اینو میتونی تو بنچا ببینی.
نه بدردشون نمیخوره همین بالا هم گفتم دیگه به هیچ عنوان ارزش خرید نداره.
بهترین کار اینه که بودجه ی کلی+قطعاتی رو که میخوای بگی و بقیه ش رو بسپری به ما.
پس میشه بازی نه کار گرافیکی.
من اینو پیشنهاد میدم :

CPU : intel i5 750
RAM : a-data 4gb 2*2gb ddr3 1333
MAIN : asus p7p55d
VGA : msi or sapphire hd5850
HDD : seagate 500gb 32mb
ODD : samsung 22x sata
POWER : green gp585b
CASE : green magnum plus

حدودا 1.010 1.020 در میاد.
داداش منم کارم گرافیکه !همین چند روزه پیش هم یه 480 gtx برند msi گرفتم به قیمت 700 تومان !واسه ما که کارمون اینه خیلی خوبه !cpu هم من یه intel core i7 980 ex گرفتم !خوراکه فوتوشاپ cs5 با 3d max 2011 هستش !
تا 1 میلیون مناسبه گرافیست شاید نباشه !ولی من نظر نمیدم میسپارم به اساتید این کارو تا نظر بدن!
این دو قطعه ای که شما خریداری کردی به تنهایی در کمترین حالت 1.950 مایشونه این دوستمون هم نهایت میخواد 1 تومن واسه یه کیس هزینه کنه حالا میشه بگی چجوری باید یه همچین فکرایی بکنه ؟! :d

آخرین ویرایش:
این دو قطعه ای که شما خریداری کردی به تنهایی در کمترین حالت 1.950 مایشونه این دوستمون هم نهایت میخواد 1 تومن واسه یه کیس هزینه کنه حالا میشه بگی چجوری باید یه همچین فکرایی بکنه ؟! :d
اخه این دوستمون گفتن , کاره گرافیکی !شما هم که دیگه خودت جوابشو دادی واسه گیم می خواد نه کار گرافیکی !منم بهترین سیستم برای یه کاره گرافیکیو گفتم , برای بازی هم گزاشتم به عهده شما :d

بعد این همه سر و صدا ، پست دادن تو دو تا تاپیک مختلف و پیگیریهای مکرر ، این >>یعنی چی بسپرم به شما ؟؟؟؟؟؟؟ << تنها جوابی بود که میتونستی بدی ؟
یعنی انقدر گُنگه ؟
خوب ، چیکار کنم ؟
گفتم بودجه ی کلی+قطعاتی رو که میخواد بگو بقیه ش با ما همین.

آخرین ویرایش:
سلام خدمت . همگی دوستان یک چند روزی بود دنبال این بودم یک کیوباکس 360 بگیرم ولی با خودم گفتم چه فایدهمن که زیاد بازی نمیکنم مگه چند تا بازی رو میخوام انجا بدم . این شد که گفتم بذار کامپیوتر رو ارتقا بدیم بهتر که باهاشم بازی میکنیم .
والا من یک سیستم زغالی که چه ارز کنم اونورتر دارم . مادربردم از این قدیمهاست که هارد آدی فقط بهش میخوره و رم هم ddr دو تا 256 با یک 512 در کل 1 گیگ . دو تا هم هارد 40 دارم . سی پی هم که یکی 2000 amd که رفتیم یک سی پی یو بارتون 2.7 خریدیم گفتیم فرجی بشه دیدیم نخیر زیاد تفاوتی نکرد . حالا اگه اینا رو بفروشم چقد میخرند ؟ بعد بخوام یک سیستم جدیدی بگیرم چی پیشنهاد میکنید ؟ زیاد به اون صورت نیمیتونم خرجی کنم ولی میخوام بتونم حداقل بازیهایی مثل pes و ... بازی کنم . یک جوری باشه سیتم که بتونم بعدا باز پول دستم اومد ارتقاش بدم به بالاتر .

حدودی مثلا چند میخرند ؟
گاهی برای بازی برای استفاده در برنامها ولی از مایا و تریدی مکس استفاده نمیکنم . آهنگ گوش کردن . ادیت کردن فیلم . برنامه نویسی آی سی و ... کارهای معمولی بیشتر به خاطره همینم تا الان زنده مون هنوز . ولی میخوام باهاشم بازی بتونم بکنم . بودجه 200 تومن حالا اگه بیشتر شد مشکلی نیست ولی دیگه بیشتر از 300 نشه اروزنتر بهتر چون در توان نیست هزینه بیشتر .

سلام خدمت . همگی دوستان یک چند روزی بود دنبال این بودم یک کیوباکس 360 بگیرم ولی با خودم گفتم چه فایدهمن که زیاد بازی نمیکنم مگه چند تا بازی رو میخوام انجا بدم . این شد که گفتم بذار کامپیوتر رو ارتقا بدیم بهتر که باهاشم بازی میکنیم .
والا من یک سیستم زغالی که چه ارز کنم اونورتر دارم . مادربردم از این قدیمهاست که هارد آدی فقط بهش میخوره و رم هم ddr دو تا 256 با یک 512 در کل 1 گیگ . دو تا هم هارد 40 دارم . سی پی هم که یکی 2000 amd که رفتیم یک سی پی یو بارتون 2.7 خریدیم گفتیم فرجی بشه دیدیم نخیر زیاد تفاوتی نکرد . حالا اگه اینا رو بفروشم چقد میخرند ؟ بعد بخوام یک سیستم جدیدی بگیرم چی پیشنهاد میکنید ؟ زیاد به اون صورت نیمیتونم خرجی کنم ولی میخوام بتونم حداقل بازیهایی مثل pes و ... بازی کنم . یک جوری باشه سیتم که بتونم بعدا باز پول دستم اومد ارتقاش بدم به بالاتر .

حدودی مثلا چند میخرند ؟
گاهی برای بازی برای استفاده در برنامها ولی از مایا و تریدی مکس استفاده نمیکنم . آهنگ گوش کردن . ادیت کردن فیلم . برنامه نویسی آی سی و ... کارهای معمولی بیشتر به خاطره همینم تا الان زنده مون هنوز . ولی میخوام باهاشم بازی بتونم بکنم . بودجه 200 تومن حالا اگه بیشتر شد مشکلی نیست ولی دیگه بیشتر از 300 نشه اروزنتر بهتر چون در توان نیست هزینه بیشتر .
سلام
دوست من , فکر نکنم این سیستمو اصلا بردارن , چون عمر خودشو کرده ولی شاید زیر 30 بردارن !
یعنی بودجه شما 300 توامنه ؟ فکر کنم یه چیزی در حد ماله خودت بشه یه مقدار قویتر ! ولی ضعیف میشه سیستم !
الان دوستان نظر میدن ! :d

بودجه 800
اینا هم قطعات :
سی پی یو : Intel Core 2 Quad Q9550 - 2.83GHz - 45 nm یا Intel Core 2 Quad Q9400 - 2.66GHz - 45 nm
گرافیک : MSI - GeForce GTX480 یا ZOTAC - GeForce GTX480
پاور این هست : 585 فکر کنم .

بودجه 800
اینا هم قطعات :
سی پی یو : Intel Core 2 Quad Q9550 - 2.83GHz - 45 nm یا Intel Core 2 Quad Q9400 - 2.66GHz - 45 nm
گرافیک : MSI - GeForce GTX480 یا ZOTAC - GeForce GTX480
پاور این هست : 585 فکر کنم .
علی جون داداش خود این کارت 600 تا 700 پولشه ! دیگه چیزی واسه بقیه نمیمونه که با بودجه 800 !پاورتم فکر کنم کمه واسه این کارت من 1000 بستم که فکر کنم یه خرده زیادیه !:d

حدودی مثلا چند میخرند ؟
سلام دوست عزيز
اين سيستم شما رو حدود 50 تومن برمي‌دارن(قطعاتي كه گفتين)

با سيصد هم من اين قطعات رو پيشنهاد مي‌دم:
CPU:Athlon II 240 60
MB: Gigabyte M68M-S2P 75
RAM:2GB PATRIOT 40
VGA:9500GT (DDR3) 70
Power: GP 380A 38
تا اينجا 283 تومن.
فعلا يكي از او
ن هاردها رو براي اين سيستم نگه داريد.
كيس و رايتر هم اگر لازم داشته باشين بايد حداقل 50 تومن هم براي اين دو قطعه كنار بذارين تا يك سيستم براي اجراي بازي در زولوشن 1280*720 بتونيد جمع بكنيد.
كمتر از اين ديگه براي بازي توصيه نمي‌شه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or