mehdi20001
کاربر سایت
سوال
سلام خدمت دوستان و اساتید
من یه سیستم کامل میخواستم
که حدود800 تا 1 میلیون باشه
خیلی ممنون
سلام خدمت دوستان و اساتید
خیلی ممنون
میتونی اینو در نظر بگیری :دوستان من می خوام یه case خیلی خیلی ساده فقط برای اینترنت و فیلم دیدن ببندم بودجه هم خیلی خیلی محدوده خیلی بتونم خرج کنم 300هزار تومان
راستی هارد رو گرفتم
گرافیک هم یه geforce 7300gs دارم بدرد می خوره ؟
بقیه قطعات رو لطفا پیشنهاد بدید
من اینو پیشنهاد میدم (با قطعاتی که خودت مشخص کردی) :سلام دوستان من میخوام این قطعات رو بردارم نظرتون چیه
cpu: core i5 660 3.3GH
mb: asus p7p55d evo
ram: 2.2g g.skill ddr3 1333
power: green 885
hard: segate 500G 7200.12
کارت گرافیک چی بردارم
بودجه 1 میلیون فقط کیس
خوب تا این رنج من اینو پیشنهاد میدم :سلام خدمت دوستان و اساتید
خیلی ممنون
نمیدونم جایه این سوالم اینجاست یا نه !؟ ولی من یه main دارم دقیقا نمیدونم باهاش sli میشه کرد کارت گرافیکو یا نه !
میشه راهنمایی کنید ؟
intel dp35dp
بهتر بود میگفتی 1 تومن ، کیس+مانیتور میخوام.:dسلام
من یه case حدود 750-700 میخواستم و یه مانیتور حدود 250-300.رو هم بشه 1 تومن دیگه:d
خیلی ممنون.
اصلا اون مین sli ساپورت نیست که بخوایم به فکر pcie دوم باشیم یا نباشیم.نه اصلا PCI-Eاضافی نداره که بخوای SLIکنی!
ضمنا 480 داری دیگه SLIمی خوای چیکار!! :d
یعنی پس نمیشه نه ؟ اخه هوس کردم یه 460 هم بندازم تنگشالبته فقط هوسه چون پول نیست !
تازه عوض کرده بودم cpu رو یه 2 هفته پیش
Intel Core i7 Extreme Edition 980X - 3.33GHz
نه عزیز جان ! من خودم mian یه چیز دیگه هستش ! اون واسه رفیقمه کارت قبلی (8600)منو می خواست ! گفتم ببینم میشه sli کرد رو کارت خودش ! maiin من یه چیز دیگس! من به دلیل شغلم مجبور به استفاده ازین cpu هستم !نمي فهمم ايدين جان شما روي اين intel dp35dpاين cpu رو نصب كردي؟؟شوخي ميكني ديگه اين lga775 احتمالا رويه مادر بورد جديد اره؟

نه عزیز جان ! من خودم mian یه چیز دیگه هستش ! اون واسه رفیقمه کارت منو می خواست ! گفتم ببینم میشه sli کرد رو کارت خودش ! maiin من یه چیز دیگس! من به دلیل شغلم مجبور به استفاده ازین cpu هستم !
اون بالا هم به شوخی گفتم هوس 460 کردم![]()
من اتفاقا گیم نمیزنم !فقط اون معروفاش که بیان میزنم ! چون فوتوشاپ کار می کنم و سیستم تقریبا هر ساعت روشنه احتیاج به بهترین داشتم ! که این cpu رو به صورت اقساط برداشتمبا اين cpu بدون اور 90% قدرت gtx480 رو بهره ميبري خوشا به حالت:d