مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

یعنی پس نمیشه نه ؟ اخه هوس کردم یه 460 هم بندازم تنگش :))البته فقط هوسه چون پول نیست !lol (برای رفیقم می پرسم )
تازه عوض کرده بودم cpu رو یه 2 هفته پیش

Intel Core i7 Extreme Edition 980X - 3.33GHz

آخرین ویرایش:
سلام...می خواستم بدونم من اگه یه سی پی یو amd athlon II x250 و یه مین Msi k9a2 neo2 بگیرم واسه گرافیک XFX 4890 oc خوبه و دیگه bottleneck نمیشه؟اینم بگم چون تحت شرایط خواصی دارم قطعه ها رو می گیرم امکانش نیس مثلا به جا 250 یدونه phenom ii x550 بگیرم.مرسی!

یعنی پس نمیشه نه ؟ اخه هوس کردم یه 460 هم بندازم تنگش :))البته فقط هوسه چون پول نیست !
تازه عوض کرده بودم cpu رو یه 2 هفته پیش

Intel Core i7 Extreme Edition 980X - 3.33GHz

نمي فهمم ايدين جان شما روي اين intel dp35dpاين cpu رو نصب كردي؟؟شوخي ميكني ديگه اين lga775 احتمالا رويه مادر بورد جديد اره؟

نمي فهمم ايدين جان شما روي اين intel dp35dpاين cpu رو نصب كردي؟؟شوخي ميكني ديگه اين lga775 احتمالا رويه مادر بورد جديد اره؟
نه عزیز جان ! من خودم mian یه چیز دیگه هستش ! اون واسه رفیقمه کارت قبلی (8600)منو می خواست ! گفتم ببینم میشه sli کرد رو کارت خودش ! maiin من یه چیز دیگس! من به دلیل شغلم مجبور به استفاده ازین cpu هستم !
اون بالا هم به شوخی گفتم هوس 460 کردم :))
یه سوال من هنوز کارتو نصب نکردم ! خودم می تونم ؟ چیزه سختی نیست که ؟ اسمش ترسناکه ! پاور هم نصب نکردم ! الان با labtop اومدم ! اول پاورو نصب کنم ؟

آخرین ویرایش:
نه عزیز جان ! من خودم mian یه چیز دیگه هستش ! اون واسه رفیقمه کارت منو می خواست ! گفتم ببینم میشه sli کرد رو کارت خودش ! maiin من یه چیز دیگس! من به دلیل شغلم مجبور به استفاده ازین cpu هستم !
اون بالا هم به شوخی گفتم هوس 460 کردم :))

با اين cpu بدون اور 90% قدرت gtx480 رو بهره ميبري خوشا به حالت:d

من اتفاقا گیم نمیزنم !فقط اون معروفاش که بیان میزنم ! چون فوتوشاپ کار می کنم و سیستم تقریبا هر ساعت روشنه احتیاج به بهترین داشتم ! که این cpu رو به صورت اقساط برداشتم :))
اهان دوستان می خوام هاردم ارتقا بدم ! چه جوریاس؟ چییا خوبه الان ؟

من اینو پیشنهاد میدم (با قطعاتی که خودت مشخص کردی) :

CPU : intel i5 750
RAM : a-data or TG 4gb 2*2gb ddr3 1333
MAIN : asus p7p55d-e
VGA : msi or sapphire hd5850
HDD : WD or seagate 500gb 32mb
POWER : green gp685b

حدودا 1020 در میاد.

دوست عزیز من نظرم روی gtx260 چون به فیزیک اهمیت میدم
در ضمن مادربورد هم asus p7p55 evo که خواستم چون هم هر دو کارتو ساپورت میکنه میتونم در اینده دو کارتو با هم استفاده کنم cross و sli

خوب این پیشنهاد من بود ، 260 نوش دیگه تو بازار نیست (nvidia دیگه چیپ 260 رو نمیزنه) باشه هم قیمت مشخصی نداره ، کارایی و قیمت 5850 هم قابل مقایسه با 260 نیست.
درسته اون main هم sli ساپورته هم cfx ساپورت ولی نه بصورت ترکیبی ، هر دو کارت باید هم خانواده باشن.(البته اگه در جریان نیستی)

آخرین ویرایش:
سلام
بين دو كيس green infinity و Cooler Master CM690 II موندم.
اول نظرم رو infinity بود ولي به گفته رامين‌خان ظاهراً از پس تهويه 480 بر نمياد.
مقايسه‌اي بين اين دو سراغ داريد؟ گشتم پيدا نكردم

مشکل از infinity نیست اتفاقا این مدل یکی از مدلای خوب در زمینه تهویه هوا و کولینگ هستش ، مشکل از 480 هستش که حرارت زیادی تولید میکنه (کمپانی سازنده هم که نمیتونه یه کیس اختصاصی فقط واسه 480 بزنه) که طبیعیه و کاریش نمیشه کرد چون کارت اینجوری طراحی شده ، این حرارت بالای 480 چندان مهم نیست چون مشکلی واسه کارت ایجاد نمیکنه (کلا طبیعت این سری اینجوریه البته تا الان :d) اگه خیلی برات مهمه میتونی از مدلای ابداعی سازنده ها که یه تغییراتی تو کولینگش دادن استفاده بکنی وگرنه بهترین کیس رو هم بیاری کار خاصی نمیتونه انجام بده.

سلام
بين دو كيس green infinity و Cooler Master CM690 II موندم.
اول نظرم رو infinity بود ولي به گفته رامين‌خان ظاهراً از پس تهويه 480 بر نمياد.
مقايسه‌اي بين اين دو سراغ داريد؟ گشتم پيدا نكردم
هر دو تا مدلای خوبی هستن و مشکلی هم با تهویه ی مورد نیاز GTX 480 ندارن،
اصولا کارتای 470/480 خروجی حرارتی سینکشون بسمت بیرون کیس و ایزوله هست و بنابراین هوای داغ داخل کیس جمع نمیشه که به تهویه ی کیس مربوط و وابسته باشه.

یعنی سی پی یو یک میلیونی 90 درصد قدرتش رو میده!مطمئنی؟ :d
دیگه این کارت در حدی نیست 980 اینتل نتونه 100 قدرت رو نشون بده! :d
وگرنه در اینتل رو باید گل..........

یعنی سی پی یو یک میلیونی 90 درصد قدرتش رو میده!مطمئنی؟ :d
دیگه این کارت در حدی نیست 980 اینتل نتونه 100 قدرت رو نشون بده! :d
وگرنه در اینتل رو باید گل..........
بررسیها نشون داده که با یه CPU ی رده ی متوسط به بالای Core i5 750 و یا Core i7 920 با فرکانس پیش فرض هم میشه از تمام قدرت کارت GTX 480 استفاده کرد،مگر در رزولوشن های پایین یا بازیهایی که به CPU فشار زیادی وارد می کنن،مثل Starcraft II که با اور کردن این CPU ها میشه فریم بیشتری هم گرفت

پیش فرض های غلط و گمانهای خودتون رو تبدیل به قانون و مشاوره ی علمی نکنید.

بررسیها نشون داده که با یه CPU ی رده ی متوسط به بالای Core i5 750 و یا Core i7 920 با فرکانس پیش فرض هم میشه از تمام قدرت کارت GTX 480 استفاده کرد،مگر در رزولوشن های پایین یا بازیهایی که به CPU فشار زیادی وارد می کنن،مثل Starcraft II که با اور کردن این CPU ها میشه فریم بیشتری هم گرفت

پیش فرض های غلط و گمانهای خودتون رو تبدیل به قانون و مشاوره ی علمی نکنید.

دوست من بنده گمان یا پیش فرض ندادم!
خواهشا خوب بخونید حرف ما رو!
بنده از اقا رامین سوال کردم !
وگرنه منم همینو می خواستم بگم که یک 920 یا 750 می تونه براحتی از پس کارت بر بیاد اما اقا رامین طوری گفتن 980 نمی تونه از پس 480 بر بیاد! :d(برای همین منم گفتم یک تجدید نظر ایشون انجام بده)
وگرنه بنده که مشاوره به کسی ندادم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or