مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

رامین جان منظور بنده را نگرفتی من گفتم روزلوشن 2560 خودش به تنهایی حاوی ظرافت ها و جزئیات بالایی هست! که خودش می تونه توانایی یک سی پی یو و گرافیک رو مشخص کنه!
رزولوشن های دیگه نمی گم بی فایدست اما تفاوت کارت ها رو به خوبی نشون نمیده!ضمنا دوباره میگم رزولشون 2560 شاید کسی بازی نکنه اما برای نتیجه گیری و بنچمارک می تونه مناسب باشه!
همین 480 که شما ظاهرا کمی براش تعصب دارید می بینید که دو سی پی یو به خوبی از پسش بر میان!البته در رزلوشن2560! :)
این بحث ها کلا سر رشته یپچیده داره نمیشه کلا مطلق نظراتی داد! :d

رامین جان منظور بنده را نگرفتی من گفتم روزلوشن 2560 خودش به تنهایی حاوی ظرافت ها و جزئیات بالایی هست! که خودش می تونه توانایی یک سی پی یو و گرافیک رو مشخص کنه!
رزولوشن های دیگه نمی گم بی فایدست اما تفاوت کارت ها رو به خوبی نشون نمیده!ضمنا دوباره میگم رزولشون 2560 شاید کسی بازی نکنه اما برای نتیجه گیری و بنچمارک می تونه مناسب باشه!
همین 480 که شما ظاهرا کمی براش تعصب دارید می بینید که دو سی پی یو به خوبی از پسش بر میان!البته در رزلوشن2560! :)
این بحث ها کلا سر رشته یپچیده داره نمیشه کلا مطلق نظراتی داد! :d

اتفاقا امير جان در رزولوشن هاي بالا بشدت gpu bound ميشه وتاثير cpu همونطور كه ميبيني اكثرا در اين رزولوشن كمتره اما بلا خره باتل نك سنگين رو روي cpu ايجاد ميكنه.براي cpu جزئيات پايين بهتر نمايشگر قدرتش هستن چون سي پي يو باند ميشه.براي gpu ها هم ميشه گفت 5970 در 2560 ميتونه 480 بتركونه اينو تستها ثابت ميكنن طوريكه اختلاف 6 تا 8% در رزولوشن 1920 در 480 و 5970 به 23% در 2560 ميشه.

من رو 480 تعصب دارم عزيز؟؟:d اي خدا اخه من كي تعصب داشتم(جايي بوده من صحبتي بي منطق درمورده 480 كنم؟) ديدين كه تو ريويو خودم همه چيزو مو به مو بدون كم كاست در هر بازي خدمتتون گفتم.اصلا جايي ديديد ازش تعريف و تمجيد بي منطق بكنم. ديگه چيكار كنم؟

بله همونطور كه خودتون هم متوجه شديد در 2560 شديدا gpu باند ميشه

براي چي نشه؟ميشه خوبم ميشه البته بهشرطي كه منابع در اختيار باشه

اتفاقا امير جان در رزولوشن هاي بالا بشدت gpu bound ميشه وتاثير cpu همونطور كه ميبيني اكثرا در اين رزولوشن كمتره اما بلا خره باتل نك سنگين رو روي cpu ايجاد ميكنه.براي cpu جزئيات پايين بهتر نمايشگر قدرتش هستن چون سي پي يو باند ميشه.براي gpu ها هم ميشه گفت 5970 در 2560 ميتونه 480 بتركونه اينو تستها ثابت ميكنن طوريكه اختلاف 6 تا 8% در رزولوشن 1920 در 480 و 5970 به 23% در 2560 ميشه.

من رو 480 تعصب دارم عزيز؟؟:d اي خدا اخه من كي تعصب داشتم(جايي بوده من صحبتي بي منطق درمورده 480 كنم؟) ديدين كه تو ريويو خودم همه چيزو مو به مو بدون كم كاست در هر بازي خدمتتون گفتم.اصلا جايي ديديد ازش تعريف و تمجيد بي منطق بكنم. ديگه چيكار كنم؟

بله همونطور كه خودتون هم متوجه شديد در 2560 شديدا gpu باند ميشه
با GPUBOUNDموافقم اما به CPUBOUNDشدید اعتقاد دارم حتی زیاد با پدرم بحث کردم در این مورد اما در مورد 750و 970کمی مشکله روی مسئله CPUBOUNDتصمیم نهایی گرفت! :dمخصوصا کارت 480!وگرنه در کارت های دیگه تفاوت چندانی ندارند هر چند من بازم به CPUBOUNDاعتقاد دارم روی 2560 ولی از طرفی بازم پای GPUBOUNDوسطه!
میگم این بحث ها سر رشته طولانی داره!سنگین هم هست! :d
چون اینجوری که معلومه 480یک سی پی یو خوب هم علاوه بر پاور احتیاج داره! :dاینجا تاپیک جاش نیست وگرنه خواستی جای دیگه در خدمتیم!

حالا من قبلا این دو اصطلاح رو می خواستم بکار ببردم ترسیدم که برای دوستانی که نمی دونند گنگ نباشه! :d

میگم رامین جان دستت درست اما ۲ چیز رو از قلم انداختی :

۱- قیمت به تفکیک (اگه مشکل داره برام پ.خ کن چون خیلی برام مهمه)
۲- چرا ۸ گیگ رم بده ؟
خواهش
1-اینم قیمتا :

CPU : intel i7 930 (315-320)
RAM : TG xtreem or a-data plus 6gb 3*2gb ddr3 1333 (TG=280_a-data=255-260)
MAIN : asus p6t-deluxe v2 (360-370)
VGA : zotac gtx480 (640-650)
HDD : seagate 1tb 64mb (75-79)
POWER : green gp686b (115-120)
MONITOR : samsung p22700 (250-255)

2-بد که نیست ، ولی بدرد من و شما نمیخوره الان 4gb رم واسه اکثر بازیها و برنامه ها کفایت میکنه.

خواهش
1-اینم قیمتا :

CPU : intel i7 930 (315-320)
RAM : TG xtreem or a-data plus 6gb 3*2gb ddr3 1333 (TG=280_a-data=255-260)
MAIN : asus p6t-deluxe v2 (360-370)
VGA : zotac gtx480 (640-650)
HDD : seagate 1tb 64mb (75-79)
POWER : green gp686b (115-120)
MONITOR : samsung p22700 (250-255)

2-بد که نیست ، ولی بدرد من و شما نمیخوره الان 4gb رم واسه اکثر بازیها و برنامه ها کفایت میکنه.

دستت درد نکنه عزیز.
میگم رامین جان میخوام ۲ ترابایت هارد بردارم بهتره دو تا از همین یک ترابایتی ها که خودت گفتی بردارم یا یک هارد ۲ ترابایتی ؟ (قیمتی که دارم ۱۸۵ هزار تومان هست)

دستت درد نکنه عزیز.
میگم رامین جان میخوام ۲ ترابایت هارد بردارم بهتره دو تا از همین یک ترابایتی ها که خودت گفتی بردارم یا یک هارد ۲ ترابایتی ؟ (قیمتی که دارم ۱۸۵ هزار تومان هست)

دو تا 1 ترابایت حدود 140-150 میشه و تازه می تونی RAIDهم کنی و سرعت مقداری بیشتر شه! :)

دستت درد نکنه عزیز.
خواهش
خوب hdd که کاملا سلیقه ای و هیچ دخل و تصرفی تو افزایش یا کاهش کارایی سیستم نداره من با توجه به بودجه ت 1tb رو پیشنهاد دادم.
الان 2tb تو بازار بین 155 تا 165 هستش (185 دیگه آخرت نامردیه) در کل هیچ فرقی نداره چه دو تا 1 بگیری یا یدونه 2 بگیری فقط تو حالت اول دو تا از پورتای sata حذف میشه همین.

سلام دوستان
یه مشاوره میخواستم
قطعات من اینان در حال حاضر:
cpu:q6600
main:asus p5qc
ram:3gb 800b
vga:hd4890
pow:580b
حالا میخوام ببینم ارزش داره اینارو ارتقا بدم به i5 و ddr3?!یا نه؟!(گرافیک قرار نیست عوض شه)
یه سری ها میگن واسه بازی cpu خودم با i5 فرقی نداره!درسته!؟

سلام دوستان
یه مشاوره میخواستم
قطعات من اینان در حال حاضر:
cpu:q6600
main:asus p5qc
ram:3gb 800b
vga:hd4890
pow:580b
حالا میخوام ببینم ارزش داره اینارو ارتقا بدم به i5 و ddr3?!یا نه؟!(گرافیک قرار نیست عوض شه)
یه سری ها میگن واسه بازی cpu خودم با i5 فرقی نداره!درسته!؟
فرق که داره،خیلی هم فرق داره
اگه CPU رو اورکلاک نکرده باشی که راندمانش خیلی کمتر از Core i5 هست و ارزش ارتقا داره
اما اگر CPU رو تا فرکانس 3.5 گیگاهرتز اورکلاک کنی اونوقت در بیشتر موارد سرعتش به Core i5 نزدیک میشه
توی بعضی از بازیها با ارتقای اون قطعات به core i5 افزایش راندمان قابل توجهی خواهی دید(مثل Starcraft II,GTA IV,MAFIA II,....)
اکه بودجش رو داری ارتقا ارزشش رو داره بنظر من.

آقا باز من اومدم اینبار برای یکی دیگه از دوستام : :d
(الاناست که من رو با تیپ پا بندازین بیرون :)) )

یکی از دوستان ۲ مانیتور Alienware OptX AW2310 خریداری کرده.
این دو مانیتور رزولوشن Full HD 1080P دارند و میخواد با هر دوشون به صورت همزمان (سه بعدی) بازی کنه.
چند سوال داره و یک مشاوره.

سوال :

۱- آیا میشه به صورتی از هر دوی این مانیتورها استفاده کرد که هر کدوم تصویر متفاتی رو بدن ؟
مثلا در یک بازی ماشین سواری مانیتور جلویی ، جلو رو نشون بده و مانیتور دیگر (که پشت سر گذاشته میشود) همانند
آیینه عمل کند و پشت سر را نشان دهد ؟

۲- و کلا بازیها چند مانیتور رو ساپورت میکنند ؟ (یعنی اگه بیشتر هم میشه بازم سفارش بده)

۳- از سینمای خانگی میشه به عنوان سیستم صوتی کامپیوتر استفاده کرد ؟ (کارشون تجارت لوازم سونی هست)

و اما در رابطه با مشاوره یک کیس بسیار بسیار قدرتمند میخواد برای بازی از نظر بودجه هم بزنم به تخته توپ نمیترکونه و براش هیچ اهمیتی نداره ! (یعنی راحت بالای ۶ ، ۷ تومان حساب کن)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

یک سوال هم برای خودم داشتم :
دو تا 460 SLI بهتره یا یک 480 ؟

دوستان واقعا سپاسگذارم فقط تو رو خدا فوش ندید ! :d

سلام .
من میخوام سیستم دوستم رو برای اینکه گرافیکش فیزیک نداره عوض کنم .
اینه مشخصاتش :
vga : ati radeon 5850
cpu : e7300 core2dou
ram : 8gig
power : 585watt(فکر کنم)
motherboard : GigaByte EP43-S3L (Without sli- without suprted i5-i7)
خوب حالا من میخوام بهترین کارت گرافیک Nvidia که فیزیک دار هست رو بندازم روش ، که میشه 480 ، اما برای اینکار سی پی یو خیلی خیلی پایین هست ، پس باید اون هم عوض کنم ، تو فکر این سی پی یو هستم .Intel Core 2 Quad Q9400 - 2.66GHz - 45 nm
خوب این سی پی یو چطوره ؟
درضمن من به خاطر این که 480 بهترین کارت حاضر هست خیلی خیلی گرون هست (قیمت ـش چنده الان ؟) ، میخوام یه 470 بگیرم .
پس از شما یه خواهش داشتم .
میخواستم بدونم کمترین فریم توی خفن ترین جای بهترین بازی (مثلا مافیا2) حداقل ترین فریم چند مبرسه ؟
درضمن اون سی پی یو برای اون گرافیک مناسبه ؟
درضمن نمیخوام کمترین فریم از 40بیاد پایین تر (فعلا مبلغ sli کردن رو ندارم)
درضمن همین دیگه :d
فقط میخواستم بگید کدوم کار رو بکنم ؟
بهترین قطعه چیه ؟
و قیمت ها ؟
ممنوووووووووووووون .
راستی میخوام همه چی روی high باشه و AA هم تا آخر ، رزولوشن هم 1920*1080 باشه .
و فیزیک هم ULTRA HIGH :p

Last edited by a moderator:
دوستام من کارم گرافیک هست.یه سیستم میخواستم تا 1میلیون.البته فقط کیس.بدون چیز دیگه.میخواستم راهنماییم کنید و اینکه بگید تا چه مدت این سیستم به روز میمونه.برای game هم میخوام باشه

دوستام من کارم گرافیک هست.یه سیستم میخواستم تا 1میلیون.البته فقط کیس.بدون چیز دیگه.میخواستم راهنماییم کنید و اینکه بگید تا چه مدت این سیستم به روز میمونه.برای game هم میخوام باشه
داداش منم کارم گرافیکه !همین چند روزه پیش هم یه 480 gtx برند msi گرفتم به قیمت 700 تومان !واسه ما که کارمون اینه خیلی خوبه !cpu هم من یه intel core i7 980 ex گرفتم !خوراکه فوتوشاپ cs5 با 3d max 2011 هستش !
تا 1 میلیون مناسبه گرافیست شاید نباشه !ولی من نظر نمیدم میسپارم به اساتید این کارو تا نظر بدن!

آقا باز من اومدم اینبار برای یکی دیگه از دوستام : :d
(الاناست که من رو با تیپ پا بندازین بیرون :)) )

یکی از دوستان ۲ مانیتور Alienware OptX AW2310 خریداری کرده.
این دو مانیتور رزولوشن Full HD 1080P دارند و میخواد با هر دوشون به صورت همزمان (سه بعدی) بازی کنه.
چند سوال داره و یک مشاوره.

سوال :

۱- آیا میشه به صورتی از هر دوی این مانیتورها استفاده کرد که هر کدوم تصویر متفاتی رو بدن ؟
مثلا در یک بازی ماشین سواری مانیتور جلویی ، جلو رو نشون بده و مانیتور دیگر (که پشت سر گذاشته میشود) همانند
آیینه عمل کند و پشت سر را نشان دهد ؟

۲- و کلا بازیها چند مانیتور رو ساپورت میکنند ؟ (یعنی اگه بیشتر هم میشه بازم سفارش بده)

۳- از سینمای خانگی میشه به عنوان سیستم صوتی کامپیوتر استفاده کرد ؟ (کارشون تجارت لوازم سونی هست)

و اما در رابطه با مشاوره یک کیس بسیار بسیار قدرتمند میخواد برای بازی از نظر بودجه هم بزنم به تخته توپ نمیترکونه و براش هیچ اهمیتی نداره ! (یعنی راحت بالای ۶ ، ۷ تومان حساب کن)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

یک سوال هم برای خودم داشتم :
دو تا 460 SLI بهتره یا یک 480 ؟

دوستان واقعا سپاسگذارم فقط تو رو خدا فوش ندید ! :d
داری راست میگی دیگه ؟ :d یه وقت واسه خودت نخوای ؟
خوب به سلامتی مبارکش باشه.
خوب همیچن کاری نمیتونه بکنه.
1-در مورد بازی فقط چنتا بازی که تعدادشون هم انگشت شمار هستش یه همچین قابلیتی دارن مثل flight simulator .
2-این که بازیها چند مانیتور رو ساپورت میکنن اول باید از طرف vga تعیین بشه بعد بازی ، در حال حاضر کارتای nvidia نهایت میتونن از دو مانیتور بطور همزمان پشتیبانی کنن.(clone , ترکیبی و بصورت یکی یعنی دو مانیتور در کنار هم میشن یه مانیتور)
اما تو ati این قضیه پیشرفت داشته و تو سریه 5000 شما میتونی تا 24 تا مانیتور (cfx شدن کارتا و البته نوع خاصی از این سری) رو بصورت همزمان ازشون تصویر بگیری (بصورت ترکیبی یعنی هر مانیتور یه بخشی از تصویر نهایی رو نمایش میده) ولی خوب تو این حالت به احتمال زیاد کارت گرافیک به رحمت خدا میره با اون فشاری که داره بهش میاد.:d
در کل کار کاملا بیهوده ای چون کسی که میخواد بازی کنه اون نوار دور مانیتورا به شدت تو ذوق میزنه و این اصلا جالب نیست میشه یه مانیتور بزرگتر در نظر گرفت و از بازی لذت برد (سینما نیست که دست جمعی بشینن بازی ببینن:d) این تکنولوژی بیشتر تو نرمافزارها به کار میاد تا بازیها.
3-بله میشه.
خوب این قضیه زمان زیادی رو میطلبه ، یه مدت وقت بده ببینیم چیکار میشه کرد.:d
با این حساب یه سیستم دزدگیر+ups+سیستم مداربسته رو به شدت میطلبه.:d
سلام .
من میخوام سیستم دوستم رو برای اینکه گرافیکش فیزیک نداره عوض کنم .
اینه مشخصاتش :
vga : ati radeon 5850
cpu : e7300 core2dou
ram : 8gig
power : 585watt(فکر کنم)
motherboard : GigaByte EP43-S3L (Without sli- without suprted i5-i7)
خوب حالا من میخوام بهترین کارت گرافیک Nvidia که فیزیک دار هست رو بندازم روش ، که میشه 480 ، اما برای اینکار سی پی یو خیلی خیلی پایین هست ، پس باید اون هم عوض کنم ، تو فکر این سی پی یو هستم .Intel Core 2 Quad Q9400 - 2.66GHz - 45 nm
خوب این سی پی یو چطوره ؟
درضمن من به خاطر این که 480 بهترین کارت حاضر هست خیلی خیلی گرون هست (قیمت ـش چنده الان ؟) ، میخوام یه 470 بگیرم .
پس از شما یه خواهش داشتم .
میخواستم بدونم کمترین فریم توی خفن ترین جای بهترین بازی (مثلا مافیا2) حداقل ترین فریم چند مبرسه ؟
درضمن اون سی پی یو برای اون گرافیک مناسبه ؟
درضمن نمیخوام کمترین فریم از 40بیاد پایین تر (فعلا مبلغ sli کردن رو ندارم)
درضمن همین دیگه :d
فقط میخواستم بگید کدوم کار رو بکنم ؟
بهترین قطعه چیه ؟
و قیمت ها ؟
ممنوووووووووووووون .
راستی میخوام همه چی روی high باشه و AA هم تا آخر ، رزولوشن هم 1920*1080 باشه .
و فیزیک هم ULTRA HIGH :p
خوب 9400 که مرخصه نه بدرد الان میخوره نه آخرت.:d
480 بین 600 تومن تا 900 تومن مایشه تو برند و بردهای مختلف.
اینو میتونی تو بنچا ببینی.
نه بدردشون نمیخوره همین بالا هم گفتم دیگه به هیچ عنوان ارزش خرید نداره.
بهترین کار اینه که بودجه ی کلی+قطعاتی رو که میخوای بگی و بقیه ش رو بسپری به ما.
پس میشه بازی نه کار گرافیکی.
من اینو پیشنهاد میدم :

CPU : intel i5 750
RAM : a-data 4gb 2*2gb ddr3 1333
MAIN : asus p7p55d
VGA : msi or sapphire hd5850
HDD : seagate 500gb 32mb
ODD : samsung 22x sata
POWER : green gp585b
CASE : green magnum plus

حدودا 1.010 1.020 در میاد.
داداش منم کارم گرافیکه !همین چند روزه پیش هم یه 480 gtx برند msi گرفتم به قیمت 700 تومان !واسه ما که کارمون اینه خیلی خوبه !cpu هم من یه intel core i7 980 ex گرفتم !خوراکه فوتوشاپ cs5 با 3d max 2011 هستش !
تا 1 میلیون مناسبه گرافیست شاید نباشه !ولی من نظر نمیدم میسپارم به اساتید این کارو تا نظر بدن!
این دو قطعه ای که شما خریداری کردی به تنهایی در کمترین حالت 1.950 مایشونه این دوستمون هم نهایت میخواد 1 تومن واسه یه کیس هزینه کنه حالا میشه بگی چجوری باید یه همچین فکرایی بکنه ؟! :d

آخرین ویرایش:
این دو قطعه ای که شما خریداری کردی به تنهایی در کمترین حالت 1.950 مایشونه این دوستمون هم نهایت میخواد 1 تومن واسه یه کیس هزینه کنه حالا میشه بگی چجوری باید یه همچین فکرایی بکنه ؟! :d
اخه این دوستمون گفتن , کاره گرافیکی !شما هم که دیگه خودت جوابشو دادی واسه گیم می خواد نه کار گرافیکی !منم بهترین سیستم برای یه کاره گرافیکیو گفتم , برای بازی هم گزاشتم به عهده شما :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or