یعنی پس نمیشه نه ؟ اخه هوس کردم یه 460 هم بندازم تنگش البته فقط هوسه چون پول نیست !
تازه عوض کرده بودم cpu رو یه 2 هفته پیش
Intel Core i7 Extreme Edition 980X - 3.33GHz
نه عزیز جان ! من خودم mian یه چیز دیگه هستش ! اون واسه رفیقمه کارت قبلی (8600)منو می خواست ! گفتم ببینم میشه sli کرد رو کارت خودش ! maiin من یه چیز دیگس! من به دلیل شغلم مجبور به استفاده ازین cpu هستم !نمي فهمم ايدين جان شما روي اين intel dp35dpاين cpu رو نصب كردي؟؟شوخي ميكني ديگه اين lga775 احتمالا رويه مادر بورد جديد اره؟
نه عزیز جان ! من خودم mian یه چیز دیگه هستش ! اون واسه رفیقمه کارت منو می خواست ! گفتم ببینم میشه sli کرد رو کارت خودش ! maiin من یه چیز دیگس! من به دلیل شغلم مجبور به استفاده ازین cpu هستم !
اون بالا هم به شوخی گفتم هوس 460 کردم
من اتفاقا گیم نمیزنم !فقط اون معروفاش که بیان میزنم ! چون فوتوشاپ کار می کنم و سیستم تقریبا هر ساعت روشنه احتیاج به بهترین داشتم ! که این cpu رو به صورت اقساط برداشتمبا اين cpu بدون اور 90% قدرت gtx480 رو بهره ميبري خوشا به حالت:d
هر دو تا مدلای خوبی هستن و مشکلی هم با تهویه ی مورد نیاز GTX 480 ندارن،سلام
بين دو كيس green infinity و Cooler Master CM690 II موندم.
اول نظرم رو infinity بود ولي به گفته رامينخان ظاهراً از پس تهويه 480 بر نمياد.
مقايسهاي بين اين دو سراغ داريد؟ گشتم پيدا نكردم
با اين cpu بدون اور 90% قدرت gtx480 رو بهره ميبري خوشا به حالت:d
بررسیها نشون داده که با یه CPU ی رده ی متوسط به بالای Core i5 750 و یا Core i7 920 با فرکانس پیش فرض هم میشه از تمام قدرت کارت GTX 480 استفاده کرد،مگر در رزولوشن های پایین یا بازیهایی که به CPU فشار زیادی وارد می کنن،مثل Starcraft II که با اور کردن این CPU ها میشه فریم بیشتری هم گرفتیعنی سی پی یو یک میلیونی 90 درصد قدرتش رو میده!مطمئنی؟ :d
دیگه این کارت در حدی نیست 980 اینتل نتونه 100 قدرت رو نشون بده! :d
وگرنه در اینتل رو باید گل..........
بررسیها نشون داده که با یه CPU ی رده ی متوسط به بالای Core i5 750 و یا Core i7 920 با فرکانس پیش فرض هم میشه از تمام قدرت کارت GTX 480 استفاده کرد،مگر در رزولوشن های پایین یا بازیهایی که به CPU فشار زیادی وارد می کنن،مثل Starcraft II که با اور کردن این CPU ها میشه فریم بیشتری هم گرفت
پیش فرض های غلط و گمانهای خودتون رو تبدیل به قانون و مشاوره ی علمی نکنید.