سلام به دوستان من میخوام سیستم بگیرم دارم زیاد خرج میکنم میخوام راهنماییم کنیین چه مانیتوری بگیرم که برای کنسول ps3 مناسبه و همچنین یک اسپیکر معرفی کنین که قیمتش حدود 100 تومان باشه و بشه به ps3 وصلش کرد و نویز هم نده باس خوبی هم داشته باشه:d
سلام
یه سیستم برای بازی میخواستم... بودجه هم 1 میلیون و 250 هزار هست. البته با مانیتور.
مانیتور مد نظر خودم LG - 21.5" - W2261VP هست که حدودا 210 تومن قیمتش هست اگر مورد بهتری هست ممنون میشم پیشنهاد بدید.
Thanks in advance
رم GSkill F3-12800CL7D-4GBECO از سری ECO با باس 1600 و Latency C7 قیمتشم 180 از نمایندگی، یعنی دریا کامپیوتر امروز قیمت گرفتمبا عرض سلام
من می خوام cpu و ram و MB فعلیم رو بدم به کسی و می خوام این سه قطعه رو با قیمتی حدود 450 تا 500 (نه بیشتر) نو کنم می خواستم نظرتون رو بدونم
بقیه قطعاتم رو کارت گرافیکم 4890 هست و پاورم هم 680 واته گرینه.
خودم نظرم اینه:
CPU: AMD Phenom x6 1055 t (تو سایت های مختلف خوندم که تا 3.4 بدون فن oc میشه در این صورت هم به بازی ها خوب جواب میده و هم تو multitasking کم نمی یاره.)
MB:ASRock 890 gx extreme 3 (در مورد کیفیت این برند اطلاع زیادی ندارم ولی می دونم بی کیفیت هم نیست ولی امکاتات این مادربورد با قیمت حدود170 تومنیش فوق العاده است.)
ram هم شما بگین
من در مورد سیستم های intel اطلاع زیادی ندارم اگه شما پیشنهاد بدین ممنون میشم.
تا اونجایی که من اطلاع دارم هیچ کدوم از این مدلا رنگ بازار ایران رو ندیدن.:dاین مین بورد ها تو ایران اومده ؟
اگه آره قیمتشون چنده ؟
MSI Big Bang XPower
Asus Rampage III Extreme
Asus Maximus III Extreme
ارزش داره من به جای ای ام دی 1090T و مین بورد Gigabyte 890FXA UD7 یه i7 930 بگیرم ؟
من اینارو پیشنهاد میدم :با عرض سلام
من می خوام cpu و ram و MB فعلیم رو بدم به کسی و می خوام این سه قطعه رو با قیمتی حدود 450 تا 500 (نه بیشتر) نو کنم می خواستم نظرتون رو بدونم
بقیه قطعاتم رو کارت گرافیکم 4890 هست و پاورم هم 680 واته گرینه.
خودم نظرم اینه:
CPU: AMD Phenom x6 1055 t (تو سایت های مختلف خوندم که تا 3.4 بدون فن oc میشه در این صورت هم به بازی ها خوب جواب میده و هم تو multitasking کم نمی یاره.)
MB:ASRock 890 gx extreme 3 (در مورد کیفیت این برند اطلاع زیادی ندارم ولی می دونم بی کیفیت هم نیست ولی امکاتات این مادربورد با قیمت حدود170 تومنیش فوق العاده است.)
ram هم شما بگین
من در مورد سیستم های intel اطلاع زیادی ندارم اگه شما پیشنهاد بدین ممنون میشم.
با یه سیستم عادی نمیشه راحت فیلم 1080p نگاه کرد :dدوستان من می خوام یه case خیلی خیلی ساده فقط برای اینترنت و فیلم دیدن ببندم بودجه هم خیلی خیلی محدوده خیلی بتونم خرج کنم 300هزار تومان
راستی هارد رو گرفتم
گرافیک هم یه geforce 7300gs دارم بدرد می خوره ؟
بقیه قطعات رو لطفا پیشنهاد بدید
میتونی اینو در نظر بگیری :دوستان من می خوام یه case خیلی خیلی ساده فقط برای اینترنت و فیلم دیدن ببندم بودجه هم خیلی خیلی محدوده خیلی بتونم خرج کنم 300هزار تومان
راستی هارد رو گرفتم
گرافیک هم یه geforce 7300gs دارم بدرد می خوره ؟
بقیه قطعات رو لطفا پیشنهاد بدید
من اینو پیشنهاد میدم (با قطعاتی که خودت مشخص کردی) :سلام دوستان من میخوام این قطعات رو بردارم نظرتون چیه
cpu: core i5 660 3.3GH
mb: asus p7p55d evo
ram: 2.2g g.skill ddr3 1333
power: green 885
hard: segate 500G 7200.12
کارت گرافیک چی بردارم
بودجه 1 میلیون فقط کیس
خوب تا این رنج من اینو پیشنهاد میدم :سلام خدمت دوستان و اساتید
من یه سیستم کامل میخواستم
که حدود800 تا 1 میلیون باشه
خیلی ممنون
نمیدونم جایه این سوالم اینجاست یا نه !؟ ولی من یه main دارم دقیقا نمیدونم باهاش sli میشه کرد کارت گرافیکو یا نه !
میشه راهنمایی کنید ؟
intel dp35dp
بهتر بود میگفتی 1 تومن ، کیس+مانیتور میخوام.:dسلام
من یه case حدود 750-700 میخواستم و یه مانیتور حدود 250-300.رو هم بشه 1 تومن دیگه:d
خیلی ممنون.
اصلا اون مین sli ساپورت نیست که بخوایم به فکر pcie دوم باشیم یا نباشیم.نه اصلا PCI-Eاضافی نداره که بخوای SLIکنی!
ضمنا 480 داری دیگه SLIمی خوای چیکار!! :d