سلام دوستان لطفا قیمت قطعات زیر رو به تفکیک و با برند مناسب (با توجه به قیمت و کیفیت) بهم بگید ، ممنون.
CPU intel i7 930
RAM 8GB DDR3 1333
VGA Nvidia GeForce GTX480
2TB Hard Disk 7400RPM 64MB Buffer
لطفا یک Power و یک Monitor خوب و MainBoard مناسب که این قطعات رو برای بازی ساپورت کنه هم معرفی کنید برای این قطعات.
فقط خواهشا قیمتها رو به صورت تفکیک بگید عزیزان در صورتی که مشکل داره برام پیام خصوصی کنید ، یک دنیا ممنون.
دوست من بنده گمان یا پیش فرض ندادم!
خواهشا خوب بخونید حرف ما رو!
بنده از اقا رامین سوال کردم !
وگرنه منم همینو می خواستم بگم که یک 920 یا 750 می تونه براحتی از پس کارت بر بیاد اما اقا رامین طوری گفتن 980 نمی تونه از پس 480 بر بیاد! :d(برای همین منم گفتم یک تجدید نظر ایشون انجام بده)
وگرنه بنده که مشاوره به کسی ندادم!
خب خدا رو شکر که هم نظر هستیم
وقتی یکی حرفی رو به نقل از یکی دیگه میزنه معمولا نظر گوینده ی اصلی دیگه منتقل نشده و جای بحث نداره،می دونم که رامین جان هم نظرش این نبوده
سلام دوستان لطفا قیمت قطعات زیر رو به تفکیک و با برند مناسب (با توجه به قیمت و کیفیت) بهم بگید ، ممنون.
CPU intel i7 930
RAM 8GB DDR3 1333
VGA Nvidia GeForce GTX480
2TB Hard Disk 7400RPM 64MB Buffer
لطفا یک Power و یک Monitor خوب و MainBoard مناسب که این قطعات رو برای بازی ساپورت کنه هم معرفی کنید برای این قطعات.
فقط خواهشا قیمتها رو به صورت تفکیک بگید عزیزان در صورتی که مشکل داره برام پیام خصوصی کنید ، یک دنیا ممنون.
داداش رو gtx 480 شک نکن ! من گرفتم 710 برند msi که به گفته دوستان چون برند خوبیه گرونه ولی رو 650 هم هست !
Intel 930 هم من قیمت کرده بودم فکر کنم 320 تومتن اینطورا گفتن بهم !
یعنی سی پی یو یک میلیونی 90 درصد قدرتش رو میده!مطمئنی؟ :d
دیگه این کارت در حدی نیست 980 اینتل نتونه 100 قدرت رو نشون بده! :d
وگرنه در اینتل رو باید گل..........
خير امير جان ميشه گفت cpu هاي اين نسل توان پاسخ گويي به پردازش هاي ارسالي خانواده فرمي رو ندارن(الاخصوص 480)كه اين قطعا بر ميگرده به نوع دادهاي پردازش شده توسط gpu وارسال اونها به cpu براي بارگذاري.980 هم توسط maxshine با اوركلاك در يونيجين نتيجه بهتري روي 480 داده
بررسیها نشون داده که با یه CPU ی رده ی متوسط به بالای Core i5 750 و یا Core i7 920 با فرکانس پیش فرض هم میشه از تمام قدرت کارت GTX 480 استفاده کرد،مگر در رزولوشن های پایین یا بازیهایی که به CPU فشار زیادی وارد می کنن،مثل Starcraft II که با اور کردن این CPU ها میشه فریم بیشتری هم گرفت
پیش فرض های غلط و گمانهای خودتون رو تبدیل به قانون و مشاوره ی علمی نکنید.
من اين كامنت هارو كمي دير ديدم اگر نه زودتر پاسخ ميدادم.
در وحله ي اول حرفتون صحيحه و فشار bottle neck رو جزئيات mediuem و به پايين خيلي بيشتر از ديتيل بالاتر هستش اما براي 480 و كلا خوانواده gf100 حتي در very high detail هم اين قضيه صادقه
اما خوب اون برسسي ها كه فرموديد اشتباه نشون دادن چون اونچيزي كه اديتورها ميگن يه چيزه ديگست دوست عزيز.
در تست قياس پرفورمنس i5 750 با i7 975 EE كه توسط سايت مطرح Xbitlabs انجام شده به اينصورت بوده.
اواز همه test method:
خوب طبق گفته اديتور
We selected the highest possible level of detail in each game using standard tools provided by the game itself from the gaming menu. The games configuration files weren’t modified in any way, because the ordinary user doesn’t have to know how to do it. We ran the tests in the following resolutions: 1600x900, 1920x1080 and 2560x1600. Unless stated otherwise, everywhere, where it was possible we added MSAA 4x antialiasing to the standard anisotropic ******ing 16x
خوب تا اينجا level of detail مشخص شد.
در ادامه:
رنگ سبز كم رنگ مربوط به i5 750 و رنگ سبز پرنگ i7 975 ee هستش
از شلوغ كردن تاپيكها متنفرم اما اينجا نياز بود
خوب فكر كنم تستها خودشون كامل گوياي موضوع هستند اگر ابهامي وجود داره بفرماييد توضيح بدم.(تمام ريويو رو ميتونيد اينجا مطالعه فرماييد و البته نتيجه گيري پاياني.)
نتيجه ميگيريم يه cpu كه توان 12 ترد در سيكل داره باز هم ميتونه قويتر از رقيب 8 تردش باشه.
اگر دوستان علاقه دارن اين بحثو ادامه بدن بنده يك تاپيك در اينمورد ايجاد ميكنم و اونجا ادامه مباحث رو انجام ميديم(البته به صورت تخصصي تر وبه طور مثال نحوه پروسس دادهاي پردازش شده ارسالي توسط gpu و چگونگي ايجاد گلوگاه روي cpu ها)
خير امير جان ميشه گفت cpu هاي اين نسل توان پاسخ گويي به پردازش هاي ارسالي خانواده فرمي رو ندارن(الاخصوص 480)كه اين قطعا بر ميگرده به نوع دادهاي پردازش شده توسط gpu وارسال اونها به cpu براي بارگذاري.980 هم توسط maxshine با اوركلاك در يونيجين نتيجه بهتري روي 480 داده
اولا سلام دوست عزيز
دوما كمي ارومتر
من اين كامنت هارو كمي دير ديدم اگر نه زودتر پاسخ ميدادم.
در وحله ي اول حرفتون صحيحه و فشار bottle neck رو جزئيات mediuem و به پايين خيلي بيشتر از ديتيل بالاتر هستش اما براي 480 و كلا خوانواده gf100 حتي در very high detail هم اين قضيه صادقه
خوب فكر كنم تستها خودشون كامل گوياي موضوع هستند اگر ابهامي وجود داره بفرماييد توضيح بدم.(تمام ريويو رو ميتونيد اينجا مطالعه فرماييد و البته نتيجه گيري پاياني.)
نتيجه ميگيريم يه cpu كه توان 12 ترد در سيكل داره باز هم ميتونه قويتر از رقيب 8 تردش باشه.
اگر دوستان علاقه دارن اين بحثو ادامه بدن بنده يك تاپيك در اينمورد ايجاد ميكنم و اونجا ادامه مباحث رو انجام ميديم(البته به صورت تخصصي تر وبه طور مثال نحوه پروسس دادهاي پردازش شده ارسالي توسط gpu و چگونگي ايجاد گلوگاه روي cpu ها)
اول اینکه بهر حال تاپیک رو شلوغ کردی،عکسا رو هم باید میزاشتی توی Spoiler
دوم اینکه این بنچایی که شما گذاشتی هیچ ربطی به صحبت قبلی شما نداره،اینجا فقط دوتا CPU رو با دوتا از سریعترین کارتا کنار هم گذاشته و توان پردازشی و تاثیر اون CPU ها در سرعت بازدهی گرافیکها رو مقایسه کرده،
مشخصه که پردازنده ی 975 فقط و فقط به خاطر فرکانس بالاتر هست که داره فریم بیشتری میده،حالا شما برای اولین بار بر اساس تئوری خودت داری این رو به تعداد Thread های CPU ربط می دی!! ،خوبه که اینجا هم فقط 975 رو تست کرده که هیچ ربطی به 980 شش هسته ای هم نداره،چجوری فکر کردی که چون 980 میتونه بخاطر Thread بیشتر فریم بیشتری بده خدا میدونه،اگه این طور بود پردازنده ی 6 هسته ای PhenomII X6 1090 هم باید برای سیستم های بازی بهترین می بود که نیست و هیچ ارجحیتی به چهار هسته ای ها ی فرکانس بالای X4 نداره
اگر این مقایسه بین 750 و 920 بود بخاطر نزدیک بودن فرکانسای کاری تفاوتی در راندمان وجود نداشت و هردوتا گزینه های ایده ال بودن،با یه اورکلاک معمولی میشه راندمانی خیلی بالاتر از 975 از همین پردازنده های 750 و 920 گرفت و خرید گرون قیمتهایی مثل 975 و 980 فقط مختص کسانی هست که می خوان پولشون رو دور بریزن (البته 980 برای رندر مشخصا خیلی قویتر هست،اما بحث ما اینجا فقط سیستم گیم هست،نه چیز دیگه)
بهتره یه چن تا مقاله ی دیگه بخونی تا متوجه بشی راندمان بالاتر از فرکانس بیشتر هست و بیشتر بازیها در حال جاضر بیشتر از چهار پردازش همزمان رو پشتیبانی نمی کنن و در ضمن HT هم هیچ تاثیری توی راندمان بازی نداره و بعضی وقتا نتیجه ی معکوس هم میده،
اینکه یه بازی بخاطر طراحی موتورش CPU Bound باشه و با پردازنده ی سریعتر راندمان بیشتری بده با اینکه یه پردازنده بتونه از تمام توان کارت گرافیکی استفاده کنه فرق داره.
کاشکی حداقل نتیجه گیری خود اون مقاله رو هم دقت می کردی ببینی چی گفته:
But as our tests have also shown, this difference is far from crucial and can be easily made up for by purchasing a better graphics card. It is only in individual cases such as Call of Duty: Modern Warfare 2 or WiC: Soviet Assault that using a top-end CPU is indeed justifiable and necessary to enjoy a comfortable frame rate, but such games are rather rare. With the current prices, buying a Core i5-750 for $200 instead of a Core i7-975 EE for $650-800 will save you about $400 or more which you can spend for a Radeon HD 5850/5870 or even GeForce GTX 480.
یعنی اینکه تفاوتها بین دو پردازنده بارز نیست،مگر در مواردی خاص مثل MW2 و WIC که کمتر پیش میاد
But whatever games you are going to play, we would recommend you to prefer a top-class graphics card to a top-end and expensive CPU if you can’t afford to have both
اینجا هم خرید یه کارت گرافیک قویتر رو به یه پردازنده ی گرون قیمتتر ارجحیت داده،در ضمن اورکلاکر ها همیشه می تونن با اتکا به تواناییهاشون کاربری خیلی بالاتر از اینها رو از پردازنده های ارزونقیمتشون بگیرن و به اونایی که فقط بخاطر پول بیشتر پردازنده های گرون قیمت می خرن نیش خند بزنن !
با سلام خدمت همگی دوستان یک سوالی برام پیش اومد شاید عجیب باشه ولی برام سوال شده .
میخواستم ببینم آیا بهتر کارت گرافیک بخرم برای بازی و سیستم ارتقا بدم یا نه کنسول بازی بخرم مثلاxobox 360 .
به خاطره این میگم چون همیشه بازیهای کنسول بعد از مدتی متوقف میشه مثلا همین پلی استیشن یکی دارم بازیهاش دیگه به اون صورت توی بازار نیست دیگه بازی جدید براش تولید نمیشه . یا پلی استیشن 2 هم کم شده بازیهاش ولی پر از xbox360 . حالا فردا دوباره سونی یا ماکروسافت بیان یک دستگاه جدیدتر بزنند بازیهای xobox360 کم میشه . آیا این طور نیست ؟
بعد یک سوال دیگه گرافیک بازیهای کامپیوتر بیشتر یا xbox360 ؟ توی کنسولها بازی بیشتر یا توی کامپیوتر > آیا هر بازی برای هر کنسولی ساخته میشه برای کامپیوتر هم میاد ؟
با سلام خدمت همگی دوستان یک سوالی برام پیش اومد شاید عجیب باشه ولی برام سوال شده .
میخواستم ببینم آیا بهتر کارت گرافیک بخرم برای بازی و سیستم ارتقا بدم یا نه کنسول بازی بخرم مثلاxobox 360 .
به خاطره این میگم چون همیشه بازیهای کنسول بعد از مدتی متوقف میشه مثلا همین پلی استیشن یکی دارم بازیهاش دیگه به اون صورت توی بازار نیست دیگه بازی جدید براش تولید نمیشه . یا پلی استیشن 2 هم کم شده بازیهاش ولی پر از xbox360 . حالا فردا دوباره سونی یا ماکروسافت بیان یک دستگاه جدیدتر بزنند بازیهای xobox360 کم میشه . آیا این طور نیست ؟
بعد یک سوال دیگه گرافیک بازیهای کامپیوتر بیشتر یا xbox360 ؟ توی کنسولها بازی بیشتر یا توی کامپیوتر > آیا هر بازی برای هر کنسولی ساخته میشه برای کامپیوتر هم میاد ؟
اینکه کارت گرافیک بخری یا کنسول بستگی داره به:
1- مشخصات قطعات فعلی سیستم شما،اگه سیستم متوسط به بالایی باشه ارزش ارتقای گرافیک رو هم داره
2-تبحر و تجربه ی شما در نصب و بازی با PC،بازی کردن با PC به راحتی بازی با کنسول نیست
کنسولها ی XBOX 360 و PS3 هم حداقل تا 4 یا 5 سال دیگه جایگزینی نخواهند داشت و تا اون موقع میشه روشون حساب کرد،اینرو SONY و MS اعلام کردن
و چیزی که مثل روز روشنه اینه که گرافیک بازیهای PC خیلی خیلی بالاتر از کنسولها هست،الان دیگه کنسولها 4 نسل از گرافیکهای PC عقبتر هستن و واسه حرفه ای ها توی ذوق زن،نمونش هم همین مقایسه ی گرافیکی بازی MAFIA II که هم واسه PC داره میاد و هم واسه 360 و PS3.
اما نکته ی منفی اینه که هر بازیی که واسه کنسولها ساخته میشه(که صد البته اونم با PC ساخته میشه) روی PC نمیاد و داغش رو رو دل PC بازها میزاره،مثل همین Heavy Rain یا RDR.
سلام
اول مشخص کن چه هدفی داری دوست من . اگه صرفا برای بازی قست خرج کردن پول رو داری و البته از بازی کردن فقط و فقط گذروندن وقت هدفت هست ، همون کنسول رو بخر . اما Pc و جزئیات بازی های مربوط به اون بالاتره والبته رابطه کاملا مستقیمی با سخت افزار موجود داره . خلاصه به جای تعریف داستان ، یه خط جمع بندی که نظر شخصی خودم هست بهت می گم:
اگه قصد بازی ها با گرافیک عادی و در حالت نرمال رو داری کنسول رو بخر و اگه فصد بازی با نهایت جزئیات و البته با گرافیک بهینه تری رو داری برو یه PC بخر . البته هزینه یه PC خوب خیلی می زنه بالا (نسبت به کنسول).
این طبیعی هست که یک کنسول و البته المان های سخت افزاریش نمی تونن لذت و کیفیت بازی با کامپیوتر رو به کاربر انتقال بدن
سلام
اول مشخص کن چه هدفی داری دوست من . اگه صرفا برای بازی قست خرج کردن پول رو داری و البته از بازی کردن فقط و فقط گذروندن وقت هدفت هست ، همون کنسول رو بخر . اما Pc و جزئیات بازی های مربوط به اون بالاتره والبته رابطه کاملا مستقیمی با سخت افزار موجود داره . خلاصه به جای تعریف داستان ، یه خط جمع بندی که نظر شخصی خودم هست بهت می گم:
اگه قصد بازی ها با گرافیک عادی و در حالت نرمال رو داری کنسول رو بخر و اگه فصد بازی با نهایت جزئیات و البته با گرافیک بهینه تری رو داری برو یه PC بخر . البته هزینه یه PC خوب خیلی می زنه بالا (نسبت به کنسول).
این طبیعی هست که یک کنسول و البته المان های سخت افزاریش نمی تونن لذت و کیفیت بازی با کامپیوتر رو به کاربر انتقال بدن
pc دارم . نه دنبال همین گرافیک بالا هستم به اون صورتم بازی نمیکنم ولی بازیهایی با گرافیک دوست دارم یک وقتهایی آدم برای سرگرمی بازی کن و هم یک چیز باشه که بدربخور مثل اون پلی یکم نشه بندازیمش دیگه کنار یا بازی دیگه براش نیاد .
امتیاز 57000خیلی خوبه! :d
-------------------------------
رامین جان سطح جزئیات متوسط معلومه وقتی 970 در مجموع از 750 کارایی بالاتری فاصله فریم ها زیاد میشه!اما یه نگاه به رزولشون 2560 که سطح جزئیات خیلی بالایی داره اون موقع متوجه میشی فرق سی پی یو با سی پی یو چیه!
ضمنا بحثHTبه بازی و بازده کارت گرافیک زیاد ربطی نداره! :d
ضمنا رامین جان سی پی یو های نظیر 750 وقتی خیلی اور بشن وحشتناک میشن! :d
اينجا لازم بود چون سندو مدرك و بايد همه ببينن تا متوجه بشن كسي بر اساس تئوري هاي خودش حرف نميزنه دوست گرامي
درضمن فعلا بهتره بحث همينجا ادامه پيدا كنه تا دوستان خودشون بتونن تصميم گيري كنن.
در ضمن اين يه مباحثه دوستانست.
دوم اینکه این بنچایی که شما گذاشتی هیچ ربطی به صحبت قبلی شما نداره،اینجا فقط دوتا CPU رو با دوتا از سریعترین کارتا کنار هم گذاشته و توان پردازشی و تاثیر اون CPU ها در سرعت بازدهی گرافیکها رو مقایسه کرده،
اول از همه ببينيم صحبت بنده چي بوده.من به ايشون گفتم با اين cpu بدون اور ميتونيد تا 90% قدرت واقعي 480 رو بدست بياريد.و با اور طبق ويدئو ريويو maxshine حتي ميتونين در يونيجين 2 امتيازاته بيشتري هم كسب كنيد.اينجا نه كسي حرف از HT زد ونه مشاوره داد.
دوم: فكر كنم با اين تستها هر مرغ پخته اي هم فهميد كه I5 750 در فركانس پيش فرض به هيچ عنوان نميتونه قدرت 480 ازاد كنه اين براي I7 920 هم صادقه برخلاف گفته هاي شما دوست عزيز. وقطعا سري EE و k با باز بودن ضريب فركانس توانايي خيلي بهتري در oc دارن (در اينجا از قيمت صحبتي نشده)
خوب بنده گفتم بدون اور و قطعا با اور هر CPU روي GPU هاي اين نسل انويديا قطعا تاثيره خيلي بيشتري.
مشخصه که پردازنده ی 975 فقط و فقط به خاطر فرکانس بالاتر هست که داره فریم بیشتری میده،حالا شما برای اولین بار بر اساس تئوری خودت داری این رو به تعداد Thread های CPU ربط می دی!! ،خوبه که اینجا هم فقط 975 رو تست کرده که هیچ ربطی به 980 شش هسته ای هم نداره
اولا من در ابتدا اصلا حرفي از HT نزدم وشما با فرافه كني و زرنگي بحثو به اين قسمت كشيدي كه حرف پاياني بنده كه گفته بودم رقيب 12 ترد قطعا بهتر از رقيب 8 ترده چيزي كه مشخصه اينه كه HT پيش فرض فعاله و CPU شش هست اي اينتل 12 ترد در سيكل پروسس ميكنه و 4 هسته اي اون 8 ترد.(حالا چون شما مثله اينكه خيلي حساس شدي ما ميگيم 6 هسته اي عليه 4 هسته اي يعني نسبت 12/8 و 6/4 (سوم دبستان)كه همون فاصله ي 2 ترد بيشتر 6 هسته اي به 4 هسته اي ميشه ميشه اين جا بحثي راجع به تاثير ترد ها نشده)
درمو رد صحبتتون درمورد فركانس بالاتر بر منكرش لعنت و اين صحبت هاي خودتونو رد ميكنه (كه گفته بوديد 750 و 920 از پس 480 بر ميان ا) دوست گرامي.حالا شما يه جاي حرف مارو پيدا كن كه گفته باشيم به خاطر ht داشتن سري 9xx العان برتري به سري 7xx هست و به ما ميگي داريم تتئوري پردازي ميكنيم در اخر ربط 980 با 975 هم برسي ميكنيم.
چجوری فکر کردی که چون 980 میتونه بخاطر Thread بیشتر فریم بیشتری بده خدا میدونه،اگه این طور بود پردازنده ی 6 هسته ای PhenomII X6 1090 هم باید برای سیستم های بازی بهترین می بود که نیست و هیچ ارجحیتی به چهار هسته ای ها ی فرکانس بالای X4 نداره
خيلي متاسفم كه بحثو به خوانوده فنوم 2 كشونديد كه هيچ ربطي به بحثه مانداره.اخه استاد ارجمند چطور يك phenom II كه نحوه پروسس و پيكر بنديش يك دنيا با خانواده اينتل تفاوت داره رو مطرح ميكنيد( اون علل خاصه خودشو داره و بر ميگرده به طراحي اونها كه تازه اونهم در اينده تغيير ميكنه مثل ) از شما بعيده اينو به دل نميگيريم وزياد ادامش نميديم كه خدايي نكرده دلخوري پيش نياد.اما قضيه براي اينتل متفاوته در اين شكي كه 6 هسته اي اينتل بسيار نيرومند تر از سري 4 هسته اي اون هست.اون 6 هسته اي هاي amd به زور با همين 750 رقابت ميكنن در صورتي كه افزايش پرفورمنس 6 هسته اي اينتل به معناي واقعي كلمه معناي 2 هسته اضافي رو مطرح كرده. شما چطور پيش بيني ميكنيد هيچ تاثيري نداره؟؟؟ اگه جايي ديد گفته شده با 480 تست شده و تفاوتي با 975 نداره بفرماييد چون ماكه پيدا نكرديم .(بعدا با عرضه ي مافيا 2 خواهيم ديد كه داره يا نداره)
اول اينكه ديديم تاثيري كه cpu در گذشته به طور مثال روي gtx280 ميگذاشته بسيار كم وناچيز بوده بر خلاف 480 كه گاهي تا 50% اختلاف ايجاد كرده پس به طور قطع تاثير 5 تا 10 % cpu در نسل گذشته الان گاهي تا 5 برابر تاثير بيشتره ميگذاره و اين رو بنچ هايي كه گذاشتم اثبات ميكنه و تقريبا ميشه گفت افزايش پرفورمنس غير قابله پيشبيني بوده.
ما به برسي برنامه هايي ميپردازيم كه شديد روي cpu تاثير ميگذاره و قدرتشونو در پردازش داده ها به چالش ميكشن(نرم افزارهاي كه ايجاد ذرات ميكنن براي چالش cpu در پيگيري مختصات ورتكس ها كه cpu رو تحت فشار ميگذاره:
نرم افزار Valve Source Particle Simulation كه توسط شركت valve عرضه شده براي شبيه سازي ذرات توسط cpu كه براي سيستمه پردازش فيزيك چند هسته اي بازي هاي اينده valve خيلي كاربرد داره.خوب اين نتايج بدست اومده است:
و اينهم براي تاميم
خوب همونطور كه ميبينيم افزايش 40% پرفورمنس چشم گيره و نشون ميده هسته اضافي در پردازش هايي كه نياز به چند هسته دارن خودشو خوب نشون ميده. اما نكته اي كه خيلي مهمه اينه كه بازيهاي فعلي اكثرا براي 2 هسته اي ها طرح ريزشدن اما در اينده تعداد هسته ها سرنوشت سازن هرچند بنده به هيچ عنوان خرج روي cpu رو پيشنهاد نميكنم يك cpu با قابليت اور بالا و باقيه پول براي يك گرافيك قدرت مند بسيار بسيار بهتره مگر اينكه پولتون از پارو بالا بره كه اون موقع قضيه متفاوته.در هرصورت الان هم e8600 در كرايسيس كولاك ميكند اما ايا در gta iv اين قضيه صادق است؟؟.قطعا 2 هسته اضافي در اينده باعث افزايش پرفورمنس در بازي هاي اينده ميشه و اينرو روند ساخت بازي و بحره گيرشون نشون ميده هرچند كه ميبينيم 480 بسيار بيشتر نسبت به 280 روي توان cpu حساسه و تاميم نتايج 280 به هيچ عنوان قابل قبول نيست.
اگر این مقایسه بین 750 و 920 بود بخاطر نزدیک بودن فرکانسای کاری تفاوتی در راندمان وجود نداشت و هردوتا گزینه های ایده ال بودن،با یه اورکلاک معمولی میشه راندمانی خیلی بالاتر از 975 از همین پردازنده های 750 و 920 گرفت و خرید گرون قیمتهایی مثل 975 و 980 فقط مختص کسانی هست که می خوان پولشون رو دور بریزن (البته 980 برای رندر مشخصا خیلی قویتر هست،اما بحث ما اینجا فقط سیستم گیم هست،نه چیز دیگه)
مگر من گفتم متفاوتن دوست گرامي(شما خيلي علاقه به ترد داري واينو پيش كشيديد دوست عزيز در غير اينصورت تعداد ترد ها و افزايش پرفورمنسشون روي دادها از نظر من هيچ تاثيري مگر درموارد خاص نداره )اما صحبتي كه شما فرموديد اينهكه 2 هسته اضافي 980 كه باعث افزايش 50% عملكرد كلي 980 نسبت به 975 طبق گفته سايتهايي مثل hothardware هستن كشكه.(همين ابتدا بگم لطفا تست هايي كه با 280 براي گيم برسي شدن رو به مباحث ما وارد نكنيد بحث سره 480 هست)
درضمن شما بحث اور مطرح نكرديد و العان كه با اين ريويو ها مواجح شديد اور 750 براي بهره وري كامل 480 براتون مهم شده.
خريد 980 براي گيم از نظر بنده هم هست و به هيچ عنوان پيشنهاد نميشه وبا دانش اوركلاكينگ ميشه راحت يك cpu رده پايين مثله 750 ميشه راحت به خيلي بالاتر از اون هم دست پيدا كرد(اين براي افراده عادي صادقه از نظر من يه اوركلاكر يا گيمر كه پولش از پارو بالاميره ميتونه سري k يا ee تهيه كنه )
بهتره یه چن تا مقاله ی دیگه بخونی تا متوجه بشی راندمان بالاتر از فرکانس بیشتر هست و بیشتر بازیها در حال جاضر بیشتر از چهار پردازش همزمان رو پشتیبانی نمی کنن و در ضمن HT هم هیچ تاثیری توی راندمان بازی نداره و بعضی وقتا نتیجه ی معکوس هم میده،
خيلي جالبين شما همونطور كه قبلا هم گفتم من هيچ بحثي راجع به تاثير فعال يا غير فعال بودن HT نكردم اينو شما وست كشيدي چون ديدن كه جز فرافه كني پاسخي برصحبتاي گذشتتون نيست
اينم نقل خودم
اولا من در ابتدا اصلا حرفي از HT نزدم وشما با فرافه كني و زرنگي بحثو به اين قسمت كشيدي كه حرف پاياني بنده كه گفته بودم رقيب 12 ترد قطعا بهتر از رقيب 8 ترده چيزي كه مشخصه اينه كه HT پيش فرض فعاله و CPU شش هست اي اينتل 12 ترد در سيكل پروسس ميكنه و 4 هسته اي اون 8 ترد.(حالا چون شما مثله اينكه خيلي حساس شدي ما ميگيم 6 هسته اي عليه 4 هسته اي يعني نسبت 12/8 و 6/4 (سوم دبستان)كه همون فاصله ي 2 ترد بيشتر 6 هسته اي به 4 هسته اي ميشه ميشه اين جا بحثي راجع به تاثير ترد ها نشده
اها درمورد خوندن مقالات چشم منتظر اوامر شما بوديم و البته از اون جايي كه بنده از پشت كوه اومدم و احتمالا شما استاده بي چونو چراي سخت افزار هستيد بايد خودمو به سطحتون برسونم
اینکه یه بازی بخاطر طراحی موتورش CPU Bound باشه و با پردازنده ی سریعتر راندمان بیشتری بده با اینکه یه پردازنده بتونه از تمام توان کارت گرافیکی استفاده کنه فرق داره.
کاشکی حداقل نتیجه گیری خود اون مقاله رو هم دقت می کردی ببینی چی گفته:
But as our tests have also shown, this difference is far from crucial and can be easily made up for by purchasing a better graphics card. It is only in individual cases such as Call of Duty: Modern Warfare 2 or WiC: Soviet Assault that using a top-end CPU is indeed justifiable and necessary to enjoy a comfortable frame rate, but such games are rather rare. With the current prices, buying a Core i5-750 for $200 instead of a Core i7-975 EE for $650-800 will save you about $400 or more which you can spend for a Radeon HD 5850/5870 or even GeForce GTX 480.
یعنی اینکه تفاوتها بین دو پردازنده بارز نیست،مگر در مواردی خاص مثل MW2 و WIC که کمتر پیش میاد
But whatever games you are going to play, we would recommend you to prefer a top-class graphics card to a top-end and expensive CPU if you can’t afford to have both
اینجا هم خرید یه کارت گرافیک قویتر رو به یه پردازنده ی گرون قیمتتر ارجحیت داده،در ضمن اورکلاکر ها همیشه می تونن با اتکا به تواناییهاشون کاربری خیلی بالاتر از اینها رو از پردازنده های ارزونقیمتشون بگیرن و به اونایی که فقط بخاطر پول بیشتر پردازنده های گرون قیمت می خرن نیش خند بزنن !
.
خوب ايناكه فرموديد چه ربطي داشت دوست من .اصلا مگه ما بحثمون سره اين فلسفه است كه پول به CPU بديم بهتره يا GPU .بحث سره اينه كه شما فرموديد با 750 و 920 ميشه تمام قدرته 480 رسيد كه ديديد به هيچ عنوان اينطوري نيست و بايد خيلي اور بشن
But as our tests have also shown, this difference is far from crucial and can be easily made up for by purchasing a better graphics card
برمنكرش لعنت مگه ما غير اين صحبت اديتور ميگيم
It is only in individual cases such as Call of Duty: Modern Warfare 2 or WiC: Soviet Assault that using a top-end CPU is indeed justifiable and necessary to enjoy a comfortable frame rate, but such games are rather rare
تفاوتها كه بارزه مگر اينكه اختلاف گاه تا 40% رو شما بارز ندونيد(اينجا هم داريد حرف خودتونو يعني افزيش پرفورمنس به هنگام افزايش فركانسو رد ميكنيد)
خوب اين كاملا مشخصه و همه بازي ها كه با يك موتور گرافيكي ساخته نميشن ايونو توي بنچ ماركهاي پست قبليم به وضوح ميبينم وتاثيرشو حس ميكنيم.
With the current prices, buying a Core i5-750 for $200 instead of a Core i7-975 EE for $650-800 will save you about $400 or more which you can spend for a Radeon HD 5850/5870 or even GeForce GTX 480
رامین جان سطح جزئیات متوسط معلومه وقتی 970 در مجموع از 750 کارایی بالاتری فاصله فریم ها زیاد میشه!اما یه نگاه به رزولشون 2560 که سطح جزئیات خیلی بالایی داره اون موقع متوجه میشی فرق سی پی یو با سی پی یو چیه!
:d
امير جان كامنته منو كامل خوندي عزيز؟؟ شرايط تستو مگه ننوشتم
We selected the highest possible level of detail in each game using standard tools provided by the game itself from the gaming menu. The games configuration files weren’t modified in any way, because the ordinary user doesn’t have to know how to do it. We ran the tests in the following resolutions: 1600x900, 1920x1080 and 2560x1600. Unless stated otherwise, everywhere, where it was possible we added MSAA 4x antialiasing to the standard anisotropic ******ing 16x
ضمنا بحثHTبه بازی و بازده کارت گرافیک زیاد ربطی نداره! :d